Siūlau apdovanojimą Bjuti už geriausios pasakotojos vaidmenį
Abzoryte, mes irgi lyg ir sakem, kad ant kaunieciu kryzius
o pripersamasis irgi is kauno
savaitgali gal i Trakus vaziuosim arba i Druskininkus....
Advoco, o kiek laiko draugavot???Zinau,kad sunku, juk mes cia ta visos einam ir bandom praeit..issivaduot....
Visgi, man labai nesmagu,del Dominyyykos
Mazulis, kartais kaunieciai visai neblogai
Susitvarkiau namus, oi kaip gera, deginu smilkalus....ir galvoju gal man prisijunkti prie zvakiu deginimo akcijos, reiks i maxima vaziuot....bet...kaip tingiu dazytis
Advoco, o kiek laiko draugavot???Zinau,kad sunku, juk mes cia ta visos einam ir bandom praeit..issivaduot....
Visgi, man labai nesmagu,del Dominyyykos
Mazulis, kartais kaunieciai visai neblogai
Susitvarkiau namus, oi kaip gera, deginu smilkalus....ir galvoju gal man prisijunkti prie zvakiu deginimo akcijos, reiks i maxima vaziuot....bet...kaip tingiu dazytis
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 28, 16:42)
O ką tau draugė? 
Berods temos pradžioje visos sakėt, kad dedat kryžių ant Kauno ir jo vyrų. Dabar giedat odes Kaunui
Kaip greitai viskas keičias 
Berods temos pradžioje visos sakėt, kad dedat kryžių ant Kauno ir jo vyrų. Dabar giedat odes Kaunui
Darugei jis tik klasiokas
o as is tikruju ir dabar apie Kauno diedus ( man dar kol kas neapsivercia liezuvis sakyti - vyras.. va, nu parasiau, bet cia siaip.. nieko konkretaus) ne pacios geriausios nuomones esu...
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 11 28, 17:58)
mes du metus ir keturis mėnesius pragyvenom jau kartu.... prieš tai pusmetį draugavom...
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 11 28, 16:58)
Šiuo metu man pačiai savų problemų, reikalų per akis, kad rūpintis nuolat bliaunančia moterim.
ai, siaip tai as ant visu diedu pykstu siuo metu.. nesvarbu is kokio miesto, tuo labiau kaimo...
Mažuli, neįkirtau situacijos - kuo dėta draugė prie tavo diedo? Ir ką draugė galvoja apie tai, kas vyksta?
QUOTE(Dovyyyle @ 2007 11 28, 16:48)
Su šituo labai sutinku
QUOTE(*Drugelis @ 2007 11 28, 17:04)
Mažuli, neįkirtau situacijos - kuo dėta draugė prie tavo diedo? Ir ką draugė galvoja apie tai, kas vyksta? 
zodziu, situacija tokia...
Aciu merginos
Mano sviesi diena tapo dar sviesesne
Nuotaika dar skaidresne. Gal man reikia pas daktara?
Siaip, tai noreciau ireminto diplomo, kuri galeciau pasikabinti virs darbo stalo ir visi aplink zinotu, kad turi reikala ne tik su nuostabia pasiulymu rasytoja, bet ir su geriausia SM pasakotoja
Siaip, tai noreciau ireminto diplomo, kuri galeciau pasikabinti virs darbo stalo ir visi aplink zinotu, kad turi reikala ne tik su nuostabia pasiulymu rasytoja, bet ir su geriausia SM pasakotoja
QUOTE(mazulis25 @ 2007 11 28, 17:03)
ai, siaip tai as ant visu diedu pykstu siuo metu.. nesvarbu is kokio miesto, tuo labiau kaimo... 
Eiiii, apie kaima arba gerai arba nieko