Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulija XI

QUOTE(Alyvuogė+ @ 2007 11 17, 15:30)
Liucernos pirmoji pagal žiedelį labai panaši i lietuviukę Alba Regiją,tik ant lapų neižiūriu "kraujo"dėmių (aš taip ją vadinu  tongue.gif ,nes iį Teos gavau prieš pat Helouvyną  lotuliukas.gif ,bet man ir panaši i helouvyninę sanpauliją  thumbup.gif )

as lapuka ir tea gavau dovanu, tai kai pradejo tamset deme ant lapo, tai issigandau, kad puvimas prasidejo, o pasiziurejau i kita puse lapo, o ten kaip krauju pasruvo, tada dasilo, kad taip turi buti biggrin.gif ax.gif
Atsakyti
Skaitančioms rusų kalba, manau naktipiečiams kaip tik ... lotuliukas.gif

user posted image ..... user posted image ...(pasididinus galima puikiai viską pasiskaityti... wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sigute***: 17 lapkričio 2007 - 21:48
Sigut nebežinau ,čia dabar jau eit sapnuot sanpaulijų parodą ,ar dar palaukt blush2.gif

Liucerna 4u.gif valio bigsmile.gif Lapukai ,prie geros šeimininkės apsivaikavo thumbup.gif Malonu matyt ,ir dailiai augančius mažylius , drinks_cheers.gif manau jau gali pasidžiaugt ,rezultatai matosi thumbup.gif

Alyvuoge .mati uoslė mano gera blush2.gif Aš [kaip ir kiekvienas ko gero ]sprendžiu palei save. tongue.gif O aš vaikiukus atskyrinėjau ,persodinėjau ką reikia ..,Ir vykdžiau ekstra sanpaulijos gelbėjimo darbus.... tongue.gif

Dakor nebedavokis ,labai gražios palangės[ale nepasididina nuotrauka ,norėjau pasicekavit ,ką gražaus turi ax.gif ]Nematei ,kaip tirštai mano augaliukai gyvena.... mirksiukas.gif Vis nesusitariu su vyreliu ,kad lentynas sutvarkytų. g.gif

Mildžiui ...Su trašom viskas paprasta...Žiemą augimas apstojęs tai trašų mažiau reikia .Pertrešti negerai. mirksiukas.gif Geriau mažiau.Mažiukai vaikiukai trešiami trašom žaliai masei auginti ,o ne spec sanpaulijų trašom ....Šiaip ir suaugusias sanpaulijas kartais rekomenduojama patrešt trašom žaliai masei auginti. ax.gif
Atsakyti
[quote=rimulėėė,2007 11 17, 23:00]
Dakor nebedavokis ,labai gražios palangės[ale nepasididina nuotrauka ,norėjau pasicekavit ,ką gražaus turi ax.gif ]Nematei ,kaip tirštai mano augaliukai gyvena.... mirksiukas.gif Vis nesusitariu su vyreliu ,kad lentynas sutvarkytų. g.gif

lotuliukas.gif kaktusams persu sanpaulijas lotuliukas.gif gal gausis grazus palikuoniai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigute*** @ 2007 11 16, 22:41)
lotuliukas.gif Gaila jog nebėra TV laidos  keičiu žmoną , pasiulytume, kiek darbų būtų nudirbta. lotuliukas.gif  Smagu paskaitinėti jūsų šposelius... mirksiukas.gif

O lentynos tikrai labai patogios. thumbup.gif
O čia vakarienei....  bigsmile.gif  user posted image  .....Emerald Love...

Apsiverksiu, kaip noriu Emeral Love.... bet verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif .....neprasau, nes labai prasiskolinusi jauciuosi siuo metu... O be to, dar neaisku, ar sugebesiu turimas isauginti, bet i foto ziurint gerkle spaudzia wub.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif

Uztat daug daug kaktusu uzsisakiau wub.gif
Atsakyti
Kaktusai + sanpaulijos Įdomu ,kas gausis lotuliukas.gif ax.gif tai lauksim pavasario ir rezultatų. biggrin.gif

Šiaip tai mano kaktusai irgi gyvena ,tiesa ištremti pas uošvį ir į darbo kambarį.Išmest negalėjau.Kaiką išdalinau ,o mylimiausi liko blush2.gif Ko nepadarysi dėl sanpaulijų .... blush2.gif
Gėda bet du kaktusus sušaldžiau šiltnamy palikus ...kad sanpaulytėm vietos būtų ..begėdė aš .... verysad.gif doh.gif
Atsakyti
Susitikimas man atnešė realios naudos biggrin.gif praturtejau net 16 daigelių ir kas labiausiai džiugina,kad yra margalapių thumbup.gif grįžtant dar parduotuvėj prigriebėm midi sanpaulytę lotuliukas.gif gaila nesusipažinau su visomis,na bet pradžiai...gana,dėkoju Silvanai ir Rimai,tikiuosi augsim ir žydėsim wub.gif
Atsakyti
Mano meile dar vis lygiom dalim blaskosi tarp kaktusu ir sanpauliju smile.gif
Tai vietos reikia dar daugiau..
Atsakyti
Pasigrožėjau Dakor kaktusais 4u.gif Jurginais ..akys pačios prasikrapštė .Galima jau ir pietus daryt mirksiukas.gif Sekmadienis gi ,reik šeimyną palepint . wub.gif
Atsakyti
Aš kol kas tik neveislinių sanpaulijų augintoja, perku kiekvieną naują, kurios dar neturiu. Dažniausiai maximoje.Grįžusi duktė sutvarkė mano foto albumą(aš nemoku blush2.gif )Sudėjau paskutinius pirkinius, nors kai kurios jau baigė nužydėt, nes seniau pirktos, bet dar nepaveiksluotos.Skirtingų turiu 13.Veislines 2, bet vaikiukai.Mėlyna pilnavidurė su baltais kraščiukais pirkta gėlių parduotuvej.Gal jos proseneliai buvo veisliniai, nes labai jau graži ax.gif lotuliukas.gif g.gif
Atsakyti
Jūros Banga,
oho, esi turtinga!
Paskutinioji, 16-oji, man atrodo, treilerinė, kai auga lyg kekėm. Pavasarį prašyčiausi lapuko mainais į veislinį vaikiuką. blush2.gif Sutiksite?
Atsakyti
Labai gražios maksimutės Jūros banga .. 4u.gif Nesvarbu ,kad neveislinės ,svarbu ,kad šeimininkės mylimos ... biggrin.gif biggrin.gif
O veislinukių pavasarį bus mirksiukas.gif Jei ką ax.gif Dovanų drinks_cheers.gif
Atsakyti