Įkraunama...
Įkraunama...

Kada moteris tampa boba?

QUOTE(insi @ 2007 12 03, 19:58)
, taip pat visos namie uzsitupejusios ir tik apie juos bei vaikus sugebandzios kalbeti namu seimininkes ax.gif

na man cia toks klausimas pasistojo...jei sedi namie ir augini vaikus,kokius pametinukus,tai apie ka daugiau gali kalbeti,guostis,dziaugtis jei ne apie vaikus ir namus?????na dar apie vyra...Tai darau isvada kad mes cia visos esam bobos bo SM apie nieka daugiau nerasinejam tik apie namus,kaip pavargom nuo ju ir apie vaikus ... smartass.gif smoke.gif
Atsakyti
Boba netampama. Ja dažniausiai gimstama.
Bet domintis vien paskalomis, pirkiniais (ypač aplinkinių) bei kitų gerbūviu taipogi galima subobėt. Tai negrįžtamas procesas, turintis skaudžių padarinių ateityje biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alder: 04 gruodžio 2007 - 17:07
QUOTE(Alder @ 2007 12 04, 17:06)
1. Boba netampama. Ja dažniausiai gimstama.
2. Bet domintis vien paskalomis, 3. pirkiniais (ypač aplinkinių) 4.bei kitų gerbūviu  taipogi galima subobėt. Tai negrįžtamas procesas, turintis skaudžių padarinių ateityje  biggrin.gif

1. Nu kaip gi galima tapti boba, jeigu ja jau gimstam? biggrin.gif
2. Taigi populiariausios laidos ir žurnalai kokie pas mus? - pletkų...user posted image
3. O tai kaipgi daugiau sužinosi? Reklama visgi...user posted image
4. O čia tai jau taip lietuviška... tongue.gif
Atsakyti
Lietuviu kalbos zodyne rasoma taip: biggrin.gif

boba
1. ištekėjusi moteris; sena moteris, senė
2. žmona, pati.
3. bailus silpnos valios vyras. lotuliukas.gif
4. kerėpla
5. gubos pradžia iš kelių pėdų; paskutinis surištas pėdas, paskutinė pradalgė.
6. formoje kepamas saldus pyragas.
ax.gif
Atsakyti
man tas vien tik zodis BOBA toks baisus man rodos, boba galima vadinti ta moteri kuri jauciasi tikra boba ta ir yra boba thumbup.gif
Atsakyti
Sakoma, kad boba gausis ar moteris, priklauso nuo jos gyvenimo vyrų: tevo, mylimojo, vyro, meilužio ...
Manau, daug tame tiesos. Viskas prasideda dar vaikystėje, nuo tėčio elgesio su dukra ir jos mama. Jei apie pagarbą moteriai mergaitė užauga nė negirdėjus, nieko keisto, kad ir vėliau ji gyvena su diedu, o ne su vyru ir pati labai greit boba patampa.
Atsakyti
kai nebemyli, nebesidomi, nebesirūpina vyru biggrin.gif meilė visada suteikia jaunatviškuno, arba moteriškumo:) moteriai ir keiktis nepridera, ir rengtis treningais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(idomumas @ 2007 12 06, 13:08)
kai  nebesirūpina vyru  biggrin.gif 

Drįstu nesutikti... schmoll.gif Kai moteriškė nebesirūpina vyru, ana priešingai - patampa fėja... Arba fatališka moterim... wub.gif (nelygu kaip kokiam krašte vadinama)... Nes lieka marios laisvo laiko nuo kojinių skalbimo beigi barščių virimo, katrą ji gali panaudoti nagų dizainui arba kūno linijų dailinimui... bigsmile.gif O kadangi nebereikia pirkti grietinės ir šoninės vyro barščiams, tuos asignavimus galima nukreipti naujiems lakuotiems batams nail.gif
Atsakyti
QUOTE(Susiena @ 2007 12 04, 19:43)
1. Nu kaip gi galima tapti boba, jeigu ja jau gimstam? biggrin.gif
2. Taigi populiariausios laidos ir žurnalai kokie pas mus? - pletkų...user posted image
3. O tai kaipgi daugiau sužinosi? Reklama visgi...user posted image
4. O čia tai jau taip lietuviška... tongue.gif

