Įkraunama...
Įkraunama...

Aš jaučiuosi tarnaite šeimoje

Kiekviena šeima ir jos nariai randa savo aukso vidurėlį...
O, kaip mano anyta sako, moteris turi būti ir lape , ir kate biggrin.gif

na, aš jums anekdočiuką įmesiu:

Ateina vyras pas dievą ir sako:
-Dieve, aš visą dieną - nuo ryto iki vakaro- sunkiai pachalinu, išlaikau šeimą, vakare grįžtu- pavalgau ir į lovą, ten dar žmoną pamylėti reikia...pamiegu kiek- ir vėl rytas, keltis į darbą...O žmona- visą dieną namie sėdi, nieko neveikia... Dieve, nusibodo man taip gyventi... Klausyk, sukeisk tu mane su žmona...
Dievas ir sukeitė...
Kitą rytą vyras, moterimi pakeistas, atsikelia, padaro vyrui (buvusiai žmonai) pusryčius, išleidžia į darbą, kelia vaikus, valgydina, veda į mokyklą,eina į parduotuvę, grįžusi sutvarko kambarius, nuvalo langus, išlygina rūbus, prašluosto grindis, paruošia pietus, parsiveda vaikus, valgydina, padeda ruošti pamokas, ruošia vakarienę, suguldo vaikus, paduoda vakarienę grįžusiam vyrui, suplauna indus, prisiskuta bulvių rytdienai, sudeda vaikams rūbelius ir priešpiečius, vėlai vakare ateina į lovaą- ten vyras nori pasimylėti...Paskui krenta ir užmiega...
Ryte vėl eina pas dievą:
-Nu na čiort- jau geriau į darbą eiti- dieve, gal atkeisk atgal?
Dievas:
-Mielai atkeisčiau, bet dabar negaliu- nebent už 9 mėn., nes pastojai šianakt... biggrin.gif
Atsakyti
Pries pora dienu jauciaus TOOOKIA NELAIMINGA cry.gif TOOOKIA NAMU TARNAITEEEE cry.gif cry.gif jau galvojau kaip parasysiu,kaip pasiskusiu verysad.gif Bet...galvoju...pirma paskaitysiu...Na zinot merginos,tikra psichologine konsultacija uz dyka!Pora vakaru pasedejau prie kompo,na ir kas kad indai liko po vakarienes neisplauti,isploviau juos ryte,bet toks relaksas!Ir visos jus teisios!ZMOGUS YRA LAIMINGAS TIEK KIEK NORI PATS BUT LAIMINGAS.Svarbiausia neprievartaut saves,o kai darba darai su meile ir uzsidegimu tada mintis apie tarnaites pareigas i galva neateina.Kas link mamu suneliu,taip pas mane vyras irgi toks...Pasiuntu kartais,kartais paimu ir padarau,bet gana daznai pagalvoju:auginu du sunus!Oi kaip nenoreciau,kad mano marcios galvoje suktusi tokios mintys kokios dabar sukasi manojoje verysad.gif Todel ir stengiuos savo vyresneli visko ismokinti ,mat mazylis dar per mazas tokioms studijoms. Manau kartu gyventi ir sugyventi yra menas.O savimi pasirupinti turi moket kiekvienas,ir visai nesvarbu ar jis vyras ar moteris.Tai,kad skalbti,lyginti,plauti indus ir t.t. turi zmona-tai jau seniai atgyventa.Skaitinedama jusu mintis,kazkurios forumietes zinuteje perskaiciau tokius zodzius: TAI KA GALVOJI APIE SAVE PATS,YRA KUR KAS SVARBIAU NEGU TAI,KA APIE TAVE GALVOJA KITI (SENEKA) As tuos zodzius "atprintinau",ir prie saldytuvo dureliu prisegiau...Terapija...Kaip galvosi apie save,toks busi ir kitu akyse.. tongue.gif " ISSIVERCIAU"
Atsakyti
Gera žmona yra ta, kurią vyras myli ir, kuri myli savo vyrą smile.gif Tokia jam visokia gera smile.gif Šiaip pastebėjau, kad maniškis daugiau apie mane trypinėja, negu aš apie jį, aš kažkaip silpnesnė...gležnesnė....na dar tokia anokia smile.gif Aš jam nugarytę kartais pakąsau biggrin.gif Gerutis toks, kai nesiožiuoja, avinukas gi tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(lincux @ 2005 07 27, 13:35)
Pries pora dienu jauciaus TOOOKIA NELAIMINGA  cry.gif  TOOOKIA NAMU TARNAITEEEE  cry.gif  cry.gif jau galvojau kaip parasysiu,kaip pasiskusiu  verysad.gif  Bet...galvoju...pirma paskaitysiu...Na zinot merginos,tikra psichologine konsultacija uz dyka!Pora vakaru pasedejau prie kompo,na ir kas kad indai liko po vakarienes neisplauti,isploviau juos ryte,bet toks relaksas!Ir visos jus teisios!ZMOGUS YRA LAIMINGAS TIEK KIEK NORI PATS BUT LAIMINGAS.Svarbiausia neprievartaut saves,o kai darba darai su meile ir uzsidegimu tada mintis apie tarnaites pareigas i galva neateina.Kas link mamu suneliu,taip pas mane vyras irgi toks...Pasiuntu kartais,kartais paimu ir padarau,bet gana daznai pagalvoju:auginu du sunus!Oi kaip nenoreciau,kad mano marcios galvoje suktusi tokios mintys kokios dabar sukasi manojoje verysad.gif Todel ir stengiuos savo vyresneli visko ismokinti ,mat mazylis dar per mazas tokioms studijoms. Manau kartu gyventi ir sugyventi yra menas.O savimi pasirupinti turi moket kiekvienas,ir visai nesvarbu ar jis vyras ar moteris.Tai,kad skalbti,lyginti,plauti indus ir t.t. turi zmona-tai jau seniai atgyventa.Skaitinedama jusu mintis,kazkurios forumietes zinuteje perskaiciau tokius zodzius: TAI KA GALVOJI APIE SAVE PATS,YRA KUR KAS SVARBIAU NEGU TAI,KA APIE TAVE GALVOJA KITI (SENEKA) As tuos zodzius "atprintinau",ir prie saldytuvo dureliu prisegiau...Terapija...Kaip galvosi apie save,toks busi ir kitu akyse.. tongue.gif " ISSIVERCIAU"

