Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime [XXI dalis]

o dar rasinejuosi per darugas.lt su tokiu diedu.. ale kaip as ji isdurineju... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif as ji zinau, esam bendrave, o ten tokia foto neaiski ideta tai ans nepazista manes... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif kviecia kavos... issoktu akys jam mane pamacius blink.gif
Atsakyti
QUOTE(populi @ 2007 11 29, 00:14)
Tu jau kiba viską pabaigei, kad tokia rami?

Turiu aš jau tą diplomą. Šiais metais įstojau šiaip for fun laugh.gif Kad būtų kas veikt smile.gif Labai rimtai nežiūriu į tai. Rašto darbus parašius, šperos padarytos. Zubrint nesiruošiu ax.gif

QUOTE(mazulis25 @ 2007 11 29, 00:20)
o tema kokia..

Sudominai ir nesakai sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 11 29, 00:23)
Gerai, kad priminei eisiu ir as ziuret...kelinta tiksliai 23.30?ar 35??

Kaip faina ir kaip tau jis?kokie defektai??
as tai is karto trukumus pamatau blush2.gif  ax.gif

nezinau ir as tiksliai kada ax.gif
o defektai .... tai kad nebaiges nieko... bent jau vidurine baiges... ir dar jaunas biski.. as visalaika su vyresniais draugaudavau lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 29, 00:26)
Sudominai ir nesakai sad.gif

tai sakau- cia tik uz miegamojo duru temeleje pasisakyti galeciau... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mazulis25 @ 2007 11 29, 00:27)

o defektai .... tai kad nebaiges nieko... bent jau vidurine baiges... ir dar jaunas biski.. as visalaika su vyresniais draugaudavau  lotuliukas.gif

Hm....tai kuo uzsiima??jeigu kaunietis, tai didele tikimybe, kad bandiciukas ax.gif cia is patirties sakau ax.gif nieko jei ka priversi istos bigsmile.gif
Kas jums cia darosi, GV per senas, tau per jaunas lotuliukas.gif Miargai pabludot visai smile.gif
Papildyta:
Powerpuff, labas vakaras 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 11 29, 00:31)
Hm....tai kuo uzsiima??jeigu kaunietis, tai didele tikimybe, kad bandiciukas ax.gif 

Statybininkas thumbup.gif
Atsakyti
Powerpuff, labas vakaras 4u.gif

Svekute DG 4u.gif Vis i lova ruosiuosi keliaut..betvis uzmetu aki cia..oj priminet man mokslus.. doh.gif as taip stengiausi pamirst sita reikala.. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mazulis25 @ 2007 11 29, 00:36)
Statybininkas  thumbup.gif

Neblogai, kaip zinia statybos klesti smile.gif
ok lekiu ziuret sopranu iki greito
Atsakyti
Kas jums cia darosi, GV per senas, tau per jaunas lotuliukas.gif  Miargai pabludot visai smile.gif

Kalbėsiu už save. Man dabartinis mano draugas per senas. Negaliu nieko su savim padaryt. Dabar man gerai, bet širdis atvira pasiūlymams, akys mato kitus ir t.t.
Taip man ne 16. Man 24,5 meto. Jam 32,9 meto. Per didelis skirtumas. Vienintelis privalumas- patirtis jo visame kame laugh.gif
Papildyta:
QUOTE(mazulis25 @ 2007 11 29, 00:36)
Statybininkas  thumbup.gif

Kas pati esi? ax.gif
Aš nenorėčiau draugo statybininko. Nesu pati kažkokia generalinė, bet mano vyras turi švarų darbą dirbt.. ax.gif

p.s. Su tokiu požiūriu kaip mano be šansų diedą susirasti tikriausiai.
Atsakyti
Kol kas man irgi gerai... sakyciau idomu savotiskai.. ax.gif nes tos patirties esu tiek atsiklausiusi.. doh.gif

ok, varau i lova.. cool.gif labankt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mazulis25: 28 lapkričio 2007 - 23:44
Jau miegot einat?
Atsakyti
*** ner tos meiles ir vsio, uzknisa laukt!
Atsakyti
Ir tau Viesulai PMS? laugh.gif
Atsakyti