Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime... [XXII dalis]

hmmm.....

user posted image
Atsakyti
Labas vakars 4u.gif
aš mokausi, daug nerašysiu
abzoryte tave ir visas liudinčias mergaites noriu apkabinti friends.gif
Aš jaučiuosi ir nekaip, bet čia diena tokia... ryt bus diena geresnė.
bandweresas prisiregistravo, deam am pliusiuką mirksiukas.gif
apie meiles šiandien nepasakosiu labai jau ilga ir melodramiška istorija, šiuo metu nenoriu nieko prisiminti. Nes labai daug manęs skaudino labai daug ką aš įskaudinau. Bėgu nuo savo praeities, dienoraščio senojo, bijau net imti į rankas jau kokie 5 metai unsure.gif
Neliudėkite mergaitės prašau. kai Jūs busite linksmos man bus lengviau mokintis 4u.gif
Papildyta:
Labas Vakare, seniai matyta 4u.gif kaip tau sekasi? Ko tokia nekalbi?
QUOTE(`Vakarė @ 2007 12 04, 20:26)

Abzoryte, man vienas zmogus yra pasakes, noriu tau ta pati pasakyti:
Tu jame matei Dieviska savo atspindi  4u.gif

Norisi ir man uz tave paverkti  4u.gif

Labai gražus žodžiai wub.gif
Papildyta:
QUOTE(*Drugelis @ 2007 12 04, 10:57)
Drugelis - tankistė? biggrin.gif Nu normaliai....  biggrin.gif

Sveikos gyvos, perskaičiau tik titulinį pirmą psl, taigi nieko nežinau kas čia pas jus darosi smile.gif
Hm, kai su kuo nors bučiuositės, duokit žinoti - suorganizuosiu bent jau vieną drugelį biggrin.gif
Na va, o aš šiandien atėjau į darbą, praleidau super savaitgalį Palangoje, dar buvau Kaune, ir kur aš tik nebuvau. Abžoryte, netgi B.O. buvau laugh.gif
Kas pas mylimiausias naujo?  bigsmile.gif

savaitgali vbuvai BO, geras bigsmile.gif aš ir ten buvau (antrą kartą blush2.gif ).
Jaučiu mums BO reiks susitikimą daryti lotuliukas.gif mūsų vieta.

Mergaitės Kaunietės mums reiktu pagalvoti dėl susitikimo vietos jaučiu čia mūsų nemažai susidaro reik organizuoti kažką 4u.gif Pasiūlymų?
Atsakyti
Populi, kaip man prisiverst pasimokint doh.gif pykstu ant saves... doh.gif doh.gif
O tu saunuole ir tavo Banderasas turi pliusa bigsmile.gif
Atsakyti
Ka Miargai??

As ziuriu klejimo beglius....nu jau toks saldus tas Maiklas blush2.gif
Atsakyti
Populi, darbe kai nesidirba - prisijungiu pasiskaityt blush2.gif
Paskiau sėdžiu iki vėlumos, kad visus darbus nudirbt smile.gif

Šiandien man vienas žmogus priminė, kad neskubėčiau su kažkuo draugaut pradėt. Sakė reikia tiesiog gyventi, tobulėti.

Dėl myto tai net nežinau kur čia reikėtų. Dar priklauso nuo to, kiek mūsų bus. Bet įtariu tai turėtų būti kažkokia vieta kur galėtume patogiai įsitaisyti ir būtų salygos kalbėtis smile.gif

Abžoryt, nors tu ir ne forume, bet mes apie tave galvojam. 4u.gif Jei tik norėsis, rašyk - nelaikyk blogų emocijų savyje.

CrazySun, kaip tu? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo `Vakarė: 04 gruodžio 2007 - 22:22
Vakare 4u.gif
ir visos kitos 4u.gif

aš? hmmmmmm..nesiplėsiu... unsure.gif nes jau užknisau visas su savo mintim..bet trumpai..

kažkaip keista..tokios pat nuotaikos bemaž vienu metu visas aplanko..turbūt ne be reikalo likimas mus čia "sumetė".. ax.gif ir iš to "išsiviniojo" man tokia mintis..kad aš vis tiek nepataisoma optimistė..nepagydoma gal..

rašėt apie meiles..širdį suspaudė..mokykloj neturėjau nei jokios meilės..iš viso..tikriausiai mylėjau tik kartą ir tai padėjo suprast draugė..nenormali. ir tų berniukų nedaug buvo..ir jie buvo tokie..maždaug "ėjau pro šalį"..taip, bet ir su manim kažkam buvo gera..kad ir vienam iki šiol..bet tikiu...tikiu gražia pabaiga visų šitų nesėkmių (ar vienos didelės nesėkmės)..aš jau net nenoriu pasakot visų savo istorijų...jos visos..nenormalios..
tikrai, buvo tik vienas žmogus, kuris nuoširdžiai su manim elgėsi ir elgiasi..jei yra vienas, bus ir dar ar ne? rolleyes.gif
nenoriu jokių sutapimų ar lyginimų..šiandien visądien skaičiau jūsų mintis..ir nori nenori lygini..ir taip norisi pasakyt, mergaitės, atsimerkit..viskas su jumis gerai..viskas..
Atsakyti
QUOTE(CrazySun @ 2007 12 04, 23:42)

nenoriu jokių sutapimų ar lyginimų..šiandien visądien skaičiau jūsų mintis..ir nori nenori lygini..ir taip norisi pasakyt, mergaitės, atsimerkit..viskas su jumis gerai..viskas..

