Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime [XX dalis]

QUOTE(abzoryte @ 2007 11 25, 22:10)

Patarimas vertas dėmesio ax.gif
Tik atrodo, kad ir šitas draugas tave kabina ax.gif

Keliausiu jau miegučio. Labananktis visoms user posted image
Atsakyti
QUOTE(mazulis25 @ 2007 11 25, 22:49)
Labankt, mielosios  mirksiukas.gif  as jau luztu.. iki ryt  heart.gif

Labanakt Mazuli-saldziu sapnu tau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Prata Vetra @ 2007 11 25, 23:16)
Patarimas vertas dėmesio  ax.gif
Tik atrodo, kad ir šitas draugas tave kabina  ax.gif

Keliausiu jau miegučio. Labananktis visoms user posted image

Anksčiau šiek tiek dėmesio rodė, bet aš tuomet nebuvau laisva 4u.gif O kai mano širdis priklauso kitam aš nuoširdžių nuoširdžiausiai nematau daugiau nei vieno vyro aplink wub.gif

Šviesių sapnų ir ryto su šypsena veide 4u.gif
Atsakyti
Aha tikrai Abzoryte, man irgi pasirode kad tas tavo draugas tau siulosi ne tik i draugus ax.gif O kaip jis tau? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 11 25, 22:46)
GV, pasijaučiau totaliai ignoruojama laugh.gif

mirksiukas.gif
Baik tu čia.. Aš visą dieną laaabai užsiėmus laugh.gif Svečių apturėjau kalną.. Raportuotis natūraliai tingiu ax.gif

Papildyta:
QUOTE(powerpuff @ 2007 11 25, 23:25)
man irgi pasirode kad tas tavo draugas tau siulosi ne tik i draugus ax.gif  O kaip jis tau? blush2.gif

Kur Jūs matot tą kabinimą, siūlymasi tik į draugus? ax.gif Aš nuolat su draugais ir jie taip su manim bendrauja biggrin.gif
Atsakyti
Labas vakaras, nuostabus jubiliejiniai namuciai, 4u.gif thumbup.gif na ir prisnekejot...kaip reiks perskaityti... g.gif

Kaip jus mergaiciukes begyvenat?as katik is vilniaus gryzau,siandien su vaikais filmavime lrt buvome, tai visa dien beveik uztrukome, tai ten tai ten...
Kaip gyvuojate?
Atsakyti
Labanakt visoms bėgančioms į patalus smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 11 25, 23:31)
Kaip jus mergaiciukes begyvenat?

Kokie žmonės parsirado... laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(powerpuff @ 2007 11 25, 23:25)
Aha tikrai Abzoryte, man irgi pasirode kad tas tavo draugas tau siulosi ne tik i draugus ax.gif  O kaip jis tau? blush2.gif

Jisai - nieko, tik mūsų pomėgiai labai skiriasi... Bet ne tai stabdis smile.gif Jis laukiasi vaiko... Tiesa ne santuokoje.. Ale prisidirbo pakankamai greitai .. Nu žodžiu truputuką susiėdė sau gyvenimą.. Et, ten irgi atskiros istorijos... Apsuko jį aplink pirštelį... Deja, ne tik vyrai kiaulės... Tokių būna moterų kad oi oi oi...
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 25, 23:32)
Labanakt visoms bėgančioms į patalus smile.gif
Papildyta:
Kokie žmonės parsirado... laugh.gif

Jau sugryztuves reik daryt mirksiukas.gif bendravarde ax.gif
Atsakyti
Įsivaizduojat tik MĖNUO iki Kalėdų mega_shok.gif yahoo.gif
Papildyta:
QUOTE(abzoryte @ 2007 11 25, 23:38)
Deja, ne tik vyrai kiaulės... Tokių būna moterų kad oi oi oi...

Lieku savo nuomonės. Suk nesukus, bet jei vyras nenorės..toliau nujaučiat ką noriu pasakyt. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 11 25, 23:38)
Jau sugryztuves reik daryt mirksiukas.gif  bendravarde ax.gif

Na bet kodėl visi siūlo baliavoti kai GV miršta laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 25, 23:41)
Įsivaizduojat tik MĖNUO iki Kalėdų mega_shok.gif yahoo.gif
Papildyta:
Lieku savo nuomonės. Suk nesukus, bet jei vyras nenorės..toliau nujaučiat ką noriu pasakyt. mirksiukas.gif

Taip taip. Tas tiesa. Tik vat kad vargu ar jis vaikelio norėjo taip greit. Gavosi kaip gavosi. Esmė ta, kad man gaila, jog toks sąžiningas ir atsakingas žmogus tapo supančiotas velnišku gudrumu. Va todėl ir nėra sąžiningų laisvų vyrų. Juos greit suvysto nesnaudžiančios.
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 25, 23:29)
Kur Jūs matot tą kabinimą, siūlymasi tik į draugus? ax.gif Aš nuolat su draugais ir jie taip su manim bendrauja biggrin.gif

Na gal ir tavo tiesa. Tik tokios frazes kaip "as tai nepatikau" ir "as nuosirdus" gali ir suklaidinti ax.gif Nors kai dabar pagalvojau kaip as su draugais bendrauju tai is salies gali bala zino kaip kitiem atrodyt lotuliukas.gif taip kad tik Abzorytei zinot kaip ten is tikro.
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 11 25, 23:31)
Labas vakaras, nuostabus jubiliejiniai namuciai,  4u.gif  thumbup.gif na ir prisnekejot...kaip reiks perskaityti... g.gif

Kaip jus mergaiciukes begyvenat?as katik is vilniaus gryzau,siandien su vaikais filmavime lrt buvome, tai visa dien beveik uztrukome, tai ten tai ten...
Kaip gyvuojate?

Sveikite Dolce-prazuvele 4u.gif Taip noreciau dar cia su jumis pasedet bet jauciu kad tuoj nulusiu..tai keliauju i lovyte jau ax.gif O jum visom naktinetojom gero vakaro 4u.gif
Atsakyti