Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime [XXI dalis]

Keliai rimtai pavojingi darosi, slidu ax.gif
Saugiai pasiekit namus visos smile.gif
Drugeli, kada žinosi savo teisių likimą?
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 30, 15:26)
Drugeli, kada žinosi savo teisių likimą?

Gruodžio 11 d., 10 val bus posėdis unsure.gif
Atsakyti
Sveikos grazuolytes 4u.gif
Kur pradinge visos? Ar cia darbai taip uzspaude ar i pasimatymus issilakstet? g.gif
Atsakyti
Labas vakaras, siltos emocijos is meeto pasak Abzorytes zavu.... mirksiukas.gif
Prigaminau maisto laukiu pripersamojo, siandien visadien sukau galva kokia cia priezasti sugalvot, kad neatvaziuotu....nepavyko...jis jau isvazinejo is kauno doh.gif doh.gif
Mano tevai, rimtai susirupine manimi, sako kazkas su tavim negerai, tik svaigau kad reikia vyro ir t.t. o dabar kai yra rimtas pretendentas, begu.....ai....nzn kaip cia bus faktas tik tas reikia suktis iki 20090909 lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Gero vakariuko!!!!mielosios!!!!!!!!laukiu meeto wub.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Laba diena smile.gif
Kaip seniai pas jus buvau, kaip visų pasiilgau smile.gif kad dabar nepamirščiau visko, ką norėjau pasakyti smile.gif

Man faina, kad Abžorytė manęs pasigedo ax.gif

Dominykos nė vieno posto nebuvo. Kur ji pradingusi? Užsidepresavo visai unsure.gif

Aš vakar ryte žvejoti buvau. Pati tik vaikščiojau iš paskos ir tinklelį nešiojau, kojas iki kelių sušlapau, vos atšildžiau grįžusi, bet labai smagiai pasibuvom su draugu, dar oras labai fainas buvo, saulutė švietė, visiškai gryna gamta, tai labai fainiai smile.gif

Vakarą tai prie kompo praleidau, bet per skype turėjau konferencinį pokalbį su ex ir jo geriausiu draugu,tai nerealiai prisižvengiau, nebeprisijungiau čia, nes nespėdavau nuo jų atsitraukti. Labai daug teigiamų emocijų gavau rolleyes.gif

Powerpuff pasakojo, kaip užsipylė alaus ant savęs per pasimatymą smile.gif prisiminiau kaip man buvo smile.gif su tuo ex po pusantrų metų sutarėm susitikti, nulėkėm į vokiečių čili kaimą alaus, šnekam, taip fainiai smile.gif jis ten kikeno iš visokių prisiminimų, ko aš buvau pridirbusi (vadino mane nevykele visada, nes aš, pasak jo, vienintelė iš jo pažįstamų sugebu tokių bėdų prisidaryti). Ir prisiminė, kai kažkada vežė mane labai girtą namo smile.gif tik atsimenu, spėjau pasakyti, jau sustok, kažkokioj degalinėj sustojo, aš išsiridenau iš mašinos ir vietoj apsivėmiau. Čia nieko. Žiema buvo, sniego pilna, tai man po visko, aišku, prireikė veidą tuo sniegu nusiprausti. Nusiprausiau taip gerai. O žinot, kai ant akių daug tušo, pieštuko ir viską patryni su vandeniu, kas gaunasi? Vat ir aš taip atrodžiau bigsmile.gif tai jis pamatęs mane nelabai besugebėjo vairuoti toliau lotuliukas.gif
Žodžiu, tai pasakoja jis man istoriją, dalinasi prisiminimais, aš kaip tik tuo metu alų gėriau. Ir tą akimirką pradėjau prunkščioti, buvau pilna burna alaus, ir visas tas alus pasipylė iš mano burnos ant stalo blush2.gif jis kai pradėjo ant visos kavinės žviegti, stalas visas šlapias, aš nesugebu nurimti nesijuokusi, o dar padavėja priėjo, kuri visa tai matė,sako, galit ir man papasakoti, aš irgi noriu pasijuokti? ax.gif
Man tada buvo laaabai gėda ir dabar prisiminus vis dar tebėra gėda blush2.gif (neseniai tai buvo, prieš porą mėnesių) smile.gif

Labai faina dėl jūsų myto bigsmile.gif užpavydėjau ax.gif
Atsakyti
Haneriete, prasom uzsisakyti bilietus sausio 18 d.ir sudalyvauti meete, bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
Nea, aš tik vasarą nebent... ax.gif
Atsakyti
Aš čia visiškai viena ax.gif
Šiandien pasidovanojau sau dovaną smile.gif
user posted image
Kažkada jį turėjau, bet per laiką nusibodo kvapas. Dabar buvau užsimaniusi papajų, bet pauosčiau šitą ir papajų nebereikėjo bigsmile.gif
Ir dar visokių smulkmenų sau pridovanojau,bet šituo labiausiai džiaugiuosi smile.gif
Atsakyti
Labas vakaras smile.gif

Jau visą vakarą skaitau jūsų prikalbėtas temas smile.gif Kai perskaitysiu parašysiu. Haneriete, atvažiuok į mytą 4u.gif Žinok, tuos bilietėlius nusipirkti taip super paprasta! O jei dabar užsakinėtum tai tikriausiai gautum pigių. O dėl darbo, tai man regis išsiprašytum vieną dienelę. Kaip tau planas? biggrin.gif
Atsakyti
Pažiūrėjau kiek man kainuotų kelionė tuo laiku, tai už lėktuvo bilietukus 80 eurų. Čia palyginus nebrangiai. Bet kelionė iki oro uosto ir atgal kainuoja man po 50 eurų, ir čia tik už kurą. Papratsai vairuotojui dar reikia dadėti po tiek pat už sugaištą laiką. Va čia bėda doh.gif
Bet labai gundantis pasiūlymas lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos naktinėtojos biggrin.gif

Turiu prisipažint.. ax.gif Kaip Jūs visos rimtai sureagavot į mano idėją mytą daryt sausio 18 d. Aš juokais leptelėjau, o čia mergaitės iš kito Europos galo vos neatkeliauna laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(haneriete @ 2007 11 30, 21:37)
Pažiūrėjau kiek man kainuotų kelionė tuo laiku, tai už lėktuvo bilietukus 80 eurų. Čia palyginus nebrangiai. Bet kelionė iki oro uosto ir atgal kainuoja man po 50 eurų, ir čia tik už kurą. Papratsai vairuotojui dar reikia dadėti po tiek pat už sugaištą laiką. Va čia bėda  doh.gif
Bet labai gundantis pasiūlymas  lotuliukas.gif

clap.gif clap.gif na tu dar truputį pamąstyk, bet ne per ilgai kad bilietų dar liktų wink.gif O šiaip... jei 80eurų gali sau leisti, tai per tiek laiko gal kaip nors iki orouosto pigiau susiorganizuosi ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 30, 21:52)
Sveikos naktinėtojos biggrin.gif

Turiu prisipažint.. ax.gif Kaip Jūs visos rimtai sureagavot į mano idėją mytą daryt sausio 18 d. Aš juokais leptelėjau, o čia mergaitės iš kito Europos galo vos neatkeliauna laugh.gif

GV, tai kad tu labai rimtai pasiūlei tongue.gif Šiaip jau, jei rimtai, tai labai rimtai su tavim susipažint norėtųsi 4u.gif
Atsakyti