QUOTE(Mildzius @ 2007 11 19, 02:34)
Gal galetumet pamokyti ir mane to "susisnekejimo" meno?
vasara dar pavyksta su jom susisneketi, bet vat ziema panasu bus bedu
su maximuke kazkaip ner problemu, o su veislinem matyt busiu paskubejus...
siandien susimasciau ar nebus araukarija ir nemenka kaktusu seimyna savo biolaukais isderinus sanpauliju?
nors jos priskiriamos prie stipria energija turinciu augalu, bet gal joms kaip pvz. adijantui tokiu ,,atakuojanciu'' spygliuociu ar astriabriauniu augalu kaimynyste ne i gera
perkeliau "kaimynus" kitur, bus matyt klydau ar ne.

siandien susimasciau ar nebus araukarija ir nemenka kaktusu seimyna savo biolaukais isderinus sanpauliju?

Nu zinote....
Pasakysiu, nors nusimanau apie viska ne smegenais, o kitomis kuno dalimis

Palanges tinkamos sanpaulijoms daugeliu atveju netinka kaktusams.
O yra tarp ju vienas bendras bruozas- nigalima perlieti

O energetine prasme tai nesipjauna mano darze nieks, nors labai juokingai atrodo sanpaulijos salia kaktusu

Nu, nezinau... tiesa sakant- kaktusus sunesiau i saltuosius kambarius, o sanpaulijos, tiesa, tik 7-8 vnt. gyvena sunelio kambaryje- siltai ir gana sviesiai, o salia dar liko kokie 3 kaktusai. Bet jie l. svelnuciai.
Ir isvis-- ar arukarija ir kaktusai skleidzia agresyvia energija????????? Nu, neesu energiju zinove- bet nieko agresyvaus nepajutau...Gal isskirus laaabai ryskiu spalvu sanpauliju ziedus pamacius... O kaktusai ir sanpaulijos mane ramina.
Kaktusai skatina mastyti, dirbti, suteikia saugumo jausma, svajoti o sanpaulijos...gal myleti, gal dainuoti jei ju ziedu spalva tinkanti mano akiai.
O siaip tai galvoju, kad verta augaliukus ir save kankinti- nu kaktusai neveza- isdalink, ar parduok... Ar dar kas ne prie sirdies... Pasaulyje daug augalu, kaip ir zmoniu...Visada rasi drauga, o graziausia gele ir geriausias draugas esi pats sau.
Ech, nuobodu man - miega mergina ant manes nors tu ka... tai viena ranka ir rasineju

Ai, dar vienas bendras kaktusu ir sanpauliju bruozas- juos augina zavuuus zmones!!!!!
O kai ziuriu i araukarija- mano sirdi liuliuoja jos zaluma ir formos....