Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime... [XXII dalis]

QUOTE(CrazySun @ 2007 12 04, 23:26)
...pasiilgau ne sniego, bet baltos spalvos. Jos taip mažai, kaip ir saulės..todėl vieną naktį susigalvojau savo miestą, kurio gatvėmis nebaisu vaikščioti sutemus, o žmonės tokie laimingi, kad moka šypsotis ir lyjant..

Trumpam pabėgau nuo realybės, kurioje kas žingsnis įklimpsti į purvą. Tiek to tie batai (nors gatves, aišku, galėtų valyti). Labiau gaila jausmų ir širdies. Pakeli akis į dangų, gal jau pagaliau sninga dideliais baltais kąsniais, į kuriuos panėrusi rankas pajunti linksmą ir švarų šaltį..Bet ir ten nėra ramybės - tai viena, tai kita iš aukštai krentanti žvaigždė teškėsi į balą..

Kartais gyvenimo gražumas priklauso tik nuo kampo, iš kurio pažiūrėsi. Ne visos žvaigždės krinta juokingai, kitos, pralenkdamos šviesmečius, parodo kelią per tamsią ir liūdną naktį..

Pilkame pasaulyje reikia turėt savo spalvotą miestą, į kurį gali grįžti kiekvieną vakarą..Metai prabėga ne tam, kad nieko gero ir švaraus neįvyktų..
4u.gif

nieko gražesnio turbūt nesu skaičiusi... 4u.gif
nuostabiai aprašyta neviltis, viltis, tikėjimas, laukimas, ilgesys, svajonės, meilė ir viskas viename .... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(CrazySun @ 2007 12 05, 00:26)
...pasiilgau ne sniego, bet baltos spalvos. Jos taip mažai, kaip ir saulės..todėl vieną naktį susigalvojau savo miestą, kurio gatvėmis nebaisu vaikščioti sutemus, o žmonės tokie laimingi, kad moka šypsotis ir lyjant..

Pilkame pasaulyje reikia turėt savo spalvotą miestą, į kurį gali grįžti kiekvieną vakarą..Metai prabėga ne tam, kad nieko gero ir švaraus neįvyktų..
4u.gif

Nuostabus zodziai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 12 04, 23:32)
mesk abzoriuk ne is kontaktu o is galvos friends.gif

aš nežinau kaip unsure.gif
pusė metų praėjo blink.gif
jau nebežinau ką ir bekalbėti ...
net nežinau ar dar kada čia pasijungsiu užkrėtinėti visas optimizmu..
darausi panaši į Dominyyką doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 12 05, 00:37)
darausi panaši į Dominyyką  doh.gif  doh.gif  doh.gif

nu jau irnesakyk.gif
jei kelia jis tau blogas emocijas tai mesk iš kontaktų, gal tada ir iš minčių greičiau pasitrauks mirksiukas.gif
turėjau labai trumpą susitikimą su žmogumi kuri labai myliu, gaila, kad jis vyriškos lyties ir priklauso kitai blush2.gif taip norėjau apkabinti, kad net šiurpas per nugarą perėjo. ai, nesiplečiu...

Abzoryte, vis noriu tau padėkoti, kad man paaiškinai apie tą ttypinimą. Na tu žinai apie ką čia aš. Ačiū tau labai 4u.gif Jaučiuosi patobulėjusi SM pasaulyje biggrin.gif

CrazySun,
tavo žodžiai wub.gif net baltai supavydėjau tavo minčių gražumo. Mano mintis tokios paprastos, nemoku aš nei taip gražiai rašyti, nei galvoti. Tu man labai patinki. tau balionas, imk 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo populi: 04 gruodžio 2007 - 23:45
aš nežinau kaip  unsure.gif
pusė metų praėjo  blink.gif

