ohohohoho....cia tai geras!!!!!!!!!!! imu desine...nu jau kaime nerasi su ziburiu
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 29, 02:51)
plika
Papildyta:
Apie tokius grazuolius svajojant lekiu i lovyte ...
Labankt GV
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 29, 00:42)
Kas pati esi?
Aš nenorėčiau draugo statybininko. Nesu pati kažkokia generalinė, bet mano vyras turi švarų darbą dirbt..
p.s. Su tokiu požiūriu kaip mano be šansų diedą susirasti tikriausiai.
Na as ne statybininke, neturiu tam fiziniu galimybiu, o siaip tai negaleciau isskirti, kokios profesijos turetojo neimciau i diedus... man svarbiausia kaip su manim elgiasi..
Papildyta:
Oi, uzmirsau svarbiausia - Labas rytas visosms!!! Geros dieneles!!!
nu, ką, sveikutės naktinėtojos 
Papildyta:
Vėl visos miega
Raudonkepuraitė su raudonu dviratuku važiuoja per mišką pas senelę. Ją pasiveja vilkas, parverčia, sulaužo dviratį ir tuoj jau ės, bet čia iš krūmų išlenda būrys medžiotojų ir nutaikę į vilką savo šautuvus sako:
- Nu ką čia darai, greit suremontuoji dviratį.
Vilkas kažkur susiranda svarkę, suvirina dviratuką ir po kiek laiko raudonkepuraitė vėl važiuoja savo raudonu dviratuku per mišką. Kur buvęs kur nebuvęs ją vėl pasiveja vilkas, vėl parverčia, sulaužo dviratį ir pasiruošia ėsti. Tačiau čia kur buvę kur nebuvę prisistato tie patys medžiotojai ir vėl liepia vilkui remontuoti dviratį . Ir vėl raudonkepuraitė važiuoja per mišką su dviračiu ir vėl ją pasiveja vilkas, parverčia....
Galiausiai raudonkepuraitė pasiekia senelės namus. Įeina į vidų ir klausia
senelės:
- Senele, senele, o kodėl tavo tokios raudonos akys?
- Nuo svarkės bled!
Papildyta:
Vėl visos miega
Raudonkepuraitė su raudonu dviratuku važiuoja per mišką pas senelę. Ją pasiveja vilkas, parverčia, sulaužo dviratį ir tuoj jau ės, bet čia iš krūmų išlenda būrys medžiotojų ir nutaikę į vilką savo šautuvus sako:
- Nu ką čia darai, greit suremontuoji dviratį.
Vilkas kažkur susiranda svarkę, suvirina dviratuką ir po kiek laiko raudonkepuraitė vėl važiuoja savo raudonu dviratuku per mišką. Kur buvęs kur nebuvęs ją vėl pasiveja vilkas, vėl parverčia, sulaužo dviratį ir pasiruošia ėsti. Tačiau čia kur buvę kur nebuvę prisistato tie patys medžiotojai ir vėl liepia vilkui remontuoti dviratį . Ir vėl raudonkepuraitė važiuoja per mišką su dviračiu ir vėl ją pasiveja vilkas, parverčia....
Galiausiai raudonkepuraitė pasiekia senelės namus. Įeina į vidų ir klausia
senelės:
- Senele, senele, o kodėl tavo tokios raudonos akys?
- Nuo svarkės bled!
Labas saulės mano
Šiandien Kaune prisnigo
Primą kartą džiaugiuosi sniegu
Jūs mane užkretėte pozitivizmu
Ačiū Jums.
P/S. šiai žiemai statau sau užduotį išmokti paišyti saules
Šiandien Kaune prisnigo
Ačiū Jums.
P/S. šiai žiemai statau sau užduotį išmokti paišyti saules
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 29, 01:08)
Žinokit mergai būdama sveiko t.y. nekamuojama PMS proto ir blaivaus proto pareiškiu, jog manau esanti vienišė. Kaip čia paaiškinus.. Man reikėtų tokio ateinančio vyro
Ne meilužio, bet draugo, kuris mane mylėtų, galėčiau leisti laisvalaikį, bet negyvent kartu. Iš patirties sakau, jog buvimas kartu erzina. Arba aš tiesiog dar nesutikau tos tikros meilės 
O gali smulkiau paaiškinti kas yra "ateinantis" vyras? na, tas kuris nelieka nakvoti pas tave ar kaip kitaip?
Sveiki, Pūkuotukai
O prieš mane sukilo visi kelių ir kelionių dievai - vakar darželio kieme atbula važiuodama atsitrenkiau į kitą mašiniuką. Jausmelis.....
Atvažiavo policininkai, paėmė mano teises, davė laikinas, lauksiu ką nuspręs - ar atimti 3 mėnesiams ar baudą skirs. Praėjusią savaitę pareigūnai pagavo už labai krūtą manevrą. Netyčinį visai. Žodžiu, esu siaubinga pažeidėja, per dvi savaites antrą kartą patenku mentams į nagus. Bet taip nyku ir liūdna, siaubas.....
O prieš mane sukilo visi kelių ir kelionių dievai - vakar darželio kieme atbula važiuodama atsitrenkiau į kitą mašiniuką. Jausmelis.....
Labas rytas grazuolytes
ir kaip vakar uzmigt sekesi tooookiu vyru prisiziurejus?
As puse nakties prasivarciau-niekaip uzmigt negalejau-visokios mintys apie ex i galva lindo..geriau jau buciau SM isijungus
Kaune sniegas
Mars visos besmegeniu lipdyt!
Kaune sniegas
Mars visos besmegeniu lipdyt!
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 29, 10:35)
Labas rytas,
Dovyyyle, ateinantis vyras- tiesiog draugas. Šiaip man per akis būtų po darbų kartais ką nors nuveikt, kur nors nueit. Kartais užnakvot vienas pas kitą. Negaliu palygint, nes niekada neturėjau draugo ilgam. Sunku paaiškint
Dovyyyle, ateinantis vyras- tiesiog draugas. Šiaip man per akis būtų po darbų kartais ką nors nuveikt, kur nors nueit. Kartais užnakvot vienas pas kitą. Negaliu palygint, nes niekada neturėjau draugo ilgam. Sunku paaiškint
Ai, jau išsigandau, kad nenori leisti jam likti nakvoti
o šiaip jau gyventi ir man nesinori kartu... baisiai jau erzina ne vietoje numesti daiktai, nenuleistas klozeto dangtis ir pan... matyt, tai jau senmergystės požymis