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Gal kas žino, kaip temos autorei dabar sekasi??? g.gif
Atsakyti
Kaip man sekasi...blogai cry.gif Skiriames. Viskas tuom ir baigesi....dukryte liks be tevo, as be vyro. Busiu viena ir niekam netarnausiu... Ar taip, ar kitaip vaiku rupinausi viena, daznai pas mane ji serga, vyrui uzkniso rutina, pradejo ieskoti progu su draugais pasibuti, pora kart buvo issiruoses su nakvyne, tik su asarom atkalbejau...nesupranta jis, kad normaliose seimose taip nieks nedaro.
Nesupranta, kad serganti vaika reikia slaugyti abiems tevams...vienai labai sunku. Jis man sako, kad as egoiste, kad neleidziu jam su draugais iki ezero palekt, atsipalaiduot, pailset...o kada as pailsesiu. Man didziausias poilsis butu su seima isvykti i gamta, su seima praleisti popiete namuose...o jis nori atskirai.

Zodziu nepavyko man jo pakeisti...tik dar labiau paastrinau musu ir taip prastus santykius cry.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Missy: 30 liepos 2005 - 13:23

Nu neiko sau g.gif .Pala,pala,o taves rutina neuzkniso?Nejau tik vyrus ji is proto varo?Ar jis sito nesupranta?Siaip tai vyrai kartais megsta i pvz. zvejyba isvaziuoti...naktine...Zinok,taip buna ir tikrai normaliose seimose.Bet niekas gi netrukdo ir moteriskai kompanijai vakaruske pasidaryt.O pas ji draugai ka be vaiku ir zmonu?Jei jie su jom-kodel tu i gamta nevaziuoji?Ne tu ne egoiste,bet jei nepradesi rupintis savimi pati-zinok nieks nepasirupins.Ir dar noriu pasakyt,juk ne tam sueina zmones kartu gyventi,kad vienas kita keistu.Megink graziai,be rekimu,isterijos ir barniu.Vadovauti vyrams reikia taip,kad jie nesuprastu jog jiems nurodineji.Zinau tai be galo sunku,bet pasistengt del to verta,rezultatai tikrai bus.Pamazu,palengva,pamatysi jis prades kitaip elgtis.Sekmes tau,tik neskubek,gal jam tiesiog sunku susitaikyti su demesio stoka kai atsirado vaikelis?Pamegink su juo pasikalbeti.Man sunkiomis musu seimai dienomis labai padedavo laiskai.Taip,kadangi mums diskutuoti sunkiai sekas,as savo vyrui rasau laiskus biggrin.gif ramiai isdestau viska rastu.Jis paskaito,o tada jau kalbam.Konflikto tikimybe lygi nuliui. rolleyes.gif
Atsakyti
Maniskiui laiskai- bobu ismislas doh.gif Jis skaito kas antra zodi ir vistiek jauciasi teisus schmoll.gif

Teisingai tu rasai, kad tuokiausi as ne tam, kad viena sau gastroliuociau, kai namie dukryte serga, ir ne tam, kad ieskociau nuolat kur is namu iseiti, pasilinksminti. As istiesu truputi atbukau, net nenoriu eit kazkur baliavot...juk nakti keliuosi po 2-3 kartus(mazoji vis dar valgo naktimis doh.gif ), o diena ir taip yra ka veikti uzuot vaikstineti su draugemis. Nesakau, iseinu: 2-3 val. dienos metu...bet tik su vaiku.
Atsakyti
QUOTE(Missy @ 2005 07 30, 11:22)
Jis man sako, kad as egoiste, kad neleidziu jam su draugais iki ezero palekt, atsipalaiduot, pailset...o kada as pailsesiu. Man didziausias poilsis butu su seima isvykti i gamta, su seima praleisti popiete namuose...o jis nori atskirai.

