Mano savaitgalis ramiai, su šeima. Pirmyn ir atgal vežiau sūnėną studentą su draugu. Tai negaliu atsidžiaugti, koks jis tapo protingas ir sąmoningas
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 24, 18:21)
Tai va nergaitės 
Turim mes čia tokią gražuolę, mano beveik kaimynę pagal gyvenamąją vietą BJUTI
Tiesiog nereali moteris, puikios nuotaikos šalininkė, vyno žinovė, visai neprasta mama ir gera darbuotoja
Griekas jos nepaminėti
Su didžiausiu malonumu miniu ją ir laukiu sugrįžtant iš šeimos susitikimo
Turim mes čia tokią gražuolę, mano beveik kaimynę pagal gyvenamąją vietą BJUTI
Pasijaučiau kaip
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 25, 04:00)
Neima miegas. Gal rimtai į Maksimą??? Nutarta varau
Nusipirksiu Kento ir ledų Pasivaikčiojus miegosis geriau... tikiuosi.
Ačiū, kad yra šita tema ir Jūs joje
Ačiū, kad yra šita tema ir Jūs joje
Jėzau, kokia tu faina
Papildyta:
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 25, 17:18)
Tai va moteriškaitės
Pjaustau aš sau mėsą (šuniui vakarienę darau) ir tik topt mintis, nuojauta, kad per šias šventes sutiksiu savo meilę
Aš ją jau įsimylėjau.. skrendu 
Nuojautos labai teisingos
QUOTE(abzoryte @ 2007 11 25, 21:54)
Tai va, mielosios raganaitės, noriu dar kartą patvirtinti, kad mūsų kerai veikia
Taigi vos penktadienį pakalbėjom, kad reikia į prekybos centrus bastytis ir prasidėjo. Tada penktadienį mano tas susidūrimas su vyruku vyno skyriuje, paskui šeštadienį GV kavos skyriuje, o šiandien ir vėl incidentas panašus, tik neitin sėkmingas, vis ta navigacinė mūsų grybą pjauna
Taigi kadangi šiandien ypatingai draugauju su maistu (pačios suprantat dėl ko , po spektaklio užsukau į Maximą ir ten sukau ratus po saldumynų skyrių ir niekaip negalėjau apsispręsti ar noriu pyrago, ar bulkučių, ar torto, ar kekso. Tai man bespoksant į keksiukus užšnekino tooooks faaainas vaikinukas, kad čiut nesusilydzžau, visą tik raudonis išmuše, o jis sako: "neina atsispirti saldumynams?" sakau: "nea
akis bado " tas: "man irgi " O jau jo akių žydrumas
ir ant tu zodziu prieina jo drrauge! hr.
Romantika baigėsi
Mergos taisom navigacinę 
Bet pradeda patikti valkiotis po parduotuves
Taigi vos penktadienį pakalbėjom, kad reikia į prekybos centrus bastytis ir prasidėjo. Tada penktadienį mano tas susidūrimas su vyruku vyno skyriuje, paskui šeštadienį GV kavos skyriuje, o šiandien ir vėl incidentas panašus, tik neitin sėkmingas, vis ta navigacinė mūsų grybą pjauna
Taigi kadangi šiandien ypatingai draugauju su maistu (pačios suprantat dėl ko , po spektaklio užsukau į Maximą ir ten sukau ratus po saldumynų skyrių ir niekaip negalėjau apsispręsti ar noriu pyrago, ar bulkučių, ar torto, ar kekso. Tai man bespoksant į keksiukus užšnekino tooooks faaainas vaikinukas, kad čiut nesusilydzžau, visą tik raudonis išmuše, o jis sako: "neina atsispirti saldumynams?" sakau: "nea
Bet pradeda patikti valkiotis po parduotuves
Ir galvoju, kad maximos ir rimi mums turėtų po kokią kalėdinę premiją išrašyti
Spėju iš trijų kartų, kad man neleis paskelbti šito posto dėl smailikų pertekliaus
Akurat, turėjau skelti į dvi dalis, ir tai dar pratrinti....