Įkraunama...
Įkraunama...

Aš jaučiuosi tarnaite šeimoje

QUOTE(mexica @ 2005 07 31, 13:16)
Na o as siandien pasiemiau laisvadieni namuose  ax.gif Dukra dar miega,o as anksti atsikeliau,pasidariau kompotus ir dabar rami. Valgyt padaryta vakar. Tereikia pasisildyti.. Na ir ka ilindau i supermama ir skaitau viska is eiles  drinks_cheers.gif Kaifas biggrin.gif
Atsipalaidavus pilnai... O ryt vel i darba mad.gif

Negalvok apie ryt, nes šiandien puiki diena, pasidžiaukim thumbup.gif
Atsakyti
Missy, o tu pabandyk su dukrele, kur į gamtą išvažiuoti, nors savaitėlei pabūti, ir tu gamtoje atsigausi, ir tavo vyras pailsės, o gryžus, kaip tik susitaikysit thumbup.gif
Kaip lincux sakė "Jeigu dar rusena tarp jusu meile,nors ir maza ugnele,visada galima ipusti liepsna". Manau, kad tai jums turėtų padėti smile.gif
Atsakyti
Pritariu Missy. Jei jau pasiryzai, tai skirkis. Situacija pazystama, tolesnis gyvenimas bus tik dar blogesnis. Tokiu vyru pakeisti neimanoma, ne visos moterys sugeba tai padaryti. O ir kodel reiktu? schmoll.gif Kodel tik juos reikia nuglostyt, suprast ir paguost. Daug kartu ir as daviau suprast, kad noreciau kad ir manimi pasirupintu, bet nedaeina. Taigi jei jauti, kad salia taves gyvena abejingas zmogus, tai pirmyn skirtis. Manau bandymu buvo pakankamai. ZIUREK SAVES. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Missy @ 2005 07 30, 13:22)
pradejo ieskoti progu su draugais pasibuti, pora kart buvo issiruoses su nakvyne, tik su asarom atkalbejau...nesupranta jis, kad normaliose seimose taip nieks nedaro.

Kaip tai nebuna? Is kur tokios taisykles. O tau vienai iseiti , isvaziuot kazkur irgi nenormalu?
Atsakyti
QUOTE(Missy @ 2005 07 30, 14:22)
Kaip man sekasi...blogai cry.gif  Skiriames. Viskas tuom ir baigesi....dukryte liks be tevo, as be vyro. Busiu viena ir niekam netarnausiu... Ar taip, ar kitaip vaiku rupinausi viena, daznai pas mane ji serga, vyrui uzkniso rutina, pradejo ieskoti progu su draugais pasibuti, pora kart buvo issiruoses su nakvyne, tik su asarom atkalbejau...nesupranta jis, kad normaliose seimose taip nieks nedaro.
Nesupranta, kad serganti vaika reikia slaugyti abiems tevams...vienai labai sunku. Jis man sako, kad as egoiste, kad neleidziu jam su draugais iki ezero palekt, atsipalaiduot, pailset...o kada as pailsesiu. Man didziausias poilsis butu su seima isvykti i gamta, su seima praleisti popiete namuose...o jis nori atskirai.

Zodziu nepavyko man jo pakeisti...tik dar labiau paastrinau musu ir taip prastus santykius cry.gif

Missy, o kas cia tokio vyra isleisti pas draugus? man atrodo, kad nenormali seima butent tada, kai vienas kito niekur neleidzhia. ir ka anot taves reiskia abiems slaugyti vaika? tuo paciu metu abiems kartu prie lovos vaiko sedeti? o neiseina taip, kad vienas slaugo kuri vakara, o kitas eina pas draugus ar i kina atsipusti siek tiek. o kita vakara apsikeisti? abiem iskart lengviau butu. as savo vyra pati pas draugus isgrudu karts nuo karto, nes yra normalu, kad kartais vyrai turi savo sneku kur moterys nera pageidaujamos. ir jei as einu pas savo drauges, tai niekada vyras neina is paskos ir nesijaucia paliktas namie. isleisk viena savaitgali vyra su draugais prie ezero pazvejoti, o kita - vaziuokite visa seima i gamta. bet tu negali is vyro reikalauti, kad jis butu su tavimi 24 val. per para ir neturetu jokiu kitu interesu... turetum pakeisti savo poziuri i seima ir susirast sau kazkokiu interesu, kitaip tikrai liksi be vyro.
Atsakyti
QUOTE(Missy @ 2005 07 30, 14:22)
...nesupranta jis, kad normaliose seimose taip nieks nedaro.

