Įkraunama...
Įkraunama...

Aš jaučiuosi tarnaite šeimoje

QUOTE(lorena24 @ 2009 03 03, 09:23)
gerai,jei pavyksta taip perauklet,o ka daryt,jei bandai auklet,daugiau laiko sau ir vaikui skirt,o susiduri tik su bambejimu,kad tu islepinta,negalinti savo vaikui pamperso pakeist(kai blogai jauciausi ir paprasiau jo ta padaryt),pastoviai klausiama kas pietu,kojines metosi pakampiais...na anksciau pykdavau,niekas nepasikeite,po to jau nusprendziau pati surinkt ir imest i skalbiniu deze(del ramybes)...na jau nuleidau rankas...

Kaip tai ką daryti - įjungti režimą "nieko negirdžiu, per radiją kalbu" - klausia kas pietums - tu atsakai "O ką pagaminai, brangusis? Nieko? Tai nieko ir pietums bigsmile.gif " O jei bamba, kai ką nors paprašai padaryti - tada bambėk ir tu kai jis ką nors prašo. Susiduri su nuostaba dėl tokio tavo elgesio - atrėži, kad elgiesi su juo taip pat, kaip ir jis su tavim. Kojines nešvarias jei surenki, tai meti ne į dėžę, o jam ant kelių, palieki prie kompo, ant fotelio kur jis sėdi, jei neveikia - gali ir į sriubos lėkštę įmest.
Atsakyti
Siaip esu pries scenas, bet siuo atveju gal suveiktu. Puolimas reikalingas. Arba antras variantas - savaite nieko nedaryt jam, kad ismoktu vertint. Tegu grizes is darbo pats gamina valgi, skalbiasi, lygina. Jis asilas jei mano kad vaika namie augint yra lengviau nei darbe savo 8 valandas atidirbt
Atsakyti
QUOTE(pašnekutė @ 2009 03 01, 18:56)

vat ir saunuole wink.gif
as ir neleisciau iki tiek uzsilipt man ant galvos.. doh.gif
reikia jausti ribas.. doh.gif

siandien teko girdet, kalbant viena mama auginancia lepuneli sunu.. doh.gif
mat sako galetu kokia susirast, kokia merga, kuri kambarius sutvarkytu, apskalbtu suneli, pavalgydintu.. doh.gif mane, sako, tokia padetis tenkintu doh.gif doh.gif
klausiaus ir slykstejaus.. doh.gif doh.gif
matos, kad neturi dukros, jei sitaip kalba.. doh.gif doh.gif
Atsakyti
Mano nuomone, pacios moteriskes kaltos, kad taip leidzia vyrui daryti. As pvz, jei gaminu valgyti, brangiausias skuta bulves, arba atvirksciai - as kotletukus darau, o jis salotas gamina. Jam tai yra savaime suprantamas dalykas, nes ji taip auklejo tevai. Nors gal cia tik man taip pasiseke... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Piniuke @ 2009 03 03, 13:19)
Mano nuomone, pacios moteriskes kaltos, kad taip leidzia vyrui daryti. As pvz, jei gaminu valgyti, brangiausias skuta bulves, arba atvirksciai - as kotletukus darau, o jis salotas gamina. Jam tai yra savaime suprantamas dalykas, nes ji taip auklejo tevai. Nors gal cia tik man taip pasiseke... bigsmile.gif

pas mus tas pats yess.gif +dar vaikuti priziuri gryzes,vedzioja susilenkes(taip kaip ir as visa dienele kol jo nera) ir zmona MYLI
Atsakyti
Mes dar vaikuciu neturim, bet jau dabar matyti, kad neapkraus jis manes vienos seimyniniais rupesciais. schmoll.gif svarbiausia yra meile ir pagarba zmonai, tiek zmono vyrui. Nuo to reikia pradeti smile.gif
Atsakyti
ir as kol kas tarnaite,bet jau pripratau.bet vakar susitarem pradedu dirbt ir tarnyste baigsis.bet imu abejot prie gero priprantama.
Atsakyti
QUOTE(lorena24 @ 2009 03 03, 09:23)
gerai,jei pavyksta taip perauklet,o ka daryt,jei

...na anksciau pykdavau,niekas nepasikeite,po to jau nusprendziau pati surinkt ir imest i skalbiniu deze(del ramybes)...

