Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime... [XXII dalis]

QUOTE(*Drugelis @ 2007 12 07, 10:00)
GV, tau bus 25? Maniau kad esi senesnė  biggrin.gif Man irgi kitais metais bus 25, taigi aš galiu nesijaudindama traukti tave per dantį, nenerimaudama kad įžeidinėju vyresnius žmones  biggrin.gif

Na, neprasmingas, na, nenaudingas, dzin, bet jis MANO  biggrin.gif

lotuliukas.gif Matyt aš labai "protingus" ir "patirties" kupinus postus žarstau, kad vyresnė pasirodžiau laugh.gif Aha. Liepos mėnesį man 25. Kviečiu visas į balių biggrin.gif Bus daug šampano ir torto tongue.gif Ir kad mane giliai įžeist Drugeliškų bajerių neužtektų.. laugh.gif Savo kelią myliu, nes jis mano- vienintelis, biškutį pokreivis, bet jis mano. Labai sutinku su išsakytomis tavo mintimis. Vakar apsireiškė vienas buvęs draugas jaunesnis pora metų, bet su stulbinamais pasiekimais, kuris savo apdovanojimais mane ir išvedė iš rikiuotės trumpam. Dabar viskas gerai.
Atsakyti
Labą rytelį, pupytės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 07, 09:55)
Vakar apsireiškė vienas buvęs draugas jaunesnis pora metų, bet su stulbinamais pasiekimais, kuris savo apdovanojimais mane ir išvedė iš rikiuotės trumpam.

Ai, mesk visa tai. Nežinau, galbūt mano aplinkoj nėra tokių Itin Daug Reikšmingo pasiekusių, o gal aš nemoku įvertinti biggrin.gif Tai čia mol kas? Uždirba 15000? Turi namą? Krūtą mašiną? Dabar kai pagalvojau, yra tokių. Jei materialiai vertinsim. Kai dar buvau motinystės atostogų, vasarą praleidau pas draugę kieme, baseine su pinakoladom. Niu jo. Niu ir ką? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Drugelis @ 2007 12 07, 11:14)
Tai čia mol kas?

Neturi jis kol kas namo su baseinu.. Bet turi pripažinimą, profesinį pasisekimą, talentą, žinojimą ko nori.. Pinigai man svarbu, bet ne tiek, kad raukšlės susimestų. Tas draugas man net nesigyrė, kuklus berniukas iš Panevėžio- tačiau įvedus į google.lt jo vardą ir pavardę išsižiojau.. Stalčius iki galo atvėpo.
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 07, 10:24)
tačiau įvedus į google.lt jo vardą ir pavardę išsižiojau.. Stalčius iki galo atvėpo.

Mano irgi visai solidžiai atrodo vardas ir pavardė google - ir Valstybė.com išmeta, ir prezentacija mano užsieninė, kažkoks straipsnis, dar kažkas. Ir ką?
Žinojimas ko nori, aišku, gerai. Kryptingai sieki tikslo. Vienas iš mano vasarinių gerbėjų tiksliai žinojo ko nori, susakė visus savo planus. Aš neturiu jokių planų. Anei didelių ambicijų. Bet tas manęs nedaro kažkokia socialine atmata. Mano kelias TOKS. Ir man čiki smile.gif
O talentas.. Duodu ranką nukirsti, kad visos mes jį turim. Aš, pvz, talentingai teplioju batikas, mano teta amžiais sako kad turėčiau savo meno praduotuvę atidaryti. Nea, nenoriu. Ir talentas su aplinkosauga mažai susijęs. Tiksliai net nežinau ką noriu pasakyti. Man univerkėj kalė į galvą - tai, kas tu esi, yra VERTINGA. Koks skirtumas ką turi ar ko neturi kiti. Tu esi tu. Ir psio. Vistiek žinojimas ir matymas kaip kam nors sekasi nieko iš esmės tavyje nekeičia. Tai kam galvoti apie tai? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(advoco @ 2007 12 07, 11:05)
Labą rytelį, pupytės  4u.gif

Labas pupyte.. kaip tavo žirniukas? laugh.gif

Drugeli, visiškai sutinku šiandien su tavim. Net neįdomu taip- nėra ko pasibara, padiskutuoja. Vakar tu man būtum pasakius, kad tai, kas tu esi, yra VERTINGA. Būčiau nepatikėjus ir kibus į diskusinius atlapus tongue.gif

Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 07, 10:54)
Drugeli, visiškai sutinku šiandien su tavim.