Aga, daba pati žiū, kad truputį nušnekėjau (gal pasiteisint nuovargiu po darbo? rolleyes.gif ) biggrin.gif

Norėjau pasakyti, kad jau gimstama su polinkiu būti boba. Nes vienų moterų/merginų interesai gerokai platesni nei aplinkinių pirkiniai, paskalos, skudurai etc., o kitų tai gyvenimo būdas ir niekas jo neišmuš. Pastarąsias ir vadinčiau bobom. unsure.gif

Kilo kitas klausimas - ar boba supranta, kad ji - boba? g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Atogrąža @ 2007 12 06, 05:51)
Sakoma, kad boba gausis ar moteris, priklauso nuo jos gyvenimo vyrų: tevo,  mylimojo, vyro, meilužio ... 
Manau, daug tame tiesos. Viskas prasideda dar vaikystėje, nuo tėčio elgesio su dukra ir jos mama. Jei apie pagarbą moteriai mergaitė užauga nė negirdėjus,  nieko keisto, kad ir vėliau ji gyvena su diedu, o ne su vyru  ir pati labai greit boba patampa.

Žiūriu, kaip skirtingai visos tą bobą įsivaizduoja...

Man tai bobos paveikslas - keletas mano kaimynių:
Išsiskyrusios, netekėjusios arba vyras alkoholikas, apie 50-60 metų amžiaus. Kerpasi prieš gerą dvidešimtmetį madingu stilium, rytais plaukus pasuka bigudukais.

Apie gyvenimą žino VISKĄ . VISKĄ. Gali pasisakyt politikos klausimais (dažniausiai itin aršiai nekenčia komunistų), šiuolaikinio jaunimo pasileidimo klausimu (itin garsiai tai aptaria susitikusios laiptinėj ar kieme), puikiai išmano kainų kilimo ir ekonomikos nuosmukio priežastis bei pasekmes, gali patarti politikams kaip ir ką dirbti.
Dar labai gerai žino ką nusipirko kaimynai ir kiek kaimynka mokėjo už paltuką... na ir kiek uždirba kaimynkos vyras, kas be ko. Gali, žinoma pasisakyti ir mados klausimu (O jau ta Zvonkė...) ir niekada nepamiršta parypuoti "kur ritasi pasaulis".

Labai taupi. Traukia į Leader price ar pigiausią turgų, nors nuvažiuoti ir grįžti kainuoja tiek pat, kiek susitaupo ten perkant biggrin.gif Vis ketina nueit į teatrą, bet tai nėra laiko, tai pinigų - nusipirko naują kraną... Na ir kas dėl to kaltas? Vals-ty-bė. Aha.

Labai gerai išmano moralės normas. Ir niekada joms nenusižengia. Kai aplinkiniai nusiženginėja nuolat (ji juk viską mato ir girdi).

Ideali boba savaitgaliais eina į bažnyčią. Grįždama užlekia pas kaimynką aptart pamokslo (ar tikrai kunigėlis neturi kokios meilužės ir ar tik ne nuo gero gyvenimo jis taip tunka? g.gif ) ir papasakot kaip buvo apsirengus miestelio seniūnė beigi tarstelt, kad seniūnės sūnus žmoną paliko. Su dviem vaikais. Ir išėjo pas kitą. Jo jo.

Va tokios bobos mano aplinkoj smile.gif
Atsakyti
QUOTE(idomumas @ 2007 12 06, 12:08)
<...> ir rengtis treningais  smile.gif

nius, čia dabar kas? Man bobą primena nuskalbtas chalatas, šlepetės ir bigudukai, tik jau jokie treningai. Būčiau labiau pamišus ant skudurų, tai kas mėnesį po treningą pirkčiaus liezuvis.gif
Atsakyti
o man boba asocijuojasi ne tik su nudrizgusiais rūbais, riebaluotais plaukais ar šiaip apsileidusi, bet dar ir pastoviai bambanti, prie visko kimbanti doh.gif
Atsakyti