Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime... [XXII dalis]

QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 04, 16:38)
Aš žinau.. Pirma meilė buvo 17 metų. Vienuolikta klasė. Anglų kalbos kursai. Buvo ten toks dvyliktokas iš Grigiškių.. Bernas kaip iš paveiksliuko, Apolonas, Pittas, Banderesas viename.

Kokia man graži tavo istorija pirmos meilės bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bjuti @ 2007 12 04, 16:34)
Tai ir belieka tikėtis, kad jam bekalant vinį jis nualps, o aš pulsiu daryti dirbtinį kvėpavimą  lotuliukas.gif  (arba atvirkščiai biggrin.gif )

Žiūrėkit, kad abu vienu metu nenualptumėt smile.gif Planas nueis niekais.
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 04, 15:38)
Net dabar gera pasidarė jį prisiminus. smile.gif

Kaip faina biggrin.gif
Aš pirmą kartą įsimylėjau 6 klasėj. Paralelinės klasės berniuką. Toks tamsus, akys beveik juodos, spoksodavom vienas į antrą ir nedrįsdavom nei žodžio vienas kitam pasakyti smile.gif Rašydavom laiškelius, vakarais jis ateidavo į mano kiemą ant suoliuko pasėdėti, šnekėdavom su nerealiom pauzėm apie nieką nes labai baisu buvo biggrin.gif O per diskotekas šokdavom. Irgi tylom. Ir taip 3 metus biggrin.gif Kol paskui jau iš Vilniaus atvažiavau, jį sutikau ir jis davė man savo mašiną pavairuoti. Tada paplepėjom nuo dūšios pirmą kartą gyvenime, net keista, reikėjo laukti apie 5 metus kol išmoksim kalbėti vienas su kitu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Bjuti @ 2007 12 04, 15:06)
Drugelis - nu pagal nicką mano vaizduotėje trapi mergaitė, fėja baltais ilgais plaukais smile.gif Pažiūrėjau į foto - nu nieko panašaus  tongue.gif  O dar tie visi tankai, šypsenos ir praktikos vasaros 5  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Kaip suprantu, nespręsk apie drugelį iš nicko smile.gif

Ja ja smoke.gif dirol.gif
Atsakyti
QUOTE(*Drugelis @ 2007 12 04, 14:51)
Abžoryt, atrodysi kaip didelis popkornas? biggrin.gif

Taip būsiu sexy popkornas tongue.gif

QUOTE(Bjuti @ 2007 12 04, 15:06)
Drugelis - nu pagal nicką mano vaizduotėje trapi mergaitė, fėja baltais ilgais plaukais smile.gif Pažiūrėjau į foto - nu nieko panašaus  tongue.gif  O dar tie visi tankai, šypsenos ir praktikos vasaros 5  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Kaip suprantu, nespręsk apie drugelį iš nicko smile.gif

geriau neįsivaizduoti manau smile.gif nes juk mūsų rašliava išvaizdos neapibūdina, todėl fantazija gali nugrybauti laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(haneriete @ 2007 12 04, 16:43)
Kokia man graži tavo istorija pirmos meilės  bigsmile.gif  bigsmile.gif

Gražus šitoj istorijoj buvo tas bernas. Gražiausias šitam pasaulyje sutiktas iki šiol vyras. Žinau, kad labai laukdavau ketvirtadienių ir antradienių- tada kursai vykdavo wub.gif Bet baigės kursai, išmokau angliškai- baigės ir meilė laugh.gif
Likau be tos pirmosios nekaltos meilės.

Ale, atsirado greitai labai kitas- klasiokas.. Garbanotas, ilgaplaikis toks wub.gif Antras Mika smile.gif Su tuo jau kaip ir pora skaitėmės. Pirmi bučiniai su juo.. per naujų metų žyburėlį taip nusilaižėm, kad net lūpos ištino. laugh.gif Draugavom kol mokyklą baigėm.. O paskui jis numirė cry.gif

Sekanti meilė užgimė pirmam kurse. Per fuksų krikštynas toks trečiakursis mane taip pakrykštijo, kad o vaikyti laugh.gif Tas irgi labai gražus, bet keistas labai- toks praktikuojantis raganius mega_shok.gif Meilė baigėsi, kai jis pabaigė univerą ir išvažiavo į Kauną.

Toliau buvo kadras paskutiniam kurse- ūkinyko sūnus. Drūtas, vyras iš stuomens ir liemens. Tikras kombainas visame kame laugh.gif Baigė univerą išmigravo į Airiją. Žinau, kad labai prasigyveno ir dabar grįžęs į kaimą kelia žemės ūkį sėkmingai.

Paskutinė mano meilė senukas.. mega_shok.gif

Buvo tarpuose visokių tipelių, visokių čiūdų, pasimatymų, bet šitie įsimintiniausi smile.gif Daugiausiai drugelių sukėlę.. smile.gif

Užsisvaigau mega_shok.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 12 04, 15:59)
Taip būsiu sexy popkornas tongue.gif

Jėzau, sidro ir cigarečių dar prie popkorno, imčiau visam gyvenimui biggrin.gif

Papildyta:
GV, sudėliojai kaip ant jaučio odos, net ašara gerklę užsmaugė... Tas ūkininkas itin užstrigo, jetau, koks vyras, koks vyras...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Drugelis: 04 gruodžio 2007 - 16:06
QUOTE(*Drugelis @ 2007 12 04, 17:02)
GV, sudėliojai kaip ant jaučio odos, net ašara gerklę užsmaugė...  Tas ūininkas itin užstrigo, jetau, koks vyras, koks vyras...

