QUOTE(Atogrąža @ 2007 12 06, 05:51)
Sakoma, kad boba gausis ar moteris, priklauso nuo jos gyvenimo vyrų: tevo, mylimojo, vyro, meilužio ...
Manau, daug tame tiesos. Viskas prasideda dar vaikystėje, nuo tėčio elgesio su dukra ir jos mama. Jei apie pagarbą moteriai mergaitė užauga nė negirdėjus, nieko keisto, kad ir vėliau ji gyvena su diedu, o ne su vyru ir pati labai greit boba patampa.
Žiūriu, kaip skirtingai visos tą bobą įsivaizduoja...
Man tai bobos paveikslas - keletas mano kaimynių:
Išsiskyrusios, netekėjusios arba vyras alkoholikas, apie 50-60 metų amžiaus. Kerpasi prieš gerą dvidešimtmetį madingu stilium, rytais plaukus pasuka bigudukais.
Apie gyvenimą žino VISKĄ . VISKĄ. Gali pasisakyt politikos klausimais (dažniausiai itin aršiai nekenčia komunistų), šiuolaikinio jaunimo pasileidimo klausimu (itin garsiai tai aptaria susitikusios laiptinėj ar kieme), puikiai išmano kainų kilimo ir ekonomikos nuosmukio priežastis bei pasekmes, gali patarti politikams kaip ir ką dirbti.
Dar labai gerai žino ką nusipirko kaimynai ir kiek kaimynka mokėjo už paltuką... na ir kiek uždirba kaimynkos vyras, kas be ko. Gali, žinoma pasisakyti ir mados klausimu (O jau ta Zvonkė...) ir niekada nepamiršta parypuoti "kur ritasi pasaulis".
Labai taupi. Traukia į Leader price ar pigiausią turgų, nors nuvažiuoti ir grįžti kainuoja tiek pat, kiek susitaupo ten perkant

Vis ketina nueit į teatrą, bet tai nėra laiko, tai pinigų - nusipirko naują kraną... Na ir kas dėl to kaltas? Vals-ty-bė. Aha.
Labai gerai išmano moralės normas. Ir niekada joms nenusižengia. Kai aplinkiniai nusiženginėja nuolat (ji juk viską mato ir girdi).
Ideali boba savaitgaliais eina į bažnyčią. Grįždama užlekia pas kaimynką aptart pamokslo (ar tikrai kunigėlis neturi kokios meilužės ir ar tik ne nuo gero gyvenimo jis taip tunka?

) ir papasakot kaip buvo apsirengus miestelio seniūnė beigi tarstelt, kad seniūnės sūnus žmoną paliko. Su dviem vaikais. Ir išėjo pas kitą. Jo jo.
Va tokios bobos mano aplinkoj
Veidrodėli, nerėk!.. Šukuotis atėjau