Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime [XX dalis]

Sveikos gyvos, mielosios mano Fėjos wub.gif Ką aš galiu pasakyti - labai smagu grįžti namo ir prisijungti prie Jūsų naujuosiuose namučiuose thumbup.gif Aišku, galėtų tų puslapių būti ir mažiau, ale ką jau čia su jumis darysi irnesakyk.gif

Mano savaitgalis ramiai, su šeima. Pirmyn ir atgal vežiau sūnėną studentą su draugu. Tai negaliu atsidžiaugti, koks jis tapo protingas ir sąmoningas thumbup.gif Pamenu jo išprotėjusią paauglystę, tai doh.gif O dabar visas toks thumbup.gif wub.gif Man teikia vilties, kad ir maniškis ateis vieną dieną į protą blush2.gif

QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 24, 18:21)
Tai va nergaitės mirksiukas.gif

Turim mes čia tokią gražuolę, mano beveik kaimynę pagal gyvenamąją vietą BJUTI biggrin.gif Tiesiog nereali moteris, puikios nuotaikos šalininkė, vyno žinovė, visai neprasta mama ir gera darbuotoja smile.gif Griekas jos nepaminėti biggrin.gif Su didžiausiu malonumu miniu ją ir laukiu sugrįžtant iš šeimos susitikimo

Pasijaučiau kaip angel.gif GV - nizkij poklon notworthy.gif

QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 25, 04:00)
Neima miegas. Gal rimtai į Maksimą??? Nutarta varau ax.gif Nusipirksiu Kento ir ledų Pasivaikčiojus miegosis geriau... tikiuosi.

Ačiū, kad yra šita tema ir Jūs joje smile.gif

Jėzau, kokia tu faina wub.gif O tokios nuotaikos aplanko kiekvieną karts nuo karto blush2.gif Svarbiausia, jose neužsibūti smile.gif Kažkaip neatradau, ar buvai tu toj naktinėj Maximoj ir kas ten gero įvyko?

Papildyta:
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 25, 17:18)
Tai va moteriškaitės smile.gif Pjaustau aš sau mėsą (šuniui vakarienę darau) ir tik topt mintis, nuojauta, kad per šias šventes sutiksiu savo meilę laugh.gif Aš ją jau įsimylėjau.. skrendu mirksiukas.gif

Nuojautos labai teisingos thumbup.gif Mes jamam šitas nuojautas ir laukiam vestuvių smile.gif Beje, kažkada man būrėja (gal prieš du metus, vienintelį kartą bandžiau tai) pasakė, kad mano meilė dar kelionėje ir greit grįš. Tai va, galvoju dabar aš, ar tas greitai jau praėjo, ar dar tik bus. Mąstau aš, gal reiktų man pasidabinti tautiniais rūbais, pasiimti duonos druskos ir plakatą "Bjūti meilė" stovėti oro uosto atvykimo salėj??? Taip bent būčiau garantuota, kad nieks man tos meilės iš panosės nenuknis ir įsisodinęs į taxi neišsiveš tongue.gif Kaip jums mano planas? ax.gif Abžoryte, tikiuos man tautinius rūbelius padėtum susivairuoti tongue.gif

QUOTE(abzoryte @ 2007 11 25, 21:54)
Tai va, mielosios raganaitės, noriu dar kartą patvirtinti, kad mūsų kerai veikia 

Taigi vos penktadienį pakalbėjom, kad reikia į prekybos centrus bastytis ir prasidėjo. Tada penktadienį mano tas susidūrimas su vyruku vyno skyriuje, paskui šeštadienį GV kavos skyriuje, o šiandien ir vėl incidentas panašus, tik neitin sėkmingas, vis ta navigacinė mūsų grybą pjauna