Tu nuostabi, tu skleidi siluma,optimizma, bandai mums grazinti tikejima ir viltis...Kai tai atrodo nepasiekiama ir neimanoma...taip noriu tave palaikyt...taip noriu tave pastiprint...bet zinau, tik viena, tik tu pati ir niekas kitas gali sau padeti...
Mieloji, puse metu?kazkada sakei, tai daug ir tiek uztenka...ne brangioji tai labai mazai...kartais reikia kur kas daugiau laiko...per naujus metus bus lygiai metai kaip mes atskirai su ex...ir ka tu manai?as apie ji dar galvoju...tai laikas sveikti,stipreti,zengti per gyvenima aukstai iskelus galva ir net kai sunku nubraukus asara toliau sypsotis.....
Atsakyti
aš nežinau kaip  unsure.gif
pusė metų praėjo  blink.gif

mergyt.. norėčiau Tave stipriai apkabint.. friends.gif

pasakysiu tik tiek..pusę metų..hm..kai kam du metai..nesupyk, kad palyginau...
supyk. pasinaudok ta galimybe, nes ne visi gali. niekšas. bet tebūnie..gyvenimas kiekvienam atneša savo, tikėk manim.. už kiekvieną skaudžią akimirką bus po šviesuliuką..
man sunku išreikšti žodžiais savo mintis..niekad negali nuleist rankų, o jei ir nusvyra, juk visad yra bent trupinėlis gėrio, kuris padeda atsigaut ir suprast, kad viskas vyksta tik tam, kad po to viskas būtų tik geriau..kartojuos..išbandymai - stipriausiems..
esam dar labai jaunos..viskas priešaky..
mergaitės, nubraukiu už kiekvieną po ašarą, kad tik ta pasiutus saulė (ačiū, Drugeli wub.gif ) jums atneštų po spindulėlį šilumos...aš taip stengiuos..ne visad išeina..
Atsakyti
[quote=populi,2007 12 05, 00:40]

Abzoryte, vis noriu tau padėkoti, kad man paaiškinai apie tą ttypinimą. Na tu žinai apie ką čia aš. Ačiū tau labai 4u.gif Jaučiuosi patobulėjusi SM pasaulyje biggrin.gif
As pabusiu blondine DG ir paklausiu ne i tema, kas tas typinimas??? blush2.gif blush2.gif tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 12 04, 22:29)
Populi, kaip man prisiverst pasimokint doh.gif  pykstu ant saves... doh.gif  doh.gif
O tu saunuole ir tavo Banderasas turi pliusa bigsmile.gif

Kokia aš šaunuolė, paskutinį vakarą prieš egzaminą mokausi doh.gif O mano draugai šią naktį važiuoja į Vilnių, o aš mokausi... Banderesas nori susitikti, o aš mokausi... ir viskas tik dėl to kad savaitgali bandžiau buti alkoholio akis doh.gif

O tu nesimokik, tu tik nutark, kad šitam reikalui skirsi 1 valandą per dieną. Pvz. dabar pradedi ir tik vieną valandą. Valanda praėjo baigi ir darai ką nors kitą. Kita dieną vėl. tik vieną valandą. Man tai šitas metodas padeda. Įtikinu save, kad tai tik valandą per dieną, o padarau nemažai.
Neįskaitom paskutinių savaičių unsure.gif

Banderasa šaunuolis 4u.gif gražiai registruojasi, ir net prisiduoda ką veikia. Bet mane pradėjo kankinti mintis, kad gal man dar per anksti, gal aš visai jo nenoriu, aš neturiu jam laiko ir t.t. ir t.t.
Čia kai neturi nori, kai gauni bėgi, bet ai pasivadovausiu kaip čia kažkuri sakė, neprisileisti per greitai. Tegu pamedžioja irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(populi @ 2007 12 04, 23:40)
nu jau  irnesakyk.gif
jei kelia jis tau blogas emocijas tai mesk iš kontaktų, gal tada ir iš minčių greičiau pasitrauks  mirksiukas.gif
turėjau labai trumpą susitikimą su žmogumi kuri labai myliu, gaila, kad jis vyriškos lyties ir priklauso kitai  blush2.gif  taip norėjau apkabinti, kad net šiurpas per nugarą perėjo. ai, nesiplečiu...

