Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime [XXI dalis]

Nustokit vieną dieną geltonai rašyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Drugelis @ 2007 11 29, 15:30)
Nustokit vieną dieną geltonai rašyti  biggrin.gif

Neatimk iš mūsų fun'o biggrin.gif tongue.gif
Atsakyti
umn.gif
Atsakyti
QUOTE(powerpuff @ 2007 11 29, 15:23)
Aha tikrai daug bendro bigsmile.gif  drinks_cheers.gif  As siandien dar nieko neuzsidrebiau ir pati neissidrebiau bet dar ne vakaras... lotuliukas.gif Mano mb visada stebedavosi kaip as nemoku valgyt visai-apsidrebiu ir apsidrebiu-kaip mazas vaikas sakydavo valgai lotuliukas.gif

Pasidžiaukim bent tuo, kad kitiems linksma su tokiom nevėkšlom kaip mes lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 11 29, 14:32)
Pasidžiaukim bent tuo, kad kitiems linksma su tokiom nevėkšlom kaip mes  lotuliukas.gif

biggrin.gif turiu tokią draugę, kurios kitaip nei trauma nepavadinsi. Graži mergina žiauriai, ilgais baltais plaukais laugh.gif bet na didesnės nevėkšlos nesu mačius biggrin.gif Niekas sveikas po jos prisilietimo nelieka. Niekas.
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 11 29, 15:32)
Pasidžiaukim bent tuo, kad kitiems linksma su tokiom nevėkšlom kaip mes  lotuliukas.gif

Tai jau tikrai kad linksma drinks_cheers.gif
Prisiminiau viena savo kereplisku istoriju ta proga lotuliukas.gif
Zodziu sedziu pasimatyme su vienu vyruku kuris man tada visai patiko-geriam alu..kalbames..as paimu bokala alaus ir kazkaip pamirstu kad pries uzsiverciant bokala butu neblogai ji prie burnos pridet lotuliukas.gif tai va pekeliu bokala ir paverciu ji tiesiai ant saves doh.gif lotuliukas.gif Ka pagalvojo tas kadras mano neisivaizduoju lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo powerpuff: 29 lapkričio 2007 - 14:53
QUOTE(powerpuff @ 2007 11 29, 15:52)
Zodziu sedziu pasimatyme su vienu vyruku kuris man tada visai patiko-geriam alu..kalbames..as paimu bokala alaus ir kazkaip pamirstu kad pries uzsiverciant bokala butu neblogai ji prie burnos pridet lotuliukas.gif tai va pekeliu bokala ir paverciu ji tiesiai ant saves doh.gif  lotuliukas.gif  Ka pagalvojo tas kadras mano neisivaizduoju  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif panos, as sedziu priesais bosa... kazin ka jis apie mane galvoja, kai zvengiu ziuredama i ekra... powerpuff thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mazulis25 @ 2007 11 29, 16:20)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  panos, as sedziu priesais bosa... kazin ka jis apie mane galvoja, kai zvengiu ziuredama i ekra... powerpuff  thumbup.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Bosas lieps eiti tau atostogų tuoj lotuliukas.gif Sakys, mergaitei negera pasidarė lotuliukas.gif Iš proto eina į monitorių bežvelgdama tongue.gif

O man šiandien viskas p***ui blink.gif Darbe nėra rezultato tokio, kokio reikėtų, bet vietoj to, kad nervinčiaus ir spausčiau iš paskutiniųjų (ką visada darau), sėdžiu sau SM, kolegoms šokolado užpirkau, karts nuo karto papasakoju anekdotą ir laukiu jau kalėdų smile.gif O ypač kalėdinio baliaus, kuriame atliksiu įstabią rolę tongue.gif

Pasigedau šiandien GV g.gif Kiba direktorius užsimanė, kad ji dirbti pradėtų? tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(powerpuff @ 2007 11 29, 15:52)
Zodziu sedziu pasimatyme su vienu vyruku kuris man tada visai patiko-geriam alu..kalbames..as paimu bokala alaus ir kazkaip pamirstu kad pries uzsiverciant bokala butu neblogai ji prie burnos pridet lotuliukas.gif tai va pekeliu bokala ir paverciu ji tiesiai ant saves doh.gif  lotuliukas.gif  Ka pagalvojo tas kadras mano neisivaizduoju  lotuliukas.gif

Oi hahahahahahaha lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
wuf wuf wuf ... lotuliukas.gif jau pilvą skauda nuo juoko lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Istorija tikrai gerulė thumbup.gif

O aš prisigėriau vyno, sūrio ir vynuogių tongue.gif lengvai pašventėm kolegos gimdienį, jau dabar patenkinta gyvenimu laugh.gif

GV įtariu diorginasi dar vis biggrin.gif Nervai valdo mus, valdo mus, valdo mus sokiai.gif Ar taip GV? laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo abzoryte: 29 lapkričio 2007 - 15:55
O mums kolega atvežė dėžę rūkytų karšių. Apseiliojau viską kas pakeliui iki dėžės pasitaikė.... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 11 29, 16:55)
O aš prisigėriau vyno, sūrio ir vynuogių tongue.gif lengvai pašventėm kolegos gimdienį, jau dabar patenkinta gyvenimu laugh.gif

QUOTE(*Drugelis @ 2007 11 29, 17:04)
O mums kolega atvežė dėžę rūkytų karšių. Apseiliojau viską kas pakeliui iki dėžės pasitaikė....  biggrin.gif

ne nu.. ir kaip jums negėda mano alkaną skrandį dirginti schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Bjuti @ 2007 11 29, 16:29)
Pasigedau šiandien GV  g.gif  Kiba direktorius užsimanė, kad ji dirbti pradėtų?  tongue.gif

QUOTE(abzoryte @ 2007 11 29, 16:55)
GV įtariu diorginasi dar vis biggrin.gif Nervai valdo mus, valdo mus, valdo mus sokiai.gif Ar taip GV? laugh.gif

Alohaaaaa hi.gif

Nervai užkonservuoti sandariai. Pavargau truputį nuo forumo. Bandau mesti šį įprotį- todėl mažinu postų skaičių. Kiek galima man čia pliurpt kiaurą parą smile.gif Pereinu nuo kiekybės prie kokybės- ar kaip ten laugh.gif
Atsakyti