Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime... [XXII dalis]

QUOTE(populi @ 2007 12 04, 02:10)
O kur gauti pabrolį? Vat turiu dabar bėdą. Reiks užsiimti paieškom. smile.gif

Apie paprolius ir jų nacionalinius ypatumus galėčiau visą traktatą parašyti. Kadangi esu paskutinė iš draugių nežieduota, tai vestuvėse buvau ne kartą ir visada gaudavau tooookius pabrolius, kad tekdavo pritaikyti metodą- sieloj audi planus kaip čia nugalabyjus to vakaro partnerį, bet iš tikro šypsaisi, dalyvauni lietuviškose- lenkiškose vestuvėse mega_shok.gif Kas per tradicijos mokymai bučiuotis- vienas kai įsisiurbė, supykino kaip nuo sugedusių salotų, nešimai per tiltą, nakvojimai... Dar vienas pabrolys prie gausiai mišrinėmis ir karpiais nukrauto stalo bliauti pradėjo- susigraudino, kitas suknelę išterliojo. Buvo toks arklio galva, kuris visą vakarą lindo bučiuotis.. teko panaudoti tokius pačius metodus kaip su pitbuliu.. Iš viso tos vestuvės niekalas didžiausias, svarbu rasti žmogų, kuris neerzintų smile.gif
Atsakyti
Nu taip, kažkas iš supermamos ten atrašo. Ten visiems daugmaž tą patį rašo, bet bent jau man tai gražiai taip smile.gif o ateis tau į pašto dežutę, jei nurodysi mamos el. paštą, tai ir jei nueis, nu bet gali ir nenurodyti smile.gif
Norėčiau parašyti laišką tikram Kalėdų Seniui wub.gif
Papildyta:
Teko ir man apturėti vieną tokį pabrolį... Bet aš po visų ceremonijų tiesiog spjoviau į jį ir nebesitraukiau nuo brolio nė žingsnio, saugiau taip jaučiausi biggrin.gif
O šią vasarą kai buvau porose su savo draugu, tai labai fainiai bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo haneriete: 04 gruodžio 2007 - 13:43
QUOTE(abzoryte @ 2007 12 04, 13:14)
Drugeli džiaugiuosi už tave ploja.gif Panašu kad pagaliau prisišaukei tinkamą vyruką yahoo.gif

Burtai, burrrrtai iš muilo burbulų biggrin.gif

Uf, aš per draugės vestuvės gavau super pabrolį - aukštas nenormaliai, žvairas, jaunesnis ir nesivaldantis. Iš susijaudinimo prisgėrė, lindo, nebesugebėjo, ir užmigo mišrainėj. Šokau viena su savim su savo geltona kvarbatkuota suknia. Visai smagu buvo laugh.gif
Atsakyti
Berods Hanerietė įdėjo šitą Sex and the City Final 2 Nesu skudurų žinovė, bet mano akimis ten ta garbanota apsirengus vestuvinę Abžorytės suknelę laugh.gif Arba jau labai panašią tongue.gif
Arba aš žvaira, kai drugelio pabrolys smile.gif
Atsakyti
Pirmą kartą įsižiūrėjau į Drugelio avatarą. Jei gerai suprantu, tai koks žiaurus blink.gif
Papildyta:
Aš nepamenu kaip Abžorytės suknelė atrodė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(haneriete @ 2007 12 04, 13:58)
Pirmą kartą įsižiūrėjau į Drugelio avatarą. Jei gerai suprantu, tai koks žiaurus  blink.gif

Žiaurus? Kas čia žiauraus? Knock knock - who's there? It's your madness biggrin.gif Na, turiu mažumėlę nukrypimų nuo normos, man patinka ribinės situacijos ir šiaip, aš gi praktiką Vasaros 5 atlikinėjau biggrin.gif

Ai, gi aš dar ir parašą turiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Drugelis: 04 gruodžio 2007 - 14:03
QUOTE(*Drugelis @ 2007 12 04, 15:02)
Ai, gi aš dar ir parašą turiu biggrin.gif

Žiūrėjau žiūrėjau į Drugelio paveiksliuką ir kažkodėl pradėjau bijoti besišypsančių žmonių laugh.gif
Atsakyti
Miargai, ką tik grįžau - turiu namie netą !!! yahoo.gif assa.gif user posted image
Atsakyti
Advoco, sveikinu su netu biggrin.gif

Aš tai dabar apie Drugelį mąstau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 04, 14:10)
Žiūrėjau žiūrėjau į Drugelio paveiksliuką ir kažkodėl pradėjau bijoti besišypsančių žmonių laugh.gif

laugh.gif laugh.gif šypsena sušildo širdį biggrin.gif
Papildyta:

QUOTE(haneriete @ 2007 12 04, 14:13)
Aš tai dabar apie Drugelį mąstau  lotuliukas.gif

Persikelsiu paskui į tavo košmarus biggrin.gif
Ai bet nu kiek dėmesio, siaubs... cool.gif
Atsakyti
QUOTE(*Drugelis @ 2007 12 04, 15:15)
Ai bet nu kiek dėmesio, siaubs...  cool.gif

Nesikuklink tau netinka tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(advoco @ 2007 12 04, 15:10)
Miargai, ką tik grįžau - turiu namie netą !!!  yahoo.gif  assa.gif user posted image

Sveikinu laugh.gif
Bet manau greitai to pasigailėsi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 04, 13:52)
Nesu skudurų žinovė, bet mano akimis ten ta garbanota apsirengus vestuvinę Abžorytės suknelę laugh.gif Arba jau labai panašią tongue.gif

Aga panaši ax.gif

Mano suknelė biggrin.gif

user posted image
Atsakyti