Abzoryte, vis noriu tau padėkoti, kad man paaiškinai apie tą ttypinimą. Na tu žinai apie ką čia aš. Ačiū tau labai  4u.gif Jaučiuosi patobulėjusi SM pasaulyje  biggrin.gif

jo buvimas man nekelia blogų emocijų... aš pati sau susikeliu blogas emocijas doh.gif aš pati save nuvertinu ir pradedu galvoti, kad jei būčiau buvusi kitokia, turėčiau laimingą gyvenimą doh.gif
momentais būna, kad pradedu galvoti, kad geriau nebūčiau gimusi...
momentais atrodo, kad aš tik kažkoks nevykęs padaras šioje žemėje..

jis sako, kad aš nemoku bendrauti.. manau jis teisus... jis sako, kad aš visada jaučiuosi teisi..

aš taip nesijaučiu... man be galo rūpi ką galvoja kiti... aš labai vertinu kitų nuomonę ir tikrai pripažįstu klydusi... bet gal aš šnekėti nemoku.. gal žodžius ne tuos renku... žinau tik kad viduje prisiekčiau bet kuo, kad kiti man daug svarbesni nei aš pati...

na nežinau... norėčiau mielai išnykti.. nemoku apsakyti tos kvailos būsenos... vėl grįžta emocijos... doh.gif

užjaučiu dėl tų jausmų tam žmogui.... labai tave suprantu console.gif

dabar žinosim kai viena kitaip typinsim laugh.gif

4u.gif ačiū už išklausymą... nekenčiu pati savęs tokios....
Atsakyti
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 12 05, 00:47)
As pabusiu blondine DG ir paklausiu ne i tema, kas tas typinimas??? blush2.gif  blush2.gif  tongue.gif  biggrin.gif

Kadangi aš neblondinė galiu paaiškinti lotuliukas.gif
typinimas (gal netaip rašau blush2.gif ) spausdinimas klaviatura - rašimas su klaviatura, o kai žiuri į prisijungusias mergaites (apačioje buna sarašėlis), tai kurios vardas pasvires tai reiškia, kad ji dabar kažką rašo mums bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo populi: 04 gruodžio 2007 - 23:54
QUOTE(populi @ 2007 12 05, 00:51)

Banderasa šaunuolis  4u.gif  gražiai registruojasi, ir net prisiduoda ką veikia. Bet mane pradėjo kankinti mintis, kad gal man dar per anksti, gal aš visai jo nenoriu, aš neturiu jam laiko ir t.t. ir t.t.
Čia kai neturi nori, kai gauni bėgi, bet ai pasivadovausiu kaip čia kažkuri sakė, neprisileisti per greitai. Tegu pamedžioja  irnesakyk.gif

Tai gerai, panasi i mane tu siektiek, kai nereikia yra, kai reikia tai nors su ziburiu ieskok.. bigsmile.gif jo valanda...hmmm pabandysiu aciu uz patarima...bet ryt nedirbu skirsiu kelias valandas uz cia praleistas keliasdesimt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 12 05, 00:52)
na nežinau... norėčiau mielai išnykti.. nemoku apsakyti tos kvailos būsenos... vėl grįžta emocijos...  doh.gif
užjaučiu dėl tų jausmų tam žmogui.... labai tave suprantu console.gif

dabar žinosim kai viena kitaip typinsim laugh.gif
4u.gif  ačiū už išklausymą... nekenčiu pati savęs tokios....

Tiek daug gal...
abzoryte, man ir daugkas sakė, kad aš bjauri nemoku bendrauti dėlto ir viena (mamos žodžiai verysad.gif ) ir t.t.
Bet aš visą laiką sakau, kad kai bus tinkamas žmogus mums išeis bendrauti.

Pagalvok, gal jis sako, tik tam, kad pasakyti, kad pasirodytu koks jis teisus, o tu ne, kad jis geras o tu ne. Žmonės mėgsta maskuoti savo įdas ir blogus poelgius kaltinimais ir įžeidinėjimais. Manu tu tą žinai 4u.gif

Su tuo typinimu, dabar man azartas vis žiūriu: o kas rašo? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo populi: 04 gruodžio 2007 - 23:58