Įkraunama...
Įkraunama...

Aš jaučiuosi tarnaite šeimoje

QUOTE(Angelvita @ 2009 03 10, 01:24)
Taikliai čia mane atograža kaip šaltu vandeniu apliejo...
Drauges irgi taip sako: kame problema? "Diorgina, diorgina" mane tai....

Puikiai suprantu, kad "diorgina" smile.gif Galima eit geriau tuo metu kokių atsilenkimų padaryt - atlėgsta nervas truputį.
Atsakyti
Meginau ir as tokiu budu prisigerinti savo draugui, ale as geriausia ir viska sugebu pati lotuliukas.gif Bet kai pamaciau, jog jis mano sias pastangas ima matyti kaip savaime suprantama dalyka, nutariau nebelepinti, nes priprantama greitai, o peraukleti sunkiau. Tai kas man seniau buvo nesunku padaroma, dabar tapo didziausiu klaustuku ir kur tik galetu prisiliesti vyriska ranka, palieku tai jam! lotuliukas.gif Ir kaip matau, jis taip net geriau jauciasi- jauciasi stipresniu ir reikalingu. Tuo tarpu man paciai lieka laisvo laiko ax.gif tikrai nereikia uzsikrauti visku buitiniurupesciu sau ant peciu- esam moterys- jomis ir likime ! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(A.Varlyte @ 2009 04 22, 11:58)
Meginau ir as tokiu budu prisigerinti savo draugui, ale as geriausia ir viska sugebu pati  lotuliukas.gif Bet kai pamaciau, jog jis mano sias pastangas ima matyti kaip savaime suprantama dalyka, nutariau nebelepinti, nes priprantama greitai, o peraukleti sunkiau. Tai kas man seniau buvo nesunku padaroma, dabar tapo didziausiu klaustuku ir kur tik galetu prisiliesti vyriska ranka, palieku tai jam!  lotuliukas.gif Ir kaip matau, jis taip net geriau jauciasi- jauciasi stipresniu ir reikalingu. Tuo tarpu man paciai lieka laisvo laiko  ax.gif tikrai nereikia uzsikrauti visku buitiniurupesciu sau ant peciu- esam moterys- jomis ir likime ! 4u.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif
As net nezinau kiek, kada ir kaip mano vyras moka uz komunalines paslaugas smile.gif
Is savo mamos klaidu (kuri 15m islaiko vyra) pasimokiau, kad svarbiausia duot vyrui uzduoti, o kaip jis ja atliks tai jau jo problemos assa.gif
Atsakyti
O jei neatliks, o tau labai reikia?
Atsakyti
QUOTE(Angelvita @ 2009 05 20, 20:28)

Nezinau, man taip dar nebuvo blush2.gif
Gal reikia pradet nuo tokiu uzduociu, kad ir jisai butu suinteresuotas. Pvz., jam butinos uzuolaidos kambary, tai reikia paprasyt pakabint. O jei to nepadarys tai taip ir gyvensit be ju. Svarbiausia paciai nepult ju kabint. mastau.gif
Atsakyti
Sutinku, kad nereikia visko, ką gali daryti pačiai, nes jie labai greitai prie to pripranta ir ...
Atsakyti
QUOTE(čikuraku @ 2009 03 10, 01:29)
tikrai ieskai bedu, kur ju nera mirksiukas.gif  bedos prasideda tada, kai ne vienas nenori kuoptis, arba vienas asmuo seimoj ar poroj viska kuopia, palik tu tam vyrui tvarkymasi, o jei taip nori but naudinga ir ivertinta del savo indelio tai gal pietus ar vakariene tuo metu, kol jis kuopiasi pagamink mirksiukas.gif

kas tau nustate standartus, kad moteris turi but tvakingesne nei vyras? juk kiekvienas iseinam is namu kitaip issaukletas arba ne...

