Įkraunama...
Įkraunama...

Dietiškas ir ne, naudingas ir nenaudingas maistas

Laba vakara,mamytės ir visi kiti smile.gif
Norėjau paklausti,tie visi sausi pusryčiai,valgomi su pienu,ar visi jie neina į svorį ar kiti eina,o gal tiesiog yra tokių,kurie visai neina į svori arba mažiausiai iš visų eina į svorį?Nu gerai čia parašiau biggrin.gif Gal suprasit.
Ar numesiu svorio dažniau valgydamas sausus pusryčius su pienu?
Dabar būtent šiuo metu turiu iš kviečių,80% sudaro kviečiai.
Aš nekėtinu numesti svorio vien valgydamas tai ką pasakiau,nesupraskit neiteisingai,man svoris ir taip krenta puikiai,viskas čiki piki,tik noriu dar paspartinti visą tai,tai galvoju kaip su tais sausais pusryčiais vadinamais yra...
Atsakyti
jei valgysi tokius kurie turi cukraus, tai nieko gero nesitikek, o be to dauguma sausu pusryciu yra auksto glikemijos indekso, tai kaip ir nera lieknejimui labai tinkamas produktas
Atsakyti
man tai jie labai skanu, todel kai atsidarau poka tai be poros dubeneliu ir neuzdarau - tad neiko keisto, kad man tai ne i gera, todel ju ir neperku, o zmonems, kuriems uztenka 30g plius puse stiklines pienuko, jie tikrai sveika - aisku tik kur turi skaidulu ir visokiu dziovintu vaisiu ar riesutuku...
Atsakyti
QUOTE(visiskai_rami @ 2007 02 06, 22:00)
na manau tie visokie pusti su karamelem ir cukrum tai nei i sveikata nei lieknejimui tinkami. tirkai valgyk rupias koses, sveikiau

Na aš perku paprastus,80% kviečiai sudaro,be jokio cukraus visiškai,nėra net jau tokie ir skanūs.Daug prisidedu...manau geriau tą suvalgysiu,negu kokią dešrelę ir pan,mažiau į svorį turėtų eiti.Et...nebežinau visai jau biggrin.gif Turbūt darysiu kaip ir dariau,nevalgau saldumynų,batonų,baltos duonos,kugelių,makaronų,riebių miesikių ,picų ir t.t..To turbūt užteks :/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Justinas: 06 vasario 2007 - 22:50
nu ash pusryciams valgau greifurta biggrin.gif thumbup.gif nes nesvejka ryte apkrauti organizma jis ryte turi shalint visus toksinus 4u.gif todel geriausia ryte valgyti vaisius beto blogaj jauciuosi ka nors ryte rimtesnio suvalgius o apie jogurta su dribsniais ishvis pagalvot nesinori uzhsikemsha viskas tada... g.gif
Atsakyti
QUOTE(mergytia @ 2007 02 11, 13:17)
nu ash pusryciams valgau greifurta  biggrin.gif  thumbup.gif  nes nesvejka ryte apkrauti organizma jis ryte turi shalint visus toksinus  4u.gif todel geriausia ryte valgyti vaisius  beto blogaj jauciuosi ka nors ryte rimtesnio suvalgius o apie jogurta su dribsniais ishvis pagalvot nesinori uzhsikemsha viskas tada...  g.gif

o aš valgau pusryčiams košes, dribsnius, miusli, ir tai bene sočiausias mano valgis dienoj... ir tikrai labai gerai taip jauciuosi... thumbup.gif organizmas pažadinamas nuo pat ryto, ir išjudinama visa sistema...
Atsakyti
Labai megstu alų drinks_cheers.gif ,paskutiniu metu priaugau kokius 5 kiloramėlius doh.gif daug kas sako kad nuo alaus,bet as linkus nesutikti su tokia nuomone.Ką jūs manot?
Atsakyti
alaus butelis turi vidutiniskai -225 kalorijas is esmes nebaisu bet 2-3 buteliai , o jei dar tradicine uzkanda prie alaus blush2.gif blush2.gif tada ir papildomi kg, cia jau is asmenines patirties ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidra @ 2007 02 11, 20:47)
na i diena isgeriu 2-3 butelius O va kas prie alaus tai nevalgau nei čipsų,nei riešutų ir t.t. Manau kad i kūna eina ne alus schmoll.gif  ,o tai kas prie alaus unsure.gif .

Alus žadina apetitą ir todėl išgėrus jo, daugiau valgoma ax.gif va tas kas suvalgoma ir eina į kūną ax.gif
Atsakyti
Cia tarp kitko, bet kadaise perskaiciau didele knyga vien apie alu. Alu gerti sveika, net ir BAsanavicius taip sake biggrin.gif; o jei rimciau, aluje yra vit B ir kitu naudingu medziagu, alaus mieliu, tik geriau ji gerti gyva t.y. nepasterizuota. Pvz, kai vienuoliai celese badaudavo (o cia gal reiketu kabutese rasyti), jie tik gerdavo. Ne tik vandeni, bet ir alu, kuriuo pasisotindavo ir nemirdavo is bado. Sveikas alus, kuris turi ne daugiau kaip 5 % alkoholio. Ir.. kas yra svarbiausia: kiek to alaus isgerti? Geriausia kasdien isgerti savo norma:), per diena ''leidziamas'' litras alaus arba, man rodos, dvi stiklinaites vyno. (Bet toje knyguteje irgi rashoma, kad alus daug sveikesnis uz vyna, ka jau kalbeti apie visus tipriuosius gerimus, kurie nelabai naudos ir duoda). Nereiskia, kad kasdien turi maukti ta litra alaus, bet pvz, pasirenki stiklinaite alaus ir kasdien ar ne kasdien ja pliumpini. KAs daugiau - organizmas jau purtysis ir nieko doro nebus.
Uff, issiliejau:) Bet is visu blogybiu alkoholiu alus yra pati maziausia ir dar oda grazina tongue.gif
p.s. tik, kaip sakiau, visur turi buti saikas. Kazin, ar po triju litru dar galesi girtis lygute oda..
Atsakyti
QUOTE(mergytia @ 2007 02 11, 15:17)
nu ash pusryciams valgau greifurta  biggrin.gif  thumbup.gif  nes nesvejka ryte apkrauti organizma jis ryte turi shalint visus toksinus  4u.gif todel geriausia ryte valgyti vaisius  beto blogaj jauciuosi ka nors ryte rimtesnio suvalgius o apie jogurta su dribsniais ishvis pagalvot nesinori uzhsikemsha viskas tada...  g.gif

nesamone.vakare nereikia apkrauti organizmo,o rytinis valgymas turi buti kone gausiausias dienoj.valgyt tau nesinori nes organizmas iprates tegaut greipfrukta kazkoki,to neuztenka.

kaip ten liaudies ismintis teigia biggrin.gif
pusrycius suvalgyk pats,pietus pasidalink,o vakariena atiduok priesui cool.gif
Atsakyti
Siuo metu skaitau jusu tema apie sveika matinimasi, kol kas dar nebaigiau, taciau susimasciau ties vienu klausimu - kaip organizma paveikia kramtomosios gumos vartojimas? g.gif Daugiau ieskau atsakymu sveikumo poziuriu, nes suprantu, jog kramtymas yra raminancio poveikio ir pan...
Atsakyti