O kas yra normalios šeimos? Gal yra kur nors įstatyme apibrėžimas arba koks testas? Pasitikrinčiau, nes net nebežinau, normali aš ar ne?

Zodziu nepavyko man jo pakeisti...tik dar labiau paastrinau musu ir taip prastus santykius cry.gif

Grįžtant prie normalių šeimų - jei vienas šeimos narys stengiasi pakeisti kitą, čia normalu? Visuomet galvojau, kad tai viena didžiausių šeimyninio gyvenimo anomalijų g.gif
Atsakyti
Labas mielosios,

Visų atidžiai žinučių neperskaičiau, tad jei kartosiuos, nepykite.

Gyvenu su vyru 9 metus. Iš tikro daug jis prie buities darbų neprisideda, bet gal man taip tik atrodo, nes moteriai tikrai labai daug ir visko reikia padaryti. Kartais aš pasijausdavau, kad nieko kito nedarau tik kaip kokia tarnaitė kažką tvarkau, plušu ir taip diena po dienos prabėga. Tačiau kai gerai pagalvoju, tai pati kalta, kad užsikraunu daug, o paskui kai nepajėgiu patemti, tai kažkodėl kiti tampa kalti. Taigi, paprasčiausiai pasidariau sau lyg planą kas yra svarbu, o kas gali palaukti. Žinau, kad kol yra mažius, reikia dažniau dulkes valyti, tai ir darau, o visą kitą kaip papuola. Šiaip jokių priekaištų iš vyro nesu sulaukusi, kad ar namai nesutvarkyti, ar valgyti nepadaryta ir panašiai. Tik jei žinau, kad neturiu noro ar jėgų valgyti gaminti, tai jam paskambinu ir pasakau, kad jis organizuotų vakarienę. Kadangi dideliais kulinariniais sugebėjimais nepasižymi, tai arba perka gatavą ar pusfabrikačius ar į namus maistą užsako, o kartais darom iškrovos dieną ir valgom lengvą maistą ir nei vienas negaminam (lengvas, tai vaisiai smile.gif

Dar viena taisyklė, kad niekada nereikia norėti pakeisti žmogaus, jei jis to negalvoja pats daryti. Aš ką santuokos pradžioje kaip taisykles įsivedžiau, tai ir turiu, ko neišdrįsau, kad nebučiau valdinga žmona, to ir neturiu ir kalta tik aš pati. Pamenu, kad santuokos pradžioje prispausdinau humoristinių žinučių ir priklijavau joms tinkamose vietose, pvz. prie kriauklės "Man liūdna būti kriauklėje, kai kiti linksminasi švarūs. Neplauti indai" ir daug kitokių. Kai pamatydavau, kad jau problema išnyksta, tai išnyksta ir žinutė, o tą diena darydavau romantišką vakarienę ar dar kokias išdaigas smile.gif

Žodžiu visko neišpasakosiu, bet dabar esu pakankamai laiminga savo santuokoje, nors kartais pavargstu ir paburbuliuoju ant vyro, o jis tik apkabina ir sako, žinai, tau laikas daryti mergvakarį. Aš skambinu draugėm ir kartais net visai parai dingstam pas kurią nors, kuri turi laisvą plotą. Dabar irgi laukiu kol mažiukas paaugs ir darysiu tokį pabėgimą, nes jau pradedu jausti išsekimą.
Atsakyti
Na jei reikia galiu pareiksti uzuojauta,bet ar ji pades? Tu dirbi 10 kart daugiau uz vyra!!!!!!!!!! Ir be atostogu!Be savaitgaliu!!! Daryk taip kaip tau ir leliukui patogu,nes tavo aukos ir kancios niekam nereikalingos sad.gif Niekas asciu visvien nepasakys sad.gif o gal net ir nepastebes,kad visa diena triusai,kad tik vyrui butu maloniau grizti namo.Nesiaukok,tai nebutina.
Kazkada as labai jautriai reagavau i vyro replikas,kad nieko dienom neveikiu,o dienotvarke panasi i tavaja.O dabar tikrai zinau,kad indu gali buti pilna kriaukle ir jei man nera nuotaikos tai ir neplausiu!Reikes tai vyrass pats ir issiplaus ir valgyt pasidarys ir su vaiku vakarais pasedes!Ner cia ko nuvertinti musu darbo,kuris jokiais pinigais neapskaiciuojamas, o ir nervu lasteliu nenusipirksi mirksiukas.gif Taip kad nepamirsk saves pati pagirti,kad tiek daug per diena nuveikei biggrin.gif Tikrai ne kiekviena tiek sugebetu tongue.gif O jei vyrui kazkas netinka,tai palik ji savaitgali su vaiku ir palik telefona namie.Pasakyk,kad turi skubiu reikalu su mama ar pan. smile.gif Nes jei vyruciai nezino ka reiskia auginti leliuka ir "sedet" namie,tai suteikime jiems toki malonuma thumbup.gif
Atsakyti
Taaaip... g.gif
Man taip buvo pirmais metais kai pagimdziau, veliau kol mazas paaugo.. Nesugebejau susiplanuoti laiko normaliai: keliausi 5 ryto, kad vyrui pietus sudeti doh.gif , lekiau, vyriau, verkiau...Apie drauges pasvajodavau o realiai zinojau, kad sansu iseit nulis cry.gif Vyras niekuo nepadedavo;atsisakydavo vaika i lauka isvezti, migdyti ir pan. Mane aplanke depresija.Nes nieko nebespedavau o norejau but be priekaistu blink.gif
Dabar viska prisiminus aiskiai matau, kad tik pati viena kalta buvau, kad leidau vyrui manimi manipuluoti ir pavergti tik sau. Svarbiausia - saves nebemylejau!!!!!!!!!!
Dabar darau 100-ta prosent. kitaip!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pirma - kitas vyras thumbup.gif Antra- myliu save!!!!!!!!!