Būtent, pas mane taip doh.gif Visą dieną ariu kaip arklys o visi kiti iš paskos suknisa gun_bandana.gif: nekenčiu gun_bandana.gif:
Atsakyti
QUOTE(Angelvita @ 2009 05 20, 20:28)

Darykit tai, ko reikia Jums, bet ne tai, ką manote privalanti daryti. Ypač, jei vyro neina "priprašyt" arba pats niekada nesusipranta, kad gali padėti ar kai ką padaryti pats. Nugi tada paprasta - Jums reikia valgyti, pavalgykit; Jums reikia -drabužius išsiskalbiat; Jums reikia - išsilyginat; Jums reikia... Bet Jums gi nereikia, to paties padaryti ir už vyrą - nenori prisidėti prie valgio gaminimo, vadinasi ir valgyt nenori irnesakyk.gif Nenori drabužių susirinkt ir į skalbinių dėžę susidėt - vadinasi jam švarių nereikia irnesakyk.gif Lygint drabužių taip pat nebūtina visiems - kam reikia, tas išsilygina irnesakyk.gif Ir jokių bėdų - kam reikia, tas ir daro rolleyes.gif Po kiek laiko tikėtina, kad vyras užsimanys tam tikrus darbus pasidalint tarpusavyje biggrin.gif O naudojant anksčiau minėtą metodą ir darbų apmažėja, ir laisvo laiko daugiau atsiranda irnesakyk.gif smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Avocetė @ 2009 05 21, 12:30)
Visą dieną ariu kaip arklys o visi kiti iš paskos suknisa gun_bandana.gif:

O Jums už arklio pareigas gal algą moka? unsure.gif
Atsakyti
Gera tema thumbup.gif
jei rimtai man taip pat karts nuo karto prasideda isterikos dėl namų kuopimo aggressive.gif tai su vyru tenka pakovoti kad išsikovoti pagelbą box.gif dabar šiek tiek situacija geresnė nei ankščiau tongue.gif dabar užtenka man tik savo signalizaciją įjungti ir jis be didelių spyriojimusi jamasi kambarių siurbimo, daiktų išdeliojimo į savo vietas biggrin.gif sumeta drabužius į skalbiankę tongue.gif na dar minimaliai prisideda prie maisto gaminimo pvz, bulves nuskuta tongue.gif o šiaip aš mėgstu tvarkytis kai nieko namie nėra, tai dfažnai išsiusnčiu vyrą su vaiku pasivaikščioti, pati pasileidžiu muziką ir lakstau kaip pelenė po namus su šluota ir skudurais biggrin.gif
Atsakyti
Kur jūs randat tokių vyrų, kurie nieko neveikia??? blink.gif g.gif
Gerai Hmmm... sakė, kam reikia tegu tas ir daro.
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2009 05 21, 12:34)

Jooo, avižom biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(musik @ 2009 05 21, 09:01)
Nezinau, man taip dar nebuvo  blush2.gif
Gal reikia pradet nuo tokiu uzduociu, kad ir jisai butu suinteresuotas. Pvz., jam butinos uzuolaidos kambary, tai reikia paprasyt pakabint. O jei to nepadarys tai taip ir gyvensit be ju. Svarbiausia paciai nepult ju kabint.  mastau.gif

Jums jos irgi butinos..o vyrai dazniausiai nekreipia demesio i tokias smulkmenas kaip uzuolaidos, kazkodel ju netrikdo realybes sou akvariumas lotuliukas.gif

Papildyta:
QUOTE(Hmmm... @ 2009 05 21, 12:34)
Darykit tai, ko reikia Jums, bet ne tai, ką manote privalanti daryti. Ypač, jei vyro neina "priprašyt" arba pats niekada nesusipranta, kad gali padėti ar kai ką padaryti pats. Nugi tada paprasta - Jums reikia valgyti, pavalgykit; Jums reikia -drabužius išsiskalbiat; Jums reikia - išsilyginat; Jums reikia... Bet Jums gi nereikia, to paties padaryti ir už vyrą - nenori prisidėti prie valgio gaminimo, vadinasi ir valgyt nenori irnesakyk.gif Nenori drabužių susirinkt ir į skalbinių dėžę susidėt - vadinasi jam švarių nereikia irnesakyk.gif Lygint drabužių taip pat nebūtina visiems - kam reikia, tas išsilygina irnesakyk.gif Ir jokių bėdų - kam reikia, tas ir daro rolleyes.gif Po kiek laiko tikėtina, kad vyras užsimanys tam tikrus darbus pasidalint tarpusavyje biggrin.gif O naudojant anksčiau minėtą metodą ir darbų apmažėja, ir laisvo laiko daugiau atsiranda irnesakyk.gif smile.gif
Papildyta:

valgyt tai nori ir vis gviesiasi mano sau pagaminta valgi nuknyst man is po nosies..negi valgyti uzsirakinusiai wc? lotuliukas.gif
Atsakyti