Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime [XXI dalis]

QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 29, 00:51)
Jau miegot einat?

As dar ne-laikom fronta drinks_cheers.gif lotuliukas.gif
QUOTE(Viesulas @ 2007 11 29, 00:52)
*** ner tos meiles ir vsio, uzknisa laukt!

Uzknisa tikrai drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(powerpuff @ 2007 11 29, 00:56)
As dar ne-laikom fronta drinks_cheers.gif  lotuliukas.gif

Laikom smile.gif
Papildyta:
Žinokit mergai būdama sveiko t.y. nekamuojama PMS proto ir blaivaus proto pareiškiu, jog manau esanti vienišė. Kaip čia paaiškinus.. Man reikėtų tokio ateinančio vyro laugh.gif Ne meilužio, bet draugo, kuris mane mylėtų, galėčiau leisti laisvalaikį, bet negyvent kartu. Iš patirties sakau, jog buvimas kartu erzina. Arba aš tiesiog dar nesutikau tos tikros meilės ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 29, 01:08)
Laikom smile.gif
Papildyta:
Žinokit mergai būdama sveiko t.y. nekamuojama PMS proto ir blaivaus proto pareiškiu, jog manau esanti vienišė. Kaip čia paaiškinus.. Man reikėtų tokio ateinančio vyro laugh.gif Ne meilužio, bet draugo, kuris mane mylėtų, galėčiau leisti laisvalaikį, bet negyvent kartu. Iš patirties sakau, jog buvimas kartu erzina. Arba aš tiesiog dar nesutikau tos tikros meilės ax.gif

as lygiai to pacio noriu, mane nervintu moteru ziurejimas serialu, ir man nurodinejimai ka daryti.
Atsakyti

oj negaliu-ziuriu meskafono reklamini filmuka ir jau matau kaip visos SM meskafonus isitaise dainuoja-"desine kojyte-skambinu Abzorytei.." lotuliukas.gif paklausykit ir jus http://www.meskafonas.lt/
Papildyta:

Gal nesutikai dar savo zmogaus..As tai galiu pareikst kad man tikrai gera budavo visus 5 metus pabust apsikabinus MB..rytais susivelus jam kiausiniene kept ar dar ka..aisku uzknisdavom vienas kita karts nuo karto, bet kaip gera budavo grizt namo ir zinot kad taves laukia verysad.gif
Atsakyti
Laikom smile.gif
Papildyta:

Pritariu. Gyvenau su 3 po metu man atsibosdavo, nors kiekvieną kartą maniau kad myliu doh.gif Jaučiu ir aš vienišė unsure.gif
Atsakyti
Pritariu, Powerpuff...man taip pat gera budavo gyvent kartu....nesinervindavau kad esu susivelus ir ryte vaikstau su akiniais nepasidazius ir del to visiskai nepergyvenu, gera ruosr kartu maista ir.t.t...oi kaip to pasiilgstu pripersamasis siand.pasake kad yra beprotiskai laimingas su manimi......o as nzn ar dar kada mylesiu...kaip GV akys mato kitus....o su e akys buvo uzmerktos.... 4u.gif

Reklama:ziurit sopranus?

Viesule, kas darosi????toks patrauklus vyras ir neturi meiles?kiek zinom vyru mazuma....
Atsakyti
QUOTE(Viesulas @ 2007 11 29, 01:10)
as lygiai to pacio noriu, mane nervintu moteru ziurejimas serialu, ir man nurodinejimai ka daryti.

Šiaip jau Viesulai moterims svarbu gyvenimas kartu, kiaušinienės ir t.t. Todėl ir skraidai kaip musiokas rudenį vienas- va tau ir atsakymas.
Šiaip man per akis būtų po darbo ką nors nuveikt, kur nors nueit. Kartais užnakvot vienas pas kitą. Serialų nežiūriu arba žiūriu įdomius. Kas dėl to nurodinėjimo.. Moteris gali puikiai nurodinėti net be gyvenimo kartu- einam ten, o ne ten, Paskambink tada ir tada. Tai jau kraujyje moterų. Taip, kad arba susitaikyk arba mylėk vyrus laugh.gif

QUOTE(powerpuff @ 2007 11 29, 01:17)
Gal nesutikai dar savo zmogaus..As tai galiu pareikst kad man tikrai gera budavo visus 5 metus pabust apsikabinus MB..rytais susivelus jam kiausiniene kept ar dar ka..aisku uzknisdavom vienas kita karts nuo karto, bet kaip gera budavo grizt namo ir zinot kad taves laukia verysad.gif

Mačiau meškafono reklamą per TV. Žvengiau prisiminus Abžorytę kaip reikalas.
Nuraminai.. manysiu, kad tiesiog dar nesutikau to, kurį kas rytą norėčiau matyt savo lovoj ir sėdintį mano tulike mega_shok.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 11 29, 01:26)
Viesule, kas darosi????toks patrauklus vyras ir neturi meiles?kiek zinom vyru mazuma....

Zinau kad as daugumai cia per gardus kasnelis, bet as ne apie tai..
Siutina tas jusu pasakymas kad vyru dauguma, bent statistika paziurekite, kad 24-34 metu depazone vyru yra daugiau.Kaip busi pensininke, tada si pasakyma ir suprasiu, nes moterys ilgiau tempia(vyru saskaita)
Atsakyti
QUOTE(Viesulas @ 2007 11 29, 01:32)
nes moterys ilgiau tempia(vyru saskaita)

Aha. Meluok toliau. Ar moterys kaltos, kad vyrai ėda lašinius ko pasekoje muša infarktai? Ar mes kaltos, kad jūs kariatės, kariaujat keliuose, sužydrėjat, prasigeriat ir t.t. Bėdas lengviausia suverst kitam tik ne sau. Negražu taip. Nevyriška tongue.gif
------
Visos išsilakstėt- einu ir aš. Kažkaip aprimo Supermylimiausios šiuo metu.. unsure.gif Matyt, pervargimas nuo forumo laugh.gif

user posted image

Geros nakties tongue.gif

p.s. Jei netyčia užvirs diskusija- pabelskit biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gimusi_vasarą: 29 lapkričio 2007 - 00:50
[quote=Viesulas,2007 11 29, 01:32]
Zinau kad as daugumai cia per gardus kasnelis, bet as ne apie tai..

Kas gi pakels suniui uodega, jeigu ne pats blush2.gif ax.gif bigsmile.gif
Papildyta:
Labankt GV, labankt visoms ir tau Viesule bigsmile.gif

Sapnuokit grazius sapnus, arba dar paziurek vistu grozybes kaime per lnk lotuliukas.gif

Labos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 11 29, 01:49)
Kas gi pakels suniui uodega, jeigu ne pats  blush2.gif  ax.gif  bigsmile.gif

Nacionalinis diedų bruožas tai irnesakyk.gif
Atsakyti
Viskas brangiosios-laikykit fronta be manes biggrin.gif Keliauju i sapnu karalyste-labanakt visom 4u.gif
user posted image
Atsakyti