Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime... [XXII dalis]

QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 12 03, 23:33)
Crazysun, tai kas siuo metu taip vargina ir siplnina???pasipasakok......

Dolce, sunku pasakyt.. sunku darbe, sunku su mokslais..dėl šitų dalykų pati kalta. nesiseka..bet gal ir nesistengiu..nors atrodo, kad darau daugiau nei galiu.. aš nežinau..noriu žmogaus..kad bent galėtų apkabint stipriai stipriai..nežinau..nesulaukiu supratimo..visos mano bėdos atrodo didžiausios..kokia aš kvailė doh.gif
gal aš dramatizuoju..nu, bet mergaitės..pasakykit, ką ne taip darau... doh.gif
Atsakyti
GV nuo kada issiskyre???? blink.gif bet vistiek dar susitikinejat??amzius tai tikrai ne - problema...as kaip tik noreciau vyro apie 30 ax.gif
Atsakyti
QUOTE(CrazySun @ 2007 12 03, 23:16)
ir man trūksta..tikriausiai visom..bet aš jau pamiršau, kada sulaukiau tikrai dėmesio..malonaus..kai bent šiek tiek reikalinga pasijauti..visad jaučiu, kad gaunu tik "išsireikalavus"..
pagalvojau šiandien..daug žmonių, kurių man baisiai trūktų yra..o kaži kam manęs trūktų..apart šeimos ir jūsų..

sorrius, už tokias mintis..bet negaliu nepasakyt..
kažkoks sunkus laikotarpis..gerai tik tada, kai save apgaudinėju, kad viskas gerai..

žinau, bus geriau..bet dabar tuo netikiu..

CrazySun mergyt-imk baliona 4u.gif Net neabejoju kad tau brangus zmones taves pasigestu. Stai ka paskaysiu-manau visi suabejojam ar esam reikalingi..ar kas pastebetu jei imtume ir pradingtume. Visi. Net ir tie zmones kurie tau brangus pagalvoja kad yra tau nereikalingi.
Neliudek mergyt mirksiukas.gif Tu reikalinga mum visom 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 03, 23:39)
Jaučiuosi taip pat, todėl labai Jus abi  suprantu... Kokia bebūtum stipri pavargsti nuolat šypsotis, skleist gerą energiją.

kaip nors, mergytės..kaip nors.. friends.gif

imk balioną, šaunuole 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo CrazySun: 03 gruodžio 2007 - 22:46
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 03, 22:33)
Tai po paraliais nebesuprantu kaip tą meilę kviestis ax.gif
Verki, kad tavęs kartu nepasiėmė?

Nežinau ir aš kaip ją kviestis. Žinau tik tiek, kad širdis tam turi būti laisva. Turi jau būti pasiruošęs Duoti kitam dalį savęs. Šia tema galėčiau plėstis iki begalybės, tik šiandien truputuką ne tos emocijos, nes turiu šiokių tokių sveikatos bėdų ir mane tai nervuoja. Neklauskit kas, tiesiog įtartinas gumbelis kuris nervina ir šiuo metu ne tas galvoje, kad krykštauti.

Taip, įdėjau žliumbiantį smailą todėl, kad irgi norėjau į Bryan Adams. Nors žinoma visko gali būti, kad bilietai nupirkti buvo jau senų senovėje, dar prieš mums susipažįstant.

Dolce, mėlynakis ne svoločius, jis tik paprasčiausiai manimi nesusidomėjęs iki tiek, kad trankytis savaitgaliais į Kauną ir bendrauti kitaip nei draugai. Čia tik pažįstamas su kuriuo aš čatinu, nemaišyk - jis ne bernas man. Būtų bernas - būtų svoločius, bet mes tik draugai. Kaip ir su "visai nieko".

QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 03, 22:51)
Neįsimylėjus... Kai buvau įsimylėjus skraidžiau- čia forume klykavau, kiekvieną dieną puikiai be pastangų atrodžiau, sekėsi.. Man reikia dėmėsio, meilės, veiksmo, darbo- tada aš laiminga, galiu kalnus verti, šėlioti. Dabar man nesiseka- meilės nėra, darbas zanūdnas, akys neblizga. Savo blogom emocijom atstumiu artimus draugus.. Vienu žodžiu, šudas ax.gif Man reikia meilės, kad ir be atsako, reikia mūzos.. tada GV atgytų- taptų gražuolę blizgančiom akim ir pasidarytų nerealą karjerą. Emocijos valdo mane.

