Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime... [XXII dalis]

QUOTE(abzoryte @ 2007 12 03, 17:20)
Tikrai jau kad suveltai  lotuliukas.gif

Ai, šiaip kažko minčių visokių visokiausių galva pilna pastaruoju metu tongue.gif
Atsakyti
Tu pati turi spindėti, ir tiek tavo kūnas, tiek siela turi šaukte šaukti Meilę  Tas kvietimas ir ieškojimas gi nėra tiesioginis  Bet tu kai pats tampi pasirengęs ir ruošiesi jos sutikimui  Pradedame labiau puoštis, pradedame pastebėti daugiau žavių vyrų, pradedame žaisti žvilgsniais ir panašiai.. Juk tai ir yra Meilės šaukimas ir ieškojimas.. Taip yra ir gyvūnijos pasaulyje, kai patelės staiposi prieš patinus  Juk matėte filmą "Žmonių poravimosi ypatumai" 

Tai va... O jei vietos savo širdyje neparuoši... Galvos nepakelsi, nesišypsosi ir vaikščiosi tikėdama kad vieną dieną nusileis iš dangaus Marsietis tiesiai prie tavo durų - tai vargu ar taip atsitiks...

Liūdna, bet teisinga mintis.
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 03, 17:36)
Liūdna, bet teisinga mintis.

ei, visai neliūdna mintis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovyyyle @ 2007 12 03, 17:47)
ei, visai neliūdna mintis  mirksiukas.gif

Krito meilė mano akyse po paskutinio Abžorytės posto.. Smuko negrįžtamai smile.gif Dėl to ir liūdna. Kas per šito jausmo išpindėjimas- matot ji ateina tik į paruoštas širdis, išpuoselėtus dantis ir plaukus. Nusivyliau.. ir išvis reikia bolatiruotis į senmerges smile.gif
Atsakyti
Sveikos mergyckos mirksiukas.gif Atsakingai pareiskiu kad man siandien nuo darbu visai stogas pavaziavo-zvengiu is beleko dabar..dar kalnai darbu, bet jau meciau viska i sona ir i SM ilindau thumbup.gif Jau mirtinai pavargau siandien-pati nezinau kodel-ir redbuli net geriau..niekas nepadeda-akys merkiasi rankos nekyla blink.gif Reiketu issimiegot kada idomumo delei..
QUOTE(abzoryte @ 2007 12 03, 14:32)
O aš šiąnakt sapnavau, kad powerpuff man parašė, jog nebenoriu būti jau alaus akis  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif cia tai geras..ir kuo gi as uzsimaniau buti idomu?..gal degtines akis? lotuliukas.gif

QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 03, 15:36)
p.s. Susirgau yahoo.gif

GV sveikinu drinks_cheers.gif

Populi Banderasas dabar mano juodam sarase zinok gun_bandana.gif Bet gal dar pasitaisys? gal jis moterisku zurnalu prisikaite ir nusprende pasibrangint ir pavaidint neprieinama? lotuliukas.gif

Vilte smagu kad bent turi su kuo i kina nueit mirksiukas.gif As ir to neturiu..bet viskam savas laikas ax.gif

Haneriete nepanikuok-viskas bus ok mirksiukas.gif
Atsakyti
Jums rašo beveik negyvas Grožis (pradedu kalbėti GV maniera g.gif )...

Esu žiauriai nusikalusi, ir padariusi daug darbu.... O dar laukia anglu kalbos kursai doh.gif Kokia man anglų kalba, jei lietuviškai nebelabai rišliai kalbu. ax.gif Iškilmingai pareiškiu, jei man reiktų dirbti buhaltere, turbūt nusišaučiau bash.gif Gerai, kad nedirbu, tik karts nuo karto turiu pažiūrėti į daug skaičių doh.gif doh.gif doh.gif

GV, labai negražiai išsireiškei apie mažus vaikus, net biški supykau, bet nusprendžiau viską nurašyti ant tavo dienų ir naktų. blink.gif

Advoco - mažiau galvok, daugiau mėgaukis thumbup.gif

Abžoryte
, labai gražiai apie tos meilės atėjimą smile.gif Pamenu, panašiai rašei pradžioje kažkurioj temoj smile.gif Aš tai galvoju, kad taisyklių jokių nėra ir būti negali smile.gif Kartais meilė ateina tada, kai tikiesi mažiausia ir nebūni tam pasiruošęs.

