Amžinai neišsemiama tema: buitis buitis buitis. Todėl mūsų šeimos svarbiausi pirkiniai yra buities palengvinimo prietaisai. Rekomenduoju pirmiausia įsigyti skalbinių džiovyklę. Aukso medalio verti jų išradėjai. Drabužių lyginimo darbai sumažėja 90%, lyginu tik baltinius. Visa kita džiovyklė išlygina. Kartą per mėnesį pasikviečiu namų tvarkytpją (100lt moku už namą).O va dar prieš kelis menesiu nusipirkau siurblį robotą, kuris pats siurbia. Vyras burbėjo burbėjo, o dabar pats įjungia, kad išsiurbtų, ir tada visi laimingi einam pasivaikščioti.
QUOTE(Angelvita @ 2009 03 05, 14:11)
Amžinai neišsemiama tema: buitis buitis buitis. Todėl mūsų šeimos svarbiausi pirkiniai yra buities palengvinimo prietaisai. Rekomenduoju pirmiausia įsigyti skalbinių džiovyklę. Aukso medalio verti jų išradėjai. Drabužių lyginimo darbai sumažėja 90%, lyginu tik baltinius. Visa kita džiovyklė išlygina. Kartą per mėnesį pasikviečiu namų tvarkytpją (100lt moku už namą).O va dar prieš kelis menesiu nusipirkau siurblį robotą, kuris pats siurbia. Vyras burbėjo burbėjo, o dabar pats įjungia, kad išsiurbtų, ir tada visi laimingi einam pasivaikščioti.
geri patarimai...Matosi jums krizė nebaisi, o kitiems jau ir p....Jau matau, kaip perku visą pulką pagalbininkų...
QUOTE(Angelvita @ 2009 03 05, 16:59)
Čia tema ne apie krizę, o apie buities vargus. O kai turi pulka pagalbininkų, tai turi laiko pagalvoti kaip užsidirbti pinigus.... Bet pritariu, kad kainuoja tie pagalbininkai daug...
oj dėkui, be akinių rašiau, neįžiebiau apie ką čia tema...
Net ir turėdama babkių turbūt nepirkčiau, bent jau sąrašiuke jie būtų toli toli...
(Turiu marias laiko...Kaip užsidirbti nesugalvoju...)
QUOTE(Susindoja @ 2009 03 05, 14:53)
geri patarimai...Matosi jums krizė nebaisi, o kitiems jau ir p....Jau matau, kaip perku visą pulką pagalbininkų...
QUOTE(Susindoja @ 2009 03 05, 17:02)
oj dėkui, be akinių rašiau, neįžiebiau apie ką čia tema...
Net ir turėdama babkių turbūt nepirkčiau, bent jau sąrašiuke jie būtų toli toli...
manau sarkazmas nevietoj,ne visiems kaip zinia krize,del sito neverta pyktis
Paskaiciau, paskaiciau ir man keista pasidare.
Dabartiniais laikais juk pagyvent kartu galima, matai kaip tada zmogus elgiasi, kiek tvarkosi, kiek padeda. Toks jausmas, kad zmones ne nesikalba apie tokius dalykus dar draugaudami. Istekejusios daznai tampa protingesnemis (nors daugiau taip jauciasi, nei buna) taciau leidzia, kad su jomis taip elgtusi. O kai visos gyvenot pas tevus, dar tik drauga turedamos, daret ka norejot, savimi rupinotes, kad butumet tam jam grazios.
Nu, sorry mergaites, bet cia jusu paciu kalte, kad nesikalbat, arba ne tuos vyrus issirenkat.
Mano seimoj tiek mama, tiek tetis darydavo viska. Nebuvo vargo, kad mama viska, o tetis nieko. Tetis puikiai gamina, ne ka prasciau uz mama. Kavos i lova visada gaunam savaitgaliais abi.
