Nu va, nei vienos.... Taip norejau kazkam pasipasakoti, kokia man siandien slyksti diena

Darbe apturejau nerealiai sunku pokalbi su savo uzsienio valdzia... Ju norai neaprebiami, nenuspejami ir neisivaizduojami.... Sedziu, kaip slapiu maisu trenkta

Sumaniau paskambinti tam savo vadinamajam draugui (su kuriuo tipo, nuspendem likti draugais)... Galvoju, tai tas zmogus, su kuriuo bus galima tais klausimais pakalbeti - jis dirba panasioj srity, susiduria su panasiais dalykais... O jis pasake, kad dabar uzsiemes. Suprantu, kad cia normalu, kad taip buna. Bet galejo bent kiek dziaugsmo parodyti ir pasakyti, kad negali kalbeti dabar, kad perskambins ar kazkas panasaus.... Bet nieko. Pokalbis musu:
"tai tu uzsimes, netrukdysiu"
"gerai",
"tai iki"
"Iki"
Po to pamaniau, kad laikas paskambinti viniu kalejui. Zodziu, tas irgi - paklausiau, ar gali kalbeti. Taip, jis gali. Bet darbe. Susigalvojau reikala, paklausiau. Ne, jis nevaziuos. Tada pasakiau, kad noreciau i svecius ji pakviesti, nes vel pribrendo reikalu ir reikia jo su graztu. ok, paskambink, kai reikes. Sakau, kad reikia jau dabar. Ok, uzleksiu koki vakara... Tai gerai, ate.
Zodziu, rasau padrikai. Bet manau, mane suprantat

Suprantu, kad nebutinai turi vyrai krykstauti, kai as paskambinu.. Bet siandien tokia slyksti diena, taip norejosi, kad kazkam mano skambutis buti svarbus

ZInau, kad cia tik sios dienos nuotaika.
Varysiu i miesta juodos sukneles ieskoti

Gal pageres