Sugadinai visą džiaugsmą dry.gif

Hm. Tai apie ką kalbam? Ai, aš irgi dabar gyvensiu kaip buožė - diedas vakar baldus savo susitempė į naujus namus, net išsižiojau - plazmos visokios, namų kinai, ten dar visokie gyvenime nematyti pričendalai, galvoju liuks, galės draugės man pavydėti laugh.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 06, 23:57)
Palyginau save su klasiokais, bendraamžiais draugais, pažįstamais.. Kiek žmonių tokio amžiaus yra ką nors nuveikę gero, naudingo, prasmingo. Viskas- einu apraudosiu savo tundriškumą ir bandysiu keistis lotuliukas.gif Parašiau ir spėk ar patikėjau.. Patikėjau, bet šypsena ironiška veide atsirado laugh.gif

QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 07, 10:55)
lotuliukas.gif Matyt aš labai "protingus" ir "patirties" kupinus postus žarstau, kad vyresnė pasirodžiau laugh.gif Aha. Liepos mėnesį man 25. Kviečiu visas į balių biggrin.gif Bus daug šampano ir torto tongue.gif Ir kad mane giliai įžeist Drugeliškų bajerių neužtektų.. laugh.gif Savo kelią myliu, nes jis mano- vienintelis, biškutį pokreivis, bet jis mano. Labai sutinku su išsakytomis tavo mintimis. Vakar apsireiškė vienas buvęs draugas jaunesnis pora metų, bet su stulbinamais pasiekimais, kuris savo apdovanojimais mane ir išvedė iš rikiuotės trumpam. Dabar viskas gerai.

Sveikos visu pirma smile.gif Kadangi aš aštuoneta prašmatnių metelių vyresnė, taip kad Drugeli, atsargiai su bajeriais tongue.gif kai su teta Bjūti kalbiesi lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Prisiminiau save 25-eriu... Labai gerai atsimenu 25 gimtadienį, kai atrodė, kad jėzau jėzau kokia senatvė doh.gif Ir ką, turėjau neištikimą diedą, vaiką, gyvenau provincijoje, dirbau absoliučiai neįdomų darbą, ir atrodė, kad daugiau gyvenime niekas ir nesikeis, nes kur tau, tokioj senatvėj doh.gif lotuliukas.gif Mano gyvenimas kardinaliai pasikeitė, kai buvau 27-erių.

Ir dar, galiu pasakyti, kad man neįdomūs tie žmonės, kurie jau 25-erių būna direktroriais, turi šeimas, krūva vaikų... Toks jausmas, kad jie skuba gyventi, praleidžia metus, kai galėtų mėgautis gyvenimu, daryti klaidas ir ieškoti savęs.

Žodžiu, pasakyti tuo klausimu turiu daug ką, bet neturiu kada smile.gif Bet esmę, manau, supratot.

Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 06, 22:58)
Nelabai pagaunu kampo? g.gif

Negi tikrai nesupratai, juk apie burundukus... verysad.gif

DG, o Banderesas tikrai vyriškai sporto halėje žiurėjo kašį, kaip supratau kašis pas ji šventas reikalas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 07, 12:54)
Labas pupyte.. kaip tavo žirniukas? laugh.gif

blush2.gif hihihi.gif
po darbo nuveža į paskaitas, po paskaitų veža namo, ryte atveža į darbą... flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(Bjuti @ 2007 12 07, 11:06)
Bet esmę, manau, supratot.

Supratom, teta Bjuti pioneer.gif Kad čia mes visos apie tą patį, GV jau sakė, ne diskusija, o grupinis monologas gaunasi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bjuti @ 2007 12 07, 12:06)
:
Žodžiu, pasakyti tuo klausimu turiu daug ką, bet neturiu kada smile.gif Bet esmę, manau, supratot.

Ačiū supratau 4u.gif man ir tuoj 25m. nieko gyvenime neturiu, bet po tavo žodžiu tuo didžiuojuosi. Aš Juk neskubu gyventi mirksiukas.gif
Atsakyti