Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime [XXI dalis]

QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 11 29, 01:51)
Labankt GV

Šiaip aš dar nemiegu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 11 29, 01:51)

Kas gi pakels suniui uodega, jeigu ne pats  blush2.gif  ax.gif  bigsmile.gif

Velniskai nemegstu girtis, bet kadangi tu pasakei, negi as turiu priesintis ir sakyti kad esu ne fainas? tongue.gif
Tai kuri nori man issipasakoti?Kas norite kad pakybinciau?Manau kad jus ir visai nieko mergikes, bet kazkaip bet kazkaip tos fainosios nepasimaiso man po koju, bet kadangi esu idealistas, o tu idealiu ne tiek ir daug, tai ir renkuosi..renkuosi..ir renkuosi. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Viesulas @ 2007 11 29, 02:01)
Velniskai nemegstu girtis, bet kadangi tu pasakei, negi as turiu priesintis ir sakyti kad esu ne fainas? tongue.gif
  Tai kuri nori man issipasakoti?Kas norite kad pakybinciau?Manau kad jus ir visai nieko mergikes, bet kazkaip bet kazkaip tos fainosios nepasimaiso man po koju, bet kadangi esu idealistas, o tu idealiu ne tiek ir daug, tai ir renkuosi..renkuosi..ir renkuosi.  unsure.gif

As manau mes tau per prastos...... g.gif ....mes turim kriterijus vyrams>atitinki? tongue.gif smile.gif beje idealiu nera, kaip gali ieskot idealios pats budamas neidealus.... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 11 29, 02:07)
As manau mes tau per prastos...... g.gif ....mes turim kriterijus vyrams>atitinki? tongue.gif  smile.gif  beje idealiu nera, kaip gali ieskot idealios pats budamas neidealus.... mirksiukas.gif

Gal ne idialios, bet man labiausiai tinkancios, bent kad butu geros figuros, simpatiska, kad nebutu pikta, nagla, kad nebutu kaip rakstis, kad gerbtu mane, va ir pagrindiniai reikalavimai, o paskui kiti tik pliusiukai.
Atsakyti
QUOTE(Viesulas @ 2007 11 29, 02:10)
Gal ne idialios, bet man labiausiai tinkancios, bent  kad butu geros figuros, simpatiska, kad nebutu pikta, nagla, kad nebutu kaip rakstis, kad gerbtu mane, va ir pagrindiniai reikalavimai, o paskui kiti tik pliusiukai.

Manau patekai, cia mes visos geru figuru, grazios ir siaip mes esam supermylymiausios:))) o jeigu rimtai, gal tau reiktu i pazintys.lt uzsukt...
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 11 29, 02:17)
Manau patekai, cia mes visos geru figuru, grazios ir siaip mes esam supermylymiausios:))) o jeigu rimtai, gal tau reiktu i pazintys.lt uzsukt...

esu kitam pazinciu saite uzsiregistraves, bet ten ir idomi fauna renkasi, panos prisiregistruoja tik tam nes darbe nera kas veikt, dauguma istekejusios, ir tik siaip plepa.Fainuoles ten iskart atakuojamos buna vyruku, o kadangi esu staciokas, ir neiliuoju eilerasciu, tai didelio ispudzio merginom nepdarau.Tai jos arba uzblokuoja, arba nustumia i gala su tais pasimatymais. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 11 29, 02:20)
Papildyta:
user posted image

Labankt grazuoles

o kad geriau miegotusi siunciu Jums angela ax.gif user posted image
Atsakyti
Angelas puikus laugh.gif

Atsakyti
Viesule, tai pasakok kaip ten tau meiles reikalai?cia manau visu musu puikiai zinai, o kaip tavieji???
Papildyta:
GV...Kaip pagalvoji gal ir nieko toks butu lovoje.... blush2.gif ax.gif
Atsakyti
gerbtu mane

Ką diedai nori pasakyti tuo? laugh.gif
Kaip yra gerbiamas vyras? unsure.gif

p.s. GV imtų tokį į lovą nesigilindama lotuliukas.gif Tik sparnus nuimčiau tongue.gif Kad nemaišytų smile.gif
Atsakyti
[quote=Gimusi_vasarą,2007 11 29, 02:34]

p.s. GV imtų tokį į lovą nesigilindama lotuliukas.gif Tik sparnus nuimčiau tongue.gif Kad nemaišytų smile.gif

DG irgi, bet gal labiau.....
user posted image

Kas cia darosi DG erotiniu fantaziju protrukis lotuliukas.gif
Atsakyti
laugh.gif Sakai protrūkis laugh.gif
Bėglio nenoriu. Jis man nevežantis ax.gif
Va dar..
Katrą jami?

user posted image

Mūsų kaime tokių nėra sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gimusi_vasarą: 29 lapkričio 2007 - 01:48