Pradžiai patarčiau įsigyt maišą arba dėžę (didelę ir neparšlampamą) ir supažindinti su ja B: ,,brangusis, aš neturiu nei laiko, nei noro paskui tave vaikšioti ir dėlioti į vietas viską, ką išmėtai, todėl nuo šiol visi tie daiktai turės vieną vietą - jei ko pasigesi žinok- tai šiame maiše" Ir kai jis jame ras ir kojines, ir kavos puodelį su visais tirščiais, ir marškinius ar kaklaraištį, teises ir raktus, o tu tik šypsosies, klapsėsi blakstienom ir gražiai murksi, labai greitai supras, kad lengviau jau tuos daiktus pačiam susidėti ten, kur jiems ir vieta mirksiukas.gif .

Kodėl neši į skalbinių, o ne į šiukšlių dėžę? g.gif Vienas rytas, kai jis neras nė vienų savo kojinių gali labai pataisyti padėtį smile.gif

Visame tame svarbiausia neprisiimti atsakomybės nei už vyro veiksmus, nei už jų pasekmes. Jis gi ne vaikas smile.gif: Marškiniai nuo kavos nebeišsiskalbė? Ką padarysi brangusis, kava neišsiplauna. Kojinių nebėra? Kogero, brangusis išnešei su šiukšlėmis g.gif , teks nusipirkt naujas... Raktai? dokumentai? Aš? Neįsivaizduoju, nors... gal kur ir išmečiaučiau iš inercijos, tiek visko tvarkau, kad negaliu kiekvieno daikto, kurį mačiau atsimint flirt.gif

QUOTE(Simulcika @ 2009 03 03, 11:58)
Kaip tai ką daryti - įjungti režimą "nieko negirdžiu, per radiją kalbu" - klausia kas pietums - tu atsakai "O ką pagaminai, brangusis? Nieko? Tai nieko ir pietums  bigsmile.gif "  ... Kojines nešvarias jei surenki, tai meti ne į dėžę, o jam ant kelių, palieki prie kompo, ant fotelio kur jis sėdi, jei neveikia - gali ir į sriubos lėkštę įmest.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atogrąža: 03 kovo 2009 - 21:45
QUOTE(Mimuke @ 2009 03 03, 13:17)
QUOTE(pašnekutė @ 2009 03 01, 18:56)

siandien teko girdet, kalbant viena mama auginancia lepuneli sunu.. doh.gif
mat sako galetu kokia susirast, kokia merga, kuri kambarius sutvarkytu, apskalbtu suneli, pavalgydintu.. doh.gif mane, sako, tokia padetis tenkintu doh.gif doh.gif
klausiaus ir slykstejaus.. doh.gif doh.gif
matos, kad neturi dukros, jei sitaip kalba.. doh.gif doh.gif

