Įkraunama...
Įkraunama...

Aš jaučiuosi tarnaite šeimoje

Daugelis moterų turi tokius grafikus , kaip temos autorė, bet ne visos jaučiasi tarnaitėmis, gal po truputį reik įjungti vyrą į šeimos gyvenimą, pagalbą, na palengva palengva, gražiuoju, šiukštu ne piktuoju, ir mešką galima išmokyti šokti. mirksiukas.gif
Atsakyti
Man tai keista tokius pasisakymus kalbėti. jei jau tokia situacija (kad tarnaite jaučiatės), tai reik pasišnekėti su vyru. jei atsako, akd atseit tu man alaus neparneši, su draugėm visą laiką leidi - ypač jei taip nėra - meskit lauk tokį vyrą. Aha? nesinori matyt, kas pinigus parneš ir pan... Taigi, gal iš tiesų visai gerai toj namų šeiminkinės situacijoje?

O kad darbų daug, tai taip tikrai neturi būti. nesąmonė. Juk šiais laikais ir skalbimo mašinos, ir indaplovės ir net produktai pusiau paruošti, ir indai tokie, kad per 15 min. jau pietūs garuoja. Manau, kad yra taip - psichologiškai moterys-namų šeiminkės nori būti naudingos ir reikalingos, taigi nudirba tų darbų gerokai daugiau nei reikia. Tikrai nereik kasdien nei grindų valyt, nei maisto pirkt, nei skalbt, nei lygint, nei patalų pervilkt. Ir tos kelios dulkelės ant palangės ar po lova niekam netrukdys (nebent kas baisiai alergiškas, tada taip). Ir kad patalynėj nelygintoj miegat ar su rankšluoščiu nelygintu šluostotės - nuo to nei oda susiraukšlės, nei miegas prastesnis bus. O ir vakarienei 3 patiekalų, kurių kiekvienam reik po valandą krapštytis tikrai nebūtina. Paprastai apkepėlei, miltiniams blynams, sriubytei ar salotoms pusvalandžio per akis. Ir kas trukdo maisto produktus kartą į savaitę visiems kartu susipirkti? Taip kad man rodos tiesiog išsigalvojimas, kad po 10 val. per dieną reikia dirbti. Juk ir dirbančios moterys suspėja viską padaryti (net kai vyrai nepadeda).

Tiek mano mama, tiek močiutės (jos abi irgi dirbo, vaikų namie ilgai neaugino) man labai gerą pavyzdį parodė, nerealiai dėl to džiaugiuosi. Jos parodė, kad nėra ko namie likti, taip užauginti vaikai (aišku, ne apie kūdikius kalbu, bet 3 metų ir vėliau) tik išlepusiais mamyčiukais tampa. O ir namų ruošai daug laiko skirt tikrai nebūtina. Svarbu, kad tvarkinga viskas būtų, o ne kad kiekvienas kamputis išdezinfekuotas.

Ir dar - vyrai tiesiog nepastebi dulkių, neplautų indų. Jų tolerancija netvarkai daug didesnė. Todėl jiems tik dar labiau atrodo, jog namų ruoša bereikalinga (ypač tokia dažna ir ilgai trunkanti).
Atsakyti
man irgi atrodo, kad reikia ir paciai siek tiek pakeisti poziuri. Tiesiog ziureti i darba namie kaip i neisvengiama dalyka, o ne varginancia pareiga. paskirstyti darbus. ir svarbiausia- pati nenorek buti tarnaite, tada ja ir nebusi wink.gif sakau is savo patirties smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ajuni @ 2008 06 05, 15:59)
man irgi atrodo, kad reikia ir paciai siek tiek pakeisti poziuri. Tiesiog ziureti i darba namie kaip i neisvengiama dalyka, o ne varginancia pareiga. paskirstyti darbus. ir svarbiausia- pati nenorek buti tarnaite, tada ja ir nebusi wink.gif sakau is savo patirties smile.gif

mokėti gražiai visus įtraukti į darbus,
pagirti net kai atrodo nebuvo už ką,
padėkoti, nors atrodo, kad ir taip privalo.
Tada visi norės padėti. mirksiukas.gif
Atsakyti
na brangiosios kaip jau cia paziurejus i ta tarnyste,taip as taip pat tvarkausi namie auginu vaika, vyras dirbas as zinoma skalbiu darau valgyti,zodziu rupinuosi namais,bet nelaikau saves tarnaite.Tai pvz.mano vyras dirba labai sunku darba del musu stengesi,o as dar apsimesciau princese nedaryciau jam valgyt ar neskalpciau,tai manau jau juokinga butu,bet va kaip supratau pas temos seimininke problema ne tame nes matau,kad ten jau vyras negerbia jos uz tai cia jau blogesnis varijantas.
Atsakyti
QUOTE(Agotukas @ 2005 03 18, 11:04)
Na jei manes vyras  alaus parduotuvej praso nupirkt, tai apsimetu visai stupid.gif  Kai parnesu namo kokio a la zigulinis hah.gif tai veidelis tik istista laugh.gif Bet nieko, paskui desrelem kepti tas alus sueina nail.gif

