Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime [XXI dalis]

QUOTE(Dovyyyle @ 2007 11 30, 11:45)
Vadovaudamasi temos Meilė mūsų gyvenime XXI dalies 25-26 puslapiais, drįstu pareikšti, kad Jūsų meet'as buvo oficialus, kadangi informacija apie jo vietą ir laiką (ir netgi kur pasistatyti mašiniuką) buvo oficialiai visiems prieinama. Rašytiniai įrodymai, mergaitės, daro savo, o jūsų vidinis susitarimas jų nekeičia  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif

neeeeeeeeeeeeeeeeesąąąąąąąąąąąąąąąąąmonė lotuliukas.gif Vilnietė dar nei viena nebuvo Kaunė tongue.gif
Atsakyti
Dovyyylės minčiai visiškai pritariu drinks_cheers.gif
Neoficialus susitikimas matot laugh.gif Nereikia čia GV ir kitoms smegenų pudryt tongue.gif Grosi gitara Abžoryt sausio 18d. ir taškas. Geriau mažiau kanapių sodinimu užsiimk daugiau repetuok biggrin.gif Beje, labai tave myliu už šitą dainą Colbie Caillat - Bubbly

CrazySun, važiuodama parasta normalia mašina su pavarom normaliom jaučiu kaifą biggrin.gif Galiu ir telefonu kalbėt ir pasiblizgint lūpas.. Automatai parodija kažkokia tongue.gif

Klausi Bjuti kaip sekas, kaip gyvenu? smile.gif Kažkaip gyvenu laugh.gif Net nežinau ką tau atsakyt ax.gif Rutina užspaudė truputį... smile.gif
Atsakyti
Negrosiu aš gitara sausio 18 - nepriversit biggrin.gif O sausio 18 d. meetas buvo suplanuotas Kaune ir tikiuosi bus Kaune ax.gif

Kanapių šiandien nemesiu - nooooooriu vyyyyyro biggrin.gif

Gerai, kad nors už dainą mane myli biggrin.gif Aš irgi tave myliu biggrin.gif Už tai kad esi 4u.gif

Labai gražiai sninga wub.gif
Atsakyti
Oooo, meetas buvo biggrin.gif Mirštu iš pavydo cool.gif
Atsakyti
Prisidedu prie Abžorytės šauksmo: NOOOORIU VYYYYYYYYYYYYYRO (gražaus, linksmo, mielo, mylinčiai mylimo ir t.t.)
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 30, 12:17)
Prisidedu prie Abžorytės šauksmo: NOOOORIU VYYYYYYYYYYYYYRO (gražaus, linksmo, mielo, mylinčiai mylimo ir t.t.)

Nu paaiškink man dabar konkrečiai kuo tau dabartinis netinka? gali punkčiukais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovyyyle @ 2007 11 30, 12:20)
Nu paaiškink man dabar konkrečiai kuo tau dabartinis netinka? gali punkčiukais  biggrin.gif

Miela punkčiuke.. biggrin.gif
Nėra jokio dabartinio ax.gif Viskas.
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 30, 12:40)
Miela punkčiuke.. biggrin.gif
Nėra jokio dabartinio ax.gif Viskas.

Čia juk bajeris, tiesa? juk visai neseniai sutarėte draugauti gražiai...... blink.gif
Atsakyti
Jei nebelieka žmogaus šalia per mažytes krizes, kas būtų per dideles? ax.gif Vadinasi dabar laisvas kelias surasti Tą Tikrąjį ir Tą Vienintelį smile.gif

O kadangi dabar esate laisvos, tai padėkite man burti sniegą laugh.gif assa.gif

Let it Snow Let it Snow Let ir Snow yahoo.gif
Atsakyti
Sakai buriam sniegą..? g.gif
Nebloga mintis.
Pabursiu ir aš tongue.gif
McFly - Let it Snow
Su šita ne tik sniegą, Kalėdas, bet ir vyrą prisibursiu tongue.gif
Robbie Williams White Christmas at Ant & Dec

p.s. Ką veiksit savaitgalį?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gimusi_vasarą: 30 lapkričio 2007 - 12:18
Sveikos, as vel vaziuoju i Kauna.. blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mazulis25: 30 lapkričio 2007 - 12:24
lotuliukas.gif Na bet ko tik mergos dėl meilės nepadaro.. smile.gif Kiek km nuo tavęs iki Kauno? :km
Atsakyti