Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime [XX dalis]

QUOTE(CrazySun @ 2007 11 26, 00:39)
man turbūt šiandien bręsta sprogimas po kelių dienų  blink.gif  sorry, net nežinau, kas čia man vėl  doh.gif  nervina viskas  doh.gif  pati save labiausiai....

žodžiu  bash.gif  man reikia vyro. kad ir nykštuko. ką darysi, užtektų. svarbu, gero  angel_not.gif

pati savęs nesuprantu, turbūt neverta ir jums mėgint..
per daug pikta paskutiniu metu...reikia kažką daryt. goss.gif

Paskaičiau apie nykštuką ir kažkodėl labai pošlai pagalvojau blush2.gif Man turbūt irgi vyro reikia tongue.gif Ką čia turbūt, tikrai reikia blink.gif Ale iš kur čia naktį paimsi? Kaži kokie naktiniai skrydžiai? Gal važiuoti pasitikti jau??? lotuliukas.gif

O ką daryt? Nieko, ką čia padarysi... Išsimiegosi ir pagerės 4u.gif Pažadu, išrpotėjusi saulute 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 11 26, 00:34)
OHOHOHOHO blink.gif  blink.gif geras!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vyras jai netiko. Jaunikį nubrokavo biggrin.gif
Vestuvių kol kas nebus sad.gif
O aš taip baliaus noriu biggrin.gif
Papildyta:
Su ta navigacine rimtai reikia kažką daryt mega_shok.gif Va tu ir vaikščiok naktimis į maksimas.. Papjaut gali sad.gif
Atsakyti
QUOTE(CrazySun @ 2007 11 26, 00:13)
pamėgink vitaminus gerti gerai pavalgius..ar valgio metu..  4u.gif

bandziau ir pavalgius ir valgio metu-niekas nepadejo schmoll.gif brolis irgi gert tuos pacius bande ir tas pats buvo..matyt ir taip labai grazi tai organizmas nepriima visokiu grozio vitaminu nes jau ner kur toliau grazet lotuliukas.gif lotuliukas.gif
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 26, 00:15)
Kaip tik eik- jei meilė bus tikra joks spuogas nesutrukdys laugh.gif Testas čia bus tongue.gif

Aha pamenu megiamiausia fraze budavo mano-jei myles myles ir tokia lotuliukas.gif nepasiteisino turiu pasakyt..

QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 26, 00:26)
laugh.gif Galėsi paverkt čia atėjus. Iškeikt spuogą, išsikoliot. Mes tave guosim. Sakysim, ot koks šiknius tas spuogas laugh.gif

Joo spuogas kaltas del visu mano nelaimiu-cia neabejotinai thumbup.gif Jetau kad tik nenunyktu dabar galvoju otai nebeliks kam kalte verst.. g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 11 26, 00:41)
Crazysun, kas darosi????

daros, kad nieko nesidaro biggrin.gif
aiškiau? biggrin.gif
doh.gif

QUOTE(abzoryte @ 2007 11 26, 00:41)
Mergaitės, yra naujienų!

Ką tik "visai nieko" papasakojo, kad Šilainių Maximą uždarė, policijos privažiavę, visus žmones vijo laukan. ..

Aš jau skaitau skaitau išsižiojusi, nu galvoju, nejau mergos jau siautėja biggrin.gif

Pasirodo koks tai maniakas su peiliu Maximoje pasišvaistė. Sakė ar tai kažką grasino ar pats grasinosi nusižudyti.  blink.gif

Blin, mūsų navigacinė  doh.gif  Ne tie incidentai Maximose vyksta  blink.gif

negąsdink blink.gif

QUOTE(Bjuti @ 2007 11 26, 00:43)
Paskaičiau apie nykštuką ir kažkodėl labai pošlai pagalvojau  blush2.gif  Man turbūt irgi vyro reikia  tongue.gif  Ką čia turbūt, tikrai reikia  blink.gif  Ale iš kur čia naktį paimsi? Kaži kokie naktiniai skrydžiai? Gal važiuoti pasitikti jau???  lotuliukas.gif

O ką daryt? Nieko, ką čia padarysi... Išsimiegosi ir pagerės  4u.gif  Pažadu, išrpotėjusi saulute  4u.gif  mirksiukas.gif

nepošlai turėjau omeny, nu..bet..gal lotuliukas.gif aš noriu tik...ai....labai aš jautri paskutiniu metu... blush2.gif
sorry..
Ačiū Bjuti, žinau mirksiukas.gif
aš tikrai išprotėjus doh.gif mamai nupirkau dovaną..iš ko dabar reikės gyvent? unsure.gif ai, durniam sekas...gal..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo CrazySun: 25 lapkričio 2007 - 23:50
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 26, 00:48)
Vyras jai netiko. Jaunikį nubrokavo biggrin.gif
Vestuvių kol kas nebus sad.gif
O aš taip baliaus noriu biggrin.gif
Papildyta:
Su ta navigacine rimtai reikia kažką daryt mega_shok.gif Va tu ir vaikščiok naktimis į maksimas.. Papjaut gali sad.gif

Balius gerai!!!! tai kai cia tokia taryba susirinkus nenuostabu kad nubrokavo bigsmile.gif
Atsakyti
Mergaitės, yra naujienų!

