Afnola, tikrai, bek greiciau nuo tokio "karaliaus"
liga neduoda zmogui pateisinamos priezasties zeminti ir terorizuoti artimuosius, ji tiesog sustiprina zmogaus dominuojancius bruozus.
QUOTE(Schroedingers Cat @ 2008 06 05, 15:45)
O kad darbų daug, tai taip tikrai neturi būti. nesąmonė. Juk šiais laikais ir skalbimo mašinos, ir indaplovės ir net produktai pusiau paruošti, ir indai tokie, kad per 15 min. jau pietūs garuoja. Manau, kad yra taip - psichologiškai moterys-namų šeiminkės nori būti naudingos ir reikalingos, taigi nudirba tų darbų gerokai daugiau nei reikia. Tikrai nereik kasdien nei grindų valyt, nei maisto pirkt, nei skalbt, nei lygint, nei patalų pervilkt. Ir tos kelios dulkelės ant palangės ar po lova niekam netrukdys (nebent kas baisiai alergiškas, tada taip). Ir kad patalynėj nelygintoj miegat ar su rankšluoščiu nelygintu šluostotės - nuo to nei oda susiraukšlės, nei miegas prastesnis bus. O ir vakarienei 3 patiekalų, kurių kiekvienam reik po valandą krapštytis tikrai nebūtina. Paprastai apkepėlei, miltiniams blynams, sriubytei ar salotoms pusvalandžio per akis. Ir kas trukdo maisto produktus kartą į savaitę visiems kartu susipirkti? Taip kad man rodos tiesiog išsigalvojimas, kad po 10 val. per dieną reikia dirbti. Juk ir dirbančios moterys suspėja viską padaryti (net kai vyrai nepadeda).
pritariu.
QUOTE(Ajuni @ 2008 06 24, 12:46)
Afnola, tikrai, bek greiciau nuo tokio "karaliaus"
liga neduoda zmogui pateisinamos priezasties zeminti ir terorizuoti artimuosius, ji tiesog sustiprina zmogaus dominuojancius bruozus.
Vat jau sedziu kitame bute. Vaiku labai gaila. Sukroviau savo smutkes tvarkingai i dezes ir issikrausciau. Gaila man jo . Zinot merginos as ji taip myliu, bet ka darysi .
QUOTE(Afnola @ 2008 06 24, 21:40)
Vat jau sedziu kitame bute. Vaiku labai gaila. Sukroviau savo smutkes tvarkingai i dezes ir issikrausciau. Gaila man jo . Zinot merginos as ji taip myliu, bet ka darysi .
Saunuole, kad ziuri saves. Is gailescio mielas nebusi ir ta zinai. Saves ir gailek ir savo vaiku, jei butu mate netikusi pavyzdi seimoje. Nepasiduok abejonems, zengei gera zingsni
QUOTE(Sommer @ 2008 06 27, 12:55)
Nepasakei, ar vaikai nuo jo?
Nežinau, bet mesti žmogų, kuris nepagydomai serga...nežinau...
Šiaip tas braškes tai iškart būčiau vaikams ir jam padalinusi.Tikrai norėčiau sergančiam mylimam vyrui(pati sakei, kad myli) skanesnį kąsnelį pasiūlyti...
Nežinau, bet mesti žmogų, kuris nepagydomai serga...nežinau...
Šiaip tas braškes tai iškart būčiau vaikams ir jam padalinusi.Tikrai norėčiau sergančiam mylimam vyrui(pati sakei, kad myli) skanesnį kąsnelį pasiūlyti...
Vaikai nuo pirmos santuokos, tad nera ko ir palikineti ir t.t, bet patikekite mano jausmai tuokie jam stiprus. Galiu teikgti , kad esu pametusi galva del to viriskio. Budama atskirai nuo jo as jauciuosi kaip audroje. Dar vienas pastebejimas, kad as labai jautri bunu pries menstruacijas , o visa sudas mano verda priesmenstruacijas. Kaip man sunku kovoti su priesmenstruaciniu sindromu. Blym pati gerai zinau, kad man tuo metu reikia nekelti veju. Po menstruaciju aprimstu ir vel viskas ok iki kito sykio. Zinot net neturiu ka pasakyti. As jo sirdyje nepalikau, as isvis nesuvokiu kaip as isejau ir taip pasielgiau. Tiesa pasakius as tik prisimenu, kai dejau daiktus i maisus, tik tiek. Zinau, kad pries ta ivyki visa nakti ji buvau apsikabinusi, o kaip ryte nesprendziau susideti daiktus ir iseiti nesuvokiu. Siandien per pietus prasidejo mestruacijos ir ops . Suvokiau ka as padariau
Su pagarba
QUOTE(Afnola @ 2008 06 27, 15:01)
Vaikai nuo pirmos santuokos, tad nera ko ir palikineti ir t.t, bet patikekite mano jausmai tuokie jam stiprus. Galiu teikgti , kad esu pametusi galva del to viriskio. Budama atskirai nuo jo as jauciuosi kaip audroje. Dar vienas pastebejimas, kad as labai jautri bunu pries menstruacijas , o visa sudas mano verda priesmenstruacijas. Kaip man sunku kovoti su priesmenstruaciniu sindromu. Blym pati gerai zinau, kad man tuo metu reikia nekelti veju. Po menstruaciju aprimstu ir vel viskas ok iki kito sykio. Zinot net neturiu ka pasakyti. As jo sirdyje nepalikau, as isvis nesuvokiu kaip as isejau ir taip pasielgiau. Tiesa pasakius as tik prisimenu, kai dejau daiktus i maisus, tik tiek. Zinau, kad pries ta ivyki visa nakti ji buvau apsikabinusi, o kaip ryte nesprendziau susideti daiktus ir iseiti nesuvokiu. Siandien per pietus prasidejo mestruacijos ir ops . Suvokiau ka as padariau
Perklausiau irasus kuriuos irasiau ginco metu su viriskiu . Tiesiog baisu is mano puses. Na man taip atrodo. Mano vyriskis supratingas ir zino kad man taip uzeina. Tad isvada: as myliu si zmogu,man reiketu naudoti priesmenstruacinius sindromus nuimancius vaistus, netersti jo vardo . Tad labai atsiprasau visu. Geriau tarnausiu savo geru noru be jokiu priekaistu vyriskiui, kuri myliu, o ne meiluziui.