Sveika, bet taaip sunku nelygint....ziauriai tai gaunasi salygiskai... doh.gif rimtai kazkokia liudnuma cia visoms oi laukiu meeto gathering.gif gathering.gif gathering.gif clap_1.gif clap_1.gif
Atsakyti
oooo naktine pamaina renkasi clap.gif clap.gif clap.gif
Atsakyti
...pasiilgau ne sniego, bet baltos spalvos. Jos taip mažai, kaip ir saulės..todėl vieną naktį susigalvojau savo miestą, kurio gatvėmis nebaisu vaikščioti sutemus, o žmonės tokie laimingi, kad moka šypsotis ir lyjant..

Trumpam pabėgau nuo realybės, kurioje kas žingsnis įklimpsti į purvą. Tiek to tie batai (nors gatves, aišku, galėtų valyti). Labiau gaila jausmų ir širdies. Pakeli akis į dangų, gal jau pagaliau sninga dideliais baltais kąsniais, į kuriuos panėrusi rankas pajunti linksmą ir švarų šaltį..Bet ir ten nėra ramybės - tai viena, tai kita iš aukštai krentanti žvaigždė teškėsi į balą..

Kartais gyvenimo gražumas priklauso tik nuo kampo, iš kurio pažiūrėsi. Ne visos žvaigždės krinta juokingai, kitos, pralenkdamos šviesmečius, parodo kelią per tamsią ir liūdną naktį..

Pilkame pasaulyje reikia turėt savo spalvotą miestą, į kurį gali grįžti kiekvieną vakarą..Metai prabėga ne tam, kad nieko gero ir švaraus neįvyktų..

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bjuti @ 2007 12 04, 18:06)
Abžoriuk, brangioji, te tau mano petį, jei jis bus reikalingas 

Aciu Mieloji 4u.gif

QUOTE(powerpuff @ 2007 12 04, 18:24)
Laikykis Abzoryte

powerpuff, ačiū už kompaniją 4u.gif

QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 04, 19:02)
Mieloji mano Abžoryte Pirmiausia, tai noriu priminti, kad labai labai myliu tave.

GV, parašei nuostabius žodžius 4u.gif Būtinai reikės pasinaudoti vėl balto lapo terapija 4u.gif

QUOTE(`Vakarė @ 2007 12 04, 19:26)
Abzoryte, man vienas zmogus yra pasakes, noriu tau ta pati pasakyti:
Tu jame matei Dieviska savo atspindi 

Tikrai gražūs žodžiai... Bet man jis per daug įkalė į galvą, kad aš per daug save išaukštinau... Tai apie Dievišką savo atspindį net pagalvoti baisu unsure.gif Kažkodėl pati pasijaučiu labai prastai pabendravusi su juo.

QUOTE(populi @ 2007 12 04, 21:16)
abzoryte tave ir visas liudinčias mergaites noriu apkabinti 

Jaučiu mums BO reiks susitikimą daryti  :mūsų vieta.
Mergaitės Kaunietės mums reiktu pagalvoti dėl susitikimo vietos jaučiu čia mūsų nemažai susidaro reik organizuoti kažką  : Pasiūlymų?

ačiū ir tau 4u.gif

šį vakarą buvom su powerpuff alaus 4u.gif palengvėjo ax.gif net ir pasijuokėms gathering.gif visos mes čia vieno likimo blush2.gif
dar netgi sakiau powerpuff, gal populi irgi čia kur nors bigsmile.gif
galim susitikti bet kada kai tik grįšiu iš londono 4u.gif

QUOTE(`Vakarė @ 2007 12 04, 22:20)
Abžoryt, nors tu ir ne forume, bet mes apie tave galvojam.  :: Jei tik norėsis, rašyk - nelaikyk blogų emocijų savyje.

Ačiū 4u.gif Rašyti detalių nenoriu, nes forumą gali skaityti ne tik jūs... verysad.gif
Bet man tikrai palengvėjo po pasisėdėjimo BO. Jau nebeverkiu 4u.gif Tik kol grįžau mintys grįžo atgal... Žiūriu ir mąstau.. Mest jį iš kontaktų.. Ar dar palaukt kažko... Tik ko...? unsure.gif
Atsakyti
Crazy Sun, tu nuostabi.
Atsakyti
mesk abzoriuk ne is kontaktu o is galvos friends.gif
Atsakyti