Uzjauciu as jo "merga". doh.gif Mamyte pati issilepino, pavargo, dabar nori kazkam kitam ta vargeli uzkrauti blush2.gif
Atsakyti
As jei paprasau pagalbos buities darbuose,dazniausiai padeda,bet tik is kokio trecio karto ateina,vis "tuoj,tuoj" biggrin.gif sunkiausia atplest nuo kompiuterio buna,kad pasijudintu nors kiek unsure.gif maista gamint man visai patinka,jis sioj srity retai padeda,bet man labai smagu buna,net jei jis kol as gaminu buna su manim virtuvej ir snekames apie ka nors,buciuka vis duoda,tada net nepajuntu,kaip viskas buna gatava rolleyes.gif
Pikciausia,jei viena tvarkaisi,o kitas salia veikia KAZKA MALONAUS smile.gif tada galima ir auka pasijust,mazdaug as ariu,o va jis,tarkim,kompu zaidzia doh.gif
Kazkur skaiciau,kad buvo atlikti tyrimai,atseit kuo daugiau vyras padeda zmonai namu ruosoje,tuo poros yra laimingesnes,nes tada moterys buna zymiai labiau patenkintos santuoka,savo sutuoktiniu ir jaucia,kad yra socialinis teisingumas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Missy @ 2005 03 18, 09:18)
Esame vede jau 7 metai. Turime vaikuti. Is prigimties esu optimiste ir stengiuosi i pasauli zvelgti teigiamai. Bet paskutiniai ivykiai seimoje mane varo i nevilti sad.gif

Seimoje jauciuosi tarnaite: vakarykstis ivykis , manau, visoms paaiskins situacija.
Kasdienis mano grafikas:
7 val. keliuosi ir uzsiimu namu ruosos darbais:vaiko prieziura, pusryciai.
10 val., kai vaikas miega, verdu koses, tvarkau kambarius, lyginu(skalbiu)
14 val. darau pietus
17-18 val. su vyru pietaujame
19 val.einu i parduotuve.
21 val. migdau savo vaikeli (tai labai ilgas ir varginantis procesas)

O vakar mano grafika pakoregavo darauges, nusprende aplankyti mane su vaikuciu. Jos atejo 13 val. ir prabuvo iki 18 val. (as nepadariau pietu, nors visi produktai buvo)
Grizes vyras rado mane sedincia su draugemis ir plepancia apie si bei ta ax.gif  Kai jos isejo, puoliau jam daryti valgi(tai uztruko apie 20 min, nes jis buvo jau spejes priskusti bulviu). Po to ploviau kruvas indu (nuo sveciu likusius indus) .
Nebejau i parduotuve, nes saldytuvas pilnas.O vyras paprase vistiek nueiti jam alaus nupirkti, as atsisakiau.
Vakare migdziau vaikeli, labai neramus jis buvo, negalejo miegoti, verke, muistesi. O vyras tuo metu zaide kompiuteriu.
Kai neapsikentusi nuejau ir padaviau vaika, kad jis pansiotu, jis man isreze:
- "Tu mane siandien labai nervini: prisivedei draugiu, valgyti nepadarei, alaus nenupirkai, pati ir migdyk vaika!" blink.gif
Negaliu patiketi, kad toki "gera" vyra turiu...jauciuosi tikra tarnaite seimoje, ne zmogumi cry.gif  verysad.gif

Butu juokinga, jei nebutu graudu... Ir gal vertetu prisiminti toli lietuviu liaudies posaki: "Durna ir baznycioj musa". Pati kalta ir ner ko cia skustis.
Atsakyti
pas man gyvename tai dabar'' perestroika'' kai sedejau namie su vaiku is neturedama ka veikti tai namai blizgejo,vyras nors ir pabartas bet pamaitintas buvo ax.gif o dabar,nors ir siandien grizau nano po nakties,namai aukstin kojom apversti,lieksciu kruva ir tptd bet nutariau ''velniop'' spesiu,va prisedau prie mamyciu pabendrauti. Taip ir tu Missy jei bus galimybe ugtelejusi vaika palikti darzelyje ar su aukle eik nors 0.5 etato kur nors kad pailset nuo namu senu. tu jau pervargai nuo kasdieninio to pacio darbo 4u.gif o vyras nesupratingas toks man pasirode, ir maniskis toks kaip tavo kol nepaprasai kazka padeti tai pats nesugalvos, juk turi ir mama buti ir skalbeja ir vyreja ir dar nezinia kom. doh.gif
Atsakyti