Beje, tai kad meilė ateis pas mane dar šiemet, patvirtino ne tik vakarykštė merginų pergalė Super5, bet ir mano horoskopas. Kaip ten rašo: Mėnesio pab. žada netikėtą (ko gero, slaptą) meilės nuotykį... Va tas punktas apie slaptumą, man nepatinka g.gif Nes slaptos, dažniausia būna meilės vedusiems... O aš to baisingai siaubingai nenorėčiau... doh.gif schmoll.gif

Kaip manot, ar gali ateiti tobulinti anglų kalbos koks vienišas svajonių vyras? ax.gif kokia motyvacija atsirastų mokytis? thumbup.gif

Gero vakarojimo, mielosios mano smile.gif
Atsakyti
Bjuti, sutinku su tavimi, Meilė gali ateiti ir visai netikėtai, bet tas netikėtumas bus tik toks, kad tu to nesitikėjai šiandien, tokioje vietoje, tokiu metu ir pan. Tačiau iš esmės, ji neateis anksčiau nei tu pats sau leisi. Juk tarkim jei sirdyje dar niekaip negali susitvarkyti su praeities smeklomis, tai kaip ateis ta nauja meile? bent jau as tokiu marazmu netikiu, kad galima myleti du žmones vienu metu rolleyes.gif

Todėl ir kalbu, kad sąlyginai, tu Meilę pats jau pradedi kviestis smile.gif Tik to kvietimo nereikėtų suprasti taip tiesogiai, kaip suprato GV biggrin.gif GV, mieloji, meilė gali ateiti ir į neiščiustytus plaukus, į nesutvarkytus namus ir netgi pas dantis su breketais biggrin.gif Svarbu kad širdyje jai būtų vietos 4u.gif

P.S. Mėlynakis išėjo į Bryan Adams koncertą cry.gif
Atsakyti
Abzoryte, nepyk, bet tas tavo melynakis biski svolacius, o tai ka taves nekviete????
verysad.gif
Populi, mergyt skelb laika - poilsiui....nuo redbulio su degtine vienas pazystamas i greitaja pateko unsure.gif

Populi, hmmm gal pries audra ta tyla is banderaso??

Bjuti, man horoskopas taip pat zada meiles nuotyki zuvu horoskopas

As taip smagiai su mamka pasedejau prie kavos puodelio, paplepejom,pasijuokem, laukiu pletku laidos paparacai.lt
Atsakyti
Labas aš jau namie.
Šiandien paskambino Banderas api 16val. ir paklausė kada galėčiau susitikti sutarėm apie 20val, apie 19 turi paskambinti ir susitarsim konkrečiai. Čia jo paskutinis šansas tongue.gif jei ir vėl mane paves tai busiu aš pikta. Nors negaliu sakyti vakar paskambino ir pasiteisino, kodėl negalėjo. Aišku nelabai man tai atrodo tiesa, bet manau, kad labai jo kontroliuoti ar netikėti dar neturiu teisės mirksiukas.gif .
Taigi laukiu. Viena bėda nežinau čia man dabar ruoštis ar ne? Nes jei susiruošiu ir paves tai doh.gif

QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 03, 15:36)
O Jums neatrodo, kad mes visos čia per greitai užsisvaigstam ir skaudžiai gaunam per nagus smile.gif Populi, geriausias ir paskutinis viso šio reikalo pavyzdys.

p.s. Susirgau yahoo.gif

thumbup.gif džiaugiuosi, kad susirgai.
Populi dažniausiai per greit užsvaigsta, bet jei tai buna nieko rimto kaip, kad su Banderesu dabar, tai greit ir pamiršta. 4u.gif

QUOTE(powerpuff @ 2007 12 03, 18:13)
Populi Banderasas dabar mano juodam sarase zinok  gun_bandana.gif Bet gal dar pasitaisys? gal jis moterisku zurnalu prisikaite ir nusprende pasibrangint ir pavaidint neprieinama? lotuliukas.gif
Haneriete nepanikuok-viskas bus ok mirksiukas.gif

Jei šiandien paves, tai bus oficialiai juodame saraše, paskelbsiu visom, kad įsidėtumėt į juodą sarašą. mirksiukas.gif

QUOTE(Bjuti @ 2007 12 03, 19:31)
Jums rašo beveik negyvas Grožis (pradedu kalbėti GV maniera  g.gif )...

Kaip manot, ar gali ateiti tobulinti anglų kalbos koks vienišas svajonių vyras?  ax.gif  kokia motyvacija atsirastų mokytis?  thumbup.gif

Gero vakarojimo, mielosios mano smile.gif

Manau ytra šansu, kad toks pasirodis 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 12 03, 20:01)
Populi, mergyt skelb laika - poilsiui....nuo redbulio su degtine vienas pazystamas i greitaja pateko unsure.gif

Populi, hmmm gal pries audra ta tyla is banderaso??
Bjuti, man horoskopas taip pat zada meiles nuotyki zuvu horoskopas

Pirma pastraipa neman biggrin.gif

Aš tikiuosi audros labai tikiuosi, bet jei ne tai... bus pats kaltas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo populi: 03 gruodžio 2007 - 19:11
Populi, zinoma ruoskis, nu jeigu ka nuleksi maxima prie tos pacios progos apsipirkti bigsmile.gif lauksim isklotines blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dolce&gabanna: 03 gruodžio 2007 - 19:13
Paskambino. Susitinkam 20val. kava ir kinas bigsmile.gif
IKI
Atsakyti
QUOTE(populi @ 2007 12 03, 20:14)
Paskambino. Susitinkam 20val. kava ir kinas  bigsmile.gif
IKI

clap.gif yahoo.gif yahoo.gif
Atsakyti