Laba diena
Kaip seniai pas jus buvau, kaip visų pasiilgau

kad dabar nepamirščiau visko, ką norėjau pasakyti
Man faina, kad Abžorytė manęs pasigedo
Dominykos nė vieno posto nebuvo. Kur ji pradingusi? Užsidepresavo visai
Aš vakar ryte žvejoti buvau. Pati tik vaikščiojau iš paskos ir tinklelį nešiojau, kojas iki kelių sušlapau, vos atšildžiau grįžusi, bet labai smagiai pasibuvom su draugu, dar oras labai fainas buvo, saulutė švietė, visiškai gryna gamta, tai labai fainiai
Vakarą tai prie kompo praleidau, bet per skype turėjau konferencinį pokalbį su ex ir jo geriausiu draugu,tai nerealiai prisižvengiau, nebeprisijungiau čia, nes nespėdavau nuo jų atsitraukti. Labai daug teigiamų emocijų gavau
Powerpuff pasakojo, kaip užsipylė alaus ant savęs per pasimatymą

prisiminiau kaip man buvo

su tuo ex po pusantrų metų sutarėm susitikti, nulėkėm į vokiečių čili kaimą alaus, šnekam, taip fainiai

jis ten kikeno iš visokių prisiminimų, ko aš buvau pridirbusi (vadino mane nevykele visada, nes aš, pasak jo, vienintelė iš jo pažįstamų sugebu tokių bėdų prisidaryti). Ir prisiminė, kai kažkada vežė mane labai girtą namo

tik atsimenu, spėjau pasakyti, jau sustok, kažkokioj degalinėj sustojo, aš išsiridenau iš mašinos ir vietoj apsivėmiau. Čia nieko. Žiema buvo, sniego pilna, tai man po visko, aišku, prireikė veidą tuo sniegu nusiprausti. Nusiprausiau taip gerai. O žinot, kai ant akių daug tušo, pieštuko ir viską patryni su vandeniu, kas gaunasi? Vat ir aš taip atrodžiau

tai jis pamatęs mane nelabai besugebėjo vairuoti toliau
Žodžiu, tai pasakoja jis man istoriją, dalinasi prisiminimais, aš kaip tik tuo metu alų gėriau. Ir tą akimirką pradėjau prunkščioti, buvau pilna burna alaus, ir visas tas alus pasipylė iš mano burnos ant stalo

jis kai pradėjo ant visos kavinės žviegti, stalas visas šlapias, aš nesugebu nurimti nesijuokusi, o dar padavėja priėjo, kuri visa tai matė,sako, galit ir man papasakoti, aš irgi noriu pasijuokti?
Man tada buvo laaabai gėda ir dabar prisiminus vis dar tebėra gėda

(neseniai tai buvo, prieš porą mėnesių)
Labai faina dėl jūsų myto

užpavydėjau