hmmm.....
Labas vakars
aš mokausi, daug nerašysiu
abzoryte tave ir visas liudinčias mergaites noriu apkabinti
Aš jaučiuosi ir nekaip, bet čia diena tokia... ryt bus diena geresnė.
bandweresas prisiregistravo, deam am pliusiuką
apie meiles šiandien nepasakosiu labai jau ilga ir melodramiška istorija, šiuo metu nenoriu nieko prisiminti. Nes labai daug manęs skaudino labai daug ką aš įskaudinau. Bėgu nuo savo praeities, dienoraščio senojo, bijau net imti į rankas jau kokie 5 metai
Neliudėkite mergaitės prašau. kai Jūs busite linksmos man bus lengviau mokintis
Papildyta:
Labas Vakare, seniai matyta
kaip tau sekasi? Ko tokia nekalbi?
Abzoryte, man vienas zmogus yra pasakes, noriu tau ta pati pasakyti:
Tu jame matei Dieviska savo atspindi
Norisi ir man uz tave paverkti
Labai gražus žodžiai
Papildyta:
savaitgali vbuvai BO, geras
aš ir ten buvau (antrą kartą
).
Jaučiu mums BO reiks susitikimą daryti
mūsų vieta.
Mergaitės Kaunietės mums reiktu pagalvoti dėl susitikimo vietos jaučiu čia mūsų nemažai susidaro reik organizuoti kažką
Pasiūlymų?
aš mokausi, daug nerašysiu
Aš jaučiuosi ir nekaip, bet čia diena tokia... ryt bus diena geresnė.
bandweresas prisiregistravo, deam am pliusiuką
apie meiles šiandien nepasakosiu labai jau ilga ir melodramiška istorija, šiuo metu nenoriu nieko prisiminti. Nes labai daug manęs skaudino labai daug ką aš įskaudinau. Bėgu nuo savo praeities, dienoraščio senojo, bijau net imti į rankas jau kokie 5 metai
Neliudėkite mergaitės prašau. kai Jūs busite linksmos man bus lengviau mokintis
Papildyta:
Labas Vakare, seniai matyta
QUOTE(`Vakarė @ 2007 12 04, 20:26)
Norisi ir man uz tave paverkti
Labai gražus žodžiai
Papildyta:
QUOTE(*Drugelis @ 2007 12 04, 10:57)
Drugelis - tankistė?
Nu normaliai....
Sveikos gyvos, perskaičiau tik titulinį pirmą psl, taigi nieko nežinau kas čia pas jus darosi
Hm, kai su kuo nors bučiuositės, duokit žinoti - suorganizuosiu bent jau vieną drugelį
Na va, o aš šiandien atėjau į darbą, praleidau super savaitgalį Palangoje, dar buvau Kaune, ir kur aš tik nebuvau. Abžoryte, netgi B.O. buvau
Kas pas mylimiausias naujo?
Sveikos gyvos, perskaičiau tik titulinį pirmą psl, taigi nieko nežinau kas čia pas jus darosi
Hm, kai su kuo nors bučiuositės, duokit žinoti - suorganizuosiu bent jau vieną drugelį
Na va, o aš šiandien atėjau į darbą, praleidau super savaitgalį Palangoje, dar buvau Kaune, ir kur aš tik nebuvau. Abžoryte, netgi B.O. buvau
Kas pas mylimiausias naujo?
savaitgali vbuvai BO, geras
Jaučiu mums BO reiks susitikimą daryti
Mergaitės Kaunietės mums reiktu pagalvoti dėl susitikimo vietos jaučiu čia mūsų nemažai susidaro reik organizuoti kažką
Populi, kaip man prisiverst pasimokint
pykstu ant saves...
O tu saunuole ir tavo Banderasas turi pliusa
O tu saunuole ir tavo Banderasas turi pliusa
Ka Miargai??
As ziuriu klejimo beglius....nu jau toks saldus tas Maiklas
As ziuriu klejimo beglius....nu jau toks saldus tas Maiklas
Populi, darbe kai nesidirba - prisijungiu pasiskaityt 
Paskiau sėdžiu iki vėlumos, kad visus darbus nudirbt
Šiandien man vienas žmogus priminė, kad neskubėčiau su kažkuo draugaut pradėt. Sakė reikia tiesiog gyventi, tobulėti.
