Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime... [XXII dalis]

Powerpuff, tiek vyrų ir visi -olikai biggrin.gif Gražias savybes reikėjo akcentuoti.. o ne trūkumus smile.gif

Papildyta:
Kas tas sportas Haneriete.. irnesakyk.gif Tuščias laiko gaišimas sakyčiau smile.gif
Atsakyti
Abžoriuki, ko tokia tyli šiandien?
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 04, 17:37)
Abžoriuki, ko tokia tyli šiandien?

visą dieną su exu pračatinau.
paskutinį kartą.
išsiaiškinau viską ką norėjau išsiaiškinti.
supratau kad viskas ką aš mylėjau ir dievinau, buvo tik mano iliuzijos.
realybėje yra visai kitoks žmogus, džiaugiuosi kad pagaliau jis išsklaidė tas miglas mano galvoje.
mes jau net ne draugai.
užverčiu šį puslapį amžiams.

neslėpsiu, greičiausiai išėjusi iš ofiso pradėsiu kriokti. bet ne dėl jo. dėl jo jau neverksiu niekada daugiau. spaudžia gerklę tik dėl to, kad šitaip apsipažinau su žmogumi gyvenime. dėl to kad esu prakeikta svajotoja ir nematau to, kas yra realu.
noriu sugrūsti tas visas savo svajones velniop.
viskas netikra.
viskas tik iliuzijos.

nežinau ar yra apskritai žmogus skirtas man.
gal aš tiesiog nenormali.
gal prisisvajoju pievų ir realiai toks žmogus net neegzistuoja.
kaip žinoti kur ta svajonių riba?
nejaugi nėra pasaulyje jau vyrų, kuris norėtų kas vakarą užmigti vienoje lovoje???
nejaugi visi pasidarę laisvi, savarankiški, nepriklauso, cosmopolitiški, virtualūs ir visokie kitokie?

nusivyliau.
šiandien gersiu vyną.
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 12 04, 18:56)
paskutinį kartą.
išsiaiškinau viską ką norėjau išsiaiškinti.
supratau kad viskas ką aš mylėjau ir dievinau, buvo tik mano iliuzijos.
realybėje yra visai kitoks žmogus, džiaugiuosi kad pagaliau jis išsklaidė tas miglas mano galvoje.
mes jau net ne draugai.
užverčiu šį puslapį amžiams.
neslėpsiu, greičiausiai išėjusi iš ofiso pradėsiu kriokti. bet ne dėl jo. dėl jo jau neverksiu niekada daugiau. spaudžia gerklę tik dėl to, kad šitaip apsipažinau su žmogumi gyvenime. dėl to kad esu prakeikta svajotoja ir nematau to, kas yra realu.
noriu sugrūsti tas visas savo svajones velniop.
viskas netikra.
viskas tik iliuzijos.

nežinau ar yra apskritai žmogus skirtas man.
gal aš tiesiog nenormali.
gal prisisvajoju pievų ir realiai toks žmogus net neegzistuoja.
kaip žinoti kur ta svajonių riba?
nejaugi nėra pasaulyje jau vyrų, kuris norėtų kas vakarą užmigti vienoje lovoje???
nejaugi visi pasidarę laisvi, savarankiški, nepriklauso, cosmopolitiški, virtualūs ir visokie kitokie?

nusivyliau.
šiandien gersiu vyną.

Abžoriuk, brangioji, te tau mano petį, jei jis bus reikalingas console.gif console.gif

Viskas nėra taip juoda, kaip atrodo šiandien. Iliuzijos subliūkšta ir tuo metu atrodo, kad gyvenime nebėra nieko gražaus.... Bet išauš kita diena ir viskas nušvis kitom spalvom....

Atsakyti
paskutinį kartą.

Abzoriuk console.gif laikykis mergyt. patikek kaip gerai zinau kaip jautiesi..suduzta tos musu svajones-atrodo nebegriztamai, atrodo kam ju reikia jei paskui dar ir dar karta isitikini, kad zmones salti ir veidmainiai. bet nu ne visi gi..tikiu, kad ne. privalau tiketi.. ir tu tikek. nu bet nezinau net ka cia dar parasyt nes pati panasiai siandien jauciuosi verysad.gif bet juk atsigausim mes-susirinksim savo svajones po maza gabaliuka ir atsiras zmogus, kuris bus ju vertas..geriau jau atsirastu..
Atsakyti
Isgerk vyno ir galutinai nuplauk visas nuoskaudas. Laikykis Abzoryte-nevertas jis to. Gal i BO?
Atsakyti
QUOTE(powerpuff @ 2007 12 04, 18:24)
Isgerk vyno ir galutinai nuplauk visas nuoskaudas. Laikykis Abzoryte-nevertas jis to. Gal i BO?

sutinku...
isgersim alaus....
paskui vaziuosiu namo...

gali jau dabar?....
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 12 04, 19:26)
sutinku...
isgersim alaus....
paskui vaziuosiu namo...

gali jau dabar?....

darbe dar-buciau 20val kazkur
Atsakyti
QUOTE(powerpuff @ 2007 12 04, 18:28)
darbe dar-buciau 20val kazkur

bliamba dar visa valanda...
neissedesiu as cia dar tiek..
bijau kad pamatys kas nors zliumbiancia..
jauciuosi juodai viskuo nusivylusi..
vaziuosiu tuomet namo..
Atsakyti
nusivyliau.
šiandien gersiu vyną.

