Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulija XI

Juros banga grazi tavo kolekcija. As irgi perku maximoje ir daznai nukainuotas gelbeju ax.gif Gaila, kad pas mane mazai vietos ant palangiu, o apie pavasari net pagalvoti nenoriu... kur reiks sustatyti indelius su pomidoru daigais jei dabar palanges sanpaulijom ir dracenom nukrautos doh.gif

Mergaites, o per kiek laiko pasirodo vaikiukai, kai ikisat lapa?
Atsakyti
vaikai išlenda gal per kokį mėnesį...jei vasara .O žiemą neaišku blush2.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Liucerna @ 2007 11 18, 15:27)
Jūros Banga,
oho, esi turtinga!
Paskutinioji, 16-oji, man atrodo, treilerinė, kai auga lyg kekėm. Pavasarį prašyčiausi lapuko mainais į veislinį vaikiuką.  blush2.gif  Sutiksite?

Jei išsaugosiu per žiemą, lapukų bus mirksiukas.gif O gal ją galima dauginti dalijant kerą? g.gif Tie lapukai tokie smulkūs, man ji iškrenta iš konteksto lotuliukas.gif kitokia.O su apsikeitimu ner problemų:visi mano didieji studijuoja Kaune ax.gif
Atsakyti
Tai prašome išsaugoti, kodėl gali neišsaugoti? g.gif Deja, kerais nedalijamos, nebent pažastinukais vaikiukais.
Atsakyti
Jūsų minima sanpaulija treileris turi daug viršūnėlių, tad drąsiai gali atskirti, kad nesusigadintų kelmelio grožis, apžiurėk kuris ugliukas lengviau skiriasi, atskyrusi merk į vandenį, gali sodinti ir tiesiai į žemę. 4u.gif
Atsakyti
Kol susiruošiau Liucernai atsakyti, Sigutė atsakė.Dėl to ir rašiau, kad ji kitokia-išlindęs kupstas iš žemės su n viršūnėlių, nematyti nė kur pagrindinis stiebas.Bet padalint ją turbūt pavasarį reikėtų g.gif ?Dabar man atrodo jau vėloka.O iš lapų ir pažastinių augaliukų turiu jau prisidauginus dvi palanges lotuliukas.gif lotuliukas.gif ax.gif(virš 60), bet visos tokios pačios, kaip jau turiu.Čia mano sanpauliniai bandymai ax.gif
Atsakyti
[O iš lapų ir pažastinių augaliukų turiu jau prisidauginus dvi palanges lotuliukas.gif lotuliukas.gif ax.gif(virš 60), bet visos tokios pačios, kaip jau turiu.Čia mano sanpauliniai bandymai ax.gif]

šaunuolė ,vadinas turim tikrą sanpaulijų mylėtoją. 4u.gif
Atsakyti
Labai noriu treileriuko... blink.gif rolleyes.gif (kai pagalvoju, tai juokas ima: anksčiau labai norėjau šuniuko. paskui - katės. Dabar – sanpaulijos....)
Atsakyti
O ar norai išsipildė? Šuniuką ir katę turi...? bigsmile.gif
Atsakyti
Jūros banga,
tavo ranka lengva sanpaulijoms auginti. Matosi kokie gražūs ir svaiki augaliukai.

Gali laisvai užsiveisti veislinių, jei tik širdelė pageidauja. Jau puikiai moki su jomis "susišnekėti" 4u.gif

Sėkmės! thumbup.gif
Atsakyti
Gal galetumet pamokyti ir mane to "susisnekejimo" meno? blush2.gif vasara dar pavyksta su jom susisneketi, bet vat ziema panasu bus bedu angel_sadangel.gif su maximuke kazkaip ner problemu, o su veislinem matyt busiu paskubejus...
siandien susimasciau ar nebus araukarija ir nemenka kaktusu seimyna savo biolaukais isderinus sanpauliju? g.gif nors jos priskiriamos prie stipria energija turinciu augalu, bet gal joms kaip pvz. adijantui tokiu ,,atakuojanciu'' spygliuociu ar astriabriauniu augalu kaimynyste ne i gera g.gif perkeliau "kaimynus" kitur, bus matyt klydau ar ne.

Atsakyti
[siandien susimasciau ar nebus araukarija ir nemenka kaktusu seimyna savo biolaukais isderinus sanpauliju? g.gif]
Aš tai manau ,kad araukarija vis išderina šeimininkę biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Ta iš didelės meilės sanpaulytes ir perlieja blush2.gif mirksiukas.gif Žiemą visoms sunkiau,.Reik prisiderint ....
pagal savo laistymo įpročius.
Šiandien pamatavau temperatūra ant mano plastikinės palangės ryte yra 15 laipsnių .Čia arčiausiai lango..arčiau radiatoriaus ko gero 22 laipsniai.
Todėl esu sakius ,kad liet po nedaug ir dažniau ,ir vazoniukus įstatyt į kažką ,kas ne taip praleistų šaltį... g.gif mirksiukas.gif Pernai mano veislinukės krito ...per žiemą ..šiemet atrodo kad nieko .... ax.gif mirksiukas.gif peržiemosim[bet jau priemonių ėmiausi visų įmanomų]
kaip gerai ..tom pas ką medinės palangės 4u.gif blush2.gif gaila ,kad savo laiku nesusimisjijau ir aš doh.gif doh.gif tongue.gif
Atsakyti