Dėl myto tai net nežinau kur čia reikėtų. Dar priklauso nuo to, kiek mūsų bus. Bet įtariu tai turėtų būti kažkokia vieta kur galėtume patogiai įsitaisyti ir būtų salygos kalbėtis
Abžoryt, nors tu ir ne forume, bet mes apie tave galvojam.
Jei tik norėsis, rašyk - nelaikyk blogų emocijų savyje.
CrazySun, kaip tu?
Paskiau sėdžiu iki vėlumos, kad visus darbus nudirbt
Šiandien man vienas žmogus priminė, kad neskubėčiau su kažkuo draugaut pradėt. Sakė reikia tiesiog gyventi, tobulėti.
Dėl myto tai net nežinau kur čia reikėtų. Dar priklauso nuo to, kiek mūsų bus. Bet įtariu tai turėtų būti kažkokia vieta kur galėtume patogiai įsitaisyti ir būtų salygos kalbėtis
Abžoryt, nors tu ir ne forume, bet mes apie tave galvojam.
CrazySun, kaip tu?
Vakare
ir visos kitos
aš? hmmmmmm..nesiplėsiu...
nes jau užknisau visas su savo mintim..bet trumpai..
kažkaip keista..tokios pat nuotaikos bemaž vienu metu visas aplanko..turbūt ne be reikalo likimas mus čia "sumetė"..
ir iš to "išsiviniojo" man tokia mintis..kad aš vis tiek nepataisoma optimistė..nepagydoma gal..
rašėt apie meiles..širdį suspaudė..mokykloj neturėjau nei jokios meilės..iš viso..tikriausiai mylėjau tik kartą ir tai padėjo suprast draugė..nenormali. ir tų berniukų nedaug buvo..ir jie buvo tokie..maždaug "ėjau pro šalį"..taip, bet ir su manim kažkam buvo gera..kad ir vienam iki šiol..bet tikiu...tikiu gražia pabaiga visų šitų nesėkmių (ar vienos didelės nesėkmės)..aš jau net nenoriu pasakot visų savo istorijų...jos visos..nenormalios..
tikrai, buvo tik vienas žmogus, kuris nuoširdžiai su manim elgėsi ir elgiasi..jei yra vienas, bus ir dar ar ne?
nenoriu jokių sutapimų ar lyginimų..šiandien visądien skaičiau jūsų mintis..ir nori nenori lygini..ir taip norisi pasakyt, mergaitės, atsimerkit..viskas su jumis gerai..viskas..
ir visos kitos
aš? hmmmmmm..nesiplėsiu...
kažkaip keista..tokios pat nuotaikos bemaž vienu metu visas aplanko..turbūt ne be reikalo likimas mus čia "sumetė"..
rašėt apie meiles..širdį suspaudė..mokykloj neturėjau nei jokios meilės..iš viso..tikriausiai mylėjau tik kartą ir tai padėjo suprast draugė..nenormali. ir tų berniukų nedaug buvo..ir jie buvo tokie..maždaug "ėjau pro šalį"..taip, bet ir su manim kažkam buvo gera..kad ir vienam iki šiol..bet tikiu...tikiu gražia pabaiga visų šitų nesėkmių (ar vienos didelės nesėkmės)..aš jau net nenoriu pasakot visų savo istorijų...jos visos..nenormalios..
tikrai, buvo tik vienas žmogus, kuris nuoširdžiai su manim elgėsi ir elgiasi..jei yra vienas, bus ir dar ar ne?
nenoriu jokių sutapimų ar lyginimų..šiandien visądien skaičiau jūsų mintis..ir nori nenori lygini..ir taip norisi pasakyt, mergaitės, atsimerkit..viskas su jumis gerai..viskas..
QUOTE(CrazySun @ 2007 12 04, 23:42)
Sveika, bet taaip sunku nelygint....ziauriai tai gaunasi salygiskai...
oooo naktine pamaina renkasi
...pasiilgau ne sniego, bet baltos spalvos. Jos taip mažai, kaip ir saulės..todėl vieną naktį susigalvojau savo miestą, kurio gatvėmis nebaisu vaikščioti sutemus, o žmonės tokie laimingi, kad moka šypsotis ir lyjant..
