Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime... [XXII dalis]

QUOTE(Bjuti @ 2007 12 07, 12:06)

Ir dar, galiu pasakyti, kad man neįdomūs tie žmonės, kurie jau 25-erių būna direktroriais, turi šeimas, krūva vaikų... Toks jausmas, kad jie skuba gyventi, praleidžia metus, kai galėtų mėgautis gyvenimu, daryti klaidas ir ieškoti savęs.

būtent drinks_cheers.gif
nors man dar nėr 25... lotuliukas.gif bet mąstau taip pat mirksiukas.gif
Atsakyti
Negaliu klausyti nuolatinio grupinio monologo- todėl paprieštaraut pabandysiu.

Ar kartais visi tie posakiai- neskubu gyventi, neįdomu 25 turėti viską ir t.t. nėra silpnybių maskavimas? Tarkim, juk storuliai guodžiasi posakiu gero žmogaus turi būti daug, suvytusios senmergės belaistydamos rūtas ašarom savo garbę kelia mintim, jog visi diedai kiaulės ir jie neverti manęs- galėčiau pavyzdžius tęst ir tęst.. Na bet esmė aiški tikriausiai.

QUOTE(populi @ 2007 12 07, 12:08)
Negi tikrai nesupratai, juk apie burundukus... verysad.gif

Supratau. Tik ne karto apie tuos burundukus.
Spustelėjau ant tavo nuorodos ir man prieš akis atsidarė nepadoraus turinio puslapis, kuriame pirmam plane blondinė su Ž dydžio papais. Nu, galvoju Populi juokauja subtiliai.. Bet pasirodo, kalta ne tu.. o virusais užkrėstas kompas.

irnesakyk.gif Smulkmena buvo filmuotis biggrin.gif

QUOTE(advoco @ 2007 12 07, 12:08)
po darbo nuveža į paskaitas, po paskaitų veža namo, ryte atveža į darbą...  flirt.gif

Kiba taksistą nusikabinai? laugh.gif
Faina...

QUOTE(*Drugelis @ 2007 12 07, 11:58)
Ai, aš irgi dabar gyvensiu kaip buožė ... plazmos visokios, namų kinai, ten dar visokie gyvenime nematyti pričendalai, galvoju liuks, galės draugės man pavydėti laugh.gif

Jau žinau- Maksimoje rėksiu truputėlį kitaip- "NOOOOOOriu vyro su pričendalais plazminiais" lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gimusi_vasarą: 07 gruodžio 2007 - 11:50
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 07, 13:35)
Kiba taksistą nusikabinai? laugh.gif

Statybininką laugh.gif ale visada randa laiko mane atvažiuoti nuvežti, kur man reikia... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(advoco @ 2007 12 07, 12:50)
Statybininką  laugh.gif  ale visada randa laiko mane atvažiuoti nuvežti, kur man reikia...  biggrin.gif

Kas čia per statybininkų manija? laugh.gif Tu, mažulis ax.gif
Atsakyti
nuomonės gali sutapti..
o apie nieko nepasiekimą, manau, per anksti kalbėti..ir pasiekia kiekvienas pagal savo galimybes..
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 07, 12:48)
Negaliu klausyti nuolatinio grupinio monologo- todėl paprieštaraut pabandysiu.

Ar kartais visi tie posakiai- neskubu gyventi, neįdomu 25 turėti viską ir t.t. nėra silpnybių maskavimas? Tarkim, juk storuliai guodžiasi posakiu gero žmogaus turi būti daug, suvytusios senmergės belaistydamos rūtas ašarom savo garbę kelia mintim, jog visi diedai kiaulės ir jie neverti manęs- galėčiau pavyzdžius tęst ir tęst.. Na bet esmė aiški tikriausiai.

Man 26 - eri. ir aš save graužiu, kad esu per mažai pasiekusi.
Atsakyti
Nukypom nuo meilės temos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 07, 12:48)

Supratau. Tik ne karto apie tuos burundukus.
Spustelėjau ant tavo nuorodos ir man prieš akis atsidarė nepadoraus turinio puslapis, kuriame pirmam plane blondinė su Ž dydžio papais. Nu, galvoju Populi juokauja subtiliai.. Bet pasirodo, kalta ne tu.. o virusais užkrėstas kompas.

irnesakyk.gif Smulkmena buvo filmuotis biggrin.gif

Ačiū Dievui, kad supratai, nes kai taip parašiai tai pasijaučiau labai nusišnekėjusi lotuliukas.gif O kai dariau tą įrašą taip krizenau ir jaučiausi tooookia sąmojinga tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 07, 13:48)
Nukypom nuo meilės temos ax.gif

Visos temos apie meilę.
Kodėl man skauda galvą? g.gif jau antrą dieną iš eilė. ne PMS schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 07, 14:12)
Kas čia per statybininkų manija? laugh.gif Tu, mažulis ax.gif

nu mes su Mažuliu iš Klp, tai čia gal koks virusas pas mumis? g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(advoco @ 2007 12 07, 14:25)
nu mes su Mažuliu iš Klp, tai čia gal koks virusas pas mumis?  g.gif  biggrin.gif

laugh.gif Kartu su Eglute Klaipėdos miestą užplūdo naujas neregėtas virusas smile.gif

---

Ei, moterija.. kokie planai savaitgaliui? Ką kur su kuo veiksit? Kas bus SM? Detaliai raportuoti prašyčiau.
Atsakyti
Koks pravalas darbe ivyko biggrin.gif biggrin.gif lotuliukas.gif
Visa diena laukiau kol ateis grazus berniukas, atnes kanceliarines prekes biggrin.gif Bet prasilenkem doh.gif Gryzau papietavusi, tai jis jau iseidinejo biggrin.gif Stabtelejom taip vienas pries kita, bet nebuvo apie ka kalbet..jis susimetes pasake, kad paliko prekes buhalterijoj ir greit nubego....Ir viskas! daugiau nebepamatysiu jo biggrin.gif doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(VILTE20 @ 2007 12 07, 14:38)
Ir viskas! daugiau nebepamatysiu jo biggrin.gif  doh.gif  lotuliukas.gif

Kada startuoji naujam darbe?
Atsakyti