Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime [XXI dalis]

Gerai nebeerzinsiu biggrin.gif

Daba skaitinėju SM visokias temas apie grožį ax.gif Oi čia tikra enciklopedija, kiek daug visokių dalykėlių gali sužinot flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 12 02, 19:39)

Jei išmes iš darbo dėl per ilgo sėdėjimo SM - galėsiu daryt karjerą kaip šunų dresuotoja, tramdytoja. Patirties įgyjau tongue.gif

p.s. Nusipirkau irisų. user posted image Vaikystę prisiminiau.. laugh.gif Baisiai skanu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(abzoryte @ 2007 12 02, 19:44)
Oi čia tikra enciklopedija, kiek daug visokių dalykėlių gali sužinot flirt.gif

Grožį dar labiau puoselėt sumanei? ax.gif
Visa SM- tikra enciklopedija, gyvenimo vadovas kone- patarimų visiems gyvenimo atvejams. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 02, 19:45)
p.s. Nusipirkau irisų.  user posted image Vaikystę prisiminiau.. laugh.gif Baisiai skanu smile.gif

Geras bigsmile.gif
Pamenu, kaip kartą mama buvo nupirkusi dėžę šitų irisiukų, ar tai deficitas buvo, ar tai šventėms ruošėsi, ar šiaip pigiau gavo - nežinau, bet pamenu, kad buvau vaikas ir likau viena pati namuose, tai taip įsijaučiau aš į tuos irisiukus, kad kai gryžo tėvai visas kalnas jau tuščių popieriukų voliojosi, tai paskui man aiškino moralą, kad irisiukai tai ne Duona, juos reikia skanauti, o ne saujomis ryti biggrin.gif

Nuo gimimo esu abžora laugh.gif

Reikės ir man nusipirkti kokią dieną šito gėrio, ačiū už puikią idėją flirt.gif

Papildyta:
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 02, 19:49)
Grožį dar labiau puoselėt sumanei? ax.gif
Visa SM- tikra enciklopedija, gyvenimo vadovas kone- patarimų visiems gyvenimo atvejams. lotuliukas.gif

Aga, namai gražūs, dabar sugalvojau dar ir pati pasigražinti ax.gif

Tai jau taip, SM turi atsakymus į visus gyvenimo klausimus laugh.gif
Atsakyti
[quote=Gimusi_vasarą,2007 12 02, 19:49]
Jei išmes iš darbo dėl per ilgo sėdėjimo SM - galėsiu daryt karjerą kaip šunų dresuotoja, tramdytoja. Patirties įgyjau :

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif tu kaip visada thumbup.gif

Nezinau ko noriu valgyt.....
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 12 02, 19:54)
Nuo gimimo esu abžora laugh.gif
Reikės ir man nusipirkti kokią dieną šito gėrio, ačiū už puikią idėją flirt.gif

lotuliukas.gif
Prašom. Tik žinok arba mano skonio receptoriai pakito arba nebe tokius gamina kaip anksčiau.. smile.gif Vaikystėj kaifas būdavo irisai- gyvenimo prasmė ir džiaugsmas.
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 02, 20:04)
lotuliukas.gif
Prašom. Tik žinok arba mano skonio receptoriai pakito arba nebe tokius gamina kaip anksčiau.. smile.gif Vaikystėj kaifas būdavo irisai- gyvenimo prasmė ir džiaugsmas.

Matyt ir Pergalė "taupyk" režimą įjungė laugh.gif Ryškiai jau kokį ingridientą nusuko laugh.gif

Užsimaniau kviečių daigų aliejaus. Skaitau temelę, kad jis daro stebūklus odai rolleyes.gif
Atsakyti
Vyrų kalbos žodynėlis su vertimais Mirštu juoku. lotuliukas.gif
Atsakyti
Abžoryt, ar bandei kada lotuso žvakes degint? Užmačiau temelę skelbimuose, gundausi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(`Vakarė @ 2007 12 02, 20:23)
Abžoryt, ar bandei kada lotuso žvakes degint? Užmačiau temelę skelbimuose, gundausi  4u.gif

Nea, nebandžiau rolleyes.gif ale iš karto ir susiradau tą temelę, tikrai labai gražu wub.gif Aš irgi jau gundausi biggrin.gif Einu paskaitinėsiu daugiau dar tenai smile.gif

O ta didelė manoji žvakė labai namus prikvėpina, tai vakar jau draugai sake, kad labai skaniai namai kvepia ax.gif Negaila man to 60 lt visai... nes ir akims miela ir širdžiai gera biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 12 02, 20:13)
Ryškiai jau kokį ingridientą nusuko laugh.gif

Užsimaniau kviečių daigų aliejaus. Skaitau temelę, kad jis daro stebūklus odai  rolleyes.gif

Tikrų tikriausiai nusuko gun_bandana.gif

Dėl tų stebuklų.. pasiskaičiau SM, kad labai sveika nusišviesti kūnelį kavos tirščiais. Pabandžiau vonia kaip po karo atrodė mega_shok.gif Bet čia dar nieko- toj pačioj temoj apie kavos naudą radau patarimą. Kavos tirščius suplaki su medum, išsitepi, maišais apsivynioji ir lauki stebuklingo sulieknėjimo, odos nušvelnėjimo, atjaunėjimo ir t.t. Taip ir padariau- išsitepiau nuo iki, susivyniojau į maistinę plėvelę ir nuėjau gult.. Nepasakosiu aš čia jums kaip ryte viskas atrodė, bet daugiau jokių ekstrymų laugh.gif

Papildyta:
QUOTE(abzoryte @ 2007 12 02, 20:31)
O ta didelė manoji žvakė labai namus prikvėpina, tai vakar jau draugai sake, kad labai skaniai namai kvepia  ax.gif  Negaila man to 60 lt visai... nes ir akims miela ir širdžiai gera biggrin.gif

Kur tu sakei pirkai tą žvakę..? Penktadienį maliausi po žvakių skyrių Senukuose ir kažkaip prisiminiau tavo didžiąja.. Nieko panašaus neradau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte)

noriu ir aš didelės žvakės, nusipirksiu gal po algos smile.gif

GV, ale tu ekstrymų mėgėja lotuliukas.gif
Atsakyti
neziurit puikiojo sou???
Atsakyti