Trumpam pabėgau nuo realybės, kurioje kas žingsnis įklimpsti į purvą. Tiek to tie batai (nors gatves, aišku, galėtų valyti). Labiau gaila jausmų ir širdies. Pakeli akis į dangų, gal jau pagaliau sninga dideliais baltais kąsniais, į kuriuos panėrusi rankas pajunti linksmą ir švarų šaltį..Bet ir ten nėra ramybės - tai viena, tai kita iš aukštai krentanti žvaigždė teškėsi į balą..
Kartais gyvenimo gražumas priklauso tik nuo kampo, iš kurio pažiūrėsi. Ne visos žvaigždės krinta juokingai, kitos, pralenkdamos šviesmečius, parodo kelią per tamsią ir liūdną naktį..
Pilkame pasaulyje reikia turėt savo spalvotą miestą, į kurį gali grįžti kiekvieną vakarą..Metai prabėga ne tam, kad nieko gero ir švaraus neįvyktų..
Trumpam pabėgau nuo realybės, kurioje kas žingsnis įklimpsti į purvą. Tiek to tie batai (nors gatves, aišku, galėtų valyti). Labiau gaila jausmų ir širdies. Pakeli akis į dangų, gal jau pagaliau sninga dideliais baltais kąsniais, į kuriuos panėrusi rankas pajunti linksmą ir švarų šaltį..Bet ir ten nėra ramybės - tai viena, tai kita iš aukštai krentanti žvaigždė teškėsi į balą..
Kartais gyvenimo gražumas priklauso tik nuo kampo, iš kurio pažiūrėsi. Ne visos žvaigždės krinta juokingai, kitos, pralenkdamos šviesmečius, parodo kelią per tamsią ir liūdną naktį..
Pilkame pasaulyje reikia turėt savo spalvotą miestą, į kurį gali grįžti kiekvieną vakarą..Metai prabėga ne tam, kad nieko gero ir švaraus neįvyktų..
QUOTE(Bjuti @ 2007 12 04, 18:06)
Abžoriuk, brangioji, te tau mano petį, jei jis bus reikalingas
Aciu Mieloji
QUOTE(powerpuff @ 2007 12 04, 18:24)
Laikykis Abzoryte
powerpuff, ačiū už kompaniją
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 04, 19:02)
Mieloji mano Abžoryte Pirmiausia, tai noriu priminti, kad labai labai myliu tave.
GV, parašei nuostabius žodžius
QUOTE(`Vakarė @ 2007 12 04, 19:26)
Tikrai gražūs žodžiai... Bet man jis per daug įkalė į galvą, kad aš per daug save išaukštinau... Tai apie Dievišką savo atspindį net pagalvoti baisu
QUOTE(populi @ 2007 12 04, 21:16)
Jaučiu mums BO reiks susitikimą daryti :mūsų vieta.
Mergaitės Kaunietės mums reiktu pagalvoti dėl susitikimo vietos jaučiu čia mūsų nemažai susidaro reik organizuoti kažką : Pasiūlymų?
Jaučiu mums BO reiks susitikimą daryti :mūsų vieta.
Mergaitės Kaunietės mums reiktu pagalvoti dėl susitikimo vietos jaučiu čia mūsų nemažai susidaro reik organizuoti kažką : Pasiūlymų?
ačiū ir tau
šį vakarą buvom su powerpuff alaus
dar netgi sakiau powerpuff, gal populi irgi čia kur nors
galim susitikti bet kada kai tik grįšiu iš londono
QUOTE(`Vakarė @ 2007 12 04, 22:20)
Abžoryt, nors tu ir ne forume, bet mes apie tave galvojam. :: Jei tik norėsis, rašyk - nelaikyk blogų emocijų savyje.
Ačiū
Bet man tikrai palengvėjo po pasisėdėjimo BO. Jau nebeverkiu
Crazy Sun, tu nuostabi.
mesk abzoriuk ne is kontaktu o is galvos