Daba skaitinėju SM visokias temas apie grožį
Gerai nebeerzinsiu 
Oi čia tikra enciklopedija, kiek daug visokių dalykėlių gali sužinot
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 12 02, 19:39)
Jei išmes iš darbo dėl per ilgo sėdėjimo SM - galėsiu daryt karjerą kaip šunų dresuotoja, tramdytoja. Patirties įgyjau
p.s. Nusipirkau irisų.
Papildyta:
QUOTE(abzoryte @ 2007 12 02, 19:44)
Grožį dar labiau puoselėt sumanei?
Visa SM- tikra enciklopedija, gyvenimo vadovas kone- patarimų visiems gyvenimo atvejams.
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 02, 19:45)
Geras
Pamenu, kaip kartą mama buvo nupirkusi dėžę šitų irisiukų, ar tai deficitas buvo, ar tai šventėms ruošėsi, ar šiaip pigiau gavo - nežinau, bet pamenu, kad buvau vaikas ir likau viena pati namuose, tai taip įsijaučiau aš į tuos irisiukus, kad kai gryžo tėvai visas kalnas jau tuščių popieriukų voliojosi, tai paskui man aiškino moralą, kad irisiukai tai ne Duona, juos reikia skanauti, o ne saujomis ryti
Nuo gimimo esu abžora
Reikės ir man nusipirkti kokią dieną šito gėrio, ačiū už puikią idėją
Papildyta:
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 02, 19:49)
Grožį dar labiau puoselėt sumanei?
Visa SM- tikra enciklopedija, gyvenimo vadovas kone- patarimų visiems gyvenimo atvejams.
Aga, namai gražūs, dabar sugalvojau dar ir pati pasigražinti
Tai jau taip, SM turi atsakymus į visus gyvenimo klausimus
[quote=Gimusi_vasarą,2007 12 02, 19:49]
Jei išmes iš darbo dėl per ilgo sėdėjimo SM - galėsiu daryt karjerą kaip šunų dresuotoja, tramdytoja. Patirties įgyjau :
tu kaip visada
Nezinau ko noriu valgyt.....
Jei išmes iš darbo dėl per ilgo sėdėjimo SM - galėsiu daryt karjerą kaip šunų dresuotoja, tramdytoja. Patirties įgyjau :
Nezinau ko noriu valgyt.....
QUOTE(abzoryte @ 2007 12 02, 19:54)
Nuo gimimo esu abžora 
Prašom. Tik žinok arba mano skonio receptoriai pakito arba nebe tokius gamina kaip anksčiau..
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 02, 20:04)
Prašom. Tik žinok arba mano skonio receptoriai pakito arba nebe tokius gamina kaip anksčiau..
Matyt ir Pergalė "taupyk" režimą įjungė
Užsimaniau kviečių daigų aliejaus. Skaitau temelę, kad jis daro stebūklus odai
Vyrų kalbos žodynėlis su vertimais Mirštu juoku.
Abžoryt, ar bandei kada lotuso žvakes degint? Užmačiau temelę skelbimuose, gundausi
QUOTE(`Vakarė @ 2007 12 02, 20:23)
Abžoryt, ar bandei kada lotuso žvakes degint? Užmačiau temelę skelbimuose, gundausi 
Nea, nebandžiau
O ta didelė manoji žvakė labai namus prikvėpina, tai vakar jau draugai sake, kad labai skaniai namai kvepia
QUOTE(abzoryte @ 2007 12 02, 20:13)
Ryškiai jau kokį ingridientą nusuko 
Tikrų tikriausiai nusuko
Dėl tų stebuklų.. pasiskaičiau SM, kad labai sveika nusišviesti kūnelį kavos tirščiais. Pabandžiau vonia kaip po karo atrodė
Papildyta:
QUOTE(abzoryte @ 2007 12 02, 20:31)
O ta didelė manoji žvakė labai namus prikvėpina, tai vakar jau draugai sake, kad labai skaniai namai kvepia
Negaila man to 60 lt visai... nes ir akims miela ir širdžiai gera 
Kur tu sakei pirkai tą žvakę..? Penktadienį maliausi po žvakių skyrių Senukuose ir kažkaip prisiminiau tavo didžiąja.. Nieko panašaus neradau
QUOTE(abzoryte)
noriu ir aš didelės žvakės, nusipirksiu gal po algos
GV, ale tu ekstrymų mėgėja
neziurit puikiojo sou???