Pradžiugink mus savo pasakojimu apie romantišką vakarą
Sveika, populi
Žvitrioji akis jau savo darbo vietoje, pas supermylimiausias 
Istorija kaip žvitrioji banderesą ima -
Na ir kaip papasakoti? Na netoks jis šiandien Banderesas kaip buvo penktadieni, rankelių nebučiavo ir kokios mano gražios akys į ausį nebešnipždėjo
Įtariu, kad jaudinosi, pastebėjau, kad net rankos drebėjo
(nurašom tai jo jaunam amžiui
jis už mane jaunesnis, bet stengiuosi šitą aktą ignoruoti
)
Nusipirkom bilietus į kiną, prieš kiną turėjom pusvalandį laiko tai išgėrėm kavos. Begerdami lengvai paplepėjom, na maždaug kaip sekasi mokslai ką veiki laisvalaikiu ir pan... na kaip pirmame pasimatyme
. Kinas užkniso, rodė beveik 3 val. sėdėjom ir žiurėjom... Nesakau, kad neįdomus buvo, bet per ilgas ir Banderesas jokių veiksmų nesiėmė
nei už rankų čiupinėjo, nieko
. Todėl filmas prailgo.... na bet šitą nurašau nedrasumui ir jo amžiui (sakiau į amžių nekreipsiu dėmesio
). Po filmo palydėjo iki mašinos (aš pati atvažiavau) bandė bučiuoti, tik mane kvailas juokas suimė
kažkodėl prisiminiau senus laikus kai vaikinai iki stotelės palydėdavo ir taip ant vėjo bučiuodavo
ne bet nieko taip nekaltai švelniai pasibučiavom. Sekantis susitikimas numatytas trečiadienį po mano egzamino. Ryt turėsiu vieną dieną pasiruošimui
Šiandien jau nenoriu gadinti dienos mokslais.
draugai mano geri
o šikna nepatinka ji man
, bet sakau gal nepastebės
Pražiopsojau savo mylimą filmą
(vienintelį kuri žiūriu) vat per tuos vyrus kas gaunasi
DG, tikiuosi istorija apie Banderesą nepsirodis nuobodi
Papildyta:
Taip ir darau
kam pasakoti jei ne Jums pirmoms
Istorija kaip žvitrioji banderesą ima -
Na ir kaip papasakoti? Na netoks jis šiandien Banderesas kaip buvo penktadieni, rankelių nebučiavo ir kokios mano gražios akys į ausį nebešnipždėjo
Nusipirkom bilietus į kiną, prieš kiną turėjom pusvalandį laiko tai išgėrėm kavos. Begerdami lengvai paplepėjom, na maždaug kaip sekasi mokslai ką veiki laisvalaikiu ir pan... na kaip pirmame pasimatyme
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 03, 22:33)
Niekad nepamiršiu kaip tu pripumpus alaus naktį pykai ant savo storos šiknos ir sakei, kad blogi draugai.. Tai pasirodo kažkam ir ta šikna tiko ir draugai geri pasidarė 
draugai mano geri
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 12 03, 23:29)
Pražiopsojau savo mylimą filmą
DG, tikiuosi istorija apie Banderesą nepsirodis nuobodi
Papildyta:
QUOTE(abzoryte @ 2007 12 04, 01:18)
Taip ir darau
kam pasakoti jei ne Jums pirmoms
Populi, faina
Gal ir gerai kad rankelių nebučiavo, nes per daug greit viskas būtų per saldu 
Aš kątik užmyniau mėlynakiui ant sąžinės, kad jei būtų šaunus vaikinas būtų mane į koncertą pasikvietęs
O kas man
Neturiu ko prarasti
Tegu pamąsto 
Bet paskui vėl kaip ir visa kita su juo šnekant nuėjo juokais
Nors tiek gerai - yra kas nuotaiką pakelia
Aš kątik užmyniau mėlynakiui ant sąžinės, kad jei būtų šaunus vaikinas būtų mane į koncertą pasikvietęs
QUOTE(abzoryte @ 2007 12 04, 01:42)
Populi, faina
Gal ir gerai kad rankelių nebučiavo, nes per daug greit viskas būtų per saldu 
O kas man
Neturiu ko prarasti
Tegu pamąsto 
Nors tiek gerai - yra kas nuotaiką pakelia 
Ir gerai, kad pasakei. Gal jis nesuprantu? O gal šiaip nedrasus? maža suprasi tuos marsiečius
Jo, kad rankų nebučiavo tai gerai...