superrrr geras patarimas,as ir taip darysiu,nes tas alus man jau virs galvos stovi biggrin.gif
Atsakyti
Kaip ten bebutu vis tiek moterys skiria daugiau laiko namų ruošai negu vyrai. Manau, cia viskas lemia auklejimas, kaip mamos auklejo savo sunus? kaip kiekviena is musu mama aukleja ar aukles savo sunu? jei is pradziu mazo berniuko nieks neismoke paskui save nors lekste ar puoduka sutvarkyti, tai uzauges vyras irgi to nedarys, ka jau kalbeti apie kambariu tvarkyma ax.gif
Atsakyti
Sveikos merginos. Tas tarnavimas labai erzina ir zlugdo. As vat tame paciame sude voliojuosi, nors jau greitai pabaiga. Tad siuo metu ieskausi naujo busto ir su dviems savo mazameciais vaikais palieku " karaliu" . Zinoma jis ligotas ir t.t, bet kai mano vaikus ir mane apkaltina nerupestingumu tai negaliu pakesti. Kentejau 9 men . Tarnavau si laika ir laukiau kai kokia kale kada gera zodi istars. Idomiausia tai kad ir vakar , kai as jam jau pareiskiau savo nepasitenkinima jis reiksmingu veidu pramiegojes visa diena pareiskia: isvalyk vonia( na vonioje truko vamzdis ), o pats apsirenge ir isvare katei nupirkti maisto (mat kate negavusi slapio maisto, o as su vaikais jau kelinta diena tik bulvemis mitu). Zinoma mums maisto jis neperka, tipo kaip gali 1 grupes invalidas nupirkti maisto man ir vaikams schmoll.gif , bet kai mes nusiperkam maisto uz paskutinius grasius ir jam pasiulom, nes vis del to gaila zmogaus nes jis serga , tai neatsisako. Blyn kai mane uzkniso. Dar as kaip as, bet mano vaikai jau laukia dienos kada issikraustysime. Jooooo vakar dar mano sunu 7 m. apkaltino braskiu gailejimu jo pensininkei motuliai. Mano mama priskyne braskiu puse litro ir as pasiuliau jeigu jie nesuvalgys nunesti jo motulei, bet zinojau, kad mazius megsta braskes ir kad atsisakys duoti jo motulei ir kaip manote? jis blym isgirdo ir prasidejo.Zinoma , kai pakele veja " karalius" vaikai nebevalge braskiu nes palikome jo motulei , tad jis pats jas skaniai sukirto, net nepasiule vaikams. Visa diena pragulejo lovoje ir kai atvare draugas jis pradejo is manes ir mano vaiku saipytis del gobsumo. Blym serga plauciu veziu , bet tokio pikto zmogaus dar nesu sutikusi.Visos penkios moterys ji paliko, bet as kokia dura tai , blyn jau tiek moteru paliko ji, o as tikejausi mat esu jam skirta.
Atsakyti
QUOTE(Afnola @ 2008 06 24, 09:21)
Visos penkios moterys ji paliko, bet as kokia dura tai , blyn jau tiek moteru paliko ji, o as tikejausi mat esu jam skirta.

doh.gif dar ir taip būna
Atsakyti
bėk greičiau neatsigręždama nuo tokio blink.gif
Atsakyti
Visada sakiau ir sakysiu,- kad vyrams daug labiau apsimoka vesti.
Mano šeimoje, aš užkraunu vyrą darbais, kad gyvenimas nebūtų rožėmis klotas.
Ir po darbo užvažiuoja į parduotuve, skamteli į mobilu, paklausia, gal aš ko nors norėsiu , pvz :. sidro, šokolado, ledų ir .t.t.
Nuo pat pradžių gyvenimo kartu, neįpareigoja manęs kažkokiomis ale pareigomis. Abipusis susitarimas vyksta.
Atsakyti
QUOTE(Nosferatu @ 2008 06 24, 12:22)
Visada sakiau ir sakysiu,- kad vyrams daug labiau apsimoka vesti.

cia gerai pasakyta ax.gif
Atsakyti