Įkraunama...
Įkraunama...

Kada moteris tampa boba?

QUOTE(Heilė @ 2007 10 22, 14:34)
Ne, aš ne specas, ale svarstau...Gal po pirmo neigiamo atsakymo į klausimą - ar nupirksi man kailinius? g.gif

arba po saldytuvo pradarymo ir nepasitenkinimo,kad nera alaus ax.gif
Atsakyti
Bet kaip man pikta kartais buna, kai vyrai nepelnytai savo moteris bobom vadina. Jie tai daro vyriskoj kompanijoj, tarp draugu ka nors pasakodami, va mano boba ta.... boba ana padare....Taip noredami pries draugus nuslepti savo tyruosius jausmus zmonai. Juk kaip cia mat atrodys vyriskoj kompanijoj, kad imsi cia ir pradesi apie zmona pasakodamas kalbeti visokiais malonybiniais zodeliais. Dar neduok dieve draugai pagalvos, kad esi po zmonos padu, ar siaip kos apsiseilejes mazvaikis doh.gif

O ta tikra boba tai gatvej iskart atpazistu: stora, garsiai kalbanti, belekaip apsirengusi ir t. t.
Atsakyti
QUOTE(Akva @ 2007 10 22, 15:27)
lotuliukas.gif  drinks_cheers.gif

Kazi o kada gi vyras tampa diedu?

Diedas, tai ir yra seras ( angl.), pasak PJ. Na, podkablučknikas. Va tada jis TIKRAS GERAS diedas ( TGD wub.gif ), bobos vyras biggrin.gif
Oko čia jūs vis minit tas storas ir be plaukų doh.gif . Anos gal visai geros, švelnios, neEgresyvios. Tiesiog pagalvėlės wub.gif ir visai nebūtinai jų bijo TGD draugai tongue.gif . Aš netgi manau, kad išvaizda visiškai neįtakoja bobos statuso. Na, manau, boba jau gimti reikia ax.gif . Tokia tikra didis.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 22 spalio 2007 - 16:10
Bobos mėgiamiausia pokalbio tema - pabrangusios kruopos, šildymas, vanduo... Ir šiaip sunkus gyvenimas visame kame cray.gif
Atsakyti
Mane aukštuos moksluos mokė, kad boba yra niekatrosios giminės žodis, tinkantis toli gražu ne vištgaidžiui, t.y. transvestitui, bet ir vyrui, ir moteriai. Man rodos, kad vyrui labiau. Diedas - žodelis palyginti nekaltas ir truputėlį atsiduoda dūmais ir išmintim. Boba - tai apsipūtojęs virš 40 metų vyras, nepatenkintas gyvenimu, valdžia, madom, vaikų neišauklėjimu ir baisiausia neteisybe, kuri jam ryškiai matos gulint ant sofos. Jei apie moterį bobą gali numanyti jau darželyje, tai vyrai sendami tą bobiškumą įgauna kartu su žilais plaukais. Žinoma, jei nesusiranda jaunesnės, kuri terminą iki subobėjimo pratęsia keliems metams. Tikiuosi, kad vyrai čia neužsuka, tai dar pridėsiu, kad metę gerti vyrai tampa žiaurūs bambekliai, jiems staigiai pasidaro labai įdomu, ką moterys plepa virtuvėj, kas bučiuojasi po langais doh.gif Turiu tokių pavyzdžių iš aplinkui.
Atsakyti
QUOTE(Peliauckų Jadzė @ 2007 10 22, 12:48)
Su diedais viskas aišku, jie, kaip taisyklė, būna trijų rūšių (nepriklausomai nuo amžiaus): Berniukas, Vyras arba Boba (šiukštu nemaišyt su moteriškos giminės bobomis).

Avuo kokia sudėtinga teorija blink.gif Aš tai po SM kursų maniau, kad taisyklė paprastesnė: visi vyrai kiaulės, ir tik viena išimtis – svetimi vyrai, kurių žmonos kiaulės (ir juos dėl to reikia gelbėt). Va tokios dvi neproporcingos rūšys cool.gif

QUOTE(juliux @ 2007 10 22, 14:21)
Man boba, tai būtinai [...] trumpais nedažytais plaukais ...

Nu jo, teisingai. Ir nesusilakavusi nagų riūžavai. Ir kurios į soliariumus nevaikšto irgi bobos. Ir kurios neskaito žurnalo „Žmonės“. Ir nemoka kultiūringai atmesti mažojo pirštelio gerdamos kavutę. Arba išvis kavutės negeria doh.gif

QUOTE(Viesulas @ 2007 10 22, 14:41)
Boba gali tapti tada kai is jos pradeda sklisti egresivumas, delto lietuviu kalboje zodziai boba ir bomba mazai kuom skiriasi, jie yra neigiami, keliantys egresija, prievarta...,tokios tegul iesko isminuotojo, as savo nagu prie tokiu nenoriu kisti.

Beje, latviškai bomba – bumba. Tai taip išeina, kad latvių bobos bumba, o mūsiškės bombos didis.gif O egresyvumas tai kas čia? Reiškinys, priešingas regresyvumui?
Atsakyti
QUOTE(mieganti-saulute @ 2007 10 22, 18:02)
Bet kaip man pikta kartais buna, kai vyrai nepelnytai savo moteris bobom vadina. Jie tai daro vyriskoj kompanijoj, tarp draugu ka nors pasakodami, va mano boba ta.... boba ana padare....Taip noredami pries draugus nuslepti savo tyruosius jausmus zmonai.

bigsmile.gif o gal atvirkščiai? mastau.gif to nekalba prie riužavos ir pūkuotos fyfinės žmonos, norėdamas nuslėpti savo tikruosius jausmus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karusia: 22 spalio 2007 - 18:29
Boba, tai ne išvaizda, tai mąstymo būdas.
Atsakyti
QUOTE(Elldija @ 2007 10 22, 17:12)
Bobos mėgiamiausia pokalbio tema - pabrangusios kruopos, šildymas, vanduo... Ir šiaip sunkus gyvenimas visame kame cray.gif

ir jei ji stengiasi kažkaip išgyventi (ir išmaitinti šeimą) iš 700lt per mėnesį - visvien turėtų maloniai šnekučiuotis apie tai, ar spalio mėnesį vykti atostogauti į Taitį - vis dar madinga ar jau nebe... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Urartu: 23 spalio 2007 - 10:12
QUOTE(Urartu @ 2007 10 23, 11:12)
ir jei ji stengiasi kažkaip išgyventi (ir išmaitinti šeimą) iš 700lt per mėnesį - visvien turėtų maloniai šnekučiuotis apie tai, ar spalio mėnesį vykti atostogauti į Taitį - vis dar madinga ar jau nebe... g.gif

Ne, tada galima neverkiant išsivirti perlinių kruopų košės (sakau iš asmeninės patirties) ir žygiuoti su draugais į lietuvišką gamtą tourist5.gif .
O diskusijas apie madingąjį Taitį palikti FIFOMS nail.gif
Atsakyti
QUOTE(Urartu @ 2007 10 23, 11:12)
ir jei ji stengiasi kažkaip išgyventi (ir išmaitinti šeimą) iš 700lt per mėnesį -

Paziurekm ir i tai pozityviai. Beveik visos temos dalyves, paminejo, kad boba, tai "stora...." ir pan. Uz 700Lt per menesi, joks virsvoris negresia ir sansai buti boba sumazeja biggrin.gif
Atsakyti
GERIAU JAU BŪNA MOTERIS BOBA ,NEI VYRAS -BOBA rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bebre: 23 spalio 2007 - 12:21