aš čia šiaip saldybių pasiilgus tai taip ir kalbu
Grįžau iš darbų
Patiko man Populi pasimatymas. Šiaip apskritai mėgstu pirmus bučkius, kad ir kokie jie bebūtų
Šiandien visą visą dieną man skamba Tori Amos Sorta Failytare jau dėjau ją kažkada į sielos muziką, bet dalinuosi vėl
gal kuri turit ją normaliai kompe ir galėtumet man atsiųsti?
nes niekur nerandu
Patiko man Populi pasimatymas. Šiaip apskritai mėgstu pirmus bučkius, kad ir kokie jie bebūtų
Šiandien visą visą dieną man skamba Tori Amos Sorta Failytare jau dėjau ją kažkada į sielos muziką, bet dalinuosi vėl
QUOTE(haneriete @ 2007 12 04, 01:58)
Grįžau iš darbų
Žinai dabar pagalvojau, labai keista bet nebuvo drugelių ? tik dabar pagalvojau.. keista kad per pirmą bučinį nebuvo drugelių
nors pasimatymasir man patiko, toks sakyčiau labai vaikiškai gražus
QUOTE(populi @ 2007 12 04, 02:00)
Žinai dabar pagalvojau, labai keista bet nebuvo drugelių ? tik dabar pagalvojau.. keista kad per pirmą bučinį nebuvo drugelių
Nebuvo drugelių?
Tai neįdomiai. Mane jie labai retai aplanko, bet aš jų labai labai laukiu
QUOTE(haneriete @ 2007 12 04, 02:06)
Nebuvo drugelių?
***** nu net nervas suimė, kodėl taip? Visad budavo... Tikiuosi todėl kad krizenau ir neįsijaučioau į rolę.
Bet vistiek nervas ima... tikiuosi jam buvo
skypinau su drauge... vasara vestuvės
suknę turiu, dar vasara nusipirkau (ką aš žinau kas ,man užėjo, pirkti pamergės suknę
šį vakarą mergaitės nuėjo grožio miego. Šaunuolės, kad vykdote punktus
QUOTE(populi @ 2007 12 04, 02:10)
***** nu net nervas suimė, kodėl taip? Visad budavo... Tikiuosi todėl kad krizenau ir neįsijaučioau į rolę.
Aš pamenu, man su šituo draugu pirmą kartą nebuvo drugelių. Bet aš nurašiau tai alkoholio kiekiui...
Užtat kai dabar Vilniuj pabučiavau savo ex-geriausią draugą, tai tokie drugeliai užpuolė, net išsigandau
Aš irgi vasarą eisiu į vestuves. Vis pamąstau kokios suknelės noriu
Tai tu jau ir miegoti?
QUOTE(haneriete @ 2007 12 04, 02:17)
Aš pamenu, man su šituo draugu pirmą kartą nebuvo drugelių. Bet aš nurašiau tai alkoholio kiekiui...
Užtat kai dabar Vilniuj pabučiavau savo ex-geriausią draugą, tai tokie drugeliai užpuolė, net išsigandau
kažkaip ne laiku ir ne vietoj
Tai tu jau ir miegoti?
Ankstyvos kokios visos 
Tai tu jau ir miegoti?
Pas mumi jau puse dviejų kai man 7 kelt man neatrodo anksti
tikiuosi drugelių kitam kartui
Labos nakties visom. Linkiu, kad atskristu drugeliai
QUOTE(Bjuti @ 2007 12 03, 20:31)
labą rytelį
šiandien atsibudau ir supratau, kad nebenoriu jo...
ką padarė blogai?...
viskas buvo tiesiog supper...
nebesuprantu savęs...