Zodziu nepavyko man jo pakeisti...tik dar labiau paastrinau musu ir taip prastus santykius cry.gif

Iš savo patirties sakau, kad dar santykius galite ir sustiprinti, bet yra vienas bet..kiek pati sugebėsi nugalėti savo jau esantį nusivylimą vyru rolleyes.gif Atsiprašau, kad paryškinau citatą, bet tai lyg ir mano mintys, lyg ir mano šeima..Būsim forume dvi "tokios" biggrin.gif Mes neišsiskyrėm, bet ta "skyrybų nuotaika" mane įkalino.
Atsakyti
Teisingai tu rasai, kad tuokiausi as ne tam, kad viena sau gastroliuociau, kai namie dukryte serga, ir ne tam, kad ieskociau nuolat kur is namu iseiti, pasilinksminti. As istiesu truputi atbukau, net nenoriu eit kazkur baliavot...juk nakti keliuosi po 2-3 kartus(mazoji vis dar valgo naktimis ), o diena ir taip yra ka veikti uzuot vaikstineti su draugemis.

As turbut neaiskiai isdesciau savo mintis.Zinoma kai mazyle serga,mama reikalingiausia buti salia jos.Bet gi ne visada ji serga.Ir nebutinai is namu reikia iseit vien baliavot,kiek visokiu pramogu be baliu yra.Man buvo didele pramoga iseit pasivaiksciot,vakare,lijo,pute vejas,o man buvo taip smagu.Patikek!As zinau,kad kiekviena turim ka veikti namuose visa diena,dar kartais ir dienos neuztektu... unsure.gif Bet tu juk ne robotas,nors ir pas juos "batareikos" seda.Tu issikrovei,moraliskai,fiziskai,psichologiskai ir dar visaip kitaip. cry.gif Tiesiog baisiai pavargai.Neuzsidaryk namuose,bus dar blogiau.Nebijok palikt dukrytes teciui,nenoriu galvot kad jis toks despotas ir jos nepriziures.Gal nebus toks geras ir pavyzdingas kaip tu,bet su laiku ismoks.Gal netoli namu yra parkas,nors pusvalandziui,atpalaiduok rankas ir nugara,ikvepk gryno oro,nusisypsok ....Gal tave nervins kad taip rasau,bet patikek buvau ir as tokiam voratinkly,gal mazesniam,gal silpnesniam,bet as is jo istrukau.Buvo sunku.Tikrai sunku.Sunkiausia buvo susitarti su savimi ir itikinti save,kad as galiu,kad turiu,kad pagaliau privalau pailseti.Labai greit namiskiai pripranta but apsokineti,aptupineti...nepamirsk saves,nes jei pati pamirsi,kitiems atrodys kad taip ir turi but.Jeigu nepakeisi savo mastymo,visada atrasi kam galetum dar tarnaut.. mirksiukas.gif Pradek pamazu (kardinalus pokyciai daznai isaukia sumaisti),prasvieses tavo mintys,atsiras sypsena veide.Pagalvok apie mazyle,ar jai gera matyt liudna mamyte?Turbut ir jai sirduke skauda. verysad.gif Sekmes.Svarbiausia pasitikek savimi rolleyes.gif Jeigu dar rusena tarp jusu meile,nors ir maza ugnele,visada galima ipusti liepsna. biggrin.gif
Atsakyti
Vyro nepakeisi, ir kuo daugiau mėginsi, tuo stipresnį pasipriešinimą jausi, viena išeitis yra, jeigu savo idejas žmona sugebėtų pateikti taip lyg tai būtų pačio vyro idėjos....o šiaip aš suprantu, kai pastovi konfrontacija, žmona dažnai verkia, be nuotaikos, vyrą tai dar labiau erzina, kaip užburtas ratas, bet gi reikia kažkur rasti išeitį..atsprities tškas ūtų jausmai vienas kitam...jeigu jie dar išlikę, šansų tikrai yra... wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Euforija: 31 liepos 2005 - 09:48
Na o as siandien pasiemiau laisvadieni namuose ax.gif Dukra dar miega,o as anksti atsikeliau,pasidariau kompotus ir dabar rami. Valgyt padaryta vakar. Tereikia pasisildyti.. Na ir ka ilindau i supermama ir skaitau viska is eiles drinks_cheers.gif Kaifas biggrin.gif
Atsipalaidavus pilnai... O ryt vel i darba mad.gif
Atsakyti