o man pavyko "perdaryt" lepuneli
.is tiesu anyta l.gera,bet ji visiskai netausodama saves lepino visa seima.todel MB nezinojo,kaip pvz veikia skalbykle
.as tiesiai jo pasiteiravau:ar tu esi neigalus?ranku,koju neturi?jeigu esi fiziskai sveikas-privalai save apsitarnauti
,nes tarnu mes berods nesamdem
.zodziu gaminu,skalbiu,einu i parduotuve as(nes man tai patinka).jis plauna indus,siurbia grindis,padeda "stambaus"apsipirkimo metu,be to ji galima paorganizuot paskust bulviu ar pan(pazyzia,bet valgyt tai nori
)
Aš matyt turiu angelą (bent jau kolkas, o manau ilgam). Jis į parduotuvę eina kartu, net jei man tik poros dalykų reikia. Skuta bulves, daro valgyt, arba aš darau, kaip jau išeina. Indus plauna jis, aš šluostau. Grindis siurbe jis, aš išplaunu, nušluostau dulkes. Kartais viską padaro jis. Skalbenkę jau moka įjungti. Lyginasi irgi pats, arba aš, jei jau pirma pasičiupau ir man reikia tarkim patalynę išsilygint. Tai jis arba paprašo, arba aš pailsiu keletą minučių, kol jis išsilygina ko jam reik.
Taigi, taip nuostabiai ir gyvenam
QUOTE(Tavo_Mano @ 2009 05 21, 13:00)
Jums jos irgi butinos..o vyrai dazniausiai nekreipia demesio i tokias smulkmenas kaip uzuolaidos, kazkodel ju netrikdo realybes sou akvariumas
o tu pasistaipyk pusnuoge pries langa su komentarais, o kaip tas vyrukas is gretimo namo mane apziurineja.. kaip manai, ar as graziai atrodau. Gal ir ji tada sutrikdys.
Taigi yra musu slaptas ginklas - asaros!
Nereikia jam irodinet: "as pati viska galiu".
QUOTE(musik @ 2009 05 21, 17:05)
Taigi yra musu slaptas ginklas - asaros!
Na, kariauti ašarom, tai man bjauru.
O vat dėl antro sakinio visiškai sutinku.
QUOTE(musik @ 2009 05 21, 16:05)
sio "ginklo" niekada nenaudoju...
QUOTE(Secret @ 2009 05 21, 12:14)
Aš matyt turiu angelą (bent jau kolkas, o manau ilgam). Jis į parduotuvę eina kartu, net jei man tik poros dalykų reikia. Skuta bulves, daro valgyt, arba aš darau, kaip jau išeina. Indus plauna jis, aš šluostau. Grindis siurbe jis, aš išplaunu, nušluostau dulkes. Kartais viską padaro jis. Skalbenkę jau moka įjungti. Lyginasi irgi pats, arba aš, jei jau pirma pasičiupau ir man reikia tarkim patalynę išsilygint. Tai jis arba paprašo, arba aš pailsiu keletą minučių, kol jis išsilygina ko jam reik.

O kiek laiko draugaujate gyvenate kartu? Nusispjauk tris kartus, del visa ko
as irgi turiu angela, tiesa buna kad retsykiais kazkur jis iskrenda, tada tenka laukti kol gryz ir issiurbs namus, nes as nemoku siubliu naudotis
QUOTE(xxkamane @ 2009 05 21, 17:30)
O kiek laiko draugaujate gyvenate kartu? Nusispjauk tris kartus, del visa ko
as irgi turiu angela, tiesa buna kad retsykiais kazkur jis iskrenda, tada tenka laukti kol gryz ir issiurbs namus, nes as nemoku siubliu naudotis
Draugaujam jau 3,5 metų.
Kaip galima nemokėt naudotis siurbliu?
O šiaip dėl tų vyrų nieko nedarymo. Tai čia mamų kaltės yra. Jei ji taip auklėjo, kad jis nieko nedarytų, nemokė, nesakė, kad reikia, o jis buvo apšokinėtas nuo iki, tai jūs manot jis pats darys kažką? Tai gi tam bus žmona ir ji padarys.
QUOTE(Secret @ 2009 05 21, 16:35)
Draugaujam jau 3,5 metų. 
Įkišai laidą į rozetę, įjungiai ir siurbi. 
a nu aisku, tada dar po 7 suprasi kodel verta nemoketi naudotis siurbliu, gali pykti ant manes, siusti, bet vedybos kartais inesa netiketu korekciju
Taigi dziaukis ir naudokis proga, kol esat tik dviese, nes atsiradus treciam viskas keiciasi ir darbai ir romantiskas indu plovimas. deja
QUOTE(xxkamane @ 2009 05 21, 17:38)
a nu aisku, tada dar po 7 suprasi kodel verta nemoketi naudotis siurbliu, gali pykti ant manes, siusti, bet vedybos kartais inesa netiketu korekciju
Taigi dziaukis ir naudokis proga, kol esat tik dviese, nes atsiradus treciam viskas keiciasi ir darbai ir romantiskas indu plovimas. deja
Tai va čia bėda. Kad dauguma puolė mane kai aš sakiau, kad atsiradus trečiam viskas keičiasi. Tie santykiai būna nebe tokie, kokie buvo. Ir gerai sakai, kad ir darbai kiti atsiranda ir jų pasidalijimas. Jei vyras supratingas ir gerai auklėtas, jis padės ir vaikeliui atsiradus, o jei ne, tai jo ir neperauklėsit.
as isauklejau kol kas kad nemetytu kojiniu kur papuola, ir kad pasidetu rubus i vieta. na siuksles isnesa, jei labai paprasysiu tai ir issiurbs. syki susisporinom ir ponaitis pralose
buvo uztikrintas kad laimes, taigi nepabijojo deretis, ir..... praloses nuo naujuju iki velyku tualeta plove
ir nieko, nenumire
ir as pailsejau nuo sio darbo. o siaip buitis mano reikalas. bet as jei tyngisi ar ner nuotaikos tai ir nesitvarkau, pasaulis nesugrius jei viena diena dulkes liks nesluostytos
QUOTE(ssiimmaa @ 2009 05 21, 18:03)
as isauklejau kol kas kad nemetytu kojiniu kur papuola, ir kad pasidetu rubus i vieta. na siuksles isnesa, jei labai paprasysiu tai ir issiurbs. syki susisporinom ir ponaitis pralose
buvo uztikrintas kad laimes, taigi nepabijojo deretis, ir..... praloses nuo naujuju iki velyku tualeta plove
ir nieko, nenumire
ir as pailsejau nuo sio darbo. o siaip buitis mano reikalas. bet as jei tyngisi ar ner nuotaikos tai ir nesitvarkau, pasaulis nesugrius jei viena diena dulkes liks nesluostytos 
O man pačiai va čia yra problema. Mama labai pedantė, nes turi alergiją namų dulkėms, tai grindis per dieną n kartų plauna. Kažkaip pripratau ir aš per tiek metų prie tokios tvarkos, taip buvau mokoma. O dabar ramiai negaliu sėdėt jei žinau, kad virtuvėj indai neplauti, ar kur dulkių kamuoliai mėtosi.