Skaitau kaikuriuos "Izaurų" postus ir net pikta

Pačios ant galvos užsileidot juk
Mes su vyru prieš vedybas gyvenome kartu. Jau tada natūraliai gavosi, kad dalinomės darbus.
Dabar kai sėdžiu namie su vaiku, gaminu aš. Bet tai ne prievolė, gaminti mėgstu

Jei vyras gryžęs namo neranda vakarienės, nedaro tragedijos. Dažnai dar jam prieš pareinant paskambinu, kad nupirktų pakeliui kokią pica ar dar ką skanaus

Jei būna jėgų, pats pagamina. Šiaip dažniausiai maistą gaminu, taip taupiau, be to man patinka

Savaitgaliai vyro šedevrų metas
Namus tvarkau (grindis siurbliuoju) kas antrą dieną, plaunu 1 kartą į savaitę (su specialia šluota kur nereikia rankų šlapintis ir purvintis). Dulkes valome retai, kokį kartą į mėnesį
Skalbykla JO DARBAS. Tai tikrai labai sunkus darbas kai nėra skalbimo mašinos namuose. Kaupiame rūbus kol prisirenka didžiuliai maišai (tinginiai mudu

) Aš jų pati nenutempčiau iki skalbyklos. Tad jis tuo užsiima, pats viską išrūšiuoja ir parneša man sulansktytus. Kartais paskambina iš skalbiankės nustatęs vargšelio balsą, kad tingi lankstyti

Man lieka sudėlioti viską į vietas. Nieko nelyginu.
Žodžiu visko būna ... pasitaiko ir piktumų, pvz. vakar. Žiūriu filmą, jis prie kompo sėdi. Man liko 5 minutes iki filmo pabaigos kai dukra pradėjo verkti. Vyras nė nesureagavo, tai baisiai pikta ant jo nuėjau pas dukrą. Parėjusi pasakiau jam viską ką galvoju.
Vakarais po darbo vyras pavakarieniauja ir tada kiek gali užsiima su vaiku. Jo darbas labai sunkus, pareina pavargęs, bet vaikui laiko skiria

Kartais daugiau, kartais mažiau, bet aš jį suprantu.
Savaitgaliais man laisvė. Dažnai ryte išeinu ir pareinu kai dukra jau miega

Moka jis ir maistelį jai paruošti ir sauskelnes pakeisti, maudyti, dantukus valyti, į lauką išvesti ir tt.
Kiekvieną vakarą yra jo pareiga nuprausti ir paruošti vaiką miegui. Tada jau mano eilė migdyti.
Negalvokite, kad jis čia iš karto toks rūpestingas tapo. Nors uošvenei galiu didelį AČIŪ pasakyti, kad užaugino jį tvarkingą ir mokantį gaminį.
Vaiką jam pradėjau palikinėti nuo labai anksti, pradžiai porai valadnų, vėliau vis ilgiau. Pratinosi palaipsniui. Buvo visko ... ir pamiršęs sauskelnes pakeisti (vaikas sušuto) ir pamiršęs gerti duoti visą dieną ir tt. Bet manęs tai neišgazdino. Jokių problemų dabar nebelikę
Labiausiai mane nervina, kad jis nemėgsta pirkti maisto. Turiu galvoje didelius užpirkimus. Išsprendžiau šią problemą savaip. Nuperku viską pati, o parneša parduotuvės darbuotojas už arbatpinigius. Bet šiaip vyras nulekia į kioskeli pirmame aukšte ir 12 nakties jei reikia
Periodiškai būna ir nesusipratimų, tada susibarame, išsiaiškiname kame reikalas ir vėl gerai . Nevaržau savęs jokiais grafikais, darau viską kaip pavyksta ir pagal nuotaiką
Kadangi auklė pas mus retenybė, tai linksmintis einame atskirai. 1 kartą buvom išėję kartu

Bet nematau bėdos jei į vieną baliu nueina jis vienas, į kitą aš viena.
Žodžiu stengiamės nuolaidžiauti vienas kitam ir ieškoti kompromisų, vat
I'm not rude, I just speak what everyone else hasn't the balls to say.