Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime... [XXII dalis]

Labas rytas, tai ką dar miegat?
QUOTE(advoco @ 2007 12 04, 09:32)
labą rytelį  4u.gif  aha... vakar pasimėgavau...  doh.gif 

šiandien atsibudau ir supratau, kad nebenoriu jo...  blink.gif
ką padarė blogai?...  g.gif  nieko...  schmoll.gif
viskas buvo tiesiog supper...  unsure.gif  bet... vat toks jausmas iš ryto apėmė, kad daugiau nebenoriu jo matyti....  unsure.gif 

nebesuprantu savęs... user posted image

Idomiai čia 4u.gif Manua au viskas per greitai, reiktu lėtinti tempą. Gal mažiau susitikinėkite. Mažiau laiko kartu praleiskite.
Net nežinau ką pasakyti.
Visoms geros darbo dienos thumbup.gif
Atsakyti
Drugelis - tankistė? biggrin.gif Nu normaliai.... biggrin.gif

Sveikos gyvos, perskaičiau tik titulinį pirmą psl, taigi nieko nežinau kas čia pas jus darosi smile.gif

Hm, kai su kuo nors bučiuositės, duokit žinoti - suorganizuosiu bent jau vieną drugelį biggrin.gif

Na va, o aš šiandien atėjau į darbą, praleidau super savaitgalį Palangoje, dar buvau Kaune, ir kur aš tik nebuvau. Abžoryte, netgi B.O. buvau laugh.gif
Kas pas mylimiausias naujo? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Drugelis @ 2007 12 04, 09:57)
Abžoryte, netgi B.O. buvau laugh.gif

Oi tu fainuole, aš jau čia krykštavau, kad laukiu tavo išsamios išklotinės nuo jūros biggrin.gif Papasakok daugiau apie tą savaitgalį ax.gif
Ir kaip B.O.? laugh.gif

P.S. oi mergytės, jau prisisapnavau šiąnakt baisybių tai oioioi doh.gif Daaaug reikėtų rašyti, bet esmė ta, kad rėžiau savo ex dabartinei į akis, kad ji Kalė lotuliukas.gif Gyvai to nepadaryčiau, tai užtat sapne atsigriebiau lotuliukas.gif Matyt man į pasamonę įstrigo vienos mergaitės pasakojimas apie ją ir ten buvo tas žodis paminėtas doh.gif Ale nu ir prisisapnuok tokių pievų blink.gif Pabudau lyg po atskiro romano laugh.gif Dar ir dabar visa kaip nesava blink.gif

Vsio bėėėgu, prirašykit kas šiandien gero biggrin.gif Visoms po balioną 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 12 04, 10:28)
Oi tu fainuole, aš jau čia krykštavau, kad laukiu tavo išsamios išklotinės nuo jūros biggrin.gif Papasakok daugiau apie tą savaitgalį  ax.gif
Ir kaip B.O.? laugh.gif

Na, B.O. iš tavo pasakojimų įsivaizdavau kitaip smile.gif Mes ten papuolėm sekmadienį prieš pat uždarymą, jokios chebros nebuvo, taigi įspūdžio apie lankytojus nesusidariau jokio smile.gif Bet diedas su savo draugu aiškino kaip ten smagu, tai teko patikėti biggrin.gif

Na, o savaitgalis miau wub.gif biggrin.gif Jūūūūūra rūūūūra, nuostabu... Į kovinukų temą įmečiau kelias nuotraukas, jei įdomu: http://www.supermama...;#entry13417320
Šiaip pailsėjau, pasipirtinau, pavalgiau, pamiegojau, pa.... na, viskas liuks biggrin.gif Sekmadienį važiavom į Kauną, ten su diedo draugais dar pasibuvom, irgi labai smagu buvo, pradėsiu mėgti tą miestą laugh.gif

Atsakyti

QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 03, 14:04)
Nemėgstu mažų vaikų- glitūs, šlykštūs, bjaurūs.. Nu neduok Dieve man tokį biggrin.gif Geriau kokį katiną ar šunį priglausčiau laugh.gif