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Man tai juokas nesveikas apėmė perskaičius savo meilės istorijas.
Tragiškas tas gyvenimas smile.gif
Ūkininkas užtrigo.. neverk, būtum laisva duočiau jo sodžiaus koordinates- leistų jis tau kombainą pavairuot, karvę pamelšt.. Žinok, kombainas beveik kaip tankas tongue.gif
Atsakyti
Man nepatiko GV antros meilės pabaiga schmoll.gif

Mano pirma simpatija prasidėjo antros klasėj, jį mylėjo visos klasės mergaitės, nes buvo protingas toks, linksmas, baltapūkis, tai mylėjau ir aš biggrin.gif sąžiningai nepaleisdavau jo iš akių smile.gif
Devintoj klasėj atėjo naujokas, visos pradėjo alpalioti dėl jo, aš iš principo schmoll.gif vis dar žavėjausi baltapūkiu. Kol tas naujokas nerealiom blakstienom pradėjo man rašinėti sms biggrin.gif nuo didelio kiekio sms pamečiau dėl jo galvą lotuliukas.gif dvi savaites vaikščiojom susikibę už rankyčių, eidavom vienas pas kitą į svečius. Po to jis susirado kitą simpatiją ir aš likau sudaužyta širdimi...
Dešimtoj klasėj į mane dėmesį atkreipė baltapūkis. Taip pat rašinėdavo man daug sms, bet tokių labai nebanalių, iki šiol dar neturėjau bendravimo tokiom temom. Bet ryžtingesnių veiksmų nesiėme, tai aš maniau, kad mes čia labai draugiškai tiesiog.
Kartu 11 klasėj perėjom į kitą mokyklą ir ten aš sutikau savo ypatingąjį ex wub.gif Jis man labai nepatiko biggrin.gif bet ėmėsi labai ryžtingų veiksmų lotuliukas.gif visų apie mane išsiklausinėjo, pasirūpino, kad tektų visą savaitę kartu budėti (tas mane labai užsiutino, nes turėjau budėti su baltapūkiu), pavaišino mane saldainiu, o galop paprašė savo draugo, kad jis paprašytų mano draugės, kad ji manęs paklaustų ar aš norėčiau su juo draugauti lotuliukas.gif lotuliukas.gif aš pasibaisėjusi tokiu vaikiškumu pasakiau, kad tikrai ne. Bet atkreipiau į jį dėmesį. O jis įsižeidęs dėl mano tikrai ne, kažkokiam klasės tūse, kur manęs nebuvo, išvadino mane šliucha. Aš tuoj buvau informuota apie tai paslaugių klasiokių lotuliukas.gif bet kažkodėl neįsižeidžiau. Jis taip buvo informuotas, kad aš tai žinau ir parašė man sms, kad susitinkam, norėjo atsiprašyti. Aš, aišku, nėjau. Kitą dieną mokykloj taip rausdamas manęs atsiprašinėjo rolleyes.gif po to pradėjom bendrauti kaip draugai, gavau daug daug dėmesio, kol netyčia pasibučiavom ir galutinai pamečiau galvą. Čia buvo mano pirmoji tikroji meilė. Kas vyko toliau, pasakojau smile.gif
Po to dar metams buvo grįžęs nusotabusis ilgom blakstienom, labai to gailiuosi verysad.gif
Sekantis buvo man ex- geriausias draugas. Pradėjom viską kaip draugai, nes mokiausi vien tam bernų, elgiausi visai kitaip nei kitos kursiokės, tai buvau viena mylimiausių ir vaikinai visur kartu mane tampėsi. Jis ypatingai. Visą Vilnių pėsčiom išvaikščiojom. Kol irgi netyčia pasibučiavom. Drugelių buvo milijonai, jis dėl manęs paliko savo panelę, o po dvejų mėnesių aš jį palikau dėl ilgųjų blakstienų. VĖL grįžau pas tą bjaurybę. Po kurio laiko, ačiū Dievui, suteikusiam man proto, galutinai išsiskyrėm.
Tada vis bandėm atnaujinti santykius su ypatinguoju ex. Lakstydavom vienas
pas kitą iš sostinės į pajūrį, viskas buvo be proto gerai, kol aš užsimaniau kažko tikrai rimto, jis pasakė tikrai ne, aš supykau, sutikau savo dabartinį, jis man pasiūlė važiuoti į Airiją ir aš išvažiavau.
Va, kiek daug prirašiau.
Kaip aš pasiilgau savo ypatingojo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(haneriete @ 2007 12 04, 17:23)
... o galop paprašė savo draugo, kad jis paprašytų mano draugės, kad ji manęs paklaustų ar aš norėčiau su juo draugauti  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  aš pasibaisėjusi tokiu vaikiškumu pasakiau, kad tikrai ne.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Atsakyti
Sentimentalus šian vakaras, reiktų kažko klampaus ir tiršto.. Likerio smile.gif To tokio tiršto, Baileys, va, jetau kaip norėčiau...
Atsakyti
Sveikos mergyckos mirksiukas.gif
Nu ir priraset apie meiles wub.gif Net susigraudinau beskaitydama..ir prisizvengiau lotuliukas.gif
As dar kaip vovere rate darbe sukuosi tai gal savo meiliu-seiliu cia smulkiai nedestysiu..gal kita karta. Trumpas reziume butu toks:
Pirma meile-be atsako myletas zvairas bet baisiai grazus man klasiokas.
Antra meile alkoholikas
Trecia meile-darboholikas
Tikroji Didzioji-kompiuteroholikas lotuliukas.gif
Visos jos baigesi kaip zinia nelaimingai schmoll.gif Bet svarbu manau ne kokia meile buvo pirmoji o kokia bus paskutine-tikiu ji bus tobula wub.gif
Atsakyti
Aš vėl nenuėjau sportuoti blush2.gif
Užtat namus susitvarkiau smile.gif
Atsakyti