Taigi kadangi šiandien ypatingai draugauju su maistu (pačios suprantat dėl ko , po spektaklio užsukau į Maximą ir ten sukau ratus po saldumynų skyrių ir niekaip negalėjau apsispręsti ar noriu pyrago, ar bulkučių, ar torto, ar kekso.  Tai man bespoksant į keksiukus užšnekino tooooks faaainas vaikinukas, kad čiut nesusilydzžau, visą tik raudonis išmuše, o jis sako: "neina atsispirti saldumynams?" sakau: "nea smile.gif akis bado " tas: "man irgi " O jau jo akių žydrumas  wub.gif  ir ant tu zodziu prieina jo drrauge! hr.  blink.gif  Romantika baigėsi biggrin.gif Mergos taisom navigacinę laugh.gif

Bet pradeda patikti valkiotis po parduotuves laugh.gif

Ir galvoju, kad maximos ir rimi mums turėtų po kokią kalėdinę premiją išrašyti lotuliukas.gif O jei meilės nesutiksim, tai gal viena kitą tuomet? Galėtume turėti kokį nors skiriamąjį ženklą ar slaptažodį. Kaip sekta kokia. Pamatai vėlai naktį vienišą moteriškę alkoholio skyriuj, lėtai besirenkančią vyną, prieini, užduodi kokį slaptą klausimą - va tau ir prašom mini mytas tongue.gif lotuliukas.gif Aš net galvoju, gal man čia vėl make up'ą užsidėti ir varyti kokio susigalvoto daikto į pardę??? Bet ai, geriau su jumis pasėdėsiu (jei dar sėdinčių bėr lens.gif

Spėju iš trijų kartų, kad man neleis paskelbti šito posto dėl smailikų pertekliaus gun_rifle.gif

Akurat, turėjau skelti į dvi dalis, ir tai dar pratrinti....
Atsakyti
QUOTE(Bjuti @ 2007 11 25, 23:51)
Kažkaip neatradau, ar buvai tu toj naktinėj Maximoj ir kas ten gero įvyko?

hi.gif
Buvau vakar naktį Maksimoje. Kol nuėjau praėjo noras vyro. Tiksliau nutariau negriūti ant žemės- pirkėjų visvien vienas kitas irnesakyk.gif Pasivaikščiojau po naktinį Vilnių ir tiek.. labai gerai miegojosi parėjus biggrin.gif

p.s. Tu ten labai nesidžiauk svetimu vaiku. Svetimi visada tobulesni nei yra atrodo tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(Bjuti @ 2007 11 25, 23:53)

Mąstau aš, gal reiktų man pasidabinti tautiniais rūbais, pasiimti duonos druskos ir plakatą "Bjūti meilė" stovėti oro uosto atvykimo salėj??? Taip bent būčiau garantuota, kad nieks man tos meilės iš panosės nenuknis ir įsisodinęs į taxi neišsiveš  tongue.gif  Kaip jums mano planas?  ax.gif

Galėtume turėti kokį nors skiriamąjį ženklą ar slaptažodį. Kaip sekta kokia. Pamatai vėlai naktį vienišą moteriškę alkoholio skyriuj, lėtai besirenkančią vyną, prieini, užduodi kokį slaptą klausimą - va tau ir prašom mini mytas  tongue.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Nerealios idėjos. laugh.gif
Atsakyti
Sveika powerpuff, kaip laikaisi? thumbup.gif labai uzsiemusi buvau, tai net prie interneto nebuvau pasijungus....

GV tai ko cia dabar mirsti>?? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dolce&gabanna: 25 lapkričio 2007 - 23:02
Beje, kažkada man būrėja (gal prieš du metus, vienintelį kartą bandžiau tai) pasakė, kad mano meilė dar kelionėje ir greit grįš. Tai va, galvoju dabar aš, ar tas greitai jau praėjo, ar dar tik bus. Mąstau aš, gal reiktų man pasidabinti tautiniais rūbais, pasiimti duonos druskos ir plakatą "Bjūti meilė" stovėti oro uosto atvykimo salėj??? Taip bent būčiau garantuota, kad nieks man tos meilės iš panosės nenuknis ir įsisodinęs į taxi neišsiveš  tongue.gif  Kaip jums mano planas?  ax.gif Abžoryte, tikiuos man tautinius rūbelius padėtum susivairuoti  tongue.gif

