QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 06, 22:57)
Klausyk Vakare, tau taip nebūna, kad imi ir pagalvoji, jog iki šiol darei visišką šudą gyvenime, visokias nesąmones.. Man beveik 25. Ir ką aš gero nuveikiau.. nieko 
Hm... gal, tik kiek kitaip. Aš gal dažnai gyvendavau ateitim, o ne šia diena. Dabar gal labiau gyvenu šia diena. Tiesiog negalvoju kaip bus ateity
Kas tave privertė taip susimastyt? Įvykiai kokie, PMS, ar šiaip... ?
Papildyta:
GV kur dingai?
Kam redaguoji savo postus aš nesusigaudau 
kad iš tikrųjų pasikeit gyvenime, reikalingas labai stiprus spyris. Toks stiprus, kad ir pats patikėtum kad pasikeisi
Bet... o tai gal viskas gerai, kam tau keistis? Ar tie klasiokai daugiau pasieke? Kame tie pasiekimai? Nemanau
kad iš tikrųjų pasikeit gyvenime, reikalingas labai stiprus spyris. Toks stiprus, kad ir pats patikėtum kad pasikeisi
Bet... o tai gal viskas gerai, kam tau keistis? Ar tie klasiokai daugiau pasieke? Kame tie pasiekimai? Nemanau
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 06, 23:20)
Aš keidtai jaučiuosi, susimąsčius
O švęsti nieko ir nereikia... hm. Pakalbam ką nors?
---
Nu gerai jei jau eini tai nekalbam. Aš šiaip irgi ketinau eit, kol kalbėt nepradėjau
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 06, 22:26)
man irgi,o taip noretus nors viena nakti anksciau atsigult ir normaliai issimiegot
Nesimiega mums su GV, as tiksliau pamiegojau, dali...o kaip dabar reiks uzmigt?
Monikute,, tai ko taip neatsakingai?juk sakei turi problemu del miego sutrikimu...vel naktineji???kas gero??
Populi, nu reikia kartais paerzinti nuostabias moteris ir sukelti pavydu graziu vyru
O tavo Banderasas,gal tiesiog su draugais vyriskai vaziavo kasio ziuret ir tiek.....
Bjuti,??Kur gi Mazulis, dinges su savo kaunieciu???Advoco????
Teks itariu aveles skaiciuot lovoj, kad greiciau uzmigciau
Labanakt
Monikute,, tai ko taip neatsakingai?juk sakei turi problemu del miego sutrikimu...vel naktineji???kas gero??
Populi, nu reikia kartais paerzinti nuostabias moteris ir sukelti pavydu graziu vyru
O tavo Banderasas,gal tiesiog su draugais vyriskai vaziavo kasio ziuret ir tiek.....
Bjuti,??Kur gi Mazulis, dinges su savo kaunieciu???Advoco????
Teks itariu aveles skaiciuot lovoj, kad greiciau uzmigciau
Labanakt
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 06, 22:57)
Kiek žmonių tokio amžiaus yra ką nors nuveikę gero, naudingo, prasmingo.
GV, tau bus 25? Maniau kad esi senesnė
Grįžtant prie temos - o kas yra nuveikti "gero, naudingo ir prasmingo"? Aš kažkaip irgi galvodavau, ką aš čia TOKIO esu nuveikus. Kaip ir nieko. Nesantuokinis vaikas, nebaigtas magistras, antradienį policijoj posėdis dėl teisių atėmimo....
QUOTE(*Drugelis @ 2007 12 07, 10:00)
Bet, na, yra kaip yra, todėl negali būti kitaip. Toks mano kelias. Na, neprasmingas, na, nenaudingas, dzin, bet jis MANO