Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime [XXI dalis]

QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 11 28, 17:15)
Eiiii, apie kaima arba gerai arba nieko lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

cia tiesiog kad nebutu diskriminacijos parasiau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(advoco @ 2007 11 28, 17:02)
mes du metus ir keturis mėnesius pragyvenom jau kartu.... prieš tai pusmetį draugavom...  unsure.gif

friends.gif zinai, as sau sakau, kad vienodu zmoniu nera, o ypac vyru, jeigu ieskosime tokio paties, vadinasi ieskosim JO kitame...o siaip kaip tau jis???man tai buna iskart neee, arba dar leidziu pasikelt reitingus lotuliukas.gif
Papildyta:
Miargai, patiko man sitas.... bigsmile.gif

Prisiminimai geri, gaila nieko gero neisejo.....
Atsakyti
A gyvi, Miargai? smile.gif Ar suede liudesio virusas visas? tongue.gif Negi dabar man ir toliau reiks dirbti? Sakiau ilysiu, patersiu eteri, kokiu pasaku pasirankiosiu, o cia? smile.gif Tyluma, ramuma... Ir aplink nei bangeles tongue.gif

Dabar vobsce nei vienos neliko? Gal issikraustet ir grozi viena palikot??? g.gif

A, jau atsiradot smile.gif

p.s. gerai as cia snekuosi su savim sivakar biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bjuti: 28 lapkričio 2007 - 16:56
Miargai,Bjuti, gal po darbu i namucius lelia visos...o as esu pakviesta vakarienes pas tevus, vaziuoju valgyti....iki vakaro
Atsakyti
QUOTE(Bjuti @ 2007 11 28, 17:49)
A gyvi, Miargai? smile.gif Ar suede liudesio virusas visas?  tongue.gif 

gyvi, gyvi miargai biggrin.gif
gal kas paaiškins man kaip reikia paveiksliuką įkelti rašant čia? bo, niekaip neišsiaiškinu doh.gif
Atsakyti
Labai vėluoju į paskaitas, bet išeitui čia neįlindu snegaliu. jaučiu mesiu univerą, nes trukdo SM bendrauti biggrin.gif
QUOTE(*Drugelis @ 2007 11 28, 13:35)
Geriau ir nepasakytum biggrin.gif
Jo jo, mano dukrai labai patinka pasaka "Ką mamytė dirba", kuri prasideda nuo to, kaip seniai seniai, kai dar gyveno dinozaurai, buvo labai švaru. Ir metams ir amžiams bėgant paidarė nebešvaru, ir dinozaurai išmirė. Tai Milda mane paguodė, ir pasakė kad va, kai mamytė stipriai padirbs, bus vėl švaru ir parskris dinozaurai  biggrin.gif Tai ties tuo ir dirbu laugh.gif

O filmuke ne aš, čia mokoji vaizdinė medžiaga, bet berniuko toks pats mašiniukas, tai jis apsiseilėjęs žiūrėjo biggrin.gif
Ai, nu bet irgi, kompanija, skambina jis man ryte, klausia kaip atvažiavau, sakau super, porą saulių kieme nupiešiau, jis man "oba, aš irgi papaišiau saulių". Žodž..  doh.gif

Man patinka tavo darbas ir tavo dukriuko požiuris į jį thumbup.gif
jūs vienas kitam tinkat mirksiukas.gif

QUOTE(Bjuti @ 2007 11 28, 16:41)

Kam ten blogos nuotaikos, a? Prisiminkit - kuo blogiau dabar, tuo geriau bus po to smile.gif Gyvenimas megsta isdaigas  tongue.gif  O viskas, kas vyksta - tik i gera. Ok, nepatingesiu ir papasakosiu pasaka:

Nusipirko zmogus arkli. Visi kaimynai dziaugesi "uj, kaip gerai, kaip pasiseke"... ....................
p.s. Svarbiausia, kad nebutu karo. Ir cia visai rimtai. Imkit po baliona, liudnosios

Gera istorija. Aš ir visumet galvoju - svarbiausia nebūtu karo...