Perskaičiau ką prirašėt. GV, nerealiai parašei laugh.gif laugh.gif laugh.gif Aš irgi taip galvojau iki kol savo glitaus ir bjauraus nesulaukiau. Ir nei glitus, nei bjaurus, ir vemdavo mažai, viskas čiki laugh.gif
Atsakyti
Labas rytas mielosios smile.gif

pasiskaičiau vakarykščia jūsų nuotaikas. Suprantu Jus visu 100%. Kai perskaičiau Abžorytės sakinį apie atsibudimą šalia mylimo vyro, tai supratau, kad nelabai ir beatsimenu tokio fakto.... Eto bila davno i nipravda verysad.gif

Yra tekę atsibusti šalia ir pagalvoti, ką aš čia veikiu doh.gif Ech, užtat dabar su sh... ir nebeprasidedu biggrin.gif

Kursuose buvo vien moteriškės ir mokytojas amerikonas smile.gif Jauniklis toks lotuliukas.gif

Šįvakar draugės gimtadienis, tradiciškai In Vino. Čia, jaučiu, tas pats, kaip Kaune B.O. Jaučiuosi kaip namie smile.gif Rytoj kursai, ketvirtadienį draugės leliaus važiuoju lankyti - nėr kada net meistrelio pasikviesti viniai įkalti ax.gif Jaučiu, pražiopsosiu aš jį, ir pradės vinis kitoms kalti lotuliukas.gif

Šįryt padariau seniai planuotą darbą susijusį su būsto paskola. Jaučiuosi padariusi gerą darbą smile.gif ir pasirūpinusi ateitimi... O tai vis planavau, atidėliojau, o užtruko tai tik 15 minučių thumbup.gif

Lengvo Jums antradienio, Fėjos wub.gif

Atsakyti
Labas rytas bigsmile.gif
Aš labai gerai žinau tą advoco jausmą, man yra taip buvę, tik nesuprantu kodėl. Pabuvau su tuo žmogum, viskas atrodė nerealu, kol neatsikėliau ir nesupratau, kad nenoriu susitikti daugiau. Na bet susitikom dar, buvo lyg ir neblogai, bet likusi viena žinojau, kad jau tikrai daugiau nebenoriu susitikti. Ir tas jausmas man taip ir nedingo... g.gif
Šiandien tikrai eisiu sportuoti. Tik sakė, ten nėra normalaus trenerio, kuris sudarytų programą, aprodytų viską... Ką aš ten viena žioplė? unsure.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

Atsakyti
GV namie dar? laugh.gif Kaip dūšia šiandien? ax.gif

Drugeli džiaugiuosi už tave ploja.gif Panašu kad pagaliau prisišaukei tinkamą vyruką yahoo.gif

Bjuti įtariu In Vino šiek tiek solidesnis nei BO laugh.gif Bliamba man kažkaip gaila, kad tu tos vinies nepasikvieti įkalti biggrin.gif Kažkodėl susidarė įspūdis, kad ten tikrai visai nieko žmogus ax.gif

advoco, hanariete, Bjuti, jungiuosi prie jūsų, man irgi yra buvę, kad žmogus patinka atrodo labai, o paskui lyg žaibas kažkoks trenkia ir visai nebesupranti kodėl apskritai su juo prasidėjai doh.gif galbūt keičiasi mąstymas, gal pamatai kad kažkokių skirtumų per daug, net nežinau, ale aš tų žmonių dabar absoliučiai net neprisimenu irnesakyk.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo abzoryte: 04 gruodžio 2007 - 13:15
QUOTE(abzoryte @ 2007 12 04, 14:14)
GV  Kaip dūšia šiandien?  ax.gif

Net apsičiupinėjau dabar kai paklausei? smile.gif Atrodo viskas savo vietose- dūšia taip pat tongue.gif
Atsakyti
O aš kažkodėl įkyriai ir taip nemaloniai tą žmogų vis prisimenu unsure.gif
Ką tik parašiau laišką Kalėdų seniui ax.gif jūs rašėt?
Rašyti laišką smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo haneriete: 04 gruodžio 2007 - 13:35
O kur tas laiškas keliaus? Čia supermamoje?
Atsakyti