Mes su draugu, nors ir negyvenam kartu viska darom kartu ir pusiau. Vaziuojam i gamta, apsiperkam kartu, reikia sumauti saslikus, kartu. Savaitgali visa buvom kartu pas mane namuose, jis visada papraso pagaminti lazanija, pagaminu, patinka ir skanu, taciau tuo metu matau, kaip jis mano, mano mamos kambari isplauna. Dar virtuvej uzbegdamas sugeba mane pabuciuot, man padet, o po valgio indus suplaut.
Uz tai ir myliu, kad jis vyras, o ne koks mamyciukas, kuriuo reikia rupintis. Pirmiau mama, tada zmona, veliau dukra???!!!
Nu, sorry mergaites, bet cia jusu paciu kalte, kad nesikalbat, arba ne tuos vyrus issirenkat.
Mano seimoj tiek mama, tiek tetis darydavo viska. Nebuvo vargo, kad mama viska, o tetis nieko. Tetis puikiai gamina, ne ka prasciau uz mama. Kavos i lova visada gaunam savaitgaliais abi.
Mes su draugu, nors ir negyvenam kartu viska darom kartu ir pusiau. Vaziuojam i gamta, apsiperkam kartu, reikia sumauti saslikus, kartu. Savaitgali visa buvom kartu pas mane namuose, jis visada papraso pagaminti lazanija, pagaminu, patinka ir skanu, taciau tuo metu matau, kaip jis mano, mano mamos kambari isplauna. Dar virtuvej uzbegdamas sugeba mane pabuciuot, man padet, o po valgio indus suplaut.
Uz tai ir myliu, kad jis vyras, o ne koks mamyciukas, kuriuo reikia rupintis. Pirmiau mama, tada zmona, veliau dukra???!!!
as tai bandziau 2 savaites isejus is darbo viska daryt ir kuopt, bet niekas nepastebejo ir neivertino, tai dabar viskas vyksta kartu, kartais ir 2 sav nesiurbiam, nes nereikia sako
, nu jei nereikia, tai nereikia, reikia ismokt viska apeit ir pakentet kol patys darbai pasidarys, o jei nepasidarys tai galim taip ir sedet kantrybes moteriskaites...
kazi kaip temos autorei sekasi?
kazi kaip temos autorei sekasi?
Na puiku, kad nereikia vyrui tvarkos, tai gyveni pagal savo svaros supratima. O mano vyras megsta pedantiska svara. Ir jei as bunu kur nors neisvalius, tai jis blizgina su skudurėliu.... Kaip moteris galiu tuoj pradeti jaustis nepilnavertiskai.... Na tiesiog tokie standartai, kad moteris turi buti tvarkingesne uz vyra... vat . Ka tokiu atveju patartumet?
QUOTE(Angelvita @ 2009 03 09, 23:53)
Na puiku, kad nereikia vyrui tvarkos, tai gyveni pagal savo svaros supratima. O mano vyras megsta pedantiska svara. Ir jei as bunu kur nors neisvalius, tai jis blizgina su skudurėliu.... Kaip moteris galiu tuoj pradeti jaustis nepilnavertiskai.... Na tiesiog tokie standartai, kad moteris turi buti tvarkingesne uz vyra... vat . Ka tokiu atveju patartumet?
O tai tau žūt būt būti/jaustis tvarkingesnei už jį?
Nu ir tegu vaikšto jis su tuo skudurėliu, jei jam reikia švariau, nei tu sugebi ir kas tame blogo - tu pailsėjusi, jis patenkintas švara - visų poreikiai patenkinti, visi laimingi
QUOTE(Angelvita @ 2009 03 10, 00:24)
Taikliai čia mane atograža kaip šaltu vandeniu apliejo...
Drauges irgi taip sako: kame problema? "Diorgina, diorgina" mane tai....
Drauges irgi taip sako: kame problema? "Diorgina, diorgina" mane tai....
tikrai ieskai bedu, kur ju nera
kas tau nustate standartus, kad moteris turi but tvakingesne nei vyras? juk kiekvienas iseinam is namu kitaip issaukletas arba ne...