QUOTE(Dovyyyle @ 2007 11 28, 16:48)
Siūlau apdovanojimą Bjuti už geriausios pasakotojos vaidmenį  biggrin.gif  biggrin.gif

Jamam šitą pasiūlymą drinks_cheers.gif

IKI Miargai tongue.gif
Atsakyti
Grįžau iš darbo. Pogulį miegu lyg ir laugh.gif Viena akis TV arba kompe kita miega. laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 28, 18:11)
Grįžau iš darbo. Pogulį miegu lyg ir laugh.gif Viena akis TV arba kompe kita miega. laugh.gif

Gerai kad dvi akis uzderejai biggrin.gif Atsivertu trecioji, tai net nereiktu rinktis kompas ar TV biggrin.gif Arba viena dirbtu - dvi miegotu biggrin.gif

Jauciu, atsidariusi langa "atsakyti", nuluzo ir antroji GV akis biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bjuti: 28 lapkričio 2007 - 17:27
QUOTE(Bjuti @ 2007 11 28, 18:14)
Jauciu, atsidariusi langa "atsakyti", nuluzo ir antroji GV akis biggrin.gif

laugh.gif Groži, nereikia manęs kompromituoti nono.gif
Tiesiog aiškinau kaip ir draugui, kad neturiu jokio noro šiandien susitikti mieste ir tuo labiau, jog jis atvažiuotų. Aš pavargus. Nepatiko jam visai tai, bet visiems gera nebūsiu laugh.gif

Viena akis eina pogulio toliau biggrin.gif
Papildyta:
Abžoryte, Bjuti.. labai ilgai dirbat? Ar ne metas namo? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 28, 18:34)
laugh.gif Groži, nereikia manęs kompromituoti nono.gif
Tiesiog aiškinau kaip ir draugui, kad neturiu jokio noro šiandien susitikti mieste ir tuo labiau, jog  jis atvažiuotų. Aš pavargus. Nepatiko jam visai tai, bet visiems gera nebūsiu laugh.gif

Viena akis eina pogulio toliau biggrin.gif

Vargsas draugas-senukas-lopetauskas biggrin.gif Teks vienam desreles valgyti tongue.gif

Reiktu eiti kaip ir namo, bet ka kamsty sedet (matau pro langa) tai geriau SM ax.gif Tik kad kalbanciu ner, kaip ir masinoj... Tik radijas, negi su juo kalbesi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bjuti @ 2007 11 28, 18:45)
Vargsas draugas-senukas-lopetauskas biggrin.gif Teks vienam desreles valgyti  tongue.gif

Reiktu eiti kaip ir namo, bet ka kamsty sedet (matau pro langa) tai geriau SM  ax.gif Tik kad kalbanciu ner, kaip ir masinoj... Tik radijas, negi su juo kalbesi biggrin.gif

lotuliukas.gif Tegu paspringsta jis tom dešrelėm laugh.gif Mažiau rūpesčių bus.

Sudalyvauk konkurse kokiam. Paskambink į radiją kamšty stovėdama. Laimėsi mažu kokį suvenyrą..pvz.: Marškinėlius tongue.gif Turėsi kuo pasigiria rytoj mums laugh.gif
Kaip mintis? laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 28, 18:51)
lotuliukas.gif Tegu paspringsta jis tom dešrelėm laugh.gif Mažiau rūpesčių bus.

Sudalyvauk konkurse kokiam. Paskambink į radiją kamšty stovėdama. Laimėsi mažu kokį suvenyrą..pvz.: Marškinėlius tongue.gif Turėsi kuo pasigiria rytoj mums laugh.gif
Kaip mintis? laugh.gif

ne, ne, ne, lai nespringsta jis tom desrelem, pagyvena lai dar smile.gif Pravers prie ukes kada tongue.gif Isivaizduoju, kaip jam sunku su tokia miarga kaip GV doh.gif Perduok mano uzuojautos zodzius ir pasakyk, kad taip jam ir reikia (profilaktiskai) biggrin.gif

Jau vaziuosiu namo. Gal sudalyvausiu kokiam konkurse smile.gif Vis galvoju nusipirkti CD mokytis ispanu kalbos. Bent pagrindines frazes ismokciau, kad kelionej kokioj praverstu tongue.gif Svajoju apie pietu Amerika, tai kur ten be ispanu smile.gif Tiksliai, reikia imti ir nusipirkti g.gif Vis nauda bus smile.gif

Ok, miegok Feja abiem akim, o tai po to liksi zvaira blink.gif nei balti plaukai nebepades laugh.gif
Atsakyti