Man nepatiko GV antros meilės pabaiga
Mano pirma simpatija prasidėjo antros klasėj, jį mylėjo visos klasės mergaitės, nes buvo protingas toks, linksmas, baltapūkis, tai mylėjau ir aš

sąžiningai nepaleisdavau jo iš akių
Devintoj klasėj atėjo naujokas, visos pradėjo alpalioti dėl jo, aš iš principo

vis dar žavėjausi baltapūkiu. Kol tas naujokas nerealiom blakstienom pradėjo man rašinėti sms

nuo didelio kiekio sms pamečiau dėl jo galvą

dvi savaites vaikščiojom susikibę už rankyčių, eidavom vienas pas kitą į svečius. Po to jis susirado kitą simpatiją ir aš likau sudaužyta širdimi...
Dešimtoj klasėj į mane dėmesį atkreipė baltapūkis. Taip pat rašinėdavo man daug sms, bet tokių labai nebanalių, iki šiol dar neturėjau bendravimo tokiom temom. Bet ryžtingesnių veiksmų nesiėme, tai aš maniau, kad mes čia labai draugiškai tiesiog.
Kartu 11 klasėj perėjom į kitą mokyklą ir ten aš sutikau savo ypatingąjį ex

Jis man labai nepatiko

bet ėmėsi labai ryžtingų veiksmų

visų apie mane išsiklausinėjo, pasirūpino, kad tektų visą savaitę kartu budėti (tas mane labai užsiutino, nes turėjau budėti su baltapūkiu), pavaišino mane saldainiu, o galop paprašė savo draugo, kad jis paprašytų mano draugės, kad ji manęs paklaustų ar aš norėčiau su juo draugauti

aš pasibaisėjusi tokiu vaikiškumu pasakiau, kad tikrai ne. Bet atkreipiau į jį dėmesį. O jis įsižeidęs dėl mano tikrai ne, kažkokiam klasės tūse, kur manęs nebuvo, išvadino mane šliucha. Aš tuoj buvau informuota apie tai paslaugių klasiokių

bet kažkodėl neįsižeidžiau. Jis taip buvo informuotas, kad aš tai žinau ir parašė man sms, kad susitinkam, norėjo atsiprašyti. Aš, aišku, nėjau. Kitą dieną mokykloj taip rausdamas manęs atsiprašinėjo

po to pradėjom bendrauti kaip draugai, gavau daug daug dėmesio, kol netyčia pasibučiavom ir galutinai pamečiau galvą. Čia buvo mano pirmoji tikroji meilė. Kas vyko toliau, pasakojau
Po to dar metams buvo grįžęs nusotabusis ilgom blakstienom, labai to gailiuosi
Sekantis buvo man ex- geriausias draugas. Pradėjom viską kaip draugai, nes mokiausi vien tam bernų, elgiausi visai kitaip nei kitos kursiokės, tai buvau viena mylimiausių ir vaikinai visur kartu mane tampėsi. Jis ypatingai. Visą Vilnių pėsčiom išvaikščiojom. Kol irgi netyčia pasibučiavom. Drugelių buvo milijonai, jis dėl manęs paliko savo panelę, o po dvejų mėnesių aš jį palikau dėl ilgųjų blakstienų. VĖL grįžau pas tą bjaurybę. Po kurio laiko, ačiū Dievui, suteikusiam man proto, galutinai išsiskyrėm.
Tada vis bandėm atnaujinti santykius su ypatinguoju ex. Lakstydavom vienas
pas kitą iš sostinės į pajūrį, viskas buvo be proto gerai, kol aš užsimaniau kažko tikrai rimto, jis pasakė tikrai ne, aš supykau, sutikau savo dabartinį, jis man pasiūlė važiuoti į Airiją ir aš išvažiavau.
Va, kiek daug prirašiau.
Kaip aš pasiilgau savo ypatingojo