Ką tik "visai nieko" papasakojo, kad Šilainių Maximą uždarė, policijos privažiavę, visus žmones vijo laukan. ..

Aš jau skaitau skaitau išsižiojusi, nu galvoju, nejau mergos jau siautėja biggrin.gif

Pasirodo koks tai maniakas su peiliu Maximoje pasišvaistė. Sakė ar tai kažką grasino ar pats grasinosi nusižudyti.  blink.gif

Blin, mūsų navigacinė  doh.gif  Ne tie incidentai Maximose vyksta  blink.gif

Va čia tai negerai. O jei kas iš mūsiškių tuo metu būtų buvę viduj? g.gif Nors.. Kai pagalvoji... Nu gal tada koks džentelmenas būtų užstojęs ją plačia krūtine, ji būtų nualpusi jam į glėbį, happy endas garantuotas... Tik tie peiliai tai negerai, negerai.. Mes aukų nenorim. Už taiką mes. Ir maximas be manijakų su peiliais ax.gif
p.s. bet rimtai, čia baisu... Mūsų maximinis planas darosi rizikingas...
Atsakyti
QUOTE(Bjuti @ 2007 11 26, 00:49)

Žinok ir tu atsargiai. Oro uostuose teroristų gali pasitaikyt.. ax.gif
Atsakyti
Mergaitės, yra naujienų!

As pradejau skaityt tavo posta ir jau pries akis vaizdai kyla kaip supermylimiausios maksimoj vyru ataka surenge lotuliukas.gif Ale ne pasirodo-baisus dalykai ant svieto dedasi..jau ir i maksima apsiginklavus reiks pradet vaiksciot blink.gif
Na viskas -jau dabar tikrai einu miegot lotuliukas.gif Labanakt supermylimiausios ir i jokias maximas siukstu sianakt nosies nekiskit nono.gif
Atsakyti
P.S. šiandien senbernių diena... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Bjuti @ 2007 11 26, 00:49)
Va čia tai negerai. O jei kas iš mūsiškių tuo metu būtų buvę viduj?  g.gif  Nors.. Kai pagalvoji... Nu gal tada koks džentelmenas būtų užstojęs ją  plačia krūtine, ji būtų nualpusi jam į glėbį, happy endas garantuotas... Tik tie peiliai tai negerai, negerai.. Mes aukų nenorim. Už taiką mes. Ir maximas be manijakų su peiliais  ax.gif

Ech manau jei kuri musu ten tuo metu butu akcija su kritimu ant zemes ir "noriu vyro" vykdzius tai tam niekadejui garantuotai butu peilis is ranku iskrites, stalcius atsidares ir pamirstu ko atejo.. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(powerpuff @ 2007 11 26, 00:48)
bandziau ir pavalgius ir valgio metu-niekas nepadejo schmoll.gif  brolis irgi gert tuos pacius bande ir tas pats buvo..matyt ir taip labai grazi tai organizmas nepriima visokiu grozio vitaminu nes jau ner kur toliau grazet lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Joo spuogas kaltas del visu mano nelaimiu-cia neabejotinai thumbup.gif  Jetau kad tik nenunyktu dabar galvoju otai nebeliks kam kalte verst.. g.gif  lotuliukas.gif

laugh.gif laugh.gif laugh.gif Čia juk kažkoks dėsnis. Jei stiklinė pilna vandens, tai daugiau ir neįpilsi. Jei žmogus pilnas grožio - tai jau jo ir nepridėsi lotuliukas.gif Čia super mintis ir idėja thumbup.gif

O dėl spuogo - tu jį pasistenk puoselėti, nešvariom rankos paspaudyk, kad jis tik nepranyktų lotuliukas.gif

QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 26, 00:52)
Žinok ir tu atsargiai. Oro uostuose teroristų gali pasitaikyt.. ax.gif

Per kančias į žvaigždes, per pavojus - į meilę! pioneers.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 11 26, 00:28)
O kaip tavo senukas?

Pagerbė jis šiandien mane savo apsilankymu mega_shok.gif Esu pikta ant jo- svaločius paskutis. Jam net kaukės nereikės per šitas Kalėdas ir Naujus. Per karnavalą drąsiai kiaulę galės vaidint gun_bandana.gif Toks jis ir yra.
Atsakyti