Tip top parašei apie mane. Kai buvau įsimylėjusi kalnus galėjau nuversti. Paskui buvo stop. Tada duobė. Kiek vėliau pradėjau ieškoti energijos kitur. Kažkiek randu. Ir net nemažai. Bet tai vis tiek ne ta pati energija, kurią padovanoja Meilė. Tada skraidai. Tada Dovanoji visiems aplink savo šypsenas ir dar labiau trauki visus žmones. Tačiau, kai man būna nuotaika aš juk vis kartais papasakoju, kad kartais užtenka tiesiog jaustis įsimylėjusiai. Įsimylėjusiai save, gyvenimą, ateitį, būsimą vyrą ir pan...

Nemoku turbūt perteikti to aiškiai, bet man kartais taip pavyksta pasijusti. Įtariu Viltė mane tikrai supras smile.gif Nors ir nėra šalia jokio žmogaus, kartais pavyksta taip džiaugtis įvairiomis smulkmenomis, svajoti, atitrūkti nuo visko, kad vėl pradedu skraidyti. Žinoma ne per PMS ir tada kai nėra kokių rimtesnių bėdų.

Su apčiuopiama Meile to nesulyginsi, tai toli gražu ne tas pats kai iš tikrųjų rytais pabundi šalia mylimo vyro ir dieną pradedi kupina jėgų. Tačiau net ir vienas pabudęs, jei vis tik randi savyje džiaugsmo, jei randi už ko užsikabinti ir kas rytą pamilti gyvenimą iš naujo - tu atrodai tarsi įsimylėjęs. O kai tu esi įsimylėjęs savo gyvenimą, žmonės tai neabejotinai pastebi ir su savo teigiamomis emocijomis pradedi juos traukti.

Geros emocijos užkrečia. Dar nežinau tokių sėkmės atvejų, kai įsimyli depresuotą arba nuolat piktą žmogų. Juk žmonės įsimyli juos už jų teigiamas savybes. Už tai, kad šalia tokio žmogaus tiesiog gera būti.

Ir jau esu rašiusi, kad tai lyg užburtas ratas. Tu vienišas, todėl tu jautiesi nelaimingas, o kad tapti laimingu - tau reikia Meilės. Bet kaip pas paniurėlį, suirzusį ir viskuo nepatenkintą žmogų gali ateiti Meilė? Jis pats gali įsimylėti - taip. Bet ar jį tokį kažkas pamils? Todėl juk ir prasidėjo visi tie punktai ir kitos mūsų nesąmonės... Jos ne nesąmonės iš tikrųjų.. Nes laimė yra ne Vyras. Laimė yra mūsų pačių būsena, o kartais gali pasijusti laimingu tiesiog nusipirkus naujus batus ir visa švytinti ties parduotuvės išėjimu susidurti su simpatišku jaunuoliu, kuris neabejotinai pastebės tavo šypseną. Kartais gali pasijusti laimingu tiesiog kavinėje būryje draugų ir prie gretimo stalo sėdintis jaunuolis pastebės tą bekrykštaujančią mergaitę. O galbūt tu gali važiuoti tiesiog liftu ir prisiminus savo maloniausią nutikimą pradėti svajingai šypsotis - kai galbūt gretimai važiuojantis vyras tiesiog pajus iš tavęs sklindančią teigiamą energiją. O galbūt tave kasdien mato besiparkuojančią gretimo ofiso vyrukas ir stebi kaip tu kas rytą visa patenkita ateini į darbą. Situacijų gali būti pačių įvairiausių... Pačių netikėčiausių.. Čia parašiau tik kelias banalybes..

Turbūt net ir atsakiau į tą klausimą "Kaip kviestis Meilę..."

Bet mes ne robotai. Liūdnų dienų būna visoms. Svarbiausia tame neužsisėdėti. Aš asmeniškai pradedu pykti ant savęs jei kelias dienas iš eilės neberandu nieko, kas mane džiugintų. Kartais atrodo, jog iš principo noriu būti laiminga ir su savo užsispyrimu vistiek randu kuo save pradžiuginti.

Kai mirė mano draugės vyras, po laidotuvių mums susitikus ji šypsojosi. Tai nebuvo krykštavimas, bet tiesiog sėdėjom visos prie stalelio, plepėjom apie viską ir ji besiklausydama šypsojosi. Mes paskui paklausėm, kaip tau tai pavyksta? Ji atsakė: Mano vyras visuomet sakydavo, kad moteris turi būti visuomet graži. O gražiausia ji yra tuomet kai šypsosi. Tai, kas yra mano viduje - veidas neturi atspindėti, bet tebūnie visi mato tą kaukę. Viduje dar ir kaip ji kentėjo, bet jos stiprybė buvo tame, kad veidą puošė miela šypsena. Toks žmogus negali nežavėti. Jos vyras būtų neabejotinai ja didžiavesis.

