Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime [XXI dalis]

QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 30, 13:12)

Uhahahahahaha lotuliukas.gif Ačiū tau! Oi smagumėlis!!! yahoo.gif
Superinis koncertėlis ploja.gif Jau žvengiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

P.S. Ryt eglutės puošimas, girliandų kabinimas, advento kalendoriaus pakabinimas, kalėdinis keksas, karštas vynas, sūriai, mandarinai ir daug draugų 4u.gif
O ką tu mieloji veiksi? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 30, 13:29)
lotuliukas.gif Na bet ko tik mergos dėl meilės nepadaro.. smile.gif Kiek km nuo tavęs iki Kauno? :km

kazkur 218 km gal... nezinau net blush2.gif
o siaip ne vien del meiles, pirmadieni reikia darbo reikalais ten buti, tai isvarysiu rytoj, pabusiu su caraiciu ir visks ok mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(abzoryte @ 2007 11 30, 13:31)
P.S. Ryt eglutės puošimas, girliandų kabinimas, advento kalendoriaus pakabinimas, kalėdinis keksas, karštas vynas, sūriai, mandarinai ir daug draugų  4u.gif
O ką tu mieloji veiksi?  ax.gif

Gal ir man reiketu pasipuosti... jau neatsimenu kada puosiau namus Kaledoms...
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 11 30, 13:31)

P.S. Ryt eglutės puošimas, girliandų kabinimas, advento kalendoriaus pakabinimas, kalėdinis keksas, karštas vynas, sūriai, mandarinai ir daug draugų  4u.gif
O ką tu mieloji veiksi?  ax.gif

Oj, kaip gražiai viską aprašei smile.gif Jau užsimaniau pas tave į svečius kekso ir vyno tongue.gif

Aš planuoju užsiimti savaitgalį dovanų pirkimu. Šiais metais neturiu visai fantazijos blink.gif Dar draugė kviečia rytoj paplaukioti į baseiną, tai jaučiu reiks smile.gif

Aš irgi galvoju pirkti advento vainiką ir deginti kas savaitę po žvakę. Abzorytes įkvėpta blush2.gif

Ką tik draugė pasiūlė pakvietimus į Forum Palace paplaukioti ir pasipirtinti šiandienai. Tai vakare turiu jau planą - varysim su drauge su vaikais smile.gif
Atsakyti
Oi, moterys nėra tvarkos čia su Jumim. Kur visos dingusios? Užpustė bene? Kapinėse ir tai garsiau negu čia. Triukšmo reikia laugh.gif Kur Jūsų rankos? lotuliukas.gif

Abžorytė klausė kokią veiklą kultivuosiu savaitgalį? Didelių planų neturiu. Jokio kekso ir vyno. Pasikrausiu šunį į bagažinę, pasiimsiu roges ir varysiu į Vilniaus rajoną kalno ieškoti- kur galėčiau vaikystę prisiminti ir pakultivuoti rogučių sportą biggrin.gif Vakare žiūrėsiu Kelią į žvaigždes. Seiliosiuos dėl Audriaus. essen.gif:

Atsakyti
Nu jo, tylu čia šiandien kaip tai smile.gif Ale taip gražiai už lango sninga ... Ir taip gražu, kad už lango, o ne ant galvos tongue.gif
Užsimaniau gražių namų su didele egle vidury, raudonom kojinėm, vaniliniais kvapais, kokiais trim išauklėtais vaikais, netgi šunimi ir žinoma, svarbiausia, vyrišku, seksovu ir labai mylinčiu mane vyru, wub.gif Ot pamačiau tokį paveiksliuką, seilė nutyso, sėdžiu apsiseilėjusi dabar visa lotuliukas.gif Ai, dar už didelių langų matosi apsnigtos eglės, ir tuoj turi ateiti krūva mielų draugų. smile.gif Nu gal truputį per saldu, bet šiandien traukia ant saldumynų tongue.gif

Bet nieko. Namie laukia mylintis neišauklėtas vaikas, jokios eglės, jokio šuns, bet užtat vaniliniai smilkalai ir vaizdas pro nedidelius langus į apsnigtą bažnyčią smile.gif Ir tuoj eisiu su miela į drauge ant mielų kūno puoselėjimo procedūrų smile.gif Ne taip saldu, bet sveika organizmui ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 30, 15:17)
Didelių planų neturiu. Jokio kekso ir vyno. Pasikrausiu šunį į bagažinę, pasiimsiu roges ir varysiu į Vilniaus rajoną kalno ieškoti- kur galėčiau vaikystę prisiminti ir pakultivuoti rogučių sportą biggrin.gif

čia tai geras thumbup.gif žiauriai pasiilgau to beprotiško jausmo thumbup.gif
Atsakyti
GV, reikia burti kad pora laipsnių šalčiau pasidarytų ir tas sniegelis neištirptų smile.gif Bo šiandien į kalniukus pažiūrėjus nekas sniego mažoka atrodo... Nors gal čia tik taip Kaune doh.gif Kaip Vilniuje? Daug sniego? ax.gif

Bjuti, džiaugiuosi, kad įkvėpiau maloniais dalykėliais užsiimti 4u.gif
Galiu dar pasidalinti mintimis, kaip sugalvojau savo kalėdų laukimą praskaidrinti ax.gif
Kaip ir minėjau anksčiau, turiu Advento kalendorių, bet pačiam prisikrauti ten staigmenų, kaip ir visai ne staigmena laugh.gif Tai paprašiau, kad man draugai užpildytų tas 24-rias kalendoriaus kišenėles, kad kas rytą rasčiau po staigmeną bigsmile.gif
Va smile.gif Jau laukiu rytojaus biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 30, 14:17)
Abžorytė klausė kokią veiklą kultivuosiu savaitgalį?

Neprašoma irgi galiu pasidalinti savaitgalio planais biggrin.gif Berniokas kėsinasi į Palangą šeštadienį važiuoti, na bet aš žiūriu pro langą ir baisu darosi, jeigu reiks tokiu oru autostrada varyt, tai nea, dėkui...
Atsakyti
Vilniuje šiuo metu pats tas oras rogučių sportui laugh.gif Nešalta. Sniego yra- mažoka, bet užteks. Tiesa, reikėtų tų poros laipsnių. Pabursiu, šuns plaukų kuokštelį efektui sustiprinti sudeginsiu ir pašals laugh.gif Bet ir tu Abžoryte burk. Tu vyriausia ragana tongue.gif

Papildyta:
Jergutėliau kaip gražiai sninga wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 30, 16:12)
Jergutėliau kaip gražiai sninga wub.gif

Aš irgi negaliu atsigerėti bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(*Drugelis @ 2007 11 30, 16:04)
Neprašoma irgi galiu pasidalinti savaitgalio planais biggrin.gif Berniokas kėsinasi į Palangą šeštadienį važiuoti, na bet aš žiūriu pro langą ir baisu darosi, jeigu reiks tokiu oru autostrada varyt, tai nea, dėkui...

O tu tik pagalvok kaip gražu dabar prie jūros ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovyyyle @ 2007 11 30, 15:17)
O tu tik pagalvok kaip gražu dabar prie jūros  ax.gif

Gražu tai gražu, bet kaip pavojinga iki jos nusigaut.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Drugelis @ 2007 11 30, 16:18)
Gražu tai gražu, bet kaip pavojinga iki jos nusigaut....  g.gif

Nors kita vertus, kalbėjau su mama, tai sake, kad slapia ten pas juos...
Atsakyti