Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime [XX dalis]

QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 26, 00:15)
Kaip tik eik- jei meilė bus tikra joks spuogas nesutrukdys laugh.gif Testas čia bus tongue.gif

Aha, a jei meilės nebus, tai galėsi kaltiniti spuogą lotuliukas.gif Visada smagiau kai aplinka kalta tongue.gif

Abzoryte, tu raminkis su savo sausainiais, nes tuoj antrą reisą padarysiu į virtuvę tongue.gif

p.s. Kaip man faina vėl prisijungti prie jūsų ir normaliai, ne darbe thumbup.gif Uj, kokios jūs man fainos
oro_buckis.gif oro_buckis.gif oro_buckis.gif
Atsakyti
Aciu abzoryte, labai skanu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 11 26, 00:19)
GV nu cia dabar kas dar per tinginystes??kada pjausi i kaima?gal sudalyvautumem kokiam konkurse Mis ukininkaite-kaimietaite? lotuliukas.gif

Nebent tik per Kalėdas. Anksčiau nea. Konkurse nedalyvausiu girežtai. Nenoriu staipytis po bikiniu prieš kaimo bernus smile.gif Sarmatyjuosi laugh.gif

Kaip tavo meilės?
Atsakyti

Abzoryte, nebesuprantu..tavo meiles, zinau tik melynaki, dar vis su tuo paciu...? blush2.gif

Sveikute DG, va taip pliotkai ir sklinda smile.gif Patikslinu, aš ne su niekuo nesu. Esu absoliučiai vieniša mergina, gyvenanti tipišką Bridžitišką Džonsonišką gyvenimą ir svajojanti apie tyrą Meilę laugh.gif
Mėlynakis tėra bičas su kuriuo aš kartais pačatinu, nieko rimto absoliučiai.
Atsakyti
QUOTE(Bjuti @ 2007 11 26, 00:22)
Aha, a jei meilės nebus, tai galėsi kaltiniti spuogą  lotuliukas.gif  Visada smagiau kai aplinka kalta  tongue.gif

laugh.gif Galėsi paverkt čia atėjus. Iškeikt spuogą, išsikoliot. Mes tave guosim. Sakysim, ot koks šiknius tas spuogas laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 26, 00:24)
Nebent tik per Kalėdas. Anksčiau nea. Konkurse nedalyvausiu girežtai. Nenoriu staipytis po bikiniu prieš kaimo bernus smile.gif Sarmatyjuosi laugh.gif

Kaip tavo meilės?

Tai negreitai g.gif ...
O meiles, kaip meiles...galvoju, kad man visai nebereikia jokio vyro ir taip labai viskas gerai, smile.gif o tam pripersamajam galvele susisuko del manes, akivaizdziai nejaugi taip gali buti jam kazkas darosi kai mane pamato...Pamate ir wub.gif cia ne is tu variantu, kurie kabina makaronus, atskiriu tokius dalykus, negrazuolis....ir dar blondinas, bet toks visai nieko,geras ....o ex nzn nesirasem tai velgi ....

O kaip tavo senukas?
Atsakyti
Abzoryte, nebesuprantu..tavo meiles, zinau tik melynaki, dar vis su tuo paciu...? blush2.gif

QUOTE(abzoryte @ 2007 11 26, 00:25)
Patikslinu, aš ne su niekuo nesu. Esu absoliučiai vieniša mergina, gyvenanti tipišką Bridžitišką Džonsonišką gyvenimą ir svajojanti apie tyrą Meilę laugh.gif

DG, truputį patikslinsiu informaciją laugh.gif Žinok, Abžorytė vos neištekėjo savaitgalį.. bet jei nori sužinoti viską išsamiau skaityk ankstesnę temą laugh.gif tongue.gif Ir vyras buvo surastas.. Rimtas ten reikalas. Jei netiki manim CrazySun paklausk. lotuliukas.gif
Atsakyti
Daug musu sivakara, dziaugiuosi kad ryt nedirbsiu...jeeee

Abzoryte, manau esi viena, bet nevienisa....cia skaiciau nuotukius maximose,tai prisijuokiau, o mano kaime maxima iki 10...tai net neverta vargt lotuliukas.gif
O skaipu santykiai...tai.... schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 26, 00:30)
DG, truputį patikslinsiu informaciją laugh.gif Žinok, Abžorytė vos neištekėjo savaitgalį.. bet jei nori sužinoti viską išsamiau skaityk ankstesnę temą laugh.gif tongue.gif Ir vyras buvo surastas.. Rimtas ten reikalas. Jei netiki manim CrazySun paklausk. lotuliukas.gif

OHOHOHOHO blink.gif blink.gif geras!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tikriausiai Abzoryte, nenorejo nuvilti SM ir nutare palaukti 20090909 bigsmile.gif bet cia tai geras, tai visgi Abzoryte nesi jau tokia vienisa, cia per ttrumpa laika tokie dalykai isvyyksta tik nepasijunk dienele kita.....tiek visko bigsmile.gif
Atsakyti
Dominyyka, matau esi. Ar atsigavai?
Atsakyti
man turbūt šiandien bręsta sprogimas po kelių dienų blink.gif sorry, net nežinau, kas čia man vėl doh.gif nervina viskas doh.gif pati save labiausiai....

žodžiu bash.gif man reikia vyro. kad ir nykštuko. ką darysi, užtektų. svarbu, gero angel_not.gif

pati savęs nesuprantu, turbūt neverta ir jums mėgint..
per daug pikta paskutiniu metu...reikia kažką daryt. goss.gif
Atsakyti
Miegi jau GV??? blink.gif KUR DINGAI, JEI TAIP TAI SALDZIU TAU SAPNU....

Crazysun, kas darosi????
Atsakyti
Mergaitės, yra naujienų!

Ką tik "visai nieko" papasakojo, kad Šilainių Maximą uždarė, policijos privažiavę, visus žmones vijo laukan. ..

Aš jau skaitau skaitau išsižiojusi, nu galvoju, nejau mergos jau siautėja biggrin.gif

Pasirodo koks tai maniakas su peiliu Maximoje pasišvaistė. Sakė ar tai kažką grasino ar pats grasinosi nusižudyti. blink.gif

Blin, mūsų navigacinė doh.gif Ne tie incidentai Maximose vyksta blink.gif
Atsakyti