Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime... [XXII dalis]

Palyginau save su klasiokais, bendraamžiais draugais, pažįstamais.. Kiek žmonių tokio amžiaus yra ką nors nuveikę gero, naudingo, prasmingo. Viskas- einu apraudosiu savo tundriškumą ir bandysiu keistis lotuliukas.gif Parašiau ir spėk ar patikėjau.. Patikėjau, bet šypsena ironiška veide atsirado laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gimusi_vasarą: 06 gruodžio 2007 - 23:11
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 06, 22:57)
Klausyk Vakare, tau taip nebūna, kad imi ir pagalvoji, jog iki šiol darei visišką šudą gyvenime, visokias nesąmones.. Man beveik 25. Ir ką aš gero nuveikiau.. nieko blink.gif

Hm... gal, tik kiek kitaip. Aš gal dažnai gyvendavau ateitim, o ne šia diena. Dabar gal labiau gyvenu šia diena. Tiesiog negalvoju kaip bus ateity g.gif O praeitis? Ji praėjo. Visko buvo, ir visaip ji mane keitė. Naudingo gal nieko ir nenuveikiau. Viskas mažuose dalykuose. g.gif Nu ir pagavai mane blink.gif
Kas tave privertė taip susimastyt? Įvykiai kokie, PMS, ar šiaip... ?
Papildyta:
GV kur dingai? unsure.gif
Atsakyti
Esu Vakare..
Tik nuotaika nešventinė šiuo metu smile.gif
Kaip tu jautiesi?
Atsakyti
Kam redaguoji savo postus aš nesusigaudau laugh.gif
kad iš tikrųjų pasikeit gyvenime, reikalingas labai stiprus spyris. Toks stiprus, kad ir pats patikėtum kad pasikeisi smile.gif
Bet... o tai gal viskas gerai, kam tau keistis? Ar tie klasiokai daugiau pasieke? Kame tie pasiekimai? Nemanau irnesakyk.gif
Atsakyti
Labanaktis visoms biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 06, 23:20)
Esu Vakare..
Tik nuotaika nešventinė šiuo metu smile.gif
Kaip tu jautiesi?

Aš keidtai jaučiuosi, susimąsčius g.gif Vakare buvau susitikus dar visai naują savo draugę, kažkaip įsikalbėjom iki labai artimų temų unsure.gif Ji man viską, aš jai visus savo griekus irgi išpasakojau... Na nežinau - taip keista. Nemoku paaiškint kodėl taip jaučiuosi, kartu ir fainai ir baisu. Kai praeis kiek laiko, iš toliau galėsiu blaiviau įvertinti situaciją ir suprasti kodėl tokie visokie jausmai apėmė.

O švęsti nieko ir nereikia... hm. Pakalbam ką nors?
---
Nu gerai jei jau eini tai nekalbam. Aš šiaip irgi ketinau eit, kol kalbėt nepradėjau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo `Vakarė: 06 gruodžio 2007 - 23:28
Labas vakaras. Miegas neima biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 06, 22:26)
Labas vakaras. Miegas neima biggrin.gif

hihihi.gif
man irgi,o taip noretus nors viena nakti anksciau atsigult ir normaliai issimiegot doh.gif
Atsakyti
Nesimiega mums su GV, as tiksliau pamiegojau, dali...o kaip dabar reiks uzmigt? g.gif
Monikute,, tai ko taip neatsakingai?juk sakei turi problemu del miego sutrikimu...vel naktineji???kas gero??

Populi, nu reikia kartais paerzinti nuostabias moteris ir sukelti pavydu graziu vyru bigsmile.gif bigsmile.gif

O tavo Banderasas,gal tiesiog su draugais vyriskai vaziavo kasio ziuret ir tiek.....

Bjuti,??Kur gi Mazulis, dinges su savo kaunieciu???Advoco????

Teks itariu aveles skaiciuot lovoj, kad greiciau uzmigciau smile.gif

Labanakt
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 06, 22:57)
Kiek žmonių tokio amžiaus yra ką nors nuveikę gero, naudingo, prasmingo.

GV, tau bus 25? Maniau kad esi senesnė biggrin.gif Man irgi kitais metais bus 25, taigi aš galiu nesijaudindama traukti tave per dantį, nenerimaudama kad įžeidinėju vyresnius žmones biggrin.gif

Grįžtant prie temos - o kas yra nuveikti "gero, naudingo ir prasmingo"? Aš kažkaip irgi galvodavau, ką aš čia TOKIO esu nuveikus. Kaip ir nieko. Nesantuokinis vaikas, nebaigtas magistras, antradienį policijoj posėdis dėl teisių atėmimo.... g.gif Turėjau progą visad lyginti save su Teisingais žmonėm - kolegės iš kovinukų, pvz, visos pagal planą - mokslai, darbas, ženatvė, gyv. plotas, vaikai. Be to, kad aš jauniausia, pas mane viskas iš antro galo biggrin.gif Ir, na, kaip ir nieko. Man visai smagu. Buvo sunku, ir yra nelengva, bet aš nustojau graužti save kad mol, ojei, čia aš nenusipelniau tokio sunkaus gyvenimo, tegu Marytė nesantuokinius vaikus augina, aš geriau su misija į Afriką važuosiu (turėjau tokių planų prieš pat pastojant smile.gif ). Bet, na, yra kaip yra, todėl negali būti kitaip. Toks mano kelias. Na, neprasmingas, na, nenaudingas, dzin, bet jis MANO biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Drugelis @ 2007 12 07, 10:00)
Bet, na, yra kaip yra, todėl negali būti kitaip. Toks mano kelias. Na, neprasmingas, na, nenaudingas, dzin, bet jis MANO  biggrin.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo CrazySun: 07 gruodžio 2007 - 09:57