Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime... [XXII dalis]

Kur visos pradinge?

GV,KUR TUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dolce&gabanna: 03 gruodžio 2007 - 20:48
QUOTE(Bjuti @ 2007 12 03, 19:31)
Jums rašo beveik negyvas Grožis (pradedu kalbėti GV maniera  g.gif )...

GV, labai negražiai išsireiškei apie mažus vaikus, net biški supykau, bet nusprendžiau viską nurašyti ant tavo dienų ir naktų.  blink.gif

Kaip manot, ar gali ateiti tobulinti anglų kalbos koks vienišas svajonių vyras?  ax.gif 

GV maniera? unsure.gif

Vaikų nemėgstu ir jų nenoriu, kada nors vieną kaip pareigą tėvynei pasidarysiu, bet tik tiek. Pyk nepykus kitaip apie juos negaliu. Geriau tada išvis tylėsiu tongue.gif

Į kursus eik- būna ten gražių vyrų. Pati buvau, savom akim regėjau biggrin.gif Tik neteko paragauti, ne tai galvoj buvo smile.gif

QUOTE(abzoryte @ 2007 12 03, 19:55)
Meilę pats jau pradedi kviestis smile.gif
P.S. Mėlynakis išėjo į Bryan Adams koncertą cry.gif

Tai po paraliais nebesuprantu kaip tą meilę kviestis ax.gif
Verki, kad tavęs kartu nepasiėmė?

QUOTE(populi @ 2007 12 03, 20:14)
Paskambino. Susitinkam 20val. kava ir kinas  bigsmile.gif

Niekad nepamiršiu kaip tu pripumpus alaus naktį pykai ant savo storos šiknos ir sakei, kad blogi draugai.. Tai pasirodo kažkam ir ta šikna tiko ir draugai geri pasidarė tongue.gif

QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 12 03, 21:46)
GV,KUR TUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Buvau draugiškai su senuku prie eglutės Vilniuje, paskui bažnyčioj ir galų gale karšto vyno smile.gif Pasibaisėjau eglute (šalta, negyva, nejauki).
Atsakyti
GV, gal kad sniego nera, del to nyku, mano kaime atveze egle be zaisliuku ir lempuciu stovi, nu ziauru...
Jauciu, bendravarde, kad isimylejusi esi...kazkokia ramesne....
wub.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 12 03, 22:38)
GV, gal  kad sniego nera, del to nyku, mano kaime atveze egle be zaisliuku ir lempuciu stovi, nu ziauru...
Jauciu, bendravarde, kad isimylejusi esi...kazkokia ramesne....
wub.gif  rolleyes.gif

Ne tai, kad sniego nėra... Atrodo ta eglė kaip šaltai- spindi kaip metalas. Man nepatiko. Tai gal dar papuoš eglę tavo kaimas? g.gif Nejau pliką ir laikys?

Neįsimylėjus... Kai buvau įsimylėjus skraidžiau- čia forume klykavau, kiekvieną dieną puikiai be pastangų atrodžiau, sekėsi.. Man reikia dėmėsio, meilės, veiksmo, darbo- tada aš laiminga, galiu kalnus verti, šėlioti. Dabar man nesiseka- meilės nėra, darbas zanūdnas, akys neblizga. Savo blogom emocijom atstumiu artimus draugus.. Vienu žodžiu, šudas ax.gif Man reikia meilės, kad ir be atsako, reikia mūzos.. tada GV atgytų- taptų gražuolę blizgančiom akim ir pasidarytų nerealą karjerą. Emocijos valdo mane.

Atsakyti
as tai spindziu kai sulaukiu demesio...man irgi reikia meiles,rupinimosi..deja kazkokia karma matyt man kazkas uzdejo, kad nesutinku to vienintelio...

O ka senukas nezavi taves??

Crazysun kas gero pas tave?
Atsakyti
ir man trūksta..tikriausiai visom..bet aš jau pamiršau, kada sulaukiau tikrai dėmesio..malonaus..kai bent šiek tiek reikalinga pasijauti..visad jaučiu, kad gaunu tik "išsireikalavus"..
pagalvojau šiandien..daug žmonių, kurių man baisiai trūktų yra..o kaži kam manęs trūktų..apart šeimos ir jūsų..

sorrius, už tokias mintis..bet negaliu nepasakyt..
kažkoks sunkus laikotarpis..gerai tik tada, kai save apgaudinėju, kad viskas gerai..

žinau, bus geriau..bet dabar tuo netikiu..
Atsakyti
[quote=CrazySun,2007 12 03, 23:16]
ir man trūksta..tikriausiai visom..bet aš jau pamiršau, kada sulaukiau tikrai dėmesio..malonaus..kai bent šiek tiek reikalinga pasijauti..visad jaučiu, kad gaunu tik "išsireikalavus"..
pagalvojau šiandien..daug žmonių, kurių man baisiai trūktų yra..o kaži kam manęs trūktų..apart šeimos ir jūsų..

Wiskas gerai, nereikia atsiprasynet...tai normalu juk zmones esam, viena diena geriau, kita sunkiau...tai normalu...Manau esi, daug kam reikalinga, man bent jau tai visos cia svarbios ir reikalingos....Gal oras toks, gal sventine depresija...As irgi darausi daug kam apatiska...liudna..Reikia vyro nieko nebus!!!!Tik to, kurio man reikia, dar nesutikau doh.gif o gal atstumiau.... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dolce&gabanna: 03 gruodžio 2007 - 22:23
Dolce, matau, kad keistos nuotaikos šįvakar..
taip nenoriu liūdėt ir tų neigiamų emocijų..bet..bliamba..neišeina..
net su mergaitėm kai susitikus buvau, negalėjau gera nuotaika pasidalint doh.gif

aš jau nebežinau, kas man gali padėt..per silpna padėti sau..
Atsakyti
QUOTE(CrazySun @ 2007 12 03, 23:26)
Dolce, matau, kad keistos nuotaikos šįvakar..
taip nenoriu liūdėt ir tų neigiamų emocijų..bet..bliamba..neišeina..
net su mergaitėm kai susitikus buvau, negalėjau gera nuotaika pasidalint  doh.gif

aš jau nebežinau, kas man gali padėt..per silpna padėti sau..

Tu nesi silpna, tiesiog tai tik silpnumo akimirkos, reikia suimt save i rankas ir eiti toliau...Gal vitaminai kokie padetu??

Neziurit nusivylusiu namu seimininkiu???Ot moterys.. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 12 03, 23:29)
Tu nesi silpna, tiesiog tai tik silpnumo akimirkos, reikia suimt save i rankas ir eiti toliau...Gal vitaminai kokie padetu??

Neziurit nusivylusiu namu seimininkiu???Ot moterys.. mirksiukas.gif

kaip nors, kaip visada..

žiūriu šeimininkes cool.gif
Atsakyti
Crazysun, tai kas siuo metu taip vargina ir siplnina???pasipasakok......
Atsakyti
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 12 03, 23:01)
O ka senukas nezavi taves??

QUOTE(CrazySun @ 2007 12 03, 23:16)
žinau, bus geriau..bet dabar tuo netikiu..

Jaučiuosi taip pat, todėl labai Jus abi suprantu... Kokia bebūtum stipri pavargsti nuolat šypsotis, skleist gerą energiją.

Senukas.. mes kaip ir išsiskyrę. Bet jis sako,kad myli, nori ir gali smile.gif aš pavargau nuo nuolatinių kivirčų nors ir juoko formoj.. ir dar tas amžius g.gif
Atsakyti