Labas vakaras, as katik is darbo diena kazkokia mirciu...siaubas, is ryto atsibelde kaimynes rinkt pinigu, nes kaimynas mire, as jo net akyse nebuvau maciusi, nuvaziuoju i darba, pamokos sutrumpintos, dvieju vaikiuku mama mire...siaubas kazkoks...Bet as ne apie,
Bjuti primine,apie dienorasti...pas tevus kazkur ir manasis yra, reiks susiieskoti ir perskaityt kokie mano svaigimai buvo apie pirma meile....
Abzoriuk, mieloji mes tave mylim ir net labai...Tu taip visas mus palaikai,patari ir taip protingai rasai, juk viska protu suvoki, tavo ex-svolacius, nevertas taves, geriau jo nekesk, nei gruzink save...Laikykis mergyt,mes su tavim....
Advoco,panasu kad neuzilgo turesi diagnoze SM
GV, man irgi kaip kitoms tavasis ukininkas istrigo, as kai is kaimo man kaimieciai visad patinka

nebutum tu GV
Visu jusu labai grazios meiles istorijos, noreciau ir as su jumis, pasidalinti savo meilemis...
Man buvo 13, jam 17...Uhhh net gera prisimint....Vakare pasiimti uzrasu uzsuko mano klasiokas su draugu atidariau duris ir net nutirpau...Atletiskas,zydromis zydromis akimis sviesiaplaukis,holivudine sypsena....pamaciau ir isimylejau...jis mane taip pat ir mes pradejom draugauti...

susitikineti...pasivaiksciojimai po pievas,sveiciant menuliui,grazus zodziai,buciniai....pavydas...pykciai...Draugavom gal 3 metus...graziai,vaikiskai....Isvykom i Klaipeda pas jo mama, plaukiojom Danes upe,su valtim kalbejom grazius zodzius...Ir ta vakara, kaip siandien pamenu jis man pasake, kad jeigu mes kada ir issiskirsim ir jei susitiksim musu akys isduos,kad mes sutverti vienas kitam...Jis norejo,kad buciau jo zmona...Taip visko daug grazaus,nemoku net perteikti....drugeliai skraidziojo juodai ir mums abiems...Taciau,jis padare nusikaltima ir pateko i "sanatorija"..bendravom laiskais,taciau kazkaip viskas ir baigesi....Tada buvo visokiu kabinimu,ir t.t....Dar su tokiu bendravau,bernioku,bet man jis nelabai tai ir issiskyrem...O 17 sutikau,savo ex...pamaciau prie baznycios su BMW toks aukstas grazus ir iskart jis man patiko...o as jam gal nelabai nes buvo toks palaidunas ir t.t. Ta istorija tesiasi iki siol...Dauguma jus jau ja zinot....dar cia vienas,buvo apie kuri rasiau,taciau jis susitaike su savo antraja puse...o man jis patiko

ir pripersamasis, kuris neatstoja......Tai va mergaites.....

uhhh buvau jauna naivi...mylejau nes buvo gera salia to zmogaus...o dabar tik jauna ir vertinu viska siektiek kitaip...nepasikliauju tik emocijomis.....