Žinok dėl to vaizdo savo paskolinsiu lotuliukas.gif
Prajuokinai lotuliukas.gif Jau galvoje susidėlioje netgi pranešimas spaudai, tik dėl jėgų stygiaus šį kartą nerašysiu biggrin.gif Bet ale gera mintis thumbup.gif

Galėtume turėti kokį nors skiriamąjį ženklą ar slaptažodį. Kaip sekta kokia. Pamatai vėlai naktį vienišą moteriškę alkoholio skyriuj, lėtai besirenkančią vyną, prieini, užduodi kokį slaptą klausimą - va tau ir prašom mini mytas  tongue.gif  lotuliukas.gif

Ha ha ha ha lotuliukas.gif Sekta laugh.gif
Tai gal užtenka kokią skiriamąją juostelę ant rankos užsirišti, net šnekint nereikės iš karto suprasim su kuo turim reikalų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 11 25, 23:31)
Labas vakaras, nuostabus jubiliejiniai namuciai,  4u.gif  thumbup.gif na ir prisnekejot...kaip reiks perskaityti... g.gif

Kaip jus mergaiciukes begyvenat?as katik is vilniaus gryzau,siandien su vaikais filmavime lrt buvome, tai visa dien beveik uztrukome, tai ten tai ten...
Kaip gyvuojate?

Welcome kaip sakant! Gal kokio saldėsio birthday.gif ? Aš vėl žalių alyvuogių su citrina prisivalgiau, tai dabar taip torčiukas sueitų ax.gif

QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 25, 23:56)

p.s. Tu ten labai nesidžiauk svetimu vaiku. Svetimi visada tobulesni nei yra atrodo tongue.gif

Nesvetimas man jis wub.gif Kai jis gimė, buvo pirmasis anūkas, pirmasis sūnėnas ir aš jį myliu kaip savo wub.gif Palikau aš jam pinigų, liepiau pasipildyti sąskaitą, kad galėtų man paskambinti jei ką, tai nei pirko nieko, nei sąskaitos pildė smile.gif O visą kelią į priekį abu studentai kalbėjo tik apie maistą tongue.gif Tokiam amžiuje bernams amžinas badas lotuliukas.gif Po to namie, močios atšėrė, tai grįžtant jau apie istoriją kalbėjom smile.gif

p.s. bet rimtai, kaip noriu ko nors saldaus blush2.gif Ten spintutėj guli imbieriniai sausainėliai... Tokie trapučiai, lengvučiai, skanučiai.... Praktiškai permatomi ir be jokios kalorijos... blush2.gif Gal....?

Nepraėjo nei penkios minutės ir galiu pranešti, kad pralaimėjau aš nelygioj kovoje prieš imbierinius sausainėlius unsure.gif Tik niekam nesakykit ax.gif Radau sau pateisinimą - nieks juk maisto nepradeda riboti nuo sekmadienio vakaro. Visos nuodėmės jau nurašomos šiai savaitei, o jau nuo rytojaus tai jokių imbierinių sausainėlių 23val. Aš pažadu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bjuti: 25 lapkričio 2007 - 23:12
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 11 26, 00:01)
GV tai ko cia dabar mirsti>?? bigsmile.gif

Tinginio liga pakirto laugh.gif

QUOTE(Bjuti @ 2007 11 26, 00:05)
p.s. bet rimtai, kaip noriu ko nors saldaus  blush2.gif  Ten spintutėj guli imbieriniai sausaunėliai... Tokie trapučiai, lengvučiai, skanučiai.... Praktiškai permatomi ir be jokios kalorijos... blush2.gif  Gal....?

