Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime... [XXII dalis]

QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 07, 13:55)
Kada startuoji naujam darbe?

Treciadieni ax.gif Bijau... bet viskas bus gerai thumbup.gif thumbup.gif

Jau audziu minti kaip cia dar kazka uzsisakyti is kanceliarijos prekiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif Dar dvi dienas turiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(VILTE20 @ 2007 12 07, 14:57)
Jau audziu minti kaip cia dar kazka uzsisakyti is kanceliarijos prekiu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Dar dvi dienas turiu  biggrin.gif

Aišku, kad susitvarkysi ir viskas bus gerai mirksiukas.gif Tu juk visagalė Viltė biggrin.gif
Gudruole tu.. senais gerais laikais kai transporto firmoj dirbau ir kanceliarines atvežinėjo nuostabaus jumoro jausmo vyras užsakinėdavau laaaaabai mažais kiekiais visko biggrin.gif Vedęs jis buvo, pretenzijų vienas į kitą nereiškėm- na bet pakalbėt taip faina buvo. Galvok planą.. Jei jau su anglų prasisukai, tai čia no problems planą suaust biggrin.gif

Atsakyti
Sugalvosiu kazka ax.gif Nors cia tokia vaikiska uzgaida, bet dzin biggrin.gif Reikia ta berniuka dar pamatyt biggrin.gif
Atsakyti
Vilte biggrin.gif pralinksminai su kanceliariniu berniuku biggrin.gif

Kaip nyku darbe, nesugalvoju ką veikti. Yra pasiūlymas puošti ofisą, bet ne iki puošimo kažkaip. Reikia eiti parūkyti smoke.gif
Atsakyti
Jei reikia vadinasi reikia drinks_cheers.gif

Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 07, 15:33)
laugh.gif Kartu su Eglute Klaipėdos miestą užplūdo naujas neregėtas virusas smile.gif

---

Ei, moterija.. kokie planai savaitgaliui? Ką kur su kuo veiksit? Kas bus SM? Detaliai raportuoti prašyčiau.

statybinis virusas lotuliukas.gif

aš rašysiu ekologijai darbą ir sėdėsiu SM'e ax.gif
Atsakyti
QUOTE(advoco @ 2007 12 07, 14:29)
aš rašysiu ekologijai darbą ir sėdėsiu SM'e  ax.gif

Koks darbas ekologijai? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 07, 14:33)
---

Ei, moterija.. kokie planai savaitgaliui? Ką kur su kuo veiksit? Kas bus SM? Detaliai raportuoti prašyčiau.

O aš miegosiu miegosiu miegosiu............ ax.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Drugelis @ 2007 12 07, 16:37)
Koks darbas ekologijai?  bigsmile.gif

dar nežinau hihihi.gif tema laisva, tai dar neapsisprendžiau apie ką čia man rašyti... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Drugelis @ 2007 12 07, 15:24)
Kaip nyku darbe, nesugalvoju ką veikti.

Bet kokie perversmai pas tave. Tokia darboholikė buvai. Viešą prisipažinimą padarei, jog kenti nuo tos priklausomybės. Pasivaidendavai čia su kokia genialia mintim ir dingdavai... sad.gif Teužteko diedą susirasti ir jau nėr kas veikia, parūkymo pertraukėlės ir t.t. lotuliukas.gif Gal išvis į namų šeiminykes nori persikvalifikuoti? ax.gif
Atsakyti
Vilte, geras noras thumbup.gif pas mus kurjeris toks nieko atkeliauja vis, tai kviečiu kasdien biggrin.gif nu, bet man tikrai beveik kasdien reikia lotuliukas.gif

QUOTE(Dovyyyle @ 2007 12 07, 15:52)
O aš miegosiu miegosiu miegosiu............  ax.gif  ax.gif

aš vakar nulūžau 7..prabudau 9 val..mėginau kažką sm parašyt, bet kažkaip jaučiaus kaip lunatikuojanti...persirengiau ir šįryt tik pabudau blush2.gif bet visai kitas žmogus jaučiuos lotuliukas.gif nors dar būčiau miegojus ir miegojus bigsmile.gif

šiandien gal pavyks persitvarkyt kambariuką savo thumbup.gif laikykit kumsčius, kad niekas nepavestų ir būtų talka pas mane lotuliukas.gif
Atsakyti
Visoms fėjoms linkiu gražaus savaitgalio 4u.gif
Atsakyti