Temos autoriai patarciau susidaryti kitoki tvarkarasti ir apie tai informuoti vyra thumbup.gif Kazkada skaiciau ir pati to siekdama dariau: savo siekius, norus didelioms raidemis uzsirasyti ant lapo ir pasideti matomoje vietoje( pvz.: virtuve) 4u.gif Tai toks psihologinis budas.Jo nesugalvojau biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes visos 4u.gif
Perskaicius kai kuriu merginu laiskiukus susidare nuomone, kad moterys kaltos, kad vyrai TOKIE. As pirma stociau i gretas ir rekciau, kad ne viskas nuo moteru priklauso!!! Mes pratusios visas bedas suversti ant saves, taip pateisindamos vyru poelgius: jei eina pas kitas - vadinasi zmona neduoda (visai nesigiliname, kad zmona gali neduoti todel, kad vyras dienos metu buna chamas ir t.t.), jei vyras nenori bendrauti su zmona ir sedi prie kompo, ar nori kas vakara begti pas draugus, vadinasi zmona neidomi ar "kvaila" (nors tarkime vyras net neparodo intereso pasikalbeti su ja) ir t.t. ir t.t. Mielos moterys, yra tikrai klaikiu vyru, kurie vietoj sirdies turi akmeni, ir tokiu mes nepakeisime, todel reikia begti nuo tokiu greiciau! Linkiu niekam ant tokiu "neuzsirauti"
Atsakyti
thumbup.gif patiko mintis
QUOTE(Rasma @ 2005 03 22, 15:26)
Bandžio mintys kaip daugumos vyrų. Yra tokių, kur žmona gali sėdėti rankas susidėjus, bet - vienetai. Dauguma (tiek vyras, tiek moteris) trokšta partnerystės mirksiukas.gif
O tas alus..man vienąkart buvo kitokia situacija..ruošėmės valgyt ir pamatėm, kad duonos reiktų..aš "nusikalusi" su vaiku, o man vyras "nubėk, nupirk". Kur tau doh.gif  Na aš ir pradėjau kalbėt apie mano sunkią dalią ir jo lengvą gyvenimą cry.gif Vyras abejingas neliko..o galų gale po ilgų aiškinimųsi jis pasakė "galvojau nueisi tu duonos, pravėdinsi makaulę, gal kokį DVD filmuką pažiūrėsi išnuomot, aš pažiūrėsiu vaiką, pašildysiu maistą, paruošiu stalą, grįši, pavalgysim, pabūsim visi kartu" doh.gif Sėdėjau ir galvojau: durna aš turbūt? Yra geras ir gražus gyvenimas, vyras kaip vyras, vaikas nuostabus, ko dar reikia? Rūmų ir tarnų? Reikėjo karaliaus kokio ieškot.. doh.gif  doh.gif O vėliau mintis galvon trenkė: o kažin ko vyras nori? Patikėkit manimi, jiems irgi dažnai nepasiseka mirksiukas.gif Renkasi žavią būtybę su nėriniuotais apatiniais..o vėliau lieka priekaištų generatorius chalate smile.gif

Atsakyti

Tikrai gerai pasakyta.
Aš tai nesijaučiu tarnaite šeimoje. Mes su vyru partneriai. mirksiukas.gif

Atsakyti