Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime... [XXII dalis]

Nu va, nei vienos.... Taip norejau kazkam pasipasakoti, kokia man siandien slyksti diena doh.gif Darbe apturejau nerealiai sunku pokalbi su savo uzsienio valdzia... Ju norai neaprebiami, nenuspejami ir neisivaizduojami.... Sedziu, kaip slapiu maisu trenkta doh.gif Sumaniau paskambinti tam savo vadinamajam draugui (su kuriuo tipo, nuspendem likti draugais)... Galvoju, tai tas zmogus, su kuriuo bus galima tais klausimais pakalbeti - jis dirba panasioj srity, susiduria su panasiais dalykais... O jis pasake, kad dabar uzsiemes. Suprantu, kad cia normalu, kad taip buna. Bet galejo bent kiek dziaugsmo parodyti ir pasakyti, kad negali kalbeti dabar, kad perskambins ar kazkas panasaus.... Bet nieko. Pokalbis musu:
"tai tu uzsimes, netrukdysiu"
"gerai",
"tai iki"
"Iki"

Po to pamaniau, kad laikas paskambinti viniu kalejui. Zodziu, tas irgi - paklausiau, ar gali kalbeti. Taip, jis gali. Bet darbe. Susigalvojau reikala, paklausiau. Ne, jis nevaziuos. Tada pasakiau, kad noreciau i svecius ji pakviesti, nes vel pribrendo reikalu ir reikia jo su graztu. ok, paskambink, kai reikes. Sakau, kad reikia jau dabar. Ok, uzleksiu koki vakara... Tai gerai, ate.

Zodziu, rasau padrikai. Bet manau, mane suprantat smile.gif Suprantu, kad nebutinai turi vyrai krykstauti, kai as paskambinu.. Bet siandien tokia slyksti diena, taip norejosi, kad kazkam mano skambutis buti svarbus verysad.gif ZInau, kad cia tik sios dienos nuotaika.

Varysiu i miesta juodos sukneles ieskoti smile.gif Gal pageres wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Bjuti @ 2007 12 07, 14:55)

pasiulyciau man pasukt-tikrai apsidziaugciau,ale skambutis iseitu brangus lb hihihi.gif
nieko,pamatysi kaip patys skambins paskui mirksiukas.gif biggrin.gif
o man kita beda-nebenoriu su niekuo tel kalbet-kartais dienu dienas specialaiai ragelio nekeliu ar tel isjungta laukau(tipo nepasikraunu) blush2.gif nu uzplaukia man doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Bjuti, mes čia... friends.gif

sunki diena, bet ji baigiasi.. imk balioną 4u.gif
taip , keliauk suknelės - prasiblaškysi smile.gif lauksim labai įspūdžių smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Monikuteee @ 2007 12 07, 18:03)
o man kita beda-nebenoriu su niekuo tel kalbet-kartais dienu dienas specialaiai ragelio nekeliu ar tel isjungta laukau(tipo nepasikraunu) blush2.gif nu uzplaukia man doh.gif  lotuliukas.gif

o aš šiandien norėčiau ausų kamštukų..
Atsakyti
nu blyn, net draugei paskambinau, ir ta sako, oj, draugas skambina kita linija, turiu atsiliepti doh.gif Nu kazkokia negalejimo su manim kalbeti diena smile.gif Darosi jau juokinga blink.gif

Aciu CrazySun, MOnikutee smile.gif Smagu zinoti, kad nors kas ant sio svieto mane supranta blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bjuti: 07 gruodžio 2007 - 17:09
Labas bigsmile.gif
Pagaliau baigėsi laaaaabai ilga savaitė. Jei tokiais tempais toliau, numatytu laiku tikrai grįžčiau į Lietuvą uždirbusi visus pasaulio pinigus, bet greičiau jau po mėnesio mane išvežtų pas mamą gydytis lotuliukas.gif
Vakar šiek tiek mėginau paskaityti ką parašėt, bet tik porą puslapiukų spėjau įveikti.
Aš norėjau šokti ant stalų.
Buvau soliariume vietiniam. Siaubas lotuliukas.gif
Užsirašiau sportuoti. Pirmadienį manęs laukia treneris ir skirs man asmeniškai treniruotę ax.gif jau laukiu smile.gif
Va, dabar eisiu išsipliuškensiu gerai vonioj, po to arba užmigsiu ir miegosiu visą dieną už visą savaitę, arba sėsiu čia ir sąžiningai viską skaitysiu. Gaila, kad kompo negalima nusinešti į vonią laugh.gif