Super mylimiausioms saldėsiai neina į kūną laugh.gif Valgyk.
Atsakyti
Sveikos gyvos, mielosios mano Fėjos  wub.gif
Mąstau aš, gal reiktų man pasidabinti tautiniais rūbais, pasiimti duonos druskos ir plakatą "Bjūti meilė" stovėti oro uosto atvykimo salėj??? Taip bent būčiau garantuota, kad nieks man tos meilės iš panosės [b]nenuknis ir įsisodinęs į taxi neišsiveš  tongue.gif  Kaip jums mano planas?  ax.gif

Sveikute Bjuti 4u.gif Planas nerealiai geras thumbup.gif lotuliukas.gif Jau vaizduote isisiautejo lotuliukas.gif lotuliukas.gif
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 11 26, 00:01)
Sveika powerpuff, kaip laikaisi? thumbup.gif  labai uzsiemusi buvau, tai net prie interneto nebuvau pasijungus....

As laikausi neblogai tik vat sumasciau kazkoki vitamina isgert is serijos nagam-plaukam-ragam tai dabar taip bloga pasidare man nuo jo o ir nepagrazejau nei trupucio lotuliukas.gif Senokai as jau turiu tuos vitaminus nusipirkus ir vis karts nuo karto isgeriu ir vis isitikinu kad nuo ju tikrai kaip reikalas bloga-vis maniau kad sutapimas kazkoks bet jau dabar galutinai isitikinau..keliaus i siuksliadeze..Dar kaip tycia baisingas spuogas issoko tai i pasimatymus artimiausiu metu neisiu doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(powerpuff @ 2007 11 26, 00:09)
As laikausi neblogai tik vat sumasciau kazkoki vitamina isgert is serijos nagam-plaukam-ragam tai dabar taip bloga pasidare man nuo jo o ir nepagrazejau nei trupucio lotuliukas.gif Senokai as jau turiu tuos vitaminus nusipirkus ir vis karts nuo karto isgeriu ir vis isitikinu kad nuo ju tikrai kaip reikalas bloga-vis maniau kad sutapimas kazkoks bet jau dabar galutinai isitikinau..keliaus i siuksliadeze..Dar kaip tycia baisingas spuogas issoko tai i pasimatymus artimiausiu metu neisiu doh.gif  lotuliukas.gif

pamėgink vitaminus gerti gerai pavalgius..ar valgio metu.. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo CrazySun: 25 lapkričio 2007 - 23:15
QUOTE(powerpuff @ 2007 11 26, 00:09)
Dar kaip tycia baisingas spuogas issoko tai i pasimatymus artimiausiu metu neisiu doh.gif  lotuliukas.gif

Kaip tik eik- jei meilė bus tikra joks spuogas nesutrukdys laugh.gif Testas čia bus tongue.gif
Atsakyti
Vaišinu visas laugh.gif

user posted image

Tik valgykit ramiai, visoms užteks, nebūkit abžoros biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Sveika Bjuti, nieko tokio vienas kitas sausainelis bigsmile.gif svarbu kad skaniai jautiesi,

GV nu cia dabar kas dar per tinginystes??kada pjausi i kaima?gal sudalyvautumem kokiam konkurse Mis ukininkaite-kaimietaite? lotuliukas.gif

Powerpuff,gal netinka kokia grupe vitaminu, todel ir negera...o del spuogo neiimk i galva, butum macius kokia as buvau pries gerus 2-3 men...bet ir tai geliu gaudavau blush2.gif bigsmile.gif ...

Beje siektiek ne i tema, buvau kirpykloj nusikirpau kirpciukus, tai cia man kazkas nebudingo, nes visad ilgi plaukai tiesiai nukirpti, be jokiu iskarpymu, tai labai keistai bet kolkas gerai jauciuosi, daug kas sake, kad grazu...tai patikejau ax.gif bigsmile.gif

Abzoryte, nebesuprantu..tavo meiles, zinau tik melynaki, dar vis su tuo paciu...? blush2.gif

Beje idomu kaip Viltei sekasi,Hanerietei,Domunyyka..buvo liudna skaiciau...

Sveika Crazysun 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 11 26, 00:15)
Vaišinu visas laugh.gif

Oi, ačiū.
Kokia šlykšti ta mergaitė su pilna burna sausainių mega_shok.gif
Atsakyti