Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime [XXI dalis]

[quote=mazulis25,2007 11 28, 16:09]
[quote=advoco,2007 11 28, 16:04]
ant liezuvio sukasi zodziai - geriausi vaistai nuo meiles - nauja meile! smile.gif
[/quote]
O aš manau, kad laikas...
Atsakyti
QUOTE(mazulis25 @ 2007 11 28, 17:19)
console.gif  oi kaip as  Tave suprantu...
bet dabar vel jaucsiuosi nuostabiai, nes Kaunietis man tooookius sms'us rasineja.. net siurpuliukai perbega per nugara...  wub.gif

o kur tą kaunientį radai? bigsmile.gif

QUOTE(Dovyyyle @ 2007 11 28, 17:20)
O aš manau, kad laikas...

jo... laiko tai dar labai mažiai praėjo.... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(advoco @ 2007 11 28, 16:04)
statybų įmonėje vadovu, birželį tik išsiskyrė....  doh.gif

Tik? unsure.gif
Aš irgi birželio mėn išsiskyriau, man atrodo jau visa amžinybė praėjo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(advoco @ 2007 11 28, 16:28)
o kur tą kaunientį radai?  bigsmile.gif
jo... laiko tai dar labai mažiai praėjo....  unsure.gif

Pramogu banke ax.gif drauge supazindino... siaip jis su mano drauge buvo.. o vat kaip viskas isejo... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovyyyle @ 2007 11 28, 16:14)
Jei dar kuri pamenate vakarykštes fantazijas apie mano gražuolį direktorių Banderasą - nu, kaip tyčia šiandien turiu pas jį pastoviai lankytis  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  negaliu jam nesišypsoti, kai pagalvoju apie Ksenos viliojimo meną  lotuliukas.gif

Įsivaizduoju kad turėtų būti smagu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 11 28, 17:29)
Tik?  unsure.gif 
Aš irgi birželio mėn išsiskyriau, man atrodo jau visa amžinybė praėjo  4u.gif

nu gal.... ax.gif

QUOTE(mazulis25 @ 2007 11 28, 17:30)
Pramogu banke  ax.gif  drauge supazindino... siaip jis su mano drauge buvo.. o vat kaip viskas isejo...  blush2.gif

nu mat kaip... g.gif aš nežinau..... jaučiu man nieko kol kas nereikia... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(mazulis25 @ 2007 11 28, 15:19)
nes Kaunietis man tooookius sms'us rasineja.. net siurpuliukai perbega per nugara...  wub.gif

Mano kaunietis mane į Nidą savaitgaliui tempsis. Šlovė Kaunui biggrin.gif

O šiaip nuo birželio jau - pusė metų. Aš su paskutiniu diedu buvau išsiskyrus sausio mėnesį, kai vasarą į kažką įsipainiojau. Irgi po maždaug pusės metų. Kažkaip man regis pusė metų - visai užtenka atsigauti. Nors.. labai skirtingai, kaip kam...
Atsakyti
QUOTE(advoco @ 2007 11 28, 16:32)
nu gal....  ax.gif
nu mat kaip...  g.gif  aš nežinau..... jaučiu man nieko kol kas nereikia...  schmoll.gif

Aš irgi manau, kad tau dar per anksti.. Šokti nuo vienų santykių prie kitų absurdas.. Duok laiko sau.. Pabuvusi viena suprasi daug dalykų, susigulės viskas, atrasi save iš naujo, tuomet pajusi kad jau nori pradėti naują gyvenimą... 4u.gif
Atsakyti
Skamba man dabar ausyse pati nuostabiausia kaledine daina "Last Xmas", uz lango giedra, sniegas, paruosiau net 2 ilgai planuotus pasiulymus, vertus grieko wink.gif Sedziu ir kaifuoju nuo gyvenimo lotuliukas.gif

Kam ten blogos nuotaikos, a? Prisiminkit - kuo blogiau dabar, tuo geriau bus po to smile.gif Gyvenimas megsta isdaigas tongue.gif O viskas, kas vyksta - tik i gera. Ok, nepatingesiu ir papasakosiu pasaka:

Nusipirko zmogus arkli. Visi kaimynai dziaugesi "uj, kaip gerai, kaip pasiseke"... Viena nakti arklys pabego. Visi puole gailetis "uj, kaip blogai, kaip nepasiseke".... Kita ryta arklys grizo, o su juo dar kaimene arkliu. Ir vel "uj, kaip gerai, kaip pasiseke"... Zmogaus sunus jodinedamas, nukrito nuo arklio, susilauze ranka "uj, kaip blogai, kaip nepasiseke"... Kita diena, is to kaimo rinko vyrus i kara, ir to su sulauzyta ranka nepaeme "uj, kaip gerai, kaip pasiseke"... Ir t.t.
Moralas. Kartais tie dalykai, kurie is pirmo zvilgsnio atrodo skausmingi ir blogi, laikui begant pasirodo, jog tai buvo geriausia, kas tuo metu galejo ivykti. Kiekvienai taip yra buve. Ir pacios tai puikiai zinot smile.gif

p.s. Svarbiausia, kad nebutu karo. Ir cia visai rimtai. Imkit po baliona, liudnosios Fejos 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(mazulis25 @ 2007 11 28, 16:30)
siaip jis su mano drauge buvo.. o vat kaip viskas isejo...  blush2.gif

O ką tau draugė? laugh.gif

Berods temos pradžioje visos sakėt, kad dedat kryžių ant Kauno ir jo vyrų. Dabar giedat odes Kaunui laugh.gif Kaip greitai viskas keičias biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 28, 15:42)
Berods temos pradžioje visos sakėt, kad dedat kryžių ant Kauno ir jo vyrų. Dabar giedat odes Kaunui laugh.gif Kaip greitai viskas keičias biggrin.gif

Aš nedėjau, aš pasakojau kad slidinėjau Italijoj su miau kokiais kauniečiais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bjuti @ 2007 11 28, 16:41)
p.s. Svarbiausia, kad nebutu karo. Ir cia visai rimtai. Imkit po baliona, liudnosios Fejos  4u.gif

Pažiūrėjus į prancūzus tai tikrai. Svarbiausia, kad karo nebūtų.
Ačiū tau už mielą istoriją. Šiek tiek ūpą pakėlei. Išgyvensim smile.gif

QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 28, 16:42)

Temos pradžioje ant Kauniečių kryžius dėjo Kaunietės tongue.gif Tuo metu Mažulio dar čia net kvapo nebuvo tongue.gif
Atsakyti