Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime [XXI dalis]

Abzoryte, labai grazus namuciai, bet cia taip greitai viskas statosi musu temoj, bigsmile.gif

Advoco, as daugiau nei metai lyginu visus su ex...

GV, pakeietei ivaizdi??

Vilte, o koks darbas busimas??

Kazkuri nuolat sako, Miargai, tai man primena toki viena gaila jau buvusi zmogiuka....sypsena sukelia...nuolat sakydavo miargai... 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas mergaites 4u.gif As ka tik atsikeliau turiu prisipazint lotuliukas.gif O reikalu milijonas, bet vistiek cia dar nosi ikisau tongue.gif
QUOTE(abzoryte @ 2007 11 28, 13:12)
Berašant man taip kai kas sugebėjo sugadinti nuotaiką, kad ne tas žodis. Nu ir būna idiotų šiame pasaulyje.

Abzoryte console.gif Nezinau kas ten tave skriaudzia bet gali perduot kad SM komanda su Drugelio tankais atvaziuos ir gerai kaili iskars jei dar isdris tave nuliudint!

QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 28, 14:20)
Vis noriu pateršt eterį, bet vis užsižiūriu į vyrus ir persigalvoju laugh.gif

Kur vyrai? Kokie vyrai? Kur dalina? lotuliukas.gif
Atsakyti
DG, biuro administratore busiu matyt biggrin.gif
Siaip viena darbuotoja, dirbusi su personalu iseina i dekretines smile.gif tai mes su esama administratore dalinsimes darbus kazkaip smile.gif

Atsakyti
Labas toms su kuriom šiandien nesisveikinau ir nebendravau. Iš ryto nuotaika buvo nereali, bet dabar jos visiškai nėra. Todėl dirbu, laukiu ką prikalbėsit, bet kažkodėl nekalbios itin ir pykstu vienu metu ant viso pasaulio. laugh.gif Va.. tep va mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano kaime sniego yra ir sviecia saule ir per radija klausau mamontovo daina saules miestas...nuotaika ziauriai gera super thumbup.gif dalinuosi su jumis bigsmile.gif 4u.gif
Papildyta:
GV imk dalele mano nuotaikos!!!!! soku i dusa iki mergaites, nezinot kaip padaryti kad patys namai susitvarkytu?? g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(powerpuff @ 2007 11 28, 15:07)
Abzoryte console.gif Nezinau kas ten tave skriaudzia bet gali perduot kad SM komanda su Drugelio tankais atvaziuos ir gerai kaili iskars jei dar isdris tave nuliudint!
Kur vyrai? Kokie vyrai? Kur dalina? lotuliukas.gif

Ačiū 4u.gif
Ačiū taip pat populi ir Dovyyyle už gerą žodį 4u.gif

Et... Kolegos nevykusiai pajuokavo... Na aš pati prie bajerio ir įžeisti mane pakankamai sudėtinga.. Bet šiandien perlipo šiek tiek ribas... Tai viskas į krūvą susidėjo ir norėjosi vėl į negyvenamą salą...

Dabar jau atsiprašė kaltininkas 4u.gif Palenvėjo, kad pasakė, kad nieko blogo nenorėjo ax.gif O šiaip gerai, kad yra šiame pasaulyke muzika wub.gif Po ausinėmis gali nuo visų pabėgti 4u.gif
Atsakyti
Abžoryte, aš šiandien po vieno nevykusio bendradarbio poelgio liepiau jam eiti pasidaryti vaiką ir jam aiškinti, kai norės pasijusti už ką nors viršesnis, o nuo manęs atstoti.... blush2.gif suerzino mane tik pasirodžius darbe, asilas... tai dabar nesišnekame biggrin.gif
turbūt šiandien nevykusių pajuokavimų diena....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovyyyle: 28 lapkričio 2007 - 14:55
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 11 28, 16:02)
Tai neisvengiama, nori nenori lygini..... doh.gif  o siaip patiko???

kažkaip nejaukiai jaučiausi... lyg išdavikė... unsure.gif
QUOTE(mazulis25 @ 2007 11 28, 16:03)
Smulkiau prasom!  mirksiukas.gif  kuo uzsiima, kokie pomegiai? kaip siaip pirmas ispudis, kaip atrodo?...

statybų įmonėje vadovu, birželį tik išsiskyrė.... doh.gif
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 11 28, 16:05)
Advoco, as daugiau nei metai lyginu visus su ex...
Kazkuri nuolat sako, Miargai, tai man primena toki viena gaila jau buvusi zmogiuka....sypsena sukelia...nuolat sakydavo miargai... 4u.gif

baisu, kai prieš akis stovi svolačius, o tu jo pamiršti negali... doh.gif

gerai, miargai, daugiau taip nesakyiu... blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo advoco: 28 lapkričio 2007 - 15:04
[quote=advoco,2007 11 28, 16:04]
kažkaip nejaukiai jaučiausi... lyg išdavikė... unsure.gif

baisu, kai prieš akis stovi svolačius, o tu jo pamiršti negali... doh.gif

ant liezuvio sukasi zodziai - geriausi vaistai nuo meiles - nauja meile! smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mazulis25: 28 lapkričio 2007 - 15:10
Jei dar kuri pamenate vakarykštes fantazijas apie mano gražuolį direktorių Banderasą - nu, kaip tyčia šiandien turiu pas jį pastoviai lankytis lotuliukas.gif lotuliukas.gif negaliu jam nesišypsoti, kai pagalvoju apie Ksenos viliojimo meną lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(advoco @ 2007 11 28, 16:04)
ant liezuvio sukasi zodziai - geriausi vaistai nuo  meiles - nauja meile!  smile.gif

o man staugti norisi, kaip jo pasiilgstu doh.gif nors jis ir Svoločius ir didžiosios S cray.gif
Atsakyti
QUOTE(advoco @ 2007 11 28, 16:14)
o man staugti norisi, kaip jo pasiilgstu  doh.gif  nors jis ir Svoločius ir didžiosios S  cray.gif

console.gif oi kaip as Tave suprantu...
bet dabar vel jaucsiuosi nuostabiai, nes Kaunietis man tooookius sms'us rasineja.. net siurpuliukai perbega per nugara... wub.gif
Atsakyti