Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime... [XXII dalis]

QUOTE(abzoryte @ 2007 12 04, 15:29)
Aga panaši  ax.gif

Tik truputį.. Buvau jau primiršus kokia tavoji ax.gif
Atsakyti
Abžoryt, atrodysi kaip didelis popkornas? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 04, 16:29)
Sveikinu laugh.gif
Bet manau greitai to pasigailėsi lotuliukas.gif

nea tongue.gif daba galėsiu su jumis kartu naktinėti.... ax.gif
žadu persirašyti į naktinę pamainą blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(advoco @ 2007 12 04, 15:52)
nea  tongue.gif  daba galėsiu su jumis kartu naktinėti....  ax.gif
žadu persirašyti į naktinę pamainą  blush2.gif  biggrin.gif

Aprimo tiek naktinė, tiek dieninė pamainos ax.gif

Bent jau man tai nuoširdžiai atsibodo netas namie. Nėr gyvenimo su juo- bet sutartis yra sutartis mega_shok.gif
Atsakyti
Va dabar man kilo tokios mintys.

Drugelis - nu pagal nicką mano vaizduotėje trapi mergaitė, fėja baltais ilgais plaukais smile.gif Pažiūrėjau į foto - nu nieko panašaus tongue.gif O dar tie visi tankai, šypsenos ir praktikos vasaros 5 lotuliukas.gif lotuliukas.gif Kaip suprantu, nespręsk apie drugelį iš nicko smile.gif

Apie vinių kalimą ir pabrolius. Su vinių kalėju buvau porose du kartus, po pirmojo mirtinai įsimylėjau. Man buvo 13-a blush2.gif Kaip pagalvoju, kiek laiko aš jį pažįstu doh.gif Dar vienas su tuo susijęs prisiminimas. Jau būdama dabartinio amžiaus, paskaičiusi kokioj panelėj 16-nių svaigimus, galvodavau, kad aš tai tikrai tokio amžiaus buvau daug protingesnė, blaiviau mąstanti, ir išvis, ne tokia naivi. Prieš keletą metų susiradau savo seną dienoraštį tėvų namuose. Paskaičiau ir nepatikėjau, kad aš taip rašiau doh.gif Tokie svaigimai, atitrūkimas nuo realybės, įsivaizdavimas to ko nėra lotuliukas.gif Dėl ko atsiminiau? Nes didžioji dalis dienoraščio apie mano begalinę meilę vinių kalėjui tongue.gif konspektai, kaip jis pažiūrėjo, ką pasakė, ir ką tai galėtų reikšti lotuliukas.gif Man labai smalsu, ar jis žino, kad buvau jį įsimylėjusi? g.gif lotuliukas.gif

GV - nepatinka naujas darbas?

Abžoryte, suknelė thumbup.gif Aš kai (buvau parašiusi jei) tekėsiu antrą kartą, turbūt tokios puošnios nebesirengčiau, bet negali žinoti, kas man užplauks 2009 09 09 lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš irgi pavartau savo dienoraščius, kur 15- 16 rašiau, nu visai dar vaikas doh.gif irgi konspektai kaip pažiūrėjo, kada pažiūrėjo ir kiek kartų biggrin.gif
Bet tai pirmoji meilė, Bjuti, ane? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Bjuti @ 2007 12 04, 16:06)
GV - nepatinka naujas darbas?

Tai tiesiog darbas, kuris neteikia džiaugsmo. Nėra ten ką veikia apart SM. Jau tiek veiklos žadėjo, tiek pareigų.. O ką darau- tai generaliniui pietus iš Čiliako užsakinėju. mega_shok.gif Noriu daaaaug darbo, noriu nusikalti. Noriu parėjus namo jausti, kad dirbau kažką nuveikiau.. Vakar senukas paklausė kaip tau šiandien diena darbe? blink.gif Atsakymas: Jokia.

p.s. Bjuti aš kaip beveik kaimynė turiu tau pasakyti, jog tavo namuose žūtbūt reikia vinį įkalti ax.gif

p.p.s. Paskolą Groži imsi būstui? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gimusi_vasarą: 04 gruodžio 2007 - 15:24
QUOTE(haneriete @ 2007 12 04, 16:12)
Aš irgi pavartau savo dienoraščius, kur 15- 16 rašiau, nu visai dar vaikas  doh.gif  irgi konspektai kaip pažiūrėjo, kada pažiūrėjo ir kiek kartų  biggrin.gif
Bet tai pirmoji meilė, Bjuti, ane?  ax.gif

Pirmoji pirmoji smile.gif Užsitęsusi gal 4 metus.... Kai susižavėjau kitu, jaučiau netgi sąžinės graužimą smile.gif
Atsakyti
Aš net nežinau kurį iš savo krūvos susižavėjimo objektų galėčiau vadinti pirmąją meile biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bjuti @ 2007 12 04, 16:23)
Pirmoji pirmoji smile.gif Užsitęsusi gal 4 metus....

O jis??? Buvo susižavėjęs?
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 04, 16:28)
O jis??? Buvo susižavėjęs?

Matai, kažkada minėjau, kad jis buvo ir yra labai drovus su moterimis. Šiaip ir pakalbėti, ir jumoro jausmą turi, bet jį reikia imti smile.gif O imti aš nemoku g.gif Tai ir belieka tikėtis, kad jam bekalant vinį jis nualps, o aš pulsiu daryti dirbtinį kvėpavimą lotuliukas.gif (arba atvirkščiai biggrin.gif )

Ai, dėl simpatijų aš nežinau... Kai buvo trylika, daug jo veiksmų ir žvilgsnių, anot mano dienoraščio, rodė, kad jis įsimylėjęs mane biggrin.gif Bet turint omeny, kad buvau tokia biški bjaurusis ančiukas, tai labai abejoju tongue.gif Reiktų su juo pagerti vyno normaliai ir paklausti, ar jis žino, kad buvau jį įsimylėjusi ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bjuti: 04 gruodžio 2007 - 15:39
QUOTE(haneriete @ 2007 12 04, 16:26)
Aš net nežinau kurį iš savo krūvos susižavėjimo objektų galėčiau vadinti pirmąją meile  biggrin.gif

Aš žinau.. Pirma meilė buvo 17 metų. Vienuolikta klasė. Anglų kalbos kursai. Buvo ten toks dvyliktokas iš Grigiškių.. Bernas kaip iš paveiksliuko, Apolonas, Pittas, Banderesas viename. Kadangi abiejų anglų lygis buvo vienodas dialogus kalbėt gaudavom. Aš tada dar nebučiuota, apie jokias meiles negirdėjus kaip tikra uoga vyšnia- braškė nuolat raudona sėdėdavau, po kiekvieno jo pasakymo kvailai kikendavau mega_shok.gif Kadangi, jis daug šnekėdavo, aš žvengdavau gaudavom pastabų iš mokytojos. Naivi kokia buvau net baisu... Pasitaikytų dabar man toks biarnas.. Nespėtų net mirktelkt kaip prie altoriaus stovėtų po kostiumu. Nelaiminga ta meilė pirmoji tada buvo- jis mane kviesdavo ir į kiną ir į vadinamus plotus.. Na, bet visada suveikdavo greitųjų kojų efektas. Net dabar gera pasidarė jį prisiminus. smile.gif O jau vardo gražumas.. Jei kada turėsiu sūnų būtinai tuo vardu pavadinsiu laugh.gif
Atsakyti