Su pagarba
Su pagarba
aišku, sunku jus suprasti. neseniai rašėt, kad jau penkios moterys nuo jo pabėgo. ir kad jis jūsų visai negerbia. ar visos pabėgo dėl PMS?
QUOTE(Afnola @ 2008 06 24, 10:21)
Sveikos merginos.
Blym serga plauciu veziu , bet tokio pikto zmogaus dar nesu sutikusi.Visos penkios moterys ji paliko, bet as kokia dura tai , blyn jau tiek moteru paliko ji, o as tikejausi mat esu jam skirta.
Blym serga plauciu veziu , bet tokio pikto zmogaus dar nesu sutikusi.Visos penkios moterys ji paliko, bet as kokia dura tai , blyn jau tiek moteru paliko ji, o as tikejausi mat esu jam skirta.
Vėžys nežada ilgo ir laimingo gyvenimo. Gal jis ir atstumia nuo savęs, nes supranta sutuacijos sudėtingumą. O šiaip meilė tarp jūsų buvo? O gal sieja tik pragmatiškas gyvenamosios vietos klausimas?
Sūnus mokykloje gavo užduotį: keliais žodžiais apibūdinti šeimos narius.Prie žodžio mama parašė- valo, verda ,šluoja.Prie tėtis- amžinai pavargęs sėdi prie kompo.Padariau išvadas, valgyti gaminu tik pietus ir tai labai kukliai,kambarius tvarkau kas 2-3 kartus per savaitę. Pokyčiai greitai buvo pasebėti, dabar kartą per savaitę ateina vyro mama ir gamina pietus ir dar savaitgaliais pasikviečia pas save papietauti
Radus progą einu pasivaikščioti arba su kaimyne pliurpiame kokios mes gražios ,puikois, nuostabios, žavios....Iškart geriau pasidaro.
Sutinku, kad kiekvienas nustatome taisykles arba jas priimame ir pagal jas gyvename. Pvz., mano diena: darbas darbe (ir ne tik privalomos valandas), darbas namie (vakariene, tvarkymas, skalbinių sumetimas skalbyklę). Kartais irgi jaučiuosi tarnaite. Bet čia kalba ne apie mano vyro požiūrį ar manęs neįvertinimą garsiai, kalba apie tai, kaip aš pati save vertinu. Taip, aš norėčiau, kad mano vyras man daugiau padėtų namų ruošoje. Taip, aš noriu, kad jis negalvotų, jog kadangi jis uždirba 70% mūsų šeimos biudžeto, kad jis turi mažiau buitinių pareigų namie. Tačiau pagrindinis dalykas - mano požiūris į situaciją. Jei kartais laikau save tarnaite ir dėl to labai gailiu savęs - mano reikalas. Jei noriu šiandien būti žertva, tai ir būsiu. O jei rytoj nenoriu tokai jaustis - tai imuosi priemonių ir negalvoju, kad tai ką darau yra kažkokia tarnystė vyrui. Kad jis manęs nepalaiko, nesupranta ir yra nejautrus - tai jau kitos santykių srities problemos. Gal painiai rašau, bet tai ką noriu pasakyti yra jaustis tarnaite ar ne yra tik požiūrio į situaciją ir savęs vertinimo dalykas. O požiūrį ir elgesį galima pakeisti taip kaip mums pačioms norisi ir patinka
QUOTE(sena niekšė @ 2008 06 27, 16:32)
aišku, sunku jus suprasti. neseniai rašėt, kad jau penkios moterys nuo jo pabėgo. ir kad jis jūsų visai negerbia. ar visos pabėgo dėl PMS?
Negaliu jums atsakyti i si jusu klausima, bet manau kad jos pabego ne del PMS.
Manau autorė prarado savigarba