Įkraunama...
Įkraunama...

Maistas Užsienyje

biggrin.gif ...
dar paerzinsim tada:)

savaitgali kepem ir rukinom mesyte (ant lauzo) ir bulves (keptuveje smile.gif ):

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
nagi papasakokit, kaip skaniai tilapia paruost? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(6663 @ 2008 01 14, 04:14)
biggrin.gif ...
dar paerzinsim tada:)

savaitgali kepem ir rukinom mesyte (ant lauzo) ir bulves (keptuveje smile.gif ):

tos bulvės tai nerealiausiai atrodo thumbup.gif
aš tai šiandien pyragą kepu, viena forumietė super receptą yra davusi: šokoladinis obuolių pyragas. pati negaliu valgyt, nes dėl sveikatos dietą be cukraus ir mielių sau pasidariau, tačiau namiškiai suris per kelias minutes, taip kad verta tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(MichGirl @ 2008 01 14, 08:01)

smile.gif gal orkaitej?
ant kiekvieno zuvies gabalelio ispausti citrinos sulciu, truputi cesnako, uzdeti po riekele pomidoro ir truputi majonezo. Kepti uzdengus folija, priesh gala uzbarstyti surio..Turetu buti skanu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(6663 @ 2008 01 14, 11:18)
smile.gif gal orkaitej?
ant kiekvieno zuvies gabalelio ispausti citrinos sulciu, truputi cesnako, uzdeti po riekele pomidoro ir truputi majonezo. Kepti uzdengus folija, priesh gala uzbarstyti surio..Turetu buti skanu 4u.gif

dekui, gera ideja, tik man prieskoniu daugiau noretusi - reiks papildomai ko nors dar uzmest mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(MichGirl @ 2008 01 14, 19:23)
dekui, gera ideja, tik man prieskoniu daugiau noretusi - reiks papildomai ko nors dar uzmest  mirksiukas.gif

apie prieskonius net nerashiau blush2.gif , tik shiaip viena ish kepimo budu pasiuliau smile.gif , o prieskoniu butinai reikia, juk zuvyte tokia shvelni..
Juros druska, juodi pipirai labai tiktu 4u.gif (cesnakas ir majonezas suteiks ashtrumo, o citrina ir pomidoras - rusgshteles)..
Atsakyti
QUOTE(MichGirl @ 2008 01 14, 01:01)

man tai MAYOS ,kotletukai is ju patys paciausi thumbup.gif ir lengva ir skanu,o svarbiausia,kad greita thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mamia @ 2008 01 14, 20:07)
man tai MAYOS ,kotletukai is ju patys paciausi thumbup.gif ir lengva ir skanu,o svarbiausia,kad greita thumbup.gif

O kaip juos daryti? smile.gif
Atsakyti
as zuvies kotletu nelabai megeja (darau uz tai krabu lazdeliu kotletus - tipo kaip crabcakes, bet ne visai, nes netikra krabu mesa). Siaip daznai tilapijas pamarinuodavau dienele yogurto ciobreliu ir dar ko nors padaze ir tada orkaitej kepdavau, bet dabar noris kazko kito, reiks mandyt su pomidorcikais ir suriu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(MichGirl @ 2008 01 14, 11:23)
as zuvies kotletu nelabai megeja (darau uz tai krabu lazdeliu kotletus - tipo kaip crabcakes, bet ne visai, nes netikra krabu mesa). Siaip daznai tilapijas pamarinuodavau dienele yogurto ciobreliu ir dar ko nors padaze  ir tada orkaitej kepdavau, bet dabar noris kazko kito, reiks mandyt su pomidorcikais ir suriu  cool.gif

o kaip tu darai krabu lazdeliu kotletus? blush2.gif MB dievina jas, tai sakau gal pabandysiu ax.gif ir tilapia marinuoji paprastam jogurte tik pridejusi visokiu kitokiu prieskoniu ar kaip? blush2.gif
o as vakar vistienos krutinele dariau slow cooker'yje... gavosi visai nieko blush2.gif
Atsakyti
O kur rast receptukų slow cookeriui? Turiu tokį daiktą, ale aš tik ryžius virau ir daržoves steaminau... O slow cooking f-jos dar nebandžiau... prašom idėjom pasidalint wink.gif
Atsakyti
QUOTE(mamia @ 2008 01 14, 12:07)

kas ties,a , tai ne melas biggrin.gif drinks_cheers.gif tik as bulviu virtu nededu...o dedu truputy batono ismirkinto, ir manu kruopu ismirkintu, bei pakepinto aliejuje svoguniuko.... tikrai niam niam ...
Atsakyti