Mieloji mano Abžoryte console.gif Pirmiausia, tai noriu priminti, kad labai labai myliu tave. Visada kai tau liūdna skambink man meškofonu biggrin.gif Pakalbėsim, pasiguosim smile.gif Esi visiškai normali, tik nusivylusi. Išgerk vyno, žvakių užsigek- nusiraminsi. Vienas žmogus dar ne rodiklis. Yra normalių vyrų smile.gif GV garbės žodis. Kaip tu mus mokei.. Prisimeni? Nauja diena- naujos mintys. Parėjusi namo pasiimk baltą popieriaus ir parašyk raudonai kokius dvidešimt kartų ar daugiau- NORMALIŲ VYRŲ YRA tongue.gif
Viskas bus gerai- svarbu gerai maitintis ir kvėpuoti oro_buckis.gif
Mes būsim laimingos.
Atsakyti
QUOTE(abzoryte)
...
spaudžia gerklę tik dėl to, kad šitaip apsipažinau su žmogumi gyvenime. dėl to kad esu prakeikta svajotoja ir nematau to, kas yra realu.
...

Abzoryte, man vienas zmogus yra pasakes, noriu tau ta pati pasakyti:
Tu jame matei Dieviska savo atspindi 4u.gif

Norisi ir man uz tave paverkti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo `Vakarė: 04 gruodžio 2007 - 19:27
Labas vakaras, as katik is darbo diena kazkokia mirciu...siaubas, is ryto atsibelde kaimynes rinkt pinigu, nes kaimynas mire, as jo net akyse nebuvau maciusi, nuvaziuoju i darba, pamokos sutrumpintos, dvieju vaikiuku mama mire...siaubas kazkoks...Bet as ne apie, Bjuti primine,apie dienorasti...pas tevus kazkur ir manasis yra, reiks susiieskoti ir perskaityt kokie mano svaigimai buvo apie pirma meile.... wub.gif
Abzoriuk, mieloji mes tave mylim ir net labai...Tu taip visas mus palaikai,patari ir taip protingai rasai, juk viska protu suvoki, tavo ex-svolacius, nevertas taves, geriau jo nekesk, nei gruzink save...Laikykis mergyt,mes su tavim....
Advoco,panasu kad neuzilgo turesi diagnoze SM bigsmile.gif
4u.gif GV, man irgi kaip kitoms tavasis ukininkas istrigo, as kai is kaimo man kaimieciai visad patinka lotuliukas.gif lotuliukas.gif nebutum tu GV mirksiukas.gif
Visu jusu labai grazios meiles istorijos, noreciau ir as su jumis, pasidalinti savo meilemis... wub.gif
Man buvo 13, jam 17...Uhhh net gera prisimint....Vakare pasiimti uzrasu uzsuko mano klasiokas su draugu atidariau duris ir net nutirpau...Atletiskas,zydromis zydromis akimis sviesiaplaukis,holivudine sypsena....pamaciau ir isimylejau...jis mane taip pat ir mes pradejom draugauti... wub.gif susitikineti...pasivaiksciojimai po pievas,sveiciant menuliui,grazus zodziai,buciniai....pavydas...pykciai...Draugavom gal 3 metus...graziai,vaikiskai....Isvykom i Klaipeda pas jo mama, plaukiojom Danes upe,su valtim kalbejom grazius zodzius...Ir ta vakara, kaip siandien pamenu jis man pasake, kad jeigu mes kada ir issiskirsim ir jei susitiksim musu akys isduos,kad mes sutverti vienas kitam...Jis norejo,kad buciau jo zmona...Taip visko daug grazaus,nemoku net perteikti....drugeliai skraidziojo juodai ir mums abiems...Taciau,jis padare nusikaltima ir pateko i "sanatorija"..bendravom laiskais,taciau kazkaip viskas ir baigesi....Tada buvo visokiu kabinimu,ir t.t....Dar su tokiu bendravau,bernioku,bet man jis nelabai tai ir issiskyrem...O 17 sutikau,savo ex...pamaciau prie baznycios su BMW toks aukstas grazus ir iskart jis man patiko...o as jam gal nelabai nes buvo toks palaidunas ir t.t. Ta istorija tesiasi iki siol...Dauguma jus jau ja zinot....dar cia vienas,buvo apie kuri rasiau,taciau jis susitaike su savo antraja puse...o man jis patiko verysad.gif ir pripersamasis, kuris neatstoja......Tai va mergaites..... wub.gif uhhh buvau jauna naivi...mylejau nes buvo gera salia to zmogaus...o dabar tik jauna ir vertinu viska siektiek kitaip...nepasikliauju tik emocijomis.....
Atsakyti