Todėl šiandien paliūdim jei reikia, papykstam jei reikia, paširstam, bet išeidamos iš namų visada prisiminkim: Šypsokimės, net tada kai liūdna, nes kažkas gali įsimylėti tavo šypseną. Prisiliūdėsim vienos namie sėdėdamos, o tarp žmonių raskime kuo pasimėgauti ir užkrėskime savo šiltomis emocijomis viską ką tik galim.

GV, pameni kaip rašei: Supermylimiausios užkariaus ne tik SM, bet ir visą pasaulį. Užsispirk ir padaryk taip.

NU IR PRIRAŠIAU blink.gif
Atsakyti
QUOTE(powerpuff @ 2007 12 03, 23:44)
CrazySun mergyt-imk baliona 4u.gif  Net neabejoju kad tau brangus zmones taves pasigestu. Stai ka paskaysiu-manau visi suabejojam ar esam reikalingi..ar kas pastebetu jei imtume ir pradingtume. Visi. Net ir tie zmones kurie tau brangus pagalvoja kad yra tau nereikalingi.
Neliudek mergyt mirksiukas.gif Tu reikalinga mum visom 4u.gif

ačiū, Powerpuff 4u.gif wub.gif

aš žinau, kad čia parašius, būsiu suprasta..

mane pačią užknisa..tokios nuotaikos..tokie jausmai..bet nesu tokia stipri..

bet esu truputį stipri..su jūsų palaikymu.. wub.gif

ką be jūsų daryčiau..nepykit, nenoriu būt niurzga..pačiai nepatinka...bet šiandien negaliu ant savęs supykt..turiu paliūdėt..
sakysit, kvaila aš..bet jau antri metai, kai išsiskyriau su žmogum, dėl kurio aš čia.. doh.gif

o aš dar nesakiau, kad jus myyyyyyyliu.. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 03, 23:39)
Jaučiuosi taip pat, todėl labai Jus abi  suprantu... Kokia bebūtum stipri pavargsti nuolat šypsotis, skleist gerą energiją.

Sorry, tik dabar perskaičiau šitą.
Taip, pavargstu ir aš. Bet bent jau kiek įmanoma daugiau reikia stengtis rasti to džiaugsmo. Ir manau, kad tu tai darai puikiai. Palyginam tavo liūdesio postus ir Dominyykos - atsakymas akivaizdus. Pas tave džiaugsmo gyvenimu per akis. Tiesiog šiandien ne ta diena. O gal ne ta savaitė, bet tai tikrai praeis 4u.gif Tu žavinga asmenybė, ne kartą tą įrodei ir net jei labai norėtum praliūdėti visą mėnesį be perstojo - esu tikra, kad tau tai tikrai nepavyktų mirksiukas.gif Dominyykos tai tikrai nepralenktum ax.gif
Atsakyti
Abzoryte, nu ir prirasei, bet taip miela ir gera skaityt....kazkokia ramuma dvelkia... 4u.gif
4u.gif gal izeidziau melynaki nepyk... ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 12 03, 23:54)
Abzoryte, nu ir prirasei, bet taip miela ir gera skaityt....kazkokia ramuma dvelkia... 4u.gif
4u.gif  gal izeidziau melynaki nepyk... ax.gif  blush2.gif

Aga, esu aprimusi šį vakarą kaip reikiant. Nemažai ir apmąstymų užplūdo, tai net nepajaučiau kaip dėjau tą litaniją. blink.gif

Nea, neįžeidei, tik patikslinau, kad klaidingai nesuprastum to bendravimo su juo. Jis lyg darbo kolega, su kuriuo pačatinu tiesiog šiek tiek daugiau nei su kitais pažįstamais.
Atsakyti
labanakt..
Atsakyti
QUOTE(CrazySun @ 2007 12 04, 00:16)
labanakt..

Labankt
user posted image
Papildyta:
GV, radau tau paveiksliuka special...prisimink sunu dresavima lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dolce&gabanna: 03 gruodžio 2007 - 23:28
Populi, nebesulaukiau taves!!!!tikiuosi geras vakaras su banderasu uzsitese blush2.gif ryt noresiu paskaityt smile.gif

Labankt mergaiciukes susiimkim visos ir neliudekim palaikykim vienos kitas....Einu miegot saldziu
Atsakyti