Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime [XXI dalis]

QUOTE(Bjuti @ 2007 11 28, 18:56)
Isivaizduoju, kaip jam sunku su tokia miarga kaip GV  doh.gif Perduok mano uzuojautos zodzius ir pasakyk, kad taip jam ir reikia (profilaktiskai) biggrin.gif

Vis galvoju nusipirkti CD mokytis ispanu kalbos.

Ok, miegok Feja abiem akim, o tai po to liksi zvaira  blink.gif nei balti plaukai nebepades  laugh.gif

Niekas jo nelaiko pririšęs gali eiti kur tik nori biggrin.gif Laisvas. Užuojautos neperduosiu, turi mamytę, kuri puiki užuojautų reiškėja. laugh.gif

Labai gera mintis dėl to CD. Matau tave miegančią naktį su ausinėm ant galvos ir tokiu būdu lavinančią kalbą laugh.gif

Gero kelio. Mažų kamščių. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gimusi_vasarą: 28 lapkričio 2007 - 18:02
Kaži šiandien susirinks naktinė pamaina? unsure.gif
Eit gult ar bus kas įdomaus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 28, 22:04)
Kaži šiandien susirinks naktinė pamaina? unsure.gif
Eit gult ar bus kas įdomaus? g.gif

Eik gult smile.gif Aš prisijungiau iš vaiko kompo, galvoju, paskaitinėsiu, kas pas fėjas vyksta - o čia? Tuštuma, nykuma, ramuma blink.gif Ai, gal turit idėjų, kaip turi atrodyti mafijos nuotaka, kuri nežino, kad šeimos galva sumąstė ją sutuokti su kitos šeimos sūnumi? smile.gif Čia ne istorija, o mūsų kalėdinio internacionalinio vakarėlio tema smile.gif Labai laukiu ir mastau, kaip cia graziau atrodyti tongue.gif

GV, dar turiu vyno tongue.gif
Atsakyti
as siandien darbstuole showoff.gif - tvarkausi, gal biskeli pasimokinsiu veliau (bet klausimas blush2.gif )..
Atsakyti
QUOTE(Bjuti @ 2007 11 28, 22:20)
Eik gult smile.gif

Čia ne istorija, o mūsų kalėdinio internacionalinio vakarėlio tema smile.gif Labai laukiu ir mastau, kaip cia graziau atrodyti  tongue.gif

GV, dar turiu vyno  tongue.gif

Skelbiu nemiegojimo streiką laugh.gif Protestuosiu prieš pakylusias sūrio kainas laugh.gif

blink.gif Nu ir vakarėlis? biggrin.gif Kažkaip Sopranai ir Romeo su Džiulieta mintyse iškilo. smile.gif
Deja, minčių neturiu.

Ačiū už pasiūlymą. mirksiukas.gif Tingiu ax.gif
Papildyta:
QUOTE(mazulis25 @ 2007 11 28, 22:49)
as siandien darbstuole  showoff.gif  - tvarkausi, gal biskeli pasimokinsiu veliau (bet klausimas blush2.gif )..

Iš kur pas mergaitę tiek jėgų ir energijos? smile.gif Kaunietis sparnus suteikia laugh.gif
Nepasitkėčiau kitam mieste gyvenanačiu vyru. Tu šaunuolė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 28, 22:56)
Skelbiu nemiegojimo streiką laugh.gif Protestuosiu prieš pakylusias sūrio kainas laugh.gif

blink.gif Nu ir vakarėlis? biggrin.gif Kažkaip Sopranai ir Romeo su Džiulieta mintyse iškilo. smile.gif
Deja, minčių neturiu.

Ačiū už pasiūlymą. mirksiukas.gif Tingiu ax.gif
Papildyta:
Iš kur pas mergaitę tiek jėgų ir energijos? smile.gif Kaunietis sparnus suteikia laugh.gif
Nepasitkėčiau kitam mieste gyvenanačiu vyru. Tu šaunuolė thumbup.gif

girdejau klaipedoje bus galima laimeti 2008 Lt. nusipirkti surio visais 2008 metais - GV - pabandyk mirksiukas.gif tik neisgirdau ka reikes daryti... bet turbut pirmiausia pasirodyti cia ax.gif
o del pasitikejimo - is jo as nereikalauju istikimybes... g.gif ir nei is vieno nesu reikalavusi.. svarbiausia, kad pati nepamatyciau savo akim...
Atsakyti
Bjuti, Miargai labai fainas teminis vakaras nusimato manau....

Mazulis, kaip mokslai??

As beveik referata parasiau, nu kokia as saunuole, bet kol prisiverciau...prisest tai koki 100 darbu dar pries buvau sugalvojus nuveikt... bigsmile.gif doh.gif O juk mokslas musu sviesa bigsmile.gif

Ka gero GV veiki??

Kurgi Haneriete, nesimato jinai gal prie naktines pamainos?? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 11 28, 23:39)

As beveik referata parasiau, nu kokia as saunuole, bet kol prisiverciau...prisest tai koki 100 darbu dar pries buvau sugalvojus nuveikt... bigsmile.gif  doh.gif  O juk mokslas musu sviesa bigsmile.gif
Ka gero GV veiki??

Šaunuolė tu, o aš va spaudžiu referatą spaudžiu ir nieko neišspaudžiu doh.gif
Galvoju einu žiurėt ką prikalbėjot, o čia žiūriu niekas nevyksta schmoll.gif
tai ką dabar turiu toliau eiti savo referato knibinėti doh.gif ? Jūs tikros draugės unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 11 28, 23:39)
Ka gero GV veiki??

Guliu lovoj ir smsuojuos su senium laugh.gif

Šaunuolė, kad mokais thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(populi @ 2007 11 28, 23:46)
Šaunuolė tu, o aš va spaudžiu referatą spaudžiu ir nieko neišspaudžiu  doh.gif
Galvoju einu žiurėt ką prikalbėjot, o čia žiūriu niekas nevyksta  schmoll.gif
tai ką dabar turiu toliau eiti savo referato knibinėti  doh.gif ? Jūs tikros draugės  unsure.gif

Kokia tema?gal galiu padet kokia medziaga??

GV, mieliau ir as lovoj guleciau....as gi netokia protinga kaip tu smile.gif todel ir vargstu su mokslais lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 11 28, 23:51)
Kokia tema?gal galiu padet kokia medziaga??

GV, mieliau ir as lovoj guleciau....as gi netokia protinga kaip tu smile.gif  todel ir vargstu su mokslais lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

apie skurdą rašau 4u.gif
Aš ir netokia priotinga doh.gif
Atsakyti
[quote=populi,2007 11 28, 23:52]
apie skurdą rašau 4u.gif
Cia socialine ar ekonomine tema?? nes rasiau kazka ekonomikai apie skurdo rata....
Atsakyti