Bjuti, nepergyvenk, būna dienų kaip tyčia wink.gif
Atsakyti
Bjuti, gali man paskmbint bigsmile.gif kaip Monikuteee pametėjo mintį biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(CrazySun @ 2007 12 07, 15:06)

o aš šiandien norėčiau ausų kamštukų..

o as pabut nematoma rolleyes.gif biggrin.gif
heneriete-kur tu,jei nepaslaptis? blush2.gif
Atsakyti
Ne paslaptis, Airijoj aš smile.gif
Jau pašilo mano vanduo, eisiu tuoj ax.gif
Kažin galima eterinį aliejų pilti į vonią? Galima, ane? rolleyes.gif noriu pamėginti.
Aš turiu šiandien visą vakarą laisvą!!!!!! laugh.gif Negaliu dar tuo patikėti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(haneriete @ 2007 12 07, 15:28)
Ne paslaptis, Airijoj aš  smile.gif
Jau pašilo mano vanduo, eisiu tuoj  ax.gif
Kažin galima eterinį aliejų pilti į vonią? Galima, ane?  rolleyes.gif  noriu pamėginti.
Aš turiu šiandien visą vakarą laisvą!!!!!!  laugh.gif Negaliu dar tuo patikėti  biggrin.gif

aiskutis biggrin.gif keliauju ir as i dusa kol mazius snaudzia rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(CrazySun @ 2007 12 07, 18:12)
Bjuti, gali man paskmbint  bigsmile.gif  kaip Monikuteee pametėjo mintį  biggrin.gif

Ačiū už pasiūlymą smile.gif Bet nusprendziau eiti ir užsiimti pirkimo terapija smile.gif Vakar pervedė atlyginimą, tai reikia save palepinti kuo nors neplanuotu wink.gif

Tureciau vakare prisijungti, nes nesuosi kompa namo.

IKi, Fėjos smile.gif
Atsakyti
Groži, mergaite.. Labai miela man esi ir nenoriu, kad blogai jaustumeisi console.gif
Linkiu išsirinkti pačią gražiausią suknelę biggrin.gif Ir žinok, žmonės tikrai gali neturėti laiko ax.gif

QUOTE(haneriete @ 2007 12 07, 18:28)
Aš turiu šiandien visą vakarą laisvą!!!!!!  laugh.gif Negaliu dar tuo patikėti  biggrin.gif

Sveikinu su laisvu vakaru laugh.gif Pailsėk eterinėj vonioj ir būk rami visų pinigų niekada neuždirbsi tongue.gif Paguodžiau ane? laugh.gif Ko taip gražintis paskutiniu metu sumanei? Soliariumas, asmeninis treneris.. ax.gif
Labai senai tave čia mačiau friends.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gimusi_vasarą: 07 gruodžio 2007 - 17:57
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 12 07, 18:55)
Ko taip gražintis paskutiniu metu sumanei? Soliariumas, asmeninis treneris.. ax.gif

Pasisvėriau vakar. Aš nujaučiau ką tos bjaurybės parodys, tai vis ir nesisverdavau. Vakar kažkodėl nesusilaikiau ir užlipau. Nereikėjo to daryti schmoll.gif aš mačiau veidrody, kad vaizdas nebe tas, bet vis tikėjau, kad veidrodžiai meluoja laugh.gif pasirodo, ne. Tai šiandien be jokių kulniavau į sporto klubą, paklojau pinigus ir va... Baisu.
O soliariumas tai... ax.gif reikia smile.gif aš Lietuvoj tokia gan soliariuminė mergaitė buvau blush2.gif o dabar jau darausi į normalų baltą žmogų panaši, tai siubas lotuliukas.gif
Visą šią savaitę dirbau už du. Po kokias 16 valandų per dieną. Aš galvojau, kad aš stipri, kas tos 16 valandų biggrin.gif bet vakar jau atsikėliau drebančiom rankom lotuliukas.gif nieko, šiandien, kai pasakė: You can go home, įgavau antrą kvėpimą ir išlėkiau kaip ant sparnų lotuliukas.gif
Reikia perskaityti viską, ką praleidau, bet, manau, dabar lovą rinksiuos wink.gif
Aš, GV, tavęs irgi